Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit en afwerking van de producten, de snelle en betrouwbare levering, en de vriendelijke, behulpzame service. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als goed ervaren en vinden veel klanten de montage eenvoudig. Ook de informatievoorziening wordt meestal als duidelijk en volledig beoordeeld. Er zijn echter enkele klachten over de stevigheid of afwijkende specificaties van producten. Soms komen er vertragingen of onduidelijkheden voor bij de levering. Ook missen sommige klanten instructies of tussentijdse updates, en is het bevestigen van bepaalde onderdelen soms lastig door het ontbreken van handleidingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsHoutenladders.nl
5 Sterren voor de houten ladder ! Wat beter kan , op de website stond : levering met 3 dagen !!! 6 Dagen na mijn bestelling is de bestelling klaargemaakt voor verzending. Ik kreeg keurig een mail wanneer de levering zou zijn. Die werd geannuleerd, omdat er een manco was van de houten ladder. Hierover gebeld en heb toen na 5 dagen de ladder ontvangen.
Toch nog goed gekomen!
Na een wat lange levertijd en de non-communicatie daarover, werden de twee planken geleverd. Het monteren was niet geheel duidelijk, want er zat geen gebruiksaanwijzing bij, die bleek op de website te staan. Helaas bleef een plank niet hangen, niet duidelijk of dat kwam door de korte metalen ophang steunen en het gewicht van de (massieve) planken of door de gipsplaten muur. De planken zelf zijn mooi, dus heb ik er 2 plankdragers onder gemonteerd. Het bedrijf Houten ladders heeft contact met me opgenomen en hebben hun excuses aangeboden voor de gang van zaken en mij een tegemoetkoming aangeboden. De planken hangen nu mooi, mét plankdragers, in kijn keuken.
Wij hadden zelf een verkeerde bestelling/maat trap besteld, na telefonisch overleg werd de juiste maat gelijk besteld en bij aflevering verkeerde maat mee retour genomen. Echt top service. En mooie kwaliteit trap.
een nog zelf in elkaar te zetten traphek besteld, en een ladder voor naar de zolder.
Zeer degelijk hout, dus super tevreden.
Mooie stevige trap, goed afgewerkt.
Prettig dat wij extra beugels konden bijbestellen om zowel de trap schuin te plaatsen als rechtop (ruimtebesparend indien niet gebruikt).
Mooie stevige houten molenaarstrap. Goedie bereikbare en behulpzame klantenservice.
Er ging iets mis met de bezorging maar dat werd bliksemsnel opgelost. De ladder is licht maar toch zeer stabiel. Het lukte ons alleen niet op de website een langere metalen leunstang te vinden.
Fijne levering
Trap werd geleverd op precies de plek die ik had aangegeven. Top!
Duidelijk en heldere informatie.
Snel geleverd en precies zoals besteld, tevreden klant!
Stevige, mooie trap, montage makkelijk
Na inlezen op de website heb ik voor de zekerheid nog even gebeld. Heel vriendelijk te woord gestaan met duidelijke informatie.
Levering top, montage makkelijk, ziet er mooi uit en is stevig!
Een zeer kwalitatieve en prachtige plank! Deze staat geweldig onder de spiegel in de hal. Heel blij mee. Ook al duurde de levering wat langer, werd ik keurig op de hoogte gehouden. De moeite waard om iets langer op te wachten. Zo'n plank zocht ik namelijk precies.
Mooi product en verzorgd afgeleverd.
Mooi product en snelle levering.
Goede afhandeling
Nadat een eerste ladder binnen de kortste keren kromgetrokken was, is na melding fluks een nieuw exemplaar geleverd. Dat was uitstekend.
Prima fijne ladder, snel geleverd
Er was iets mis gegaan met verzenden het heeft even geduurd maar het is uiteindelijk heel prettig geregeld.
Mijn plank is binnen en ziet er prachtig uit.
Bedankt voor de service.
Mooie afgewerkte ladder die ik gebruik in huis om op de vide te komen. Perfecte prijs-kwaliteit
De wandplankjes warenSnel geleverd en zo opgehangen
We zijn zeer tevrede met het einresultaat
Zeer aan te raden
Wie weet tot een volgend project