Onlineverf.nl

33.267 reviews in totaal   3.063 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, scherpe prijzen en regelmatige kortingsacties. De kwaliteit van de verf en andere producten wordt positief beoordeeld, en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook de klantenservice krijgt veel lof vanwege de vriendelijkheid, goede bereikbaarheid en snelle, oplossingsgerichte reacties. Bestellingen worden over het algemeen netjes en veilig verpakt en eventuele problemen of retouren worden vlot en naar tevredenheid afgehandeld. Negatieve punten zijn incidentele vertragingen of afleverproblemen, die vaak te wijten zijn aan externe bezorgdiensten. Daarnaast zijn er soms opmerkingen over kleurafwijkingen in de producten en incidentele incidenten zoals lekkende blikken bij de levering.

ReviewsOnlineverf.nl

Fout verfmengmachine

Begin van de maand verf besteld om deze week te gaan verven. Ik dacht eerst de kleur moet nog goed drogen maar helaas kleurverschil met dezelfde kleur wat ik vorig jaar gebruikt had. Contact opgenomen bleek dat toen ik de bestelling gedaan had de verfmengmachine kapot was en niet genoeg deed toevoegen waardoor de uiteindelijke kleur afweek van de kleur wat ik besteld had. Toen ik contact via email opnam was het al op het laatste van de dag maar de volgende dag voor 12 uur had ik mijn bestelling in de goede kleur kosteloos gekregen en dat noem ik nou een hele goede service van onlineverf. Daarom dat ik als ik verf nodig heb altijd bij hun bestel vanwege de goede en snelle service

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi! Wat balen dat je week begon met een kleurverschil. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als je met je verfproject aan de slag wilt. Gelukkig konden we dit snel voor je oplossen en je de volgende dag al voorzien van de juiste kleur. Daar doen we het voor! Extra fijn om te lezen dat je trouw klant blijft. Die loyaliteit waarderen we enorm! Voor al je toekomstige verfvragen staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Veel succes met de klus en geniet van het mooie resultaat! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Het is een heel goed bedrijf, met een goede service, veel aandacht voor de wensen van de klant, goede prijzen en bovendien een uitstekende klantenservice met ontzettend aardige medewerkers. Er was een probleem met mijn bestelling; ik heb dit gemeld en er werd snel een goede, passende oplossing gevonden en het probleem was snel opgelost. ik beschouw het als een TOPBEDRIJF. Het is een zegen dat we zo'n goed bedrijf in Nederland hebben in deze moeilijke tijden waarin goede mensen en bedrijven schaars zijn.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een ontzettend fijn bericht om te lezen! Het is voor ons een groot compliment te horen dat je zo tevreden bent over onze service, prijzen en de aandacht die we aan de wensen van de klant geven. Dat waarderen we enorm. Het is helemaal mooi om te lezen dat we je snel en goed konden helpen toen er een uitdaging was met je bestelling. Het vinden van een passende oplossing en ervoor zorgen dat alles snel is opgelost, daar doen we het voor. We zijn dan ook extra trots op onze medewerkers als we horen dat hun vriendelijkheid zo gewaardeerd wordt! Je woorden over Onlineverf als een 'TOPBEDRIJF' en zelfs een 'zegen' in deze tijden, raken ons diep. Dat is de ultieme bevestiging dat we op de goede weg zijn. Dank je wel voor deze prachtige feedback! Mocht je in de toekomst nog eens hulp of advies nodig hebben voor een nieuwe klus, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

goede kwaliteit en voor veel goedkoper dan in de bouwmarkt

wilde histor muurverf kopen bij gamma die rekende ruim 50 euro voor twee en halve liter bij jullie de helft goedkoper. heb gelijk besteld bij jullie en ben tevreden ook gratis roerstokken meegeleverd en goed verpakt compliment voor jullie. Alleen had ik verwacht dat als je voor twaalf uur besteld het de volgende dag geleverd zou krijgen dit duurde een paar dagen maar dat was nu niet erg was nog bezig met de muren kaal maken en glad maken maar voor de rest zeer blij met jullie site

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling bij Onlineverf.nl en dat je zo'n mooi prijsverschil zag vergeleken met de bouwmarkt! We doen er alles aan om goede kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs, dus dat compliment nemen we graag aan. Goed om te horen dat de roerstokken van pas kwamen en dat alles netjes verpakt was, daar zorgen we uiteraard altijd voor. Wat betreft de levering: het klopt helemaal dat we ernaar streven om bestellingen die voor 12 uur geplaatst zijn, de volgende dag te bezorgen. Het spijt me te horen dat het deze keer wat langer duurde, ook al kwam het gelukkig goed uit met je klus. We nemen je feedback hierover zeker serieus, want een snelle en betrouwbare levering vinden we heel belangrijk. Mocht je in de toekomst vragen hebben of tegen iets aanlopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met je mee! Heel veel succes nog met het glad maken van de muren en natuurlijk met het schilderwerk! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Ik ben ontzettend goed geholpen toen de bezorging het liet afweten. Het kluisje waarin het pakket gelegd zou worden was leeg! Direct is mij toen een nieuw pakket toegezonden, zodat ik aan mijn klus kon beginnen. We hebben toen de afspraak gemaakt dat mocht het eerste pakket alsnog bezorgd worden dat ik dat pakket terug zou sturen naar Online Verf. Hulde aan Lonneke en haar team!

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat we je zo goed konden helpen, zelfs toen de bezorging even wat roet in het eten gooide! Het is natuurlijk ontzettend vervelend als je aan de slag wilt en het kluisje leeg blijkt. We zijn dan ook heel blij en trots dat Lonneke en haar team zo snel hebben kunnen schakelen om een nieuw pakket jouw kant op te sturen, zodat je direct weer verder kon met je klus. De afspraak over het eventueel terugsturen van het eerste pakket is daarbij een mooie en praktische oplossing. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je volgende project of een product, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Heel veel succes nog met je klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
5 sterren. En dat is knap want door transport of de fabrikant van het verfblik werd het blik beschadigd/lekkend afgeleverd. D’r werden mij snel en vriendelijk 2 oplossingsmogelijkheden geboden en binnen 48 uur had ik een nieuw blik en een goede oplossing! Een teleurstellend begin is omgedraaid in een positieve ervaring. Dat is knap. Mijn volgende online bestelling is weer bij Onlineverf.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een fijne review lees ik hier! Het is natuurlijk balen als je verfblik beschadigd aankomt, maar we zijn ontzettend blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Zo'n compliment dat het 'knap' is dat we een teleurstellend begin hebben omgedraaid, doet ons veel plezier. Daar doen we het tenslotte voor: zorgen dat jij weer snel en zorgeloos aan de slag kunt met je verfklus. We vinden het dan ook een prachtig compliment dat je volgende online bestelling weer bij Onlineverf zal zijn. Mocht je in de toekomst weer een vraag hebben, of er is onverhoopt toch iets, dan weet je ons altijd te vinden. Veel succes met je project! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Het pakketje met een grote blik verf was goed verpakt. Er zat een gratis spatel bij en leuk dat je de verpakking tot verfbakje kunt omvouwen! Helaas werd de verf niet zoals beloofd de volgende dag thuis bezorgd maar had het pakket één dag vertraging waarbij het niet thuis werd afgeleverd maar bij het PostNL punt in de buurt.. Erg jammer als er op de website wordt beloofd dat de verf de volgende dag thuis word bezorgd en het vervolgens en te laat en bij een PostNL punt word afgeleverd

Antwoord van Onlineverf.nl

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de verpakking en de extra's die bij uw bestelling zaten. Jammer om te horen dat uw bestelling niet op de beloofde dag thuis is bezorgd. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als u daarop had gerekend. Hoewel wij er alles aan doen om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, zijn we voor de uiteindelijke bezorging afhankelijk van de vervoerder. Gelukkig gaat dit in veruit de meeste gevallen goed, maar helaas kan er onderweg soms sprake zijn van vertraging door bijvoorbeeld een storing op een sorteercentrum, onverwachte drukte of een hitteprotocol bij de bezorgdienst. Dat is natuurlijk vervelend, maar helaas niet altijd te voorkomen. Ons advies is daarom om, wanneer een levering echt op een specifieke dag nodig is, de bestelling ruim op tijd te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak en we hopen u in de toekomst weer naar volle tevredenheid van dienst te mogen zijn. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Communicatie prima! Kleur was niet bekend in de mengmachine, de volgende werkdag zou dat nagevraagd worden bij de fabrikant. En ja hoor, op die dag kwam de track&trace code dat het was verzonden! Bij het verpakken kan beter ook iets tussen de blikken gedaan worden als die een verschillende hoogte hebben. Dan wordt voorkomen dat een kleiner blik een deuk maakt in een hoger blik. In dit geval pakte het goed uit maar het had erger kunnen zijn.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een duidelijke en waardevolle review, daar kunnen we wat mee! Fijn om te lezen dat de communicatie en de snelle verzending je goed bevielen, vooral omdat die specifieke kleur even wat uitzoekwerk kostte. We doen er alles aan om ook bij zo'n uitdaging snel te schakelen. Je tip over het verpakken van de blikken met verschillende hoogtes nemen we zeker serieus! Goed dat je dit benoemt, zo'n deuk voorkomen we natuurlijk het liefst. We gaan dit intern bespreken om te kijken hoe we ons inpakproces hierop kunnen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Heel veel succes met je verfklus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Ik heb vaker bij Onlineverf gekocht. Er fijne site om te zoeken, meer mogelijkheden dan bij de fysieke winkels. En het scheelt echt heel veel qua prijs voor het zelfde aritkel. Bijv. bijna 10 euro op een blik muurverf van 2,5 liter. Bovendien snelle service, duidleijke mailwisseling en ook snelle reacties op vragen. Ik hoef geen andere zaak meer te bezoeken voor mijn verfklussen.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat je al vaker bij Onlineverf bestelt! Het is een mooi compliment dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en de prijzen en mogelijkheden waardeert. Ook je complimenten over onze snelle service en duidelijke communicatie waarderen we enorm. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen met al je verfklussen! Mocht je in de toekomst toch nog ergens mee zitten, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Veel succes met je volgende project! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Snelle behandeling online verf en naar post.nl ( tevreden ) Verzending op mijn verzoek, via post.nl naar afhaalpunt was frustrerend omdat het telkens niet afgeleverd kon worden omdat het vol zou zijn en dagen later ik zelf het pakket op kon halen bij ander afhaalpunt. Besteldatum 29 6 2026 afhaaldatum eind 7-07- 2026. Conclusie: slechte ervaring met Post.nl . Ik dacht dat naar afhaalpunt snellere levering . ( helaas )

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi! Wat fijn om te lezen dat de afhandeling van je bestelling bij Onlineverf.nl zo snel en naar wens verliep. Daar zijn we blij mee! Het is echter ontzettend jammer en balen dat de bezorging via PostNL naar een afhaalpunt zo frustrerend is geweest. Dat je pakket steeds niet afgeleverd kon worden omdat het punt vol was, en je het uiteindelijk op een andere plek en later dan verwacht moest ophalen, is natuurlijk niet de snelle en gemakkelijke ervaring die we je wensen. We begrijpen heel goed dat dit een teleurstelling was, want een vlotte levering is voor ons net zo belangrijk als de rest van je bestelling. We nemen je feedback over de service van PostNL zeker mee, want ook al voeren we de bezorging niet zelf uit, het is wel een onderdeel van de totale service die we willen bieden. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Verf besteld, snel geleverd, was niet helemaal de goede kleur. Naar servicepunt in Gieten gegaan om te retourneren, maar daar werd gezegd dat het niet mogelijk was. Vond dat vreemd omdat ze toch een servicepunt waren van jullie. Telefonisch contact met online verf gehad, en het bleek idd mogelijk om het te retourneren, hele vriendelijke dame aan de lijn gehad. Alles opgelost naar tevredenheid.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen! Wat balen om te horen dat de kleur in eerste instantie niet helemaal goed was en dat er wat verwarring ontstond bij het servicepunt in Gieten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het is jammer dat je daar niet direct geholpen kon worden. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om daarna even telefonisch contact met ons op te nemen. Het is super om te lezen dat onze collega je alsnog goed heeft kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is opgelost! Zo hoort het natuurlijk. Mocht je in de toekomst weer eens een verfklus hebben of een vraag, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Prima levering van de verf en mooi op tijd

Prima levering van de verf. Erg tevreden over de verpakking van 10 liter muurverf met een gewicht van bijna 17 kilo. Keurig verpakt in een mooie doos. Wat ik alleen niet zo goed begrijp is de toegevoegde waarde van de Servicepunten. Waartoe dienen deze vraag ik mij dan af.

Antwoord van Onlineverf.nl

Fijn om te lezen dat de levering en de verpakking van de 10 liter muurverf zo goed bevallen zijn! We doen ons uiterste best om ook de zwaardere spullen netjes en veilig bij je thuis te krijgen, dus extra leuk dat je dat opvalt. Je vraag over de toegevoegde waarde van de servicepunten is heel terecht. Deze service is er vooral voor klanten die de verf liever op een zelfgekozen moment ophalen, of wanneer het even niet uitkomt om de bestelling thuis in ontvangst te nemen. Het biedt dus net dat beetje extra flexibiliteit, mocht je daar behoefte aan hebben. Natuurlijk geven onze servicepunten ook advies voor jouw klus en zijn zij er om kleuren te bekijken. Mocht je hierover nog verdere vragen hebben of iets anders willen weten, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Veel succes met je verfklus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Zeer klantvriendelijk

Heldere website, het is makkelijk het juiste product te vinden. Prima prijzen (hoe doen jullie dat toch?!?) en snelle levering. En dan deed mogelijkheid om 'op locatie' te laten bezorgen, super handig als je met een klus bezig bent en iets nodig hebt. Wat wil je nog meer??

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een ontzettend fijne review om te lezen! Het is altijd leuk om te horen dat onze website je helpt om makkelijk het juiste product te vinden voor je klus. En die prijzen... 😉 Tja, een beetje Onlineverf-magie en vooral heel goed inkopen, dat is ons geheime recept! We zijn blij dat je er zo van profiteert. Fijn ook dat onze snelle levering en de handige mogelijkheid om op locatie te bezorgen je goed van pas komen. Dat is precies waar we het voor doen: jou het klussen zo makkelijk mogelijk maken. Mochten er tijdens je verfproject onverhoopt toch nog vragen opduiken, dan weet je ons te vinden hoor. We staan voor je klaar! Voor nu wensen we je alvast veel succes en plezier met de klus! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Top bedrijf vaker wat bij gekocht ach er zat een keer iets bij; wat niet was wat het had moeten zijn, maar dat ligt aan mijn luie ik. Top prijzen extreem snel met leveren. Zelden beoordeel ik wat. Want zo zo daar geef ik geen mening over. O ja en ze houden alles goed geïnformeerd van verzending tot de aankomst van de aankoop.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat leuk om zo'n uitgebreide en positieve review van je te lezen! Het is extra fijn om te horen, zeker omdat je aangeeft niet vaak een beoordeling achter te laten. Haha, die 'luie ik' van je kan bij ons altijd terecht voor de juiste spullen, dan hoef je daar tenminste geen extra moeite voor te doen. 😉 We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze prijzen en vooral over de snelle levering, daar doen we het graag voor. En we vinden het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je bestelling, van begin tot eind. Fijn dat dat zo gewaardeerd wordt! Mocht je in de toekomst toch nog vragen hebben of advies nodig hebben voor een volgende klus, weet dan dat we altijd voor je klaarstaan. Veel succes met je projecten en wie weet tot een volgende keer! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Eerst even een servicepunt gebeld over wat de beste keuze zou zijn. Daarna All-Grund 355 besteld. De volgende dag in huis. Prima Primer die ook geschikt is voor trespa platen en heerlijk weg verft. Is snel droog. Tevreden over de levering en tot nu toe ook over de primer. Uiteraard zal de toekomst uitwijzen of de primer inderdaad echt goed is. Maar al met al zeer tevreden

Antwoord van Onlineverf.nl

Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij de keuze voor de All-Grund 355 en dat de levering snel was. Mooi dat de primer zo prettig werkt op je Trespa platen, lekker weg verft en snel droogt. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Heel veel succes met het vervolg van je project! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Een website om te onthouden

Zeer goede ervaringen verschillende malen verf besteld en producten van koopmans afgenomen bij jullie.En inderdaad de volgende dag kon ik het aldoor ophalen bij Astrid en Geurt Ermelo.keurig verpakt en roerhoetje er bij er is overna gedacht de website staat in mijn favorieten

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat leuk om te lezen dat je al meerdere malen zo'n goede ervaring hebt met Onlineverf.nl en tevreden bent over onze producten, zoals die van Koopmans! Mooi om te horen dat de bestelling snel was op te halen bij Astrid en Geurt in Ermelo en dat je onze aandacht voor details, zoals de verpakking en het roerhoutje, waardeert. Dat onze website in je favorieten staat, vinden we een fijn compliment! We staan natuurlijk altijd voor je klaar mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben. Veel succes met je (verf)projecten! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Zeer tevreden over Online verf.nl. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. De verf voldeed aan de verwachtingen en de prijzen zijn bovendien erg scherp Ik bestel hier zeker opnieuw en kan Online.verf van harte aanbevelen.

Antwoord van Onlineverf.nl

Hé, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met Onlineverf.nl! Fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is afgeleverd, de verf helemaal naar wens is en onze scherpe prijzen je bevallen. Je aanbeveling en dat je zeker opnieuw bij ons bestelt, waarderen we enorm. Mocht je bij een volgende klus weer vragen hebben, dan staan we voor je klaar. Heel veel plezier en succes met je aankomende projecten! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

De klantenservice is een gewoon mens die je kunt bellen

Er wordt snel geleverd en de webshop is gemakkelijk te hanteren, maar wat nog het allerbelangrijkste en prettigst vind is dat er een klantenservice is met een telefoonnummer. Ju kunt, als je dat wilt met een gewoon mens praten. Heerlijk!

