FixPart.nl- Logo - Beoordelingen

FixPart.nl
Beoordelingen:

13.227 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden62.439 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
FixPart.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Fixparts en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de ervaring. Het bestellen van de onderdelen voor mijn droger was zeer eenvoudig en de website was zeer duidelijk en overzichtelijk. Ik kon snel vinden wat ik nodig had en de bestelling plaatsen. Wat ik vooral handig vond, was de optie om mijn bestelling af te leveren in een PostNL kluisje. Dit was voor mij een stuk gemakkelijker dan het afleveren op mijn werk of thuis te moeten wachten. Het afhalen van mijn bestelling bij het kluisje was eenvoudig en snel. De kwaliteit van het product dat ik heb gekocht was zeer goed. Ik had het onderdeel nodig om mijn droger te repareren en het paste perfect. Ik was erg blij met het resultaat, mijn droger werkt nu weer als nieuw. De enige kritiek die ik zou hebben, is dat de levering wat langer duurde dan ik had verwacht. Maar dit was voor mij geen probleem, en ik begrijp dat soms dingen buiten de controle van het bedrijf liggen. Kortom, ik zou Fixparts zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar onderdelen voor hun huishoudelijke apparaten. Het was gemakkelijk om te bestellen, de website was duidelijk, de kwaliteit van het product was uitstekend en de optie om mijn bestelling af te leveren in een PostNL kluisje was erg handig.

de meest kritische beoordeling

18 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
8/8/2023 twee onderdelen besteld voor onze vaatwasser, zou binnen 2-4 werkdagen geleverd worden. Het is nu 18/9/2023 en we hebben nog niets ontvangen! Partij is telefonisch niet bereikbaar (nergens kun je een telefoonnummer vinden!!) en per mail reageren ze sporadisch. Op ons laatste verzoek het geld zsm weer terug te storten (2 weken terug) hebben we ook niets meer vernomen. Dat is niet leverbaar is kan ik nog begrijpen maar zo slecht bereikbaar zijn en niet reageren is een no-go wat mij betreft. Jammer is ook dat onze vaatwasser het nu al WEEEKEN niet doet :-( Ik zou er geen zaken mee doen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor FixPart.nl

 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Missing rubber

A rubber was missing from the ordered product. It took 5/6 mail exchanges before the person handling my case finally understood what was the problem. She blindly followed the instructions she was given and that caused much delay and frustration. If i provide all details of the transaction it should be easy to check what was ordered since there is a photo of the product on the website. Instead i was constantly asked for a photo of the product i received. In the end i provided a photo of the product from the website and she could proceed with the handling. In the end i received a new product with the rubber which is fine but not needed in my view. i am still happy about the whole experience because the problem was solved. Advice is to train the people handling the claims about products in general. It is clear to me that the person i exchanged with has zero idea of what the products are and she was simply following a procedure irrelevant of what i had written.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
27 december onderdeel besteld. En 11 januari zelf een mail gestuurd wanneer ik het kon verwachten. Daarna antwoord gekregen dat ze het zelf 18 januari pas van de leverancier hadden en konden versturen. 24 januari bevestiging gekregen dat het verstuurd was. Dus bijna een maand later. Op zich geen probleem in dit geval, maar jammer dat ik er zelf achteraan moet om te weten dat het een maand duurt. Het verzenden daar kan fixpart dan niks aan doen, maar thuis gewacht op de bestelling ( tussen aangegeven tijd) komt er een mail binnen dat ik het ergens op moet gaan halen. Dus al met al liep deze bestelling niet echt soepel. Gelukkig was mijn vorige ervaring met fixpart beter
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat kan ik zeggen wat beter kan, het is een geweldig bedrijf, je kunt er alles krijgen wat witgoed betreft, misschien wel meer, maar zo ver heb ik nog niet gekeken, ik heb er al diverse malen van alles besteld voor mijn koffiemachine die al 15 jaar oud is, en voor een mooie prijs heb ik al heel wat onderdelen besteld. Laats nog voor mijn kloelkast een ventilator motor, en ook die werkt weer, als je een beetje handig bent kun je heel wat geld besparen. Ook zeg ik het tegen al mijn vrienden fix Parts is the Place to bi om je apparaten in leven te houden. Ik ben in ieder geval zeer tevreden. Gr Rob
Beoordeling melden
DV
Dick v.
Rijswijk (ZH)
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
bij het bestellen van mijn artikel werd mij gevraagd past dit artikel bij uw apparaat vul de naam en serienummer in kreeg een groen vinkje dus besteld bleek het toch niet goed te zijn dus een retour aanvraag gedaan toen werd mij gevraagd om nogmaals mijn serienummer door te geven kreeg toen van uw medewerkster te horen dat ik het verkeerde had besteld en met een bijvoeging van een code voor het goede artikel dus dat besteld en gekregen maar kosten mij wel twee keer verzend kosten en retour kosten jammer maar het apparaat doet het weer Gr Dick van Dam
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tijdens het bestellen (10 min) werd het bedrag ineen 15 euro verhoogd. Krijg je na verschillende mailtjes antwoorden maar aan de antwoorden te merken hebben ze de vragen of het probleem niet gelezen. Levertijd geen 5 werkdagen maar 10 werkdagen, krijg je een aparte mail dat het verstuurd is en pas drie dagen later een mail (geautomatiseerd) van GLS met de code. Al met al je kan nergens vanuit gaan dat het klopt wat ze aangeven. Je betaald ineen meer levertijd is tweemaal zo lang en je krijgt geen fatsoenlijke antwoorden op je vragen.
Beoordeling melden
JK
johan k.
oosterhout nbr
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

