packlinq.nl- Logo - Beoordelingen

packlinq.nl
Beoordelingen:

173 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.766 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levereing en goed verpakt. Stevige kokers voor het verpakken van tekeningen. Hoewel ik ze daarvoor niet heb gebruikt. In mijn geval als voorraadkoker voor shuttles voor de badminton training. Twee kokers geeft me een voorraad van 70 shuttles om af te vuren op degene die de intensieve 1-op-1 training ondergaat.
HM
Hans M.
Niederlande

Meest relevante negatieve beoordeling

18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
jammergenoeg negatieve ervaring. Pakket moeten terugsturen omdat het foutief besteld was door mij. Dunne potloden in plaats van dikke. Ik wil deze echter nog steeds, dus was mijn vraag of er kon geruild worden. Ik kreeg op deze vraag geen antwoord, ik kon enkel retourneren. Dat gebeurde: sindsdien geen reactie meer, ook niet via de chat wanneer ik mijn retrour bekijk. Geen bevestiging van ontvangst van eerste pakket, geen terugbetaling, geen voorstel tot ruilen. Niets!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor packlinq.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn contact en denken met je mee! Zeker een aandader
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, prima communicatie
Beoordeling melden
SB
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had begrepen op de website dat pakketje binnen 3 werkdagen zou aankomn, is helaas een week tot twee weken geduurt
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dat ging goed .

Mij beviel daarvan niet iets in het bijzonder . Dat hele proces ging gewoon goed . Bedankt ! En wat u beter zou kunnen doen ? Tja . Sorry . Daar wist ik zo gauw geen echt goed bruikbare en echt zinvolle reactie op .
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking van de 1e zending was niet zo netjes om door te leveren naar de klant. (oude, erg vuile en beschadigde doos). Maar product en levertijd was prima.
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is altijd goed en de bestellingen staan altijd snel klaar. Wij halen het altijd af.
Beoordeling melden
BV
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer behulpzaam,en ook in zoeken van oplossingen
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede kwaliteit redelijke prijs
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en volgende dag afhalen in Voorhout.
Beoordeling melden
AK
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte prijs en snelle verzending
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden