verf-plaza.nl- Logo - Beoordelingen

verf-plaza.nl
Beoordelingen:

1.302 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.627 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 jan 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
verf-plaza.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Het blik vertoonde alleen roest aan de binnenkant bij het deksel en dat komt in de verf. Was het een oud blik?
NG
N. G.
Tricht

de meest kritische beoordeling

20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde een potje verf, tweede keer. Eerste keer was alles OK verlopen. Tweede keer kwam het een week te laat binnen. Niet hun fout, maar helaas kun je alleen voor PostNL kiezen, en daar kunnen ze wel wat aan doen. PostNL, kiek maar eens op hun twitter is CHAOS. Veel verloren en niet aangekomen pakketten of veel te laat. Ze beloven dat je het heel snel in huis hebt en dat ze de beste verfzaak online zijn. Een verbetering zou zijn als ze de klant kunnen laten kiezen met welk bedrijf het wordt verzonden, dan is het ook meer de klant zijn keuze ;), ik zou altijd voor TRUNKRS of als die er niet is DPD gaan en anders nog liever DHL dan PostNL. Verder betrouwbaar bedrijf en goede verf !!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor verf-plaza.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en adequaat probleem opgelost. Tijdens transport is een 10liter emmer met saus gaan lekken. Gelukkig was het goed ingepakt en zat er geen verf aan buitenkant van de verpakking. Heb hier een melding van gemaakt en klantenservice kwam direct met een oplossing naar alle tevredenheid.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de verkeerde kleur verf besteld per ongeluk Toen ik er achter kwam snel gebeld met de klanten service en alles werd snel geregeld dat ik nog de goede kleur kreeg Top bedrijf een 10
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geruisloos en snel, met garantie over de betaling. VerfPlaza doet zoals het hoort, zonder poespas. Zonder meer tevreden, voor herhaling vatbaar..
Beoordeling melden
MV
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig bericht dat wat ik besteld had niet op voorraad was, en dus later kwam, 24 uur later de complete zending in één keer verzonden
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede bereikbaarheid bij vragen. Heb al vele bestellingen hier geplaatst, en zal er nog zeker meerdere plaatsen:)
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service, om reden een artikel niet voorradig was, is contact met mij opgenomen of ik wilde wachten op het artikel of niet.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, beste prijs

Snelle levering (ook mengkleuren de volgende dag) tegen een goede prijs. als je toch nog vragen hebt staan ze voor je klaar!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was het pakket kapot bij ontvangst. Na het melden de volgende dag alweer een nieuwe gekregen. Goede service
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet Post.nl gebruiken voor de verzending. Wordt daardoor later bezorgd dan bij bestellen gemeld.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nice shop they help you with everything, always if You buy a lot you can get korting
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling makkelijk online te plaatsen. Deze stond op dag van keuze netjes klaar
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit olie voor een goede prijs. Goede verzending en netjes geleverd.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle correcte levering tegen scherpe prijs

Keurig verpakt en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Top!
Beoordeling melden
FW
Faisal w.
Den Hoorn ZH
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, prima product. Al moet ik de kwaliteit nog afwachten.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle correcte levering en goede beschrijving over de aanpak
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede, duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
sneller en beter gaat volgens mij niet,in een woord geweldig.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn orders.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een goede prijs, wat wil je nog meer??
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne site, makkelijk bestellen en zeer netjes verpakt.
Beoordeling melden