deboet.nl

1.388 reviews in totaal   790 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vooral de snelheid en stiptheid van de levering, de duidelijke en tijdige communicatie rondom bestelling en levering, en de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en men vindt de producten over het algemeen betaalbaar. Daarnaast wordt de vriendelijkheid van het personeel en de chauffeurs vaak genoemd en positief beoordeeld. De kwaliteit van de geleverde producten en de verzorgde verpakking worden eveneens gewaardeerd. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijke bezorgtijden. Ook zijn er klachten over gebrekkige communicatie en updates rondom de levering. De klantenservice lost niet altijd problemen naar tevredenheid op. Daarnaast zijn er opmerkingen over beschadigde of kwetsbare verpakkingen en incidenteel over producten die bij ontvangst beschadigd zijn of tegenvallen.

Reviewsdeboet.nl

Heel mooie Girona Taragona diningset van Hartman besteld via webshop. Er werd keurig telefonisch contact opgenomen om afleverdatum te overleggen. Eigen bezorgdienst stond al om 7:40 uur voor de deur (wind mee vanuit Alkmaar ;-)). €170 goedkoper dan bij de meeste andere webshops. Je moet wel iets meer geduld hebben voor de levering (tussen bestelling en aflevering zaten 11 dagen), maar dat is ook wel logisch omdat het geen landelijke keten is. Tuinset bevalt prima, vooral de stoelen die heerlijk zitten en lekker licht zijn. Montage was heel eenvoudig, maar wel zwaar tafelblad en onderstel, dus je kan het beste met twee mensen doen.

Antwoord van deboet.nl

Wat fijn om te horen dat de nieuwe diningset in de smaak valt, veel plezier ervan! 🤩

Zo doorgaan.

Zo doorgaan,gezellig personeel,en er hangt altyd een gezellige sfeer,heerlijk om door de boet te wandelen ,mooie planten ,diertjes,mooie meubels,en tuin spullen,klusspullen ,kleding,en natuurlijk de mooie kerstshow
Ik had heksenballen besteld zijn alle 4 heel overgekomen ,ze waren geweldig goed in gepakt bedankt daarvoor, Ze hebben inmiddels een mooi plekje in de voor en achtertuin. Groetjes Lidy Herder Leusden.

Aflevering van het pakket totaal niet op orde

Aflevering van het pakket, een airco, is drie keer aangemeld, want eerste twee keer niet bezorgd (was steeds vermist - vooral de vervoerder Connected Logistics was daar debet aan), en bij uiteindelijke levering (drie dagen later) bleek de onderzijde van de verpakking vakkundig opengemaakt (en daarna iets minder professioneel met Duck-tape vastgeplakt), en de luchtafvoer al in elkaar gezet (dan wel de originele onderdelen vervangen). Oftwel iemand had de airco al uitgeprobeerd of daar een poging toe gedaan, dan wel is het een refurbished model. Aangezien het bloedheet was op de dag van levering hebben we hem toch maar in gebruik genomen. Echter een bestelling bij deze zaak (en zeker als Connected Logistics er bij betrokken is) is niet voor herhaling vatbaar.

Antwoord van deboet.nl

Wat enorm jammer om te horen dat dit gebeurd is. Dit is niet de kwaliteit waar wij naar streven. Als het mogelijk is graag contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@deboet.nl. Uw review wordt ook intern gedeeld. Groet, Team De Boet

Picknik tafel

Had picknick tafel s' avonds besteld en kreeg netjes de volgende dag bericht dat ik hem kon ophalen. In het magazijn stond hij al keurig klaar. Het was een bouwpakket maar erg makkelijk te monteren. Ben met de kwaliteit zeer tevreden.

Mijn bezorgtijd

De bestelling verliep prima. Voor het tijdstip van de bezorging werden we verwezen naar www.mijnbezorgtijd.nl maar daar stond niets op. Dus maar contact opgenomen. Zo kregen we de leveringstijd door. Keurig en op tijd geleverd op een snikhete dag.
Door een incomplete bestelling contact opgenomen, diverse malen, helaas geen enkele reactie op de mail, de telefoniste zou ons op de hoogte houden, eat niet is gebeurt, uiteindelijk is het ontbrekende artikel toch opgestuurd zonder ons op enige manier op de hoogte te brengen, het is dus wel opgelost, rn dat is heel fijn maar ik zou hier persoonlijk nu niet meer bestellen

