outledtl.nl

1.217 reviews in totaal

1.217 reviews since 27 nov 2020

Gecertificeerd sinds: 11 dec 2020
outledtl.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de geleverde producten wordt veelal als goed of zeer goed beoordeeld. Ook waarderen ze de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice wordt omschreven als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht, en problemen worden snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant. Daarnaast wordt de duidelijke informatie over producten, montage en bestelling als positief ervaren. Soms wordt er echter om meer detail in de verstrekte informatie gevraagd.

Reviewsoutledtl.nl

Super snelle levering en duidelijke info zowel online als in de verpakking. We moeten de inbouwspots nog inbouwen maar zien er alvast stevig van kwaliteit uit. Deze zijn ip 65 en vermoedelijk gaan we dit type ook voor de andere plaatsen gebruiken omdat de aankoop prijs best mee valt.
Prima ervaring. 7 led’s besteld, snel geleverd. Helaas 1 ledje stuk. Gemeld, dadelijk nieuwe opgestuurd gekregen! Zeker goed én vlotte samenwerking! Houden zo, en dank!
Mooie spotjes voor in de badkamer besteld voor een scherpe prijs, maar wel IP65! Behoorlijk verschil met de prijzen in de bouwmarkt. Hopenlijk gaan ze lang mee, dat kan ik nu nog niet beoordelen ze hangen net 2 weken. Snelle levering trouwens! Kortom positief.
De nazorg over de bezorging, zo goed en persoonlijk. Nee dat heb ik nog nooit zo positief ervaren

Goede service

Snelle, vriendelijke en deskundige support via de klantenservice. Coulance-vervanging toen er een (kunststof) ledlamp toch eerder stuk ging.
Prima producten. Enige wat ik mis is een beknopte beschrijving op bv het doosje vwb aansluiten cq doorlussen. Echter aansluiten etc erg makkelijk.

Mooi product

Bezorging optijd, product netjes verpakt. Voldoet aan beschrijving en werkt uitstekend 👍

Prima adres

Ondanks de problemen met e pakketdienst Is er door outledtl uitstekend gereageerd en probleem opgelost.
Mooie spotjes, gemakkelijk te monteren en snelle levering. Top
Gebroken glasplaatje in de doos, keurig snel nagezonden

Prima levering

Berichtgeving vwb de bestelling verliep netjes. Prima levering.
kwaliteit en hulp goed tot zeer goed
mooi contact goede uitleg wat te doen en wat je nodig hebt
snelle en correcte levering

Snel geleverd, mooie spotjes.

Snel geleverd. Bleek dat er één fitting mistte. Na één telefoontje direct nageleverd plus één extra. Netjes en correct afgehandeld. Mooie vierkante inbouwspots.
Super service , zeer goede kwaliteit
Duidelijke site, veel keuze en betaalbaar
Prima product voor een betaalbare prijs

Op zoek naar Led TL buizen, de Led spot of inbouwspots voor de scherpste prijzen? Bij OutledtTL.nl bent u daarvoor aan het juiste adres.Wij voelen ons hierbij maatschappelijk betrokken en richten ons ...