FixPart.nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.nl
Beoordelingen:

13.582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden66.241 beoordelingen in totaal  

4,50
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede beantwoording door klantenservice. Via de website kon ik niet het juiste onderdeel vinden. Het type koelkast dat ik heb stond er niet op. Ik selecteerde een zelfde onderdeel van een ander vergelijkbaar type koelkast van hetzelfde merk Siemens en stuurde een vraag in, met uitleg wat ik zocht en foto's van mijn type plaatje. Daarop kreeg ik eerst de informatie van het andere type (beetje onhandig van Ruben, hij had de vraag niet zorgvuldig gelezen). Toen ik daar op reageerde kreeg ik later van Saskia een helder antwoord over het onderdeel van het juiste type koelkast met een heldere exploded view tekening Ik geef niet vijf sterren, maar een ster minder omdat ik het onderdeel wel erg duur vindt. Ik had ongeveer 2x5 euro verwacht, maar het was 2x 20 euro.... Voelt een beetje duur voor 2 plastic dopjes. Maar goed, er was geen andere website waar ik deze onderdelen kon vinden.

de meest kritische beoordeling

18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
8/8/2023 twee onderdelen besteld voor onze vaatwasser, zou binnen 2-4 werkdagen geleverd worden. Het is nu 18/9/2023 en we hebben nog niets ontvangen! Partij is telefonisch niet bereikbaar (nergens kun je een telefoonnummer vinden!!) en per mail reageren ze sporadisch. Op ons laatste verzoek het geld zsm weer terug te storten (2 weken terug) hebben we ook niets meer vernomen. Dat is niet leverbaar is kan ik nog begrijpen maar zo slecht bereikbaar zijn en niet reageren is een no-go wat mij betreft. Jammer is ook dat onze vaatwasser het nu al WEEEKEN niet doet :-( Ik zou er geen zaken mee doen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FixPart.nl

 Sorteren  
Relevantie
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind de service prima en snel. Maar, hoewel mijn bestelling op maandag in Amsterdam aankwam werd deze op dinsdag bij de bestelronde door DHL gecanceld. Ik heb hem toen verplaatst naar donderdag. Eerst zou de bestelling tussen 11 en 15 komen, dat werd verplaatst naar tussen 1545 en 1945 en vervolgens gecanceld en kwam dus uiteindelijk op vrijdag aan. Toen moest ik op topsnelheid naar de voordeur anders was de persoon van DHL al weer weg. Ik zou die samenwerking met DHL maar eens nader gaan onderzoeken, want dit straalt af op de service die jullie inzetten.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering is geweldig alleen het contact kan verbetert worden, werkt erg langs elkaar heen. Ik bestel een klep voor mijn koelkast, krijg een deurtje geleverd. Geen antwoord op de vraag hoe het terug gestuurd kan worden. terug gestuurd via de PTT. €12.50 betaald . Inmiddels is de goede klep wel bezorg. weer gelijk betaald. krijg ook gelijk te horen dat retour kosten voor eigen rekening zijn. Vind ik niet terecht, zeker niet als er gelijk bij gezegd wordt dat ik verkeerd besteld heb
Beoordeling melden
SE
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Groot assortiment en fijne website

Fijne website, was makkelijk om het goede product te vinden. Ook groot aanbod met onderdelen die niet meer op de website van de leverancier te vinden is en het product toch langer meekan door een onderdeel te vervangen. De prijs was wel een dingetje. Onderdelen zijn duur waardoor je wel voor lastige keuze wordt geplaatst om een onderdeel te vervangen of een nieuw product aan te schaffen, terwijl vanuit duurzaamheid je toch liever wil dat een product langer meegaat als het kan.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goeie service!

Onderdeel (vaatwasserpomp) met een klein defect ontvangen, transportschade. Ik heb zelf voorgesteld om te proberen het onderdeel te gebruiken, maar dat ik, als dat niet zou werken, alsnog zou mogen ruilen. FixPart heeft niet afgewacht en meteen een nieuw onderdeel opgestuurd en ze hoefden het onderdeel met het defect niet terug. Dat was fijn! Mijn advies is wel om kwetsbare onderdelen beter te verpakken. Het pompje had duidelijk liggen stuiteren in het doosje.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed product geleverd prima aleen bezorg dienst erg slordig bij thuis komt lag het gewoon voor de deur ik kwam 4 uur na levering thuis al die tijd lag het gewoon voor de buiten deur langs de staat. wonder dat het er nog lag en niet geregend heeft in de ochtend nog naar de mail gekeken zal komende maandag bezorgt worden maar werd dus 2 dagen eerder geleverd en voor de deur gedumpt maar bestelling is verder oke
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zojuist de schokbrekers vervangen van mijn Miele W2515. Voor nog geen €10,00 per stuk. Niet vergeten er in een keer twee te bestellen, want ze komen per stuk. Miele vraagt €78,00 per stuk en €350,00 inclusief montage. Met FixPart kun je het zelf. Kind kan de was doen, want het is een klusje van niks. Even op Youtube kijken wat er los moet en vooral wat niet! Door FixPart weer veel geld bespaard.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nou dat is wel heel vervelend om iets te kopen waarvan in de praktijk altijd blijkt dat je er twee nodig hebt. Ieder praktische man weet dit je koopt niet een koolborstel voor een motor maar altijd twee. U aanvraag moet dus niet een zijn maar een set nu ben ik de Sjaak en moet ik een keer extra verzendkosten betalen u bent in ieder geval bedankt zijn de koolborstels nog duur uitgevallen
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service ten top

Het pakketje was - alle berichten van PostNL ten spijp - niet afgeleverd bij het opgegeven PostNLpunt. FixParts heeft na mijn uitgebreide klacht hierover en het invullen van een formulier mij aangeboden het onderdeel kostenloos opnieuw toe te sturen en dan nu bij voorkeur naar het huisadres. Uiteraard hiermee akkoord gegaan en twee dagen later was het geleverd. Geweldige service!!!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fixpart fixt t wel

Ik ben door 4 verschillende medewerkers geholpen, steeds per mail. Reacties kwamen zonder uitzondering de volgende dag, op vriendelijke toon. Van de laatste ontving een link voor bestelling van het door mij gezochte product. Prima dus. Het was natuurlijk nog plezieriger geweest als ik die link reeds bij het eerste contact had ontvangen. Dan was ik op Uitstekend uitgekomen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden!

Mijn wasmachine deur was helaas kapot, toen kwam ik jullie website tegen en zag ik dat ik losse onderdelen kon bestellen. Ik heb meteen de juiste onderdeel gevonden en kon ook meteen alle onderdelen vinden voor de zelfde type soort. De site is duidelijk. Ik ben heel tevreden en heb de onderdeel snel ontvangen. Heel fijn dat dit mogelijk is hierdoor bespaar je veel geld.
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn en behulpzaam contact!

Opzoek geweest naar een passend onderdeel om mijn vaatwasser weer als nieuw te krijgen. In mijn geval een nieuw warmte element/pomp. Na het verschaffen van wat informatie is er uitstekend meegedacht met de oplossing en een juist onderdeel aangeboden. Met een klein aanpassing draait de vaatwasser weer volle toeren! Blij met de keus en de snelheid van reacties op mails.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe telescoopstang

We waren op zoek naar een nieuwe telescoopbuis voor onze 45 jaar oude, verder nog steeds goed werkende, stofzuiger. Door de grote keuze kwam ik er niet uit welke er voor ons geschikt was. De klantenservice heeft ons met een paar snelle reacties doorheen geholpen. Nu kunnen we er vast weer 45 jaar tegen. Heel blij mee. Ik kan eenieder FixPart dus aanbevelen
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes en stevig verpakt, bestelling en levertijd correct. Adv.Ik had 3 artikelen met verschillende levertijden in 1 bestelling, alles zou geleverd worden in dezelfde week. Graag zou ik zien dat er een order verzameling aangeboden wordt en alles in een verzending naar de kant verstuurd wordt. Dit is wat efficiënter, minder bezorgdiensten door de straat etc.
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

De sluiting van de koelkast

De sluiting van de inbouwkoelkast was niet meer goed, maar werkt verder nog prima voor zijn leeftijd en ook het energieverbruik is ook nog op orde. Nieuwe scharnieren besteld en gemonteerd en de koelkast sluit weer als nieuw. Duidelijke website zodat in één keer de juiste materialen worden gestuurd. Dit is wat je wilt. Prima bedrijf.
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had niet goed gekeken en een B merk afsluitrubber besteld voor mn Zanussi vaatwasser met een lange levertijd. Ik kon vrij eenvoudig de besteling omzetten na een A merk (die 50 eurocent duurder was) zonder extra kosten en binnen 2 dagen bezorgd. Vaatwasser is weer gerepareerd en past perfect. Uitstekende service en levertijd !
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mogelijke vertraging werd toch levering op tijd!

Het artikel zou in eerste instantie een stuk later als gepland beschikbaar zijn. Contact met klantenservice waar werd uitgelegd gekregen waarom dit was en de mogelijkheid om te annuleren. Bestelling doorgezet. Onverwacht werd het het toch rond de eerste afleverdatum geleverd. Apparaat is gerepareerd en werkt prima.
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een verkeerd product besteld. Na snel email verkeer. Kon ik het juiste product in mijn toegestuurde email aanklikken en werd opnieuw snel geleverd . 1e producten werden ook snel geleverd. Retouren van mijn verkeerde product kon ik makkelijk terugsturen , volgens een makkelijk te volgen instructie.
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel blij met de service! Wij zaten met een groot probleem met onze magnetron, en ik ging er al vanuit dat we deze zeker een week niet konden gebruiken. Maar de levering vind super snel plaats en je krijgt exact wat je verwacht! Binnen 2 dagen konden we voor onze zoon de voeding weer opwarmen!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben geen monteur, maar gepensioneerd, altijd achter computer gezeten. Vaatwasser waste niet meer. Een forum gelezen over circulatie pomp. Diverse filmpjes wel 20 keer bekeken, en met hulp van de Fixparts medewerkers de juiste pomp gekocht. Fijn dat ik mijn vaatwasser rustig gerepareerd heb.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Wat een goede service, ik had een product gekocht en ik kon het terug sturen ik kon het niet gebruiken. Ik deed een retour brief sturen en kon het retour sturen. Na een paar dagen kreeg ik mijn geld terug wat top. Echt goede service ik raad dat bedrijf bij iedereen aan echt Toppie. Bedankt.
Beoordeling melden