esvocampingshop.com

12.510 reviews in totaal   375 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de zeer snelle levering van hun bestellingen en ervaren dit als een groot pluspunt. De producten worden consequent als van hoge kwaliteit en degelijk omschreven, wat het vertrouwen in het bedrijf vergroot. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren. Daarnaast waarderen klanten het deskundige en behulpzame advies bij hun aankopen en vragen, wat leidt tot hogere tevredenheid. Ook wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in gebruik genoemd, wat het bestelproces vereenvoudigt. Enkele klanten melden negatieve ervaringen met personeel. Daarnaast is er onvrede over de hoge verzendkosten bij kleine bestellingen, ondanks dat de prijzen over het algemeen als redelijk worden ervaren.

Reviewsesvocampingshop.com

Goede, snelle service.

Ik had grote nestelringen besteld. Messing vernikkeld. Per ongeluk kreeg ik messing toegestuurd. Na één telefoontje kreeg ik direct de goede toegezonden, nog vóór ik de anderen had teruggestuurd. Ik had 2 sets besteld en kreeg ook 2 stempels ( hulpstuk om in te slaan). Na overleg kreeg ik het geld van 1 stempel teruggestort en kon de andere retourneren. Prima, snelle service! Bedankt Esvo!
Vaak besteld en spullen worden altijd snel en netjes afgeleverd. Regelmatig krijg ik er ook iets extra’s bij en dat is erg leuk. Gelukkig bestaan de bedrijven of steeds die kwaliteit en goede service willen leveren. Daar kunnen er een hoop nog wat van leren.
Snel geleverd. De bestelling was zeer snel geleverd en prima kwaliteit producten.
Er werd ruim de tijd genomen door Michael om mij te adviseren wat voor stof we het beste konden gebruiken en hoe wij het beste een bootkap kunnen maken. Super!!
R V
R. v.
Goed materiaal, leuke begeleidende video's online en vlotte levering

Fijn assortiment van kwaliteitsproducten

Het is fijn dat Esvo zo'n mooi assortiment heeft van kwaliteitsproducten. Het enige wat beter kan zijn meer verzendopties. Ik heb bv een stukje klittenband nodig voor 5,50. En dan kan ik alleen verzenden via een pakket kiezen van ruim 7 euro. Dat kan toch ook in een enveloppe? Dat vind ik dan jammer van het geld.
Mooie qualiteit voortent luifel voor caravan. Voor de 3 luifel stokken zijn in het doek extra versteviging stukken ingezet. Ook is het doek bij de pees voorzien van extra ogen, zodat hij ook boven aan de caravanrail mooi strak en op z n plaats blijft.
in de middag besteld en de volgende ochtend al bezorgd.
Snel contact en erg goede service
Snelle levering, goede kwaliteit
Prima tentdoek voor een tarp
Prima bedrijf. Snelle verzending
snel geleverd en top kwaliteit
Zoals beschreven.

Een norse ontvangst.

Wij hadden het een en ander besteld en kregen de melding op donderdag dat we het moesten ophalen binnen 3 dagen. Omdat dat moeilijk was door omstandigheden getelefoneerd en door de vriendelijke medewerker te horen gekregen dat we dat rustig woensdags mochten ophalen. Toen we daar aan kwamen werden we nors door de medewerkster ontvangen en op de vraag of we mochten rondkijken mochten we niet bij de rest stukken kijken maar wel even in de showroom. Daar stonden wel leuke tenten maar dit was niet de ontvangst die wij verwacht hadden. Dit is geen reclame voor dit bedrijf.
de snelle levering

Super

Voordat ik bestelling had geplaatst, had ik per mail wat info gevraagd. Heel netjes kreeg ik eigenlijk meteen een reactie. Het advies wat mij was toegestuurd, daaruit had ik meteen de bestelling geplaatst. De volgende dag werd het pakketje bezorgd. Super, dank je wel!!
Gisteren besteld vandaag in huis. Twijfel na het bestellen werd door goeie communicatie weggenomen. Voor de volle 100% tevreden. Mijn zonnepaneel zit stormvast met de drukknoppen!