Ik kocht hier een zeer degelijk product. De led Batten dimbare led tl lamp. Makkelijk en snel te installeren. Degelijk en een overweldigende licht opbrengst met een mooie spreiding en kleur. Erg blij mee.
Hoewel beloofd was om snel te leveren, duurde het 5 dagen voordat het pakketje werd bezorgd.werd bezorgd. Inmiddels had ik bij de plaatselijke HUBO de lamp gekocht.
Beoordelingen voor outledtl.nl
9 nov. 2023
Prima advies en snel bezorgd. Ik had vergeten de welkomst korting van 5% toe te passen welke bij navraag alsnog gecrediteerd zijn. Netjes!
Eerste kennismaking, een heel prettige ...
Een foutje bij de bestelling door mij werd door OutledTL.nl perfect opgelost. Dank voor de correcte en snelle levering.
20 nov. 2023
Prima! Zelf een foute gemaakt en dat hebben ze gezien en opgelost. Super service prima spullen
14 nov. 2023
Uitgebreide info van het product en goed verpakt verzonden
Prima, voldoet aan verwachting en snel verzonden
Retourzending keurig afgehandeld!!
Netjes afgeleverd!
15 nov. 2023
11 nov. 2023
22 nov. 2023
Jammer dat het pakket verkeerd verwerkt was door DPD.
Wel netjes dat ze snel reageren op vragen waar blijft m’n pakket
22 okt. 2023
Ben fijn geholpen! En bestelling was op tijd bezorgd!
Geïmporteerde beoordelingen