Certificaat voor packlinq.nl

No. XFD9C276C00CE5D4D2BEE11425C897408
 

Geldig vanaf
16-11-2016
Geldig tot
15-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor packlinq.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 486 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft packlinq.nl al 1.049 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
01-06-2019
19-07-2019
Uitstekend assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
18-07-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Altijd super in orde.
Als er vragen zijn; er is direct een gepast antwoord en uitstekende hulp
Dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
netjes en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
16-07-2019
zeer goede klantenservice en bereid om mee te denken en zichzelf aan te passen qua producten en stock.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
15-07-2019
prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
14-07-2019
Perfect thanks
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
12-07-2019
Fijne doosjes. Grote keuze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
24-05-2019
12-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
12-07-2019
Geode producten en dienst
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Na verkeerd bezorgen door DHL toch snel keurig opgelost met een nieuwe zending op de dag er na.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Voldeed volledig aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
11-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
10-07-2019
Snel, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
makkelijk te bestellen en fijn dat je van sommige producten een voorbeeld kunt bestellen. snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
snelle levering, kwalitatief prima producten, hoewel de aantallen niet geheel overeen leken te komen met hoe het op de site vermeld staat. Prima service verder.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Product is goed, levering redelijk snel, goed contact met leverancier.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Prima. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
07-07-2019
Na een verkeerde zending werd de goede snel nabezorgd en mocht ik de verkeerde zending ook houden. Vlotte vriendelijke behandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
19-06-2019
06-07-2019
Geen specifieke opmerkingen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
Ik vind de leveringskosten wat te veel voor een levering van 3-4 dagen. Bij vb. bol.com is leveringskosten €2.99 en wordt volgende dag al geleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
05-07-2019
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
Ik schrijf normaal nooit reviews maar dit is de eerste keer dat ik echt gelukkig ben met een online aankoop. Binnekort ga ik sowieso nog 7" hoesjes bestellen voor mijn platen op deze site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
04-07-2019
Alles prima verwerkt en geleverd zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
20-06-2019
04-07-2019
Snelle service/levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
11-06-2019
04-07-2019
De bezorging heeft het allemaal verpest. DHL heeft me 3 dagen laten wachten en durfde alsnog te zeggen dat ze me gemist hadden.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
Prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
We zijn erg tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
02-07-2019
Ik heb een proefmonster van een papieren zak besteld maar de maten kwamen niet overeen met wat ik had besteld. Het duurde ook lang voordat ik het ontving.
Ik zal niemand aanbevelen hier te bestellen.
2.00
Matig

packlinq.nl antwoordt: 04-07-2019
Beste heer/mevrouw, wij streven ernaar gratis proefmonsters te verzenden binnen twee weken zoals vermeld bij uw bestelling. Mocht u samples de volgende dag willen ontvangen dan vragen wij u verzendkosten te betalen, u heeft daar niet voor gekozen. Kunt u ons aangeven welke maat u wel ontvangen heeft? Mogelijk is er per abuis een ander formaat toegestuurd waarvoor onze excuses Mvg, team Packlinq

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
01-07-2019
Correct afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
01-07-2019
geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
28-06-2019
Snelle levering, goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
28-06-2019
En zeer flexibele klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
28-06-2019
Duidelijk en super snel Bestelling zelfs eerder geleverd als gezegd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
28-06-2019
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
28-06-2019
Zoals je mag verwachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
26-06-2019
Goede en snelle reactie. Denken mee als je met hun belt. En kijken gelijk in hun assortiment en voorraad. Mocht je wat snel nodig hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
26-06-2019
Prima product en redelijk snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
25-06-2019
Heel mooie kraftdoosjes gekocht tegen een even zo mooie prijs Snelle levering, goede info over bestelproces, veel aanbod en makkelijk shoppen op de website. Kortom: klasse webwinkel
5.00
Uitstekend

packlinq.nl

packlinq.nl werd op 16-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
info@packlinq.com
packlinq.nl
Winkel-exploitant
Emceepack B.V.
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met packlinq.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.