Ledhandel24.nl

3.126 reviews in totaal   452 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De hoge kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd en veel klanten zijn tevreden over hun aankoop. Ook de klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en deskundig omschreven. Daarnaast worden de scherpe en eerlijke prijzen van de producten geprezen. Het grote en diverse assortiment valt in de smaak bij veel klanten en de uitleg op de website en bij de producten wordt meestal als duidelijk ervaren. Sommige klanten geven aan dat zij nog meer variatie in het assortiment zouden wensen. Daarnaast is er een kleine groep klanten die graag nog meer informatie bij de producten op de website zou zien.

ReviewsLedhandel24.nl

De beschrijving van de led lampen die bij de tractor horen is prima. Wanneer je bijvoorbeeld 1x koplamp aan klikt en besteld, duidelijker vermelden dat deze verzonden wordt met 2 koplampen. Het klinkt logisch, heb zelf 2x 2 koplampen besteld voor 1 tractor 🙈

Antwoord van Ledhandel24.nl

Oeps, bedankt voor je feedback. Maar dan viel de prijs achteraf weer mee 😄
goeie uitleg op de site en mooi gerief alles ontvagen en mmoi verpacht en inorde

Antwoord van Ledhandel24.nl

Dat is heel fijn om te lezen. Heel erg bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Team Ledhandel24.nl

Beter dan de rest

Ook wel een bij concurrenten besteld, maar die crawer lampen zijn echt veel beter dan elke andere. En de service van ledhandel24 is altijd echt super. Qua uiterlijk winnen de lampen ook. 10/10.

Antwoord van Ledhandel24.nl

Hier worden we blij van. Wat een complimenten Dank je wel ❤️ Team Ledhandel24.nl

Super product, mooie prijs kwaliteit verhouding.

Super product, mooie prijs kwaliteit verhouding! Heb er uit uiteindelijk ook een kabelboom later bijgekocht, was handig als ik dat gelijk had geweten. Verder helemaal top! Zie m geïnstalleerd op mijn Land Rover Defender.

Antwoord van Ledhandel24.nl

Dat ziet er goed uit. Fijn te lezen dat je tevreden bent!

DIk tevreden!

Ik had dit keer maar één led achterlicht nodig. Ook een kleine bestelling wordt correct en snel vestuurd. Dik tevreden met LEDHANDEL24.NL!

Antwoord van Ledhandel24.nl

Grote of kleine bestelling. Dat maat voor ons geen verschil. Fijn te horen dat je tevreden bent. Dank je wel voor je mooie beoordeling!

Snelle verzending draadloze LED aanhangerverlichting

Snelle verzending, prima product! Voldoet helemaal aan de verwachting, betreft overigens de draadloze LED verlichting voor de aanhanger

Antwoord van Ledhandel24.nl

Fijn te horen dat je tevreden bent.
Alles klopt gewoon. Zoals het hoort. Ik ondervind wel problemen met een veiling site, verkeerde levering, geen geld terug, een volgende levering die niet verder komt dan DLH.

Antwoord van Ledhandel24.nl

Fijn te horen dat je tevreden bent met de artikelen en de levering.
Makkelijk bestellen, snel geleverd en klopt met wat er verkocht is

Antwoord van Ledhandel24.nl

Bedankt voor je mooie beoordeling!
Kabeltje was aan te korte kant

Antwoord van Ledhandel24.nl

De set breedtelampen die je besteld hebt heeft inderdaad een korte lengte, nl. 15 cm. We verkopen ook breedtelampen met 2 meter kabel. Mocht je ze willen omruilen mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Uitstekende service

Antwoord van Ledhandel24.nl

Dat is goed om te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Op de vraag of ik een artikel kon omruilen is zeer profesioneel gereageerd. Het antwoord was uiteraard ja. Met gelijk daarbij een nieuwe factuur en verzendbewijs voor het gewenste artikel. En dit alles terwijl ik de te retourneren artikelen nog niet verzonden heb. Dit is vertrouwen.

Antwoord van Ledhandel24.nl

Wat een mooie beoordeling. Daar worden we blij van. Dank je wel! Pernella | Ledhandel24.nl
Snel geleverd
Groot assortiment, snelle levering.

Dank je wel!!