Ropetech B.V.

12 reviews in totaal   7 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsRopetech B.V.

Duidelijk advies, simpel systeem.

Een duidelijk onderbouwd advies waardoor we direct een goed beeld hadden van de veiligheid op ons dak. De installatie van het valbeveiliging systeem verliep soepel. Het resultaat, een gebruiksvriendelijk valbeveiliging systeem.

Antwoord van Ropetech B.V.

Gebruiksvriendelijkheid is enorm belangrijk om risico's te minimaliseren. Goed om te horen dat het systeem naar wens is!

Nieuwe helmen, direct afgehaald

Een belletje en onze nieuwe helmen werden klaar gelegd. Super dat het zo snel geleverd kon worden!

Antwoord van Ropetech B.V.

Bel gerust als jullie weer eens wat snel nodig hebben, dan kijken we direct wat we kunnen betekenen! Veel plezier en comfort met de nieuwe helmen!
Gewoon goed.
Gewoon goed.

Snelle levering incl certificaat

Snelle levering en alle producten online terug te vinden, inclusief certificaten en handleidingen. Super handig!

Antwoord van Ropetech B.V.

We proberen onze klanten maximaal te ontzorgen tijdens hun werkzaamheden op hoogte. Goed om te lezen dat dat ook zo ervaren wordt!