RVS Products

3.527 reviews in totaal   389 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten, het brede en toegankelijke assortiment en de gebruiksvriendelijke bestelervaring. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als gunstig ervaren. Ook de verpakking wordt meestal als degelijk omschreven en de service wordt gewaardeerd vanwege de oplossingsgerichtheid en behulpzaamheid. Snelle levering en heldere communicatie en updates worden als pluspunten genoemd. Er zijn echter ook punten van verbetering: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid rond de levertijd en missen proactieve communicatie bij problemen. Daarnaast worden kleine gebreken aan producten en beschadigingen door onvoldoende verpakking genoemd. Ook zijn productomschrijvingen niet altijd volledig of nauwkeurig en worden bijkomende kosten soms als storend ervaren.

ReviewsRVS Products

Stukje koker van 50x50 en voetplaatjes

Op 20 April een stukje koker van 50x50, en 2 voetplaatjes besteld, niet al te moeilijk lijkt mij, 1 tot 2 dagen levertijd volgens de site. Op de 22 ste nog geen track en trace, dan maar eens bellen, het was druk, maar order werd urgent gemaakt, en jawel, verstuurd en de 23 ste ontvangen. Order was echter incompleet, 1 voetplaat ipv 2, gelijk gebeld en plaatje zou urgent nagestuurd worden. 28 April nog niets vernomen, geen track en trace, dan maar weer bellen, order stond niet op urgent, nu wel. Op 30 April eindelijk missend plaatje ontvangen toch 10 dagen nodig gehad. Als ik niet had gebeld zou het nog veel later zijn geworden. Materiaal is wel op maat, en netjes afgewerkt.

Referentienummer kunnen toevoegen.

Ja, het zou erg plezierig zijn wanneer het mogelijk is om bij een bestelling ons referentienummer / inkoop order nummer te kunnen vermelden. Op deze maniet kan de afdeling logistiek beter de juiste order erbij zoeken. JUllie zijn een van de weinigen bij wie dit niet kan. Nog fijner zou zijn wanneer dit per artikelregel kan zijn.
De levertijd was vrij lang want het duurde 5 werkdagen om één enkele kogellraan te bezorgen die op voorraad was. Er was duidelijk aangegeven dat het pakketje met UPS naar huisadres gestuurd zou worden en die werd last minute naar een bezorgpunt gestuurd wat niet was afgesproken. UPS gaf aan dat het thuis niet bezorgd kon worden maar ze zijn nooit in de buurt van het huis geweest??
Ik heb diverse keren rvs besteld, dit werd door dit bedrijf prima op maat gemaakt en nog het belangrijkste, het werd snel afgeleverd bij mij aan huis Ik doe het direct weer als ik wat nodig heb van ze..!
De site werkt perfect, de levering is snel en minstens zo belangrijk, het geleverde is exact aan de opgegeven maat. Top!
Vlotte samenwerking /afspraken betaling na levering is super goed verlopen 👌.

Product erg mooi

Product is erg mooi en precies wat we nodig hadden. Levering duurde langer dan vermeld werd.

Tevreden

Duidelijke website- goed product em prima verpakt ivm de kwetsbaarheid. Levertijd was iets langer maar voor ons niet erg.
Er was een probleem met levering, de doos was gescheurd waardoor de bestelde artikelen verloren waren gegaan. Na melding is er direct een oplossing gevonden. Misschien in de toekomst stevigere doos gebruiken als product wat gewicht heeft.
Goed assortiment en fantastische snelle levering.
Producten nog een wat nauwkeuriger omschrijving geven waardoor zoeken op naam sneller kan.
Feedback: als de levering wat langer gaat duren, stuur even bericht.
RVS piano-scharnier perfect verpakt en snel geleverd
Heb nog niets ontvangen.. maar krijg wel voor de derde keer een mail wat mijn ervaring is??? Er is vertraging met de levering. Ik woord hier steeds netjes over geïnformeerd.. en haast is er niet
Heel netjes afgeleverd.
Snel antwoord gekregen op mijn vraag betreffende de levering van mijn bestelling. Product als verwacht goede kwaliteit.
Mooi product, goed afgewerkt en deftig verpakt. Levering duurde wat langer dan voorzien maar was geen probleem.
uitstekende voorlichting en kwaliteitsproducten
Vlot en keurig geleverd

Het bestelde was van prima kwaliteit.

Prima producten geleverd maar levertijd vond ik wel lang een hele week is wat veel, 3dagen zou prima zijn.