outledtl.nl- Logo - Beoordelingen

outledtl.nlReviews

: 473Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
outledtl.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outledtl.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 dec. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
outledtl.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij outledtl.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor outledtl.nl

183 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

473 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 jun. 2022 
van jan V.
Goede middag outledL, Heb vorig jaar een bestelling gedaan voor 6 minileds. Nu wilde ik weer 6 stuks bestellen maar had geen info meer van het type. Dit heeft men voor mij zeer snel opgezocht en via mail laten weten,mijn dank hiervoor. Nieuwe bestelling geplaatst en ruim binnen 24 uur geleverd! Mvg jan.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 feb. 2022
Ik wilde een advies omtrent een aansluiting van de aansluiting van 2 dimmers maar kreeg telefonisch de hele middag een antwoordapparaat na 9 x bellen maar opgegeven en een mail gestuurd. Kreeg het advies om iemand te raadplegen met technische kennis om verder te helpen. (heb ik dus niks aan) Moest naast de bezorgkosten ook nog eens € 7,00 betalen aan Post nl. om te retourneren. Al met al een voor mij teleurstellende ervaring
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor outledtl.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Ik had nog een e-mailtje gestuurd met een vraag over de led verlichting en kreeg een snel en duidelijk antwoord
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Ik heb niet het bestelde product maar kan het er wel voor gebruiken, ik heb 35 W gekregen maar 40W gevraagd. Toch bedankt de prijs was goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Super vriendelijk, adviezen zijn ook goed en ik had wat spotjes nodig en die zijn extra besteld zodat ik ze snel thuis had.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
De duidelijkheid van de site, de vlotte verwerking e dd correspondentie betreffende de verwerking. Klasse
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Goede materialen, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
Snel en netjes geleverd. Super snel antwoord op mail. Voor mij alleen maar positiefs te melden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snel in huis prijs kwaliteit verhouding heel goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Eerste ervaring is positief
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Helder en doeltreffend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Snelheid van levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Firma is niet bereiken. Retourneren is erg ingewikkeld, zo niet onmogelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van outledtl.nl
18 nov. 2022
Goedemiddag, bedankt voor het schrijven van een review. Zoals zojuist telefonisch besproken beruste de review meer uit frustratie omdat 1 telefonische contact niet werd beantwoord en een half uur gewacht moest worden op een Whats app antwoord over het retourportaal. Het pakket is inmiddels retour en de betaling binnen 24 uur weer aan u gecrediteerd! ( zelfs na de 14 dagen recht van retour )
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Top geregeld. Er was een foutje gemaakt met de levering. Had 1 ding teweinig gekregen. Na een mailtje, werd het alsnog opgestuurd zonder gezeur. Top Geregeld 👌
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Snelle levering en in geval van een probleempje denk Robert-Jan mee in het vinden van de beste oplossing voor beide partijen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022 
snelle en makkelijke afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Snelle nette levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 okt. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden