Topservice!!!!! Echt een wereldoplossing. Ik was op zoek bij de bouwmarkt voor verf, ging mijn keuken schilderen, nu wilde ik hier graag echt goede verf voor, het bleek niet mogelijk om de juiste verf in de juiste kleur gemengd te krijgen. Ik op internet op zoek naar sigma verf dan maar in een standaard kleur bestellen, maar wat schetste mijn verbazing, bij Verf Plaza hebben ze de juiste sigma verf en konden ze zelfs in de kleur van de bouwmarkt mengen. Echt zo blij mee, sterker nog zelfs de grondverf is op kleur gemengd. Prachtig en snel geleverd, echt de volgende dag had ik de verf en materialen al binnen! Super geregeld Verf Plaza! Ik weer waar ik in het vervolg moet zijn voor mijn verf!!!
Verkeerde verfrollers geleverd. Wel goed opgelost door kosteloos nieuwe te sturen, maar mijn schilderklus loopt wel vertraging op, want de goede rollers waren niet de volgende dag geleverd. Wel vriendelijke klantenservice.
Belgische carboleum gekocht. Duidelijke beschrijvingen en voorbeeldfoto's van het resultaat bij het product. Vlot geleverd, duidelijk communicatie over levertijd en aflevermogelijkheden. De eerste emmer al weggesmeerd, resultaat en verbruik volgens verwachting.
16 mei 2023
Verf kan in veel verschillende kleursystemen worden besteld, ook kleurcodes waar ik op andere plaatsen niet mee terecht kon. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. De kleuren blijken perfect te matchen met de bestaande kleuren. Heel blij mee!
10 mei 2023
VerfPlaza is voor mij DE verfshop, om je verfspullen te bestellen!
Kwaliteitsproducten tegen nette prijzen, en vakkundige hulp bij vragen.
Tevens een zeer snelle levering, in nette dozen.
15 mei 2023
Verf online besteld.
In de winkel was het geen enkel probleem om een blik op kleur te brengen en ook een goed advies.
Heel klantvriendelijk en ook een leuk, gezellig gesprek gehad
9 mei 2023
Hele snelle levering, verf op onze kleur gemaakt. We wilden verf op terpetine basis in mat. Nergens te krijgen. Hier op uit gekomen, super tevreden. Mooie histor verf
Prima en snelle service. Eén mengspecificatie was niet voorradig, maar werd, na overleg, vervangen voor een iets duurder alternatief zonder bij te betalen.
Ik had de verkeerde bezorgdatum ingevuld, na een mailtje had ik de verf de volgende ochtend al binnen!! Super! Nu hopen dat de verf net zo goed is :)
4 mei 2023
Paar keer al besteld, de goedkoopste, of in elk geval scherp geprijsd en ook snel geleverd. Kwaliteit verf is ook goed, sigma en sokken besteld.
16 mei 2023
Veel voordeliger dan in een fysieke winkel en zelfs nog voordeliger dan de meeste webshobs. Daarnaast was de verf snel in in huis
16 mei 2023
Prima prijzen, snelle levering, kundig personeel. Ervaring leert dat dat niet bij elke verfspecialist via internet is. Keurig 👍
13 mei 2023
snelle levering en anders wordt er duidelijk gecommuniceerd. Mijn levering had vertraging en dat werd netje en op tijd gemeld.
Makkelijke bestelling en veel keuze in mengkleuren. Levering volgens de opgave voor een goede prijs. Kortom, prima ervaring!
Ruime keuze . Professionele verf voor een redelijke prijs .. snel geleverd en duidelijke communicatie over de bestelling
3 mei 2023
Bestelling en levering snel verlopen . Inclusief alle extra kwasten en rollers die waren bestelt.
Keurige, nette en snelle bezorging.
Zeer tevreden over de verschillende producten.
Geïmporteerde beoordelingen: