vuurkorfwinkel.nl

1.649 reviews in totaal   561 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de duidelijke en prettige communicatie en de vriendelijke, behulpzame klantenservice. Problemen met producten of bezorging worden doorgaans snel en coulant opgelost. Daarnaast waarderen veel klanten de vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel en het ruime, diverse assortiment. Ook de productkwaliteit wordt door de meeste klanten als goed ervaren. Tegelijkertijd zijn er enkele klachten over negatieve ervaringen met bezorgdiensten, uitblijvende reacties op communicatie en incidentele beschadigingen of afwijkingen aan producten.

Reviewsvuurkorfwinkel.nl

Bereikbaarheid, het spreken en vriendelijk te woord worden gestaan door echte mensen toen het product niet goed bezorgd was. In tegenstelling tot DHL, die alleen een chatbot ter beschikking had waar ik helemaal niks aan had.. Alleen.. het product zelf voldoet toch niet helemaal aan de verwachting, dus we gaan het wel weer terugsturen.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw mooie review, we zijn zeer blij te horen dat onze service naar wens is. Jammer dat het product niet aan uw verwachting voldoet. Mocht het gaan om verkeerde informatie op de website, laat het weten weten, dan passen wij dit aan. We hopen dat u toch iets anders mooi kunt vinden.
na telefonisch contact wat prettig verliep de voor ons juiste keuze kunnen maken en dat werd zeer snel geleverd. bij een volgende aankoop zal ik zeker eerst bij vuurkorfwinkel kijken.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor dit mooie compliment, we zijn erg blij dat ons advies u geholpen heeft! Veel plezier met de aankoop.
Fijne service! Er was helaas iets mis met mijn bestelling (foutje van de product, niet van vuurkorfwinkel), ze hebben het voor ons opgelost en uiteindelijk een nieuwe opgestuