Anoniem
Het hele proces van begin tot eind is puur genieten. De website is zeer goed georganiseerd. Vindt dingen heel snel. Ook de bestelling verloopt vlot. De zending was de volgende dag al bij mij thuis :) De verf is goed beschermd. De mixers in deze winkel zijn echt goed!! Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen. Dit is mijn favoriete winkel :)
Kwaliteitsverf van Wijzonol gekocht en gezocht op ral kleur 3022. Onlineverf.nl komt met een verf die kleurcode 3022 aangeeft. Bij ontvangst blijkt dit alleen geen ral kleur te zijn. Erg verwarrend dat met dezelfde codes wordt gewerkt. Met klantenservice gesproken, zowel geen retourmogelijk maar ook geen korting op een nieuwe te bestellen verf met de juiste ral kleur. Slechte service
Bestelling geannuleerd
Ik heb een bestelling gemaakt en Ik kwam later achter dat ik te veel had besteld. Ik mailde zo snel ik kon met de vraag de bestelling te annuleren voordat het verzonden werd. Ik ontving de volgende dag ochtend een vriendelijke bericht dat de bestelling was zonder probleem geannuleerd. Ik kreeg later het bedrag terug.
Bedankt!
Anoniem
Bezorging via post.nl verliep zeer…slecht
Bezorging via post.nl verliep zeer slecht er wordt een lever moment door gegeven wat na 18.00 uur wordt verplaatst na de dag daarop vervolgens wordt dat lever moment weer verplaatst naar weer een dag later
Eerste leverdag maandag tweede leverdag dinsdag uiteindelijke levering op woensdag
Anoniem
Duidelijke site makkelijk zoeken naar producten,twee maal wat bestel de tweede keer ging er iets niet goed met bestellen gebeld direct een hele vriendelijke mevrouw aan de lijn die het probleem direct heeft kunnen oplossen
TOP
Altijd super behulpzaam , met professionele adviezen en meedenken ,! Levering altijd keurig verpakt en volgende dag al geleverd .
Neem al haren alleen deze winkel, zo behulpzaam met de juiste adviezen , dank jullie wel !
Anoniem
Super goede klantenservice. Ik had een verkeerde aflak gekocht en kwam daar na de bestelling achter. Direct gebeld en ze konden het nog wijzigen. Ik had alsnog de volgende dag al de hele bestelling binnen.
Anoniem
Het is fijn dat de verf altijd de volgende dag al geleverd wordt. Alle kleuren zijn te mengen in het merk verf dat je wilt en je hoeft er de deur niet voor uit.
Anoniem
Ik had een bus verf te veel besteld en dat kon nog geannuleerd worden. Precies de goede bus verf, hetzelfde waarmee ons huis al geschilderd is.
Geïmporteerde beoordelingen