RVS Products

3.614 reviews in totaal   390 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, de hoge kwaliteit van de producten en de nette afwerking. Ook wordt de klantenservice vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De verpakking wordt doorgaans als stevig en goed beoordeeld en retourzendingen en terugbetalingen verlopen meestal soepel en snel. Daarnaast wordt de prijs vaak als eerlijk of scherp genoemd en wordt het bestelproces via de website als eenvoudig en duidelijk ervaren. Er zijn echter ook klachten over vertraagde of lange levertijden. Enkele klanten missen proactieve communicatie vanuit de klantenservice. Daarnaast zijn er af en toe klachten over beschadigde of open verpakkingen en vinden sommige klanten de producten aan de dure kant.

ReviewsRVS Products

Snelle en makkelijke retour van verkeerd besteld product

Per abuis verkeerde maat u- bout met contramoeren besteld. Opnieuw de juiste maat besteld en op locatie van RVS products opgehaald onder retour inlevering vd verkeerde maat. Alles binnen 2 werkdagen, en de creditering vd 1e factuur ook binnen 3 werkdagen retour ontvangen. Super en makkelijk geregeld, fijn bedrijf met plezierige en correcte medewerkers
Zeer tevreden over RVS Products. De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Betrouwbaar bedrijf met hoogwaardige RVS-producten voor een eerlijke prijs. Ik zou RVS Products zeker aanbevelen aan anderen en zal hier in de toekomst opnieuw bestellen. Een dikke 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐
Privéprofiel

te weinig geleverd, want ondeugdelijk verpakt

Het doosje waarin de bouten zaten was geheel uit elkaar gevallen. Tijdens transport heeft de buitendoos veel te verduren gehad. Via een scheur in de buitendoos zijn er een paar bouten uit gevallen. Uiteindelijk zijn slechts 23 van de 25 bouten bij ons aangekomen. Gelukkig is alles snel en correct opgelost. Er wordt een nieuw doosje met bouten opgestuurd

Proces oké,

Het product was precies wat ik besteld had, maar helaas toch niet toepasbaar. Het aankoop en retourproces was volgens verwachting. Helaas klopte de levertijd niet zoals aangegeven. Misschien had ik het dan elders besteld. Hoewel dat ook maar weer afwachten is wat je krijgt.
Wat mij heel erg beviel was uw klantenservice, Kim? Een juweeltje voor RVS Products. Kim staat je enorm geduldig te woord, luistert en denk met je mee. In een woord, zorg dat je Kim vast houd, begin met een slarisverhoging want Kim telt voor 5.

Een klantenservice waar andere bedrijven van kunnen leren.

Ik laat eigenlijk nooit reviews achter, maar dit bedrijf verdient het. Nadat UPS mijn pakketje verkeerd had geleverd/kwijtgeraakt ben ik vlot en vriendelijk geholpen door de klantenservice, dat zegt veel over een bedrijf en daarom ook 5 sterren.

Negatief is de bezorging door UPS.

Negatief is de bezorging door UPS. Twee (2) keer thuis geweest Apartement, niet eens aan gebeld en pakketje bij twee verschillende pakketdepot gebracht. Zodat het pas de volgende dag kan worden opgehaald !
Goede service en kennis. Het team van RVS products denk graag met u mee. Levering is ook zeer snel. De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Heel tevreden!!
goede ervaring : besteld product was niet meer te krijgen , heb een mailtje gekregen van RVS, en zeer snelle terugbetaling. prima service !
Vlotte levering en prima spullen. Behalve een onderdeel met ruim 4 maand levertijd. Dat is te lang. Gelukkig me kunnen redden met een ander onderdeel dat wel op voorraad is.
Erg mooie producten en veel keuze. Walt fijn zou zijn is als jullie terminals al aan de RVS draad zouden kunnen klemmen.
A L
A L.
Zwolle
Goede Shop alleen jammer dat niet alles meer leverbaar meer was en ook niet van ander merk wat trouwens erg raar is want je kan het ergens anders wel bestellen

Stukje koker van 50x50 en voetplaatjes

Op 20 April een stukje koker van 50x50, en 2 voetplaatjes besteld, niet al te moeilijk lijkt mij, 1 tot 2 dagen levertijd volgens de site. Op de 22 ste nog geen track en trace, dan maar eens bellen, het was druk, maar order werd urgent gemaakt, en jawel, verstuurd en de 23 ste ontvangen. Order was echter incompleet, 1 voetplaat ipv 2, gelijk gebeld en plaatje zou urgent nagestuurd worden. 28 April nog niets vernomen, geen track en trace, dan maar weer bellen, order stond niet op urgent, nu wel. Op 30 April eindelijk missend plaatje ontvangen toch 10 dagen nodig gehad. Als ik niet had gebeld zou het nog veel later zijn geworden. Materiaal is wel op maat, en netjes afgewerkt.

Prima RVS ketting tegen een scherpe prijs.

Prima RVS ketting tegen een scherpe prijs. In de gemiddelde bouwmarkt is daar niet meer aan te komen.

Referentienummer kunnen toevoegen.

Ja, het zou erg plezierig zijn wanneer het mogelijk is om bij een bestelling ons referentienummer / inkoop order nummer te kunnen vermelden. Op deze maniet kan de afdeling logistiek beter de juiste order erbij zoeken. JUllie zijn een van de weinigen bij wie dit niet kan. Nog fijner zou zijn wanneer dit per artikelregel kan zijn.
Het is een koppeling om de waterafscheider beter te monteren op een airbrush compressor het paste perfect
Duidelijk beeld én maatvoering bij het product op uw website. Daarnaast ook nog snel en correct geleverd. Dank !
geleverd wat ik besteld heb tegen de overeengekomen prijs, op de afgesproken tijd.
Het was heel eenvoudig om een bestelling te doen. En het werd snel geleverd enzat keurig verpakt.
De levertijd was vrij lang want het duurde 5 werkdagen om één enkele kogellraan te bezorgen die op voorraad was. Er was duidelijk aangegeven dat het pakketje met UPS naar huisadres gestuurd zou worden en die werd last minute naar een bezorgpunt gestuurd wat niet was afgesproken. UPS gaf aan dat het thuis niet bezorgd kon worden maar ze zijn nooit in de buurt van het huis geweest??