esvocampingshop.com
Beoordelingen:

434 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.486 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 21 feb 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
esvocampingshop.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website is duidelijk en makkelijk te hanteren. Ik vond wat ik zocht, kon via IDeal betalen en de volgende dag al had ik de bestelling thuis. Positief was ook dat jullie nog even informeerden hoe iets onduidelijks in mijn adres opgevat moest worden. Heel attent. Ik werd trouwens helemaal warm van die mooie tenten die jullie maken. Ik heb er geen nodig, maar mijn kampeerhart klopte enthousiast.

de meest kritische beoordeling

9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een aantal keren heb ik materialen besteld. De laatste bestelling is niet helemaal goed gegaan Er was een verkeerd doekknopje geleverd. Daarover gebeld. Mail met foto naar u gestuurd, maar tot nu toe nog niet geleverd. Knopje was te klein.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor esvocampingshop.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering maar…

Snelle levering. Bij het plaatsen van bestelling er is iets fout gegaan en hiervoor de bestelling was aan de ene kant goed en die ander niet. Als gevolg hiervan krijg ik een automatisch bericht dat de levering wordt geannuleerd terwijl de betaling was afgerond.
Beoordeling melden
MS
mik s.
terneuzen
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige uitleg over de producten.op de site. snelle levering .producten zo te zien goed van kwaliteit ....... meteen de naam genoteerd voor verdere aankopen indien nodig voor de toekomst dank jullie wel.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi stof...ik heb er hoezen voor mijn scootmobiel gemaakt die achter op de camper moet. Zeer goed gelukt erg fijn stof om mee te werken. Dus met al geweldig.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Omvangrijk assortiment; snelle orderverwerking en aflevering

Goed en ruim assortiment. Soepelheid wanneer je, na bestelling, nog wijziging wilt aanbrengen. Snelle orderafwikkeling
Beoordeling melden
ES
Eddy S.
Ekeren
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De beste winkel voor tentdoek en toebehoren

Zoals altijd eerste kwaliteit tentdoek en een lage prijs. Een winkel die op de eerste plaats staat voor dit materiaal.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorging. En werd netjes gebeld omdat ik waarschijnlijk een fout had gemaakt tijdens invullen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, snelle levering en vriendelijk telefonisch advies: wat wil een mens nog meer!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en bezorgd. Fijn dat je gewoon nog onderdelen kunt kopen voor een oude tent!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd vastgehouden voor nabestelling. Dus daarvoor geen verzendkosten. Geweldig
Beoordeling melden
AB
Arjan B.
NAARDEN
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle service

In het weekend besteld en maandag eind van de ochtend lag het al klaar.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling keurig verpakt en snel geleverd. Kwaliteit is toppie.
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima kwaliteit

snel geleverd; uitstekende kwaliteit voor een keurige prijs
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Materiaal werd snel geleverd en bij vragen goed bereikbaar
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon netjes en vlot geleverd. En voor een nette prijs.
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
telefonische ervaring goede uitleg van het product !
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte afhandeling en precies wat er gevraagd is.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goeie kwaliteit en goedkoop
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle beantwoording van veagen via…

Snelle beantwoording van vragen via mail !
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van het bestelde product!
Beoordeling melden