Antwoord van deboet.nl

Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet compleet aangekomen is. Uw feedback wordt intern gedeeld. Groet, Team De Boet

Zwembad niet beschikbaar

Zwembad besteld na gemeten en afgewogen te hebben. Uiteindelijk is 2 dagen later gemeld dat deze niet geleverd kon worden, dit terwijl deze ook de dag na mijn bestelling op voorraad was. Waarom dan wel een voldoende; de klantenservice is prettig en terugbetaling wordt snel uitgevoerd. Voorraadbeheer is verstandig om als webshop te hebben

Dank voor uw feedback, deze is intern gedeeld. Groet, team De Boet 🤩
ik geniet van alles het is heerlijk een dagje naar de boet met zusters dochters en vriendinnen ik geniet van alle seizoenen en versieringen die echt prachtig zijn mijn complimenten voor de ontwerpers en stylisten en de prijzen van de planten zijn gelukkig niet de duurste alleen als je een buiten plant terug brengt omdat ze niet aanslaan terwijl je er alles aan gedaan hebt word je naar mijn gevoel afgescheept en daar werd ik erg in teleurgesteld heel jammer.
J V
Jenny v.
Hier een mobiele airco besteld! Klantenservice was vriendelijk! De bestelling kwam keurig en snel binnen, netjes vervoerd via een speciaal bedrijf. Airco bevalt goed!

Antwoord van deboet.nl

Fijn om te horen dat uw tevreden bent met uw bestelling! 🤩
We waren op zoek naar echt uitziende kunstbloemen/planten, en we zijn tevreden over onze aankoop. Ook de communicatie ging vlot, ik kreeg binnen de paar uur een antwoord op mijn mailtje

Wat fijn om te horen! Dank voor uw review 🤩
Een loungeset via de site besteld. Bij levering zat deze keurig verpakt en een vriendelijke chauffeur die hem netjes voor mij in de garage zetten. Loungeset uitgepakt en wat is deze set mooi!

Goed en correct geleverd binnen 3 dagen.

Bestelling correct en binnen 3 dagen geleverd. Klein puntje van aandacht. Geef op de orderbevestiging aan dat bestelling door 2 afzonderlijke bezorgdiensten wordt geleverd. Dit voorkomt na eerste levering een mancomelding cq. onnodig navragen waar restant blijft..
Zwembadpomp besteld. Op voorraad, snelle levering stond eronder. Snelle levering vind ik de volgende dag in huis. Ik had het dinsdag besteld het is vrijdag verzonden en zaterdag in huis. Voor de rest is het product goed geleverd
Zwembad besteld via de boet, de enige website waar het op voorraad was. Snel en netjes geleverd, helemaal prima!
Bestelling kwam als een cadeau verpakt binnen. De betreffende medewerker van De Boet had er dus heel veel effort ingestoken. Ik wist natuurlijk al wat er in zat, maar op die manier was het toch nog een beetje een verrassing. Ik ben al een regelmatige klant in de winkel en nu voor de eerste keer via online en ook dat is mij goed bevallen.

Antwoord van deboet.nl

Wat enorm leuk om te horen! Geniet van uw bestelling. 🤩
Mijn bestelling is vlot verzonden . Er werd een mail gestuurd, waarin de verzending werd aangekondigd. Prima voor elkaar.

🤩 Dank voor uw review!
Dat de cadeaubon op tijd werd bezorgd. Was netjes verpakt. We hebben hierin geen verbeterpunt, het was geregeld zoals we mogen verwachten

Prima prijs en snel geleverd

Snelle levering, goede prijs (de laagste voor zo ver ik kon zien op het moment van bestellen) en een prachtig product. Mijn vorige LED Silhouette lamp was defect geraakt en had een vervangend exemplaar nodig. De Boet had hem op voorraad en de levering ging voorspoedig. Enig minpuntje was dat de lamp in een vrij slappe, dunne omdoos zat en dit maakt de zending vrij kwetsbaar. Gelukkig is de zending goed aangekomen.
E C
Elly C.
De service. Had een cadeaubon besteld, maar die kwam niet. Heb gebeld en het werd snel verholpen.

Antwoord van deboet.nl

Fijn om te horen dat uw probleem snel opgelost is. Dank voor uw review! 🤩