outledtl.nl- Logo - Reviews

273 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.125 reviews in totaal

outledtl.nl- Logo - Reviews

outledtl.nl

273 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.125 reviews in totaal

De reviews voor outledtl.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering. De service wordt als uitstekend ervaren door de behulpzaamheid, het probleemoplossend vermogen en de klantgerichtheid. Deskundig en duidelijk advies helpt bij het maken van de juiste keuze. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed gezien. Producten worden doorgaans als mooi, degelijk en van goede kwaliteit omschreven. Communicatie verloopt duidelijk, snel en prettig, mede dankzij actieve updates. Soms is er teleurstelling over lichtkleur of onderdelen van de producten. Ook wordt incidenteel een probleem met de bezorging genoemd, hoewel dit meestal goed wordt opgelost.

Reviews voor outledtl.nl

Prima aftercare

Ik miste een borg ringetje op één van de spotjes die ik besteld had. Een mailtje later was alles opgelost en het borg ringetje werd nagestuurd. Dank!

onmiddellijk gevonden wat ik zocht

al een aantal doe-het-zelf zaken bezocht die me weinig hoop gaven om een LED vervanger te vinden voor de zeer specifieke halogeenspots (inbouw spots van 10tal jaar geleden). Op de Outledtl site vond ik onmiddellijk wat ik nodig had, past perfect wel de transfo moeten demonteren om die in het valse plafond te stoppen, maar dat ging gelukkig omdat niks vast gesoldeerd zat en met klemmetjes was bevestigd
Snelle terug betaling van een annulering na Whatsappje dat de downlighters niet in wit te leveren. Alles ging op een zeer vriendelijke manier
Veel keus, voordelig en snelle levering. Zeer tevreden over de geleverde producten. Makkelijk om contact te leggen.
Privéprofiel

Aankoop inbouwspots

Netjes geleverd. Alleen zijn sommige spotjes niet altijd leverbaar. Je moiet dat zelf in de gaten houden door regelmatig de site te bezoeken of de spotjes weer leverbaar zijn. Zou heel handig zijn dat je beoogde spotje kan aanklikken en kan aanvinken dat als ze weer leverbaar zijn je een automatische email toegezonden krijgt.

Superservice

Naast ruime keuze en scherpe prijzen ook nog een service welke je anno 2025 niet van een online winkel verwacht. Ik werd gebeld met de vraag of ik wel het juiste product (een dimmer) had besteld. In combinatie met de gekozen spotjes zou dit namelijk niet kunnen. Geweldig toch!? Telefonisch direct een andere keuze gemaakt, credit nota werd meteen verstuurd en de volgende dag de producten in huis! In 1 woord geweldig!
Duidelijk de maat doorgeven. Heb nu adoptieplaten moeten kooen omdat de gaten in plafond te groot waren
Mooie kleine spots gekocht in combinatie met dimmer. Werkt perfekt
Op tijd leveren en de spotjes zijn van goede kwaliteit.

Netjes snel en goed

Snel geleverd, noet durr,mooi product (spotjes) ip65
Top na telefonisch contact bijzonder snel geleverd in België top.
Het hele proces is prettig verlopen. Goed advies bij de aankoop van de lampjes.
Snelle levering en mooi product
Mooi spots, snelle levering

Ook bij kleine orders wordt meegedacht…Service TOP

Ook bij kleine orders wordt meegedacht en initiatief getoond. Wordt moeite gedaan om eventuele misverstanden te voorkomen.
Gewoon goed!
Er was gedoe met de bezorging door GLS maar OUTLEDTL.nl heeft dit naar tevredenheid opgelost. Bovendien waren de spotjes van een prima kwaliteit voor een goed prijs.
Geleverd volgens verwachting
Snel geleverd en duidelijke communicatie! Had al eerder besteld en bestel zeker vaker.