Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnavacqs.nl
Sterk in oplossingen!
Er was een klein probleempje ontstaan in het systeem. Jammer van de situatie, prachtig hoe het is opgepakt en opgelost!
Antwoord van navacqs.nl
We balen van dat 'probleempje' en doen er alles aan het op te lossen. Dank voor de mooie review, ik laat het mijn collega's weten. Daar zullen ze blij mee zijn.
Het gemakkelijk bestellen, en de correcte levering, en vaak een leuk berichtje op het notitieblokje
Antwoord van navacqs.nl
Graag gedaan en bedankt voor de mooie beoordeling!
Prima materialen en snelle levering.
Nette en snelle levering
super service zeer net geholpen met de bestelling
Antwoord van navacqs.nl
Graag gedaan! Hartelijk dank voor de review. 4 sterren is mooi, maar biedt ruimte voor verbetering. We horen graag van u hoe we daar de volgende keer 5 sterren van kunnen maken :)
Snelle verzending goede service
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt dat u de moeite nam ons werk te beoordelen. We zijn blij met de score :)
Antwoord van navacqs.nl
De volle mep! Hartstikke bedankt. Dat maakt ons blij en we werken er hard aan volgende keer weer een maximale score te behalen!
Antwoord van navacqs.nl
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat u helemaal tevreden bent! Ik deel dit met mijn collega's.
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de 5 sterren. Daar zijn wij allemaal blij mee :)
Antwoord van navacqs.nl
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling :) Daar gaan we goed op!
Contact via mail en gelijk reactie top :)
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling! We doen ons best zo snel (en nauwkeurig) mogelijk te reageren :)
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee en we doen ons uiterste best ook de volgende keer de 5 sterren aan te tikken.
Komen de afspraken perfect na.
Antwoord van navacqs.nl
Hartelijk dank voor de mooie woorden! Onze afspraak is ook echt afspraak :)
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de mooie score! We beloven minimaal hetzelfde niveau na te streven bij uw volgende order!
Antwoord van navacqs.nl
We zijn blij dat we je zo goed van dienst konden zijn!
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling. Daar doen we het voor :)
Antwoord van navacqs.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling. Dat helpt ons enorm :)
Antwoord van navacqs.nl
Dank voor de hele mooie score, daar zijn we erg blij mee :)