verf-plaza.nl

8.860 reviews in totaal   3.393 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de snelle levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de degelijke verpakking van de producten. Het ruime en diverse assortiment, inclusief unieke opties die elders niet verkrijgbaar zijn, wordt zeer gewaardeerd. Ook de kleurechtheid en het mengresultaat van de producten krijgen veel lof. Daarnaast wordt de aantrekkelijke en concurrerende prijs vaak genoemd als pluspunt. Problemen met bestellingen of schade worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren dat beloofde levertijden niet altijd worden gehaald of dat er vertraging optreedt bij de bezorging. Er zijn enkele klachten over de bereikbaarheid en communicatie van de klantenservice. Af en toe wordt schade aan producten of verbeterpunten in de verpakking genoemd. Ook zijn er opmerkingen over kleurverschillen ten opzichte van voorbeelden of bestellingen, en worden bijkomende kosten zoals verzendkosten soms als minpunt ervaren.

Reviewsverf-plaza.nl

Allereerst een geweldige site!

Allereerst een geweldige site waar heel veel kleurenwaaiers zijn samengebracht in een zeer gebruiksvriendelijke structuur en zet ook mooi de kleuren op een rijtje die u heeft aangeklikt. Het is natuurlijk wel zaak dat de kleuren op uw computer goed zijn gekalibreerd voor de beoogde keuze, dus houdt bijvoorbeeld rekening met uw 'blue light dimmer'. En verder, verf van klasse, strijkt prachtig weg, droogt snel, en de bezorging is snel en correct als beloofd.
Ik heb 2 kleurstalen besteld. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb want de kleuren geven een goed beeld en zijn prachtig maar zijn toch donkerder dan op de foto’s op de site. Ik ontving ze op de door mij aangegeven datum. Dat is allemaal prima. Wat ik alleen jammer vond was dat de 2 a4 vellen in een grote doos kwamen. Waarom niet in een envelop? Zonde van de doos en in een envelop zouden ze ook gewoon door de brievenbus kunnen. Ik denk dat ik voor een iets lichtere teint verf ga maar kom zeker bij jullie terug.

Update....Oplossing nieuwe emmer verf op de juiste kleur afgestuurd.Top was 1 ster. Kleur basis wit terwijl mengkleur licht grijs moet zijn.

Voor alsnog 1 ster. Bestelling, Structuurverf gemengd met Wijzonol Selekt 7130 is gewoon wit geleverd. Hoe moeilijk kan het zijn....? foutje kan maar dan sta je daar om bij een klant de muur te verven in een uitgezochte grijze tint. Zit je met een verkeerde kleur. Bellen op zaterdag om uitleg,wat te doen..krijg de winkel. Antwoord, ik kan hier niets mee bel maandag maar terug dan is er iemand van de webshop .Winkel en internet webshop zijn apart..Een bestelling lezen en mengen op kleur ging niet goed schijnbaar .Jammer had graag meer sterren willen geven. Bestellen, verpakking en bezorging dat ging goed. Maar ik had via de telefoon toch een andere reactie verwacht. en niet bel maandag maar terug er is niemand van de webshop. weet ook wel dat deze fout niet zomaar even opgelost word .Maar ik wilde tenslotte mijn werk uitvoeren bij een klant. Kon de klant die enigzins teleurgesteld was omdat het niet de kleur was die hij uitgekozen had niet laten zitten.De buiten muur is nu wit en hij wil hem later toch grijs hebben. Oplossing, grijs verven. meer kosten voor mij. Update contact gehad via mail. basis kleur was niet gemengd. drie kwart zat op de muur omdat klant dit wilde om het later maar over te schilderen met licht grijs. Via mail met Verf-Plaza afgesproken dat ze een nieuwe emmer met de juiste kleur afsturen. Top oplossing zodat het toch in de juiste kleur komt. Bedankt voor de goeie Service Verf-Plaza.
Voor het eerst online verf besteld. Eerst twijfelde ik omdat ik weleens zie hoe de paketten gegooid worden maar daar zijn ze bij verfplaza goed op voorbereid! Het deksel van de emmers zat goed vastgetaped, daarna verpakt in een dikke plastic zak en toen nog in een stevige doos met luchtkussentjes. Kortom dikke plus voor de verzending! De verf was natuurlijk ook goed maar ik had al vaker met Sigma gewerkt.
Besteld bij verfplaza, waarbij de bestelling erg snel binnen was. Product was goed verpakt in een kartonnen doos met extra karton om te voorkomen dat deze in de doos zou gaan "rondlopen". Daarnaast was het verf blik (denk voor de zekerheid) nog een keertje extra dichtgeplakt met tape om te voorkomen dat deze zou lekken. Had "sikkens alpha rezisto easy clean, 2,5liter" gekocht.

Snelle levering, kwaliteit!

Snelle service, goed materiaal. Duidelijke instructies en tips op de site. Wel bewonderenswaardig dat je roerstokjes los dient bij te kopen. In elke willekeurige bouwmarkt is dit standaard bij zelfs de goedkoopste verven inbegrepen. Hier serieus geïnvesteerd in A merken, kan ik alsnog naar bouwmarkt om dit te halen. Maar zie in reviews dat ik niet de enige ben die zich hierover verbaasd. Tip, geef het desnoods bij het afrekenen even aan dat bestelling exclusief is. Voorkomt onaangenaame verrassingen in de planning.
Lakverf en Muurverf op kleur besteld. Twee verschillende merken wat betreft kleur en merk. De lak en Muurverf van Sikkens en de kleur Deep Sapphire van flexa. Zowel de lak alsook de Muurverf exact van perfecte kleur en kwaliteit. Tevens zeer snel geleverd in degelijke verpakking. Kan niet anders zeggen dat de service perfect is.
Heel snel geleverd. Laten het netjes weten wanneer er een vertraging in levering optreedt. Ik vind de info op de site heel helder. Dit maakt het makkelijk om geschikte verf uit te kiezen. Breed assortiment, heel compleet, goed advies wanneer je ernaar vraagt. En het belangrijkste van alles; goeie verf waar je op kan vertrouwen!
J F
joop F.

levering van de verf

ik zou wel willen als de verf niet leverbaar is op korte termijn dat het op de website zichtbaar word gemaakt nu heb ik 2 weken op mijn verf moeten wachten voordat ik het thuis gestuurd krijg een foutje bij de leverancier van de verf die kon het niet leveren niet van verfplaza die heeft zijn best gedaan .

Sigma S2U primer en lak zeer goede producten

Sigma S2U primer en lak gekocht. Zelfs de primer geeft al een beter resultaat dan watergedragen aflakken. Voor mij alleen nog maar verf op alkyd basis. Goede pottijd en vloeit mooi. Eindelijk is schilderen weer leuk. De kwasten zijn van prima kwaliteit en verliezen geen haren. Voor 2100 uur besteld de volgende dag in huis werd helaas niet waargemaakt. Tijdens het bestellen om 2040 uur was de eerste keuze idd de volgende dag maar verderop in het bestelproces was deze keuze ineens verdwenen en kon het vanaf een dag later. Was voor mij gelukkig verder geen probleem. Zal hier zeker weer bestellen.

Slechte service Post.nl

De Post.nl bezorger was anderhalf uur eerder dan het aangegeven tijdslot gekomen en vervolgens mijn bestelling bij een post.nl punt ver van mijn adres afgegeven. Gemeld aan Verf Plaza en op hun advies het pakket geweigerd. Vervolgens zou het pakket na ontvangst door Verf Plaza opnieuw verstuurd worden.
Zeer tevreden over plaza Verf! Snelle verzending, goede communicatie en een uitstekende service. De verf mengt mooi en de kleur is precies zoals verwacht. Alles was netjes verpakt en werd snel geleverd. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsverf en betrouwbare service!
M K
M K.
Vlotte bestelling en levering. Sikkens Rubbol SB op kleur gemengd besteld. Juiste kleur is aangekomen. Is ook hele fijne verf. Blijft lang zitten (hard nodig aan de kust) en verft prettig. Kleine tip: misschien een klein likje verf (bij mengverf) op de deksel. Is in 1 oogopslag de kleur te zien.

Rijks puur rood van Sikkens was enorm scherp geprijsd, om deze reden heb ik de verf bij verf plaza besteld. De kleur was ook precies zoals verwacht, wat natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid is ;) Het was netjes verpakt, met een roerhoutje erbij geleverd. Kortom: gewoon goed.
Eerste paar bestellingen zeer tevreden, maar plots werd er geen verf geleverd en was er weinig communicatie. Met WhatsApp gecommuniceerd waar de verf bleef. Blijkbaar kon 1 kleur niet gemaakt worden. Na 1 week laten weten dat ik liever de ene helft van de bestelling toch had en de rest graag cancellen. Dus uiteindelijk wel de andere verf gekregen. Jammer dat dit dan niet direct wordt gecommuniceerd.. daarbij, een kleur aanbieden en die dan niet kunnen maken is wat vreemd. Uiteindelijk bij verf.be zonder problemen binnen 1 dag gekregen.
Zeker goed geholpen ondanks 2 keer pech met de emmers latex die kapot gingen onderweg met de post. Je kan je afvragen of die dunne emmers geschikt zijn om per post te versturen, de pakket bezorgers gooien met die dozen. Personeel is goed bereikbaar via telefoon, app en mail en de terugbetaling ging erg snel.
Goed verpakt, goed geprijst, helaas zou de verf eerst een dag later binnen komen, daarna werdt 2 dagen later als beschreven. Natuurlijk komt dat door de bezorgdienst en hoeft het geen probleem te zijn, alleen als je er op rekend is het lastig. Tip: er bijzetten levertijd 1-3 dagen.
Exact de goede kleur gemengd. Na montage van nieuwe kamerthermostaat bleven er wat witte plekjes over omdat de oude net anders van vorm was en de montage plaat anders gemonteerd moest worden. Probeer dan nog maar eens de juiste kleur van een 20 jaar geleden geverfde muur te vinden. Bij Verfplaza lukte dat! Super tevreden.
Product is goed, en redelijk op tijd afhankelijk van PostNL Wel heb ik ervaren dat 2 verschillende kleuren verf bij elkaar verpakt waren, waarvan op 1 blik duidelijk is aangegeven wat de kleur is en op de andere blik was dit niet het geval. Dit bracht verwarring met zich mee, waardoor de schilder zijn werk opnieuw moest doen en ik meer moest uitgeven aan verf.

Breed assortiment en fijne klantenservice

Alle soorten kleuren verf beschikbaar. Ook verf die elders niet te krijgen is. Makkelijk persoonlijk contact te krijgen met de klantenservice of via de app. Snelle verzending. Evt problemen worden meteen opgelost. Ze snappen hoe het hoort! Echt top service in deze tijden van robots en digitalisering.