Certificaat voor packlinq.nl

No. XFD9C276C00CE5D4D2BEE11425C897408
 

Geldig vanaf
16-11-2016
Geldig tot
15-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor packlinq.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 374 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft packlinq.nl al 791 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Prima
Niks op aan te merken, dik tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
18-01-2019
Snelle levering, goede klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
17-01-2019
Ben blij met de vellen die ik in mijn zelfgemaakte fotoalbum tussen de bladen gemaakt heb. Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
16-01-2019
Ze maken je verwachting waar
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
07-12-2018
15-01-2019
Alles prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
12-01-2019
Platci beschermtasjes zijn voor mijn doeleinden niet in juiste formaat + materiaal plastic is te stug en scheurt snel op de naden
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
12-01-2019
ALLES PRIMA VERLOPEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
10-01-2019
Alles netjes ontvangen, bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
08-01-2019
Service en producten zijn goed en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het verzenden duurde langer dan verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
07-01-2019
Ondanks de feestdagen toch redelijk op tijd geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
23-12-2018
06-01-2019
Beste, ik zoek al weken achter de juiste inpakmethode voor mijn strips
Dank zij jullie, heb ik ze gevonden Het water stond me al aan de lippen, de vorige hoezen waren bijna op.
Dank u
Nog een prettige dag, doei
Michel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
21-12-2018
04-01-2019
goede servive heel snel geleverd heel tervreden ermee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
03-01-2019
Mooie Blake sleeves voor hoezen LP. Gunstig geprijsd, zeker als je in groter aantal besteld.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
03-12-2018
02-01-2019
snelle goede levering, maar dure verzendkosten voor een zeer kleine levering, die ook in een envelop door de brievenbus had gekund.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
19-12-2018
02-01-2019
Producten zijn wel prima, echter was de levering niet conform afspraak (veel te laat en ander product moeten bestellen), daarnaast was de service tijdens het gehele proces niet zo goed...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
01-01-2019
Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
28-12-2018
Goede communicatie. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
28-12-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
27-12-2018
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
27-12-2018
snel en goed geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
26-12-2018
Ging heel snel zag er keurig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
26-12-2018
Helemaal leuk Ik heb elk kistje zelf geschilderd en versiert
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
24-12-2018
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
22-12-2018
Ik had eigenlijk een ander product besteld, maar dat kon niet op tijd geleverd worden. Toen hebben ze mij kosteloos een vergelijkbaar, maar duurder, product de.volgende dag al geleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
22-12-2018
Ik heb 6 december besteld en nog steeds niets ontvangen. 22 december
1.00
Slecht

packlinq.nl antwoordt: 24-12-2018
Beste Hetty, bedankt voor je feedback. We wilde wachten om het juiste product weer te kunnen leveren maar dit was helaas niet mogelijk. Gelukkig heeft u inmiddels contact gehad met mijn collega voor een alternatief. Wij wensen je alvast fijne dagen

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
21-12-2018
Supersnel geleverd en precies wat ik nodig had. Massa's complimentjes gekregen voor mijn kerstkaartjes dit jaar:
https://filesender.belnet.be/?sdownload&token57653d12-ba10-6454-0398-0a53af044f48
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
20-12-2018
Zakjes naar verwachting geleverd, prima kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
19-12-2018
Lange levering maar goede producten
3.33
Redelijk

packlinq.nl antwoordt: 24-12-2018
Wij zijn blij om te horen dat de producten naar wens zijn Onze excuses betreft de lange levertijd, wij doen ons best om dit zo kort mogelijk te houden. Alvast fijne dagen Miranda

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
18-12-2018
Papieren zakjes nodig voor een knutselopdracht; nergens te vinden. Gelukkig wel bij jullie Toen bleek dat ik te kort had en dezelfde niet snel leverbaar waren, kreeg ik een betere kwaliteit voor hetzelfde geld Top
Beide keren direct zelf opgehaald in Sassenheim.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
18-12-2018
Mooie artikelen voor een goede prijs en ook nog met uitstekende service geleverd Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
18-12-2018
Jammer dat de gratis bijgeleverde transparante sluitzegeltjes niet sterk genoeg waren om de blokbodem zakjes dicht te houden. De zakjes gingen telkens weer open, uiteindelijk maar met gewoon plakband dichtgeplakt, dat bleef wel zitten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
17-12-2018
Erg snelle levering goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
16-12-2018
ALTIJD PRIMA IN ORDE,
Gerrit Kassies.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
15-12-2018
Gewoon op 5 december bezorgd. Wel fijn voor een Sinterklaas cadeau
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
14-12-2018
Snelle levering en goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
13-12-2018
Goede service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
top service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
Snelle goede levering. Netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
12-12-2018
Mijn pakket was eerst zoek. Aangegeven bij een servicepunt pakket afleveren en werd toch op huisadres geleverd. Kreeg melding niemand thuis, maar dat was er wel. Geen briefje in de bus gevonden en geen track&trace gehad. Gebeld en info alsnog ontvangen. Zeer goede service. Daarna met GLS alsnog een afspraak kunnen maken. Pakket was zeer slecht verpakt & beschadigd en product ligt beschadigd...
4.33
Goed

packlinq.nl

packlinq.nl werd op 16-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
info@packlinq.com
packlinq.nl
Winkel-exploitant
Emceepack B.V.
Corn. Verolmeweg 9
2171 KV Sassenheim
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met packlinq.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.