Klanten prijzen de zeer snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, met persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid. Klanten waarderen vooral de vriendelijke en klantgerichte benadering van het supportteam. Heldere en correcte communicatie wordt regelmatig genoemd als positief punt. Klanten ervaren dat het team actief meedenkt en snel problemen oplost, ook als de fout bij de klant ligt. Telefonisch contact wordt gewaardeerd, met directe en persoonlijke ondersteuning zonder keuzemenu's. Productkwaliteit en juiste levering worden als goed en betrouwbaar ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSenco-shop.nl
Te vroeg in proces het verkeerde besteld (ik), snel opgelost!
Enige tip: items in grid ipv carousel :)
Ik kwam via google (mobiel) op https://www.senco-shop.nl/a-48067298/senco-stripspijkers-oe3-1/senco-stripspijker-oe3-1-he59axb-90mm-gegalvaniseerd-geringd-doos-a-3-000-stuks/#description en dan navigeer je via (< Artikel 10 van 11 >) en het knopje 'overzicht' staat buiten beeld; dat overzicht is wat overzichtelijker, die zag ik helaas niet. Verder top.
Een bedrijf met service.
Nieten bestel met de mededeling, de bestelling achter een hekwerk te zetten bij afwezigheid. Ik werd gebeld met de vraag met welke bezorgdienst ik het bezorgd wilde hebben, gezien het neerzetten niet bij elke bezorgdienst goed verloopt. Heel netjes van ze, ga daar zeker vaker bestellen. Bedankt.
Antwoord van Senco-shop.nl
Wat een mooie beoordeling en uitgebreide toelichting waarom wij deze 5 sterren verdienen, hier zijn wij erg blij mee! Overigens is het voor ons een kleine moeite om met onze klanten mee te denken en wij doen dit graag! Op naar de volgende bestelling!
Snel en goed geleverd.
Er valt verder niet veel over te zeggen maar de spijkers zijn helemaal goed aangekomen en precies wat ik verwacht had.
Antwoord van Senco-shop.nl
Mooi 5 sterren beoordeling en mooie woorden, hartelijk dank daarvoor!
Je kan altijd bellen en er word opgenomen geen bandjes doorkies nummers etc
Volgende dag geleverd
Top zaak
Antwoord van Senco-shop.nl
Bedankt voor uw mooie beoordeling en heldere toelichting! Voor ons is dit de normaalste zaak vd wereld. Deze manier van werken is het minste wat je van een bedrijf mag verwachten en dat blijven wij dan ook zeker doen.
Fijne webshop. Ik had wat vragen, daarbij keurig en vriendelijk te woord gestaan per telefoon. (Ja, dat kan tegenwoordig nog!)
Dus compressor besteld en deze vervolgens netjes verpakt en snel mogen ontvangen.
Zeker aan te raden om hier te bestellen.
Antwoord van Senco-shop.nl
Wat een mooie woorden en 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat onze service zo gewaardeerd wordt, alhoewel deze manier van werken voor ons gewoon is. Nogmaals dank.
Snelle persoonlijke reactie met hulp en juiste ingo, top!
Antwoord van Senco-shop.nl
Mooie woorden en mooie 5 sterren beoordeling, hartelijk dank daarvoor!!
Zeer snelle levering, prima materiaal en vriendelijk contact.
Antwoord van Senco-shop.nl
Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5 sterren beoordeling!
Snelle levering. Goeie ondersteuning bij vragen.
Antwoord van Senco-shop.nl
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en bijbehorende woorden! We zijn u graag van dienst.
Duidelijk en snel, geen gedoe! Prima dus!
Antwoord van Senco-shop.nl
Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en heldere toelichting voor deze beoordeling! Fijn om dit te lezen.
Fijn geholpen.
Geweldige service!
Ik gaf een artikelnummer door via de telefoon en kreeg direct een link naar de site hoe ik het onderdeel kon bestellen.
Snelle levering.
mooie mensen die daar werken en je helpen!
Antwoord van Senco-shop.nl
Dank voor deze 5 sterren beoordeling en mooie woorden! Voor ons is dit "gewoon ons werk" want klant is koning, maar wij doen het graag.
Niets
Antwoord van Senco-shop.nl
Dank voor uw 5 sterren beoordeling, daar zijn wij altijd blij mee!
Antwoord van Senco-shop.nl
Dank voor uw 5 sterren beoordeling!
snelle levering en het bestelde onderdeel is gelijk de juiste
Antwoord van Senco-shop.nl
Fijn om te lezen dat u ontvangen heeft wat nodig is en ook zeker fijn om te lezen dat onze snelheid en service zo gewaardeerd wordt!
Snel geleverd en mijn machine werkt weer top.
Antwoord van Senco-shop.nl
Fijn om te lezen dat met het bestelde onderdeel uw machine weer goed werkt! Dank nogmaals voor uw bestelling en de mooie 5 sterren beoordeling!
Snel geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Hallo,echt heel snel geleverd dankjewel 👍
Hallo echt heel snel geleverd
Antwoord van Senco-shop.nl
Graag gedaan en u bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!
Duidelijke website,snelle leveringen en vriendelijke behandeling. Ik zou zeggen, hier kan Poppers Senco zelf nog wel wat van kunnen leren.
Antwoord van Senco-shop.nl
Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling en zeker ook voor de toelichting, hier doen wij het allemaal voor (overigens wel altijd in samenwerking met Kyocera Senco)
Antwoord van Senco-shop.nl
Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling!!