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat een fijne review om te lezen, daar worden we blij van! Fijn dat je de snelle levering en onze webshop als prettig ervaart. En ja, je hebt helemaal gelijk: even bellen en met een 'gewoon mens' praten is soms precies wat je nodig hebt. Daar zijn we dan ook met alle liefde voor! We staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies voor al je verfvragen, nu en bij een volgende klus. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf

Helemaal top!

Supersnel verzonden naar het afhaalpunt, netjes verpakt, roerhoutje erbij, helemaal blij. Het is alleen net niet de goede kleur (Flexa valt toch echt lichter uit dan de originele LAB Paint kleur), maar dat is m'n eigen probleem. Heb hem nu bij de lokale Decokay opnieuw laten mengen in een Sikkens variant en die kleur komt echt exact overeen. Heel fijn! Maar de service en snelheid van Online Verf zijn echt top!

Antwoord van Onlineverf.nl

Hoi! Wat fijn om te horen dat de snelheid van je bestelling en de nette verpakking, inclusief roerhoutje, zo goed bevallen zijn. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor! Wat jammer dat de Flexa kleur uiteindelijk net niet helemaal de juiste match bleek te zijn, ook al heb je het zelf ingeschat. Het is inderdaad soms een uitdaging om via een beeldscherm exact de kleur te vangen. Gelukkig heb je bij de lokale Decokay alsnog de perfecte tint gevonden met de Sikkens variant, dat is dan weer een opsteker voor je klus! Mocht je in de toekomst twijfelen over een kleur of advies willen hebben, dan staan we altijd voor je klaar om mee te denken. Zo zorgen we ervoor dat je volgende keer meteen de perfecte pot in huis hebt. Heel veel succes en plezier met het schilderen! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Bestelling zoals gevraagd uitgevoerd.Materiaal nog niet gebruikt. Gebruik normaal Sikkens en nu voor eerste keer Flexa. Levering via Post.nl. Is waardeloos. Ik had gevraagd om de levering op huisadres te leveren.Post .nl veranderd dat zonder overleg naar ophalen op steunpunt. Ik zie de bus van post.nl wel kleine pakjes hier in de straat afleveren en ik moet met 3 blikken zelf schouwen. Zoals gezegd in een woord waardeloze leveringen. Bij volgende verf bestelling overweeg ik bij bestelling wie de bezorger wordt ..want hier heb ik geen zin meer in

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat de bestelling zelf helemaal naar wens is uitgevoerd! We hopen natuurlijk dat de Flexa verf je net zo goed bevalt als je gewende Sikkens en je er een prachtig resultaat mee bereikt. Maar wat ontzettend vervelend en ronduit frustrerend dat de bezorging door PostNL zo is gelopen. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling als je kiest voor thuisbezorging, en we begrijpen heel goed dat het ophalen van drie zware blikken bij een afhaalpunt, zonder overleg, je behoorlijk dwars zit. Die frustratie is meer dan terecht. We vinden het belangrijk dat de bezorging net zo soepel verloopt als de bestelling zelf, en nemen dit soort feedback over onze bezorgpartners dan ook zeer serieus. Jouw opmerking over het overwegen van een andere bezorger bij een volgende bestelling snap ik helemaal. We willen je bij deze bedanken voor je feedback. We nemen dit zeker mee in ons contact met PostNL. Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf
Na een foutieve bestelling heel prettig geholpen. Bestelling geannuleerd en de volgende dag een juiste ingevoerd, alles keurig op de afgesproken tijd geleverd. En het is hele fijne muurverf (Wyzotex) maar dat wist ik al van eerdere keren.

Antwoord van Onlineverf.nl

Wat fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen, ondanks de 'misstap' met de bestelling. Het is voor ons belangrijk dat alles snel en soepel geregeld wordt, dus het is hartstikke mooi dat de annulering en de juiste levering vlekkeloos zijn verlopen. En extra leuk om te horen dat de Wyzotex muurverf je wederom zo bevalt! Je weet duidelijk wat je in huis haalt, dat waarderen we enorm. Mocht je in de toekomst weer een verfklus hebben of ergens advies bij nodig hebben, dan weet je dat je altijd bij ons terechtkunt. Veel plezier van je prachtig geverfde muren! Met kleurrijke groet, Klantenservice Onlineverf