candy verwarmings element onder

Geachte heer, Ik denk dat er een foutje is gemaakt de eerste foto is het oude element deze had ik besteld. Op de tweede foto is het nieuwe element deze is ook goed allen deze is goedkoper deze kost 28,72 euro. Die ik besteld had kost 49,91 plus 6,95 is 56,82 dit heb overgemaakt. Met dat element dat ik ontvangen heb 28,72 plus 6,95 is dan 35,67 euro. Een verschil van 56,82 min 35,67 is 21,15 te veel betaald. Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, johankuen en wat sneller reageren op deze e-mail.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

bestelling juiste vrieskast onderdeel op advies

Via jullie advies het juiste vrieskast onderdeel besteld. Helaas hebben jullie het onderdeel besteld in duitsland bij de toeleverancier. Deze heeft het artikel (voorplaats lade) niet goed geinspecteerd alvorens het te versturen. Het onderdeel was op 1 hoekdeel een punt afgebroken. Voor mij niet ernstig genoeg om het terug te sturen. Het was immers nog te gebruiken. Het zou welfijn zijn als jullie de toeleverancier benderenen vragen om betere controle vooraf alvorens onderdelen te verzenden.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Op de website staan duidelijke foto's. kun je je kapotte onderdeel vergelijken. Jammer dat ik het onderdeel niet meer terug mocht sturen als het niet zou passen. Maar het staat wel op de website als een "garantie". Ook jammer dat je de verzendkosten moet betalen, bij toch best een hoog bedrag. Ook jammer dat er extra kosten in rekening worden gebracht als je achteraf zou willen betalen met KLARNA. Bestelling ging snel en ook de bezorging, de volgende dag al. Dit is wel weer super
Beoordeling melden
PM
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Trommelkruis (wasmachine) besteld, deze ingebouwd en kwam er achter dat hij niet paste. Na contact te hebben opgenomen, zijn ze uit gaan zoeken hoe dit zo kon zijn. Bleek een verkeerd onderdeel in het verkeerde vak te hebben gelegen. Kosteloos een nieuwe opgestuurd, het koste hierdoor iets meer tijd en moeite, maar nu past het wel goed! Foutje kan gebeuren, netjes opgelost. Wasmachine draait weer naar behoren.
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben blij dat jullie allerlei parts hebben. Ja het is wat verouderd. Dat kan ik merken met dat het plastic niet meer zo veerkrachtig is, maar met een tyrip kan je alles fixen en het werkt. Het belangrijkste voor mij is dat ik geen nieuwe vaatwasser nodig heb of een monteur. Dus ik ben blij met jullie parts... Blijf nog even flink bestaan. Ik zal jullie echt nog wel nodig hebben! Bedankt dat jullie er zijn.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top klantenservice en fijne klantervaring als het anders loopt.

Zelf de verkeerde onderdelen besteld, maar door goede klant service en het ondersteuning de juiste onderdelen kunnen vinden en besteld. Zowel retour process (met label service) als het bestellen van nieuwe onderdelen zeer gemakkelijk. Fijne klantervaring in contact met service team waarbij medewerkers met een fijne oplossing kwamen om de juiste onderdelen te vinden (via een exploded view van de koelkast).
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na bezoek bij Mediamarkt voor nieuwe slang, met antwoord … nee wij doen niks als stofzuiger hier niet is gekocht, teleurgesteld naar mijn buurvrouw! Zij is een kei op internet, zowaar bij jullie een geweldige reactie. Een nieuwe slang voor mijn oude solide Bosch Ergomax stofzuiger ! Binnen 24 uur in huis en?? Past precies 🤩🙏🏻🤝🍀👍 Jullie ga ik niet vergeten !! Toppie met vriendelijke groeten van Nelly Lommerse
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en klantgericht.

Bestel al geruime tijd onderdelen bij FixPart en dat tot volle tevredenheid. Altijd snelle levering en zijn zeer klantgericht als je een onderdeel niet kunt vinden. Heb dat ervaren bij een onderdeel voor mijn koelkast dat niet op de site stond. Gemaild en direct een positief antwoord. Ook positief is het puntensysteem bij iedere bestelling. Heb inmiddels al €5,- tegoed. Kortom, ben een zeer tevreden klant.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
En toen kwam de deur van onze oven... Het rechterscharnier bleek afgebroken. Garantie was verlopen. Bij Fixparts konden we voor onze (niet veel voorkomend want extra groot) oven nieuwe scharnieren bestellen die zelfs de fabrikant van de oven niet op voorraad had. We bestelden op zaterdag en de scharnieren arriveerden maandag, en tien minuten later zat de ovendeur weer dicht. Heel blij mee!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het ruime assortiment was erg goed en de snelle levering! Helemaal top. Een witgoed bedrijf in de buurt zei dat deze producten van mijn droger niet los te kopen waren en dat ik een hele nieuwe motor moest kopen voor mijn droger maar door jullie ruime assortiment konden wij gewoon bij jullie losse lagers bestellen en is mijn droger weer gemaakt, maakt nu overuren haha. Wij zijn superblij
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
jullie kunnen niets beter doen.de bstelling is 100 procent uitgevoerd. ik ben niet zo technisch om een foto te sturen.ik ben genoodzaakt om op internet te bestellen.ben namelijk zwaar gehandecapt. mijn beide benen zijn helaas geamputeerd. b ik ben 2 keer via internet opgelicht. daarom moet je maaar steeds weer afwachten. ik bedank jullie voor de goede service, jullie zijn toppers.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vervangen onderdeel snel gevonden

Helaas viel het flessenrek recent uit de deur van onze Smeg, eenmaal de zoektocht via internet gestart leek het al snel een duur grapje te worden om een nieuwe te bestellen (€79,-). Gelukkig kwam ik terecht bij FixPart waar tevens een passend alternatief van een ander merk werd geboden voor nog geen €50,- De keuze gemaakt en het was ook nog eens rap in huis, top geregeld zo!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

ondanks geen direct tel.nr. vlotte beantwoording van de mailtjes en haast net zo snel als "chatten" bravo!

de vlotte afhandeling met wat uitzoekerij en toen eenmaal duidelijk was welke onderdelen ging het heel vlot; andere ervaring met het Merk van de stofzuiger; partner wilde alweer een nieuwe, maar in deze tijd van duurzaamheid is het eerst repareren tenzij het apparaat erg energie-onvriendelijk is en dan een onderdeel bestellen als het niet mogelijk is of niet lukt. Chappo!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super handig match systeem voor onderdelen

Fijn dat ik hier voor mijn Ikea ovens extra onderdelen kan kopen. Zeer gemakkelijk systeem om na te gaan of de onderdelen (in dit geval bakplaten) ook echt in jouw oven passen. Handig systeem en heel snelle levering! Het is dat ik via google op Fixpart terecht was gekomen, anders had ik het met verstelbare bakplaten moeten doen en die zijn niet altijd handig : )
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne vlotte levering, hetgeen het weer in gebruik nemen van de magnetron zeer ten goede kwam. Wat enigszins onduidelijk was dat het product nummer op de bestellijst een ander laatste cijfer had dan het bestelde. Gelukkig waren de afmetingen en schroefgaatjes wel hetzelfde als het originele product. Dit zou op de site wat duidelijker mogen worden omschreven.
Beoordeling melden