Certificaat voor packlinq.nl

No. XFD9C276C00CE5D4D2BEE11425C897408
 

Geldig vanaf
16-11-2016
Geldig tot
15-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor packlinq.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 521 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft packlinq.nl al 1.139 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
22-09-2019
Mijn bestelling zeer snel en volledig ontvangen Bedankt voor de snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
20-09-2019
Heb nog steeds niets ontvangen
1.00
Slecht

packlinq.nl antwoordt: 21-09-2019
Onze excuses voor de vertraging, zoals aan je gemaild heeft de leverancier issues met levering van dit product en zoals besproken zullen we maandag een oplossing aanbieden. Excuses voor het ongemak. Mvrgr Packlinq

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
20-09-2019
Samples besteld, gevraagd om snelle verzending. Dit kon je aanvinken tijdens de bestelling.

Uiteindelijk zou het 11 dagen later pas geleverd worden, na navraag gedaan te hebben. In de bevestiging stond dat het een week eerder geleverd zou worden, maar het kwam maar steeds niet.

Daarom maar geannuleerd, dit boeide hun geen ene moer.

Kortom absoluut niet tevreden, 1 ster is nog teveel.
1.00
Slecht

packlinq.nl antwoordt: 21-09-2019
Goedemorgen, excuses voor deze gang van zaken. Met de vele monsteraanvragen die wij krijgen en om het system gratis te houden, moeten we dit zo goed mogelijk plannen en duurt het helaas soms wat langer. Je hebt niet betaald voor de snelle service, dus hebben we dit ook niet zo behandeld. Wij hopen dat je ergens anders toch geslaagd bent en dat je een goede beurs gehad hebt. Mvrgr Packlinq

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
20-09-2019
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
20-09-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
19-09-2019
Behulpzame klantenservice, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
19-09-2019
Uitstekende kwaliteit. Enige minpunt is dat ik papieren verpakkingen bestel om plastic gebruik terug te dringen en dat dit vervolgens in plastic verpakt geleverd wordt.
Verder helemaal prima voor prima prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
17-09-2019
Zeer snelle en correcte service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
17-09-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
17-09-2019
Zeer snel geleverde, goed verpakt, ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
17-09-2019
Had een sample aangevraagd maar deze heb ik nooit ontvangen. Jammer, nu bij een concurrent al het verpakkingsmateriaal gekocht voor mijn webshop.
1.00
Slecht

packlinq.nl antwoordt: 21-09-2019
Goedendag, om het versturen van monsters gratis te kunnen houden, kunnen we geen monsters versturen aan particuliere, zoals vermeld tijdens het bestellen. Helaas heb je niet aangegeven dat je als bedrijf besteld en wordt de "order" automatisch geannuleerd. Mocht je de gratis monsters voor je bedrijf alsnog willen ontvangen dan horen we graag. Mvrgr Packlinq

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
16-09-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
16-09-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
13-09-2019
Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
13-09-2019
Snelle levering, product voldoet aan de verwachting, goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
12-09-2019
Snel en goed verpakt geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
12-09-2019
Als particulier vind ik fijn dat ik packlinq kleine aantallen kan kopen van 100 stuks ipv zoals bij andere aantallenvan 1000 stuks. Ook de snelle levering is fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
11-09-2019
Mooie kwaliteit spullen voor een goede prijs. Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
10-09-2019
Snel en betrouwbaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
10-09-2019
Goef
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
09-09-2019
Alles uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
09-09-2019
Contact prima. Denken graag mee. I’ll be back.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
09-09-2019
in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
08-09-2019
Supersnelle levering
3.00
Redelijk

packlinq.nl antwoordt: 21-09-2019
Dank voor je review Ondanks dat je aangeeft een supersnelle levering gehad te hebben is er blijkbaar nog ruimte voor verbetering. We horen graag als er iets beter had gekund. Dank je. Mvrgr Packlinq

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
08-09-2019
Gedaan wat er moest gebeuren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
08-09-2019
Het is goed zo
3.00
Redelijk

packlinq.nl antwoordt: 21-09-2019
Dank voor je review Ondanks dat je aangeeft dat het zo goed was, is er blijkbaar nog ruimte voor verbetering. We horen graag als er iets beter had gekund. Dank je. Mvrgr Packlinq

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
14-08-2019
08-09-2019
Een aantal spullen besteld om verpakkingen te vergelijken - en één deel moeten terugsturen. Ging allemaal makkelijk en was geen enkel probleem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
08-09-2019
Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
07-09-2019
prima webshop, handige chat bij vragen, verzending zoals bij producten vermeld staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
05-09-2019
Super En super snel aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
05-09-2019
alles perfect geregeld snel en keurig dik tevreden tot de volgende bestelling
die gaat zeker komen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
04-09-2019
snelle, professionele afhandeling van mijn bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
04-09-2019
Goede kwaliteit en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
24-07-2019
04-09-2019
Ik had wat gratis monsters aangevraagd voor een experiment. Deze bleken bij de dhl verloren te zijn gegaan. Na prettig contact heeft Packlinq mij nieuwe monsters toegestuurd.
Helaas is mijn experiment mislukt, maar jullie service is uitstekend.
Dank je wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
04-09-2019
correcte afhandeling. zoals het hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
03-09-2019
Super service bij een kapotte levering hebben ze meteen een nieuw exemplaar gestuurd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
03-09-2019
Goede omschrijving van het product en correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
03-09-2019
Dank voor de goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
16-08-2019
02-09-2019
Uitstekend materiaal voor goede prijs en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
19-08-2019
02-09-2019
goed is goed en uitstekend is uitstekend toch
5.00
Uitstekend

packlinq.nl

packlinq.nl werd op 16-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
info@packlinq.com
packlinq.nl
Winkel-exploitant
Emceepack B.V.
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met packlinq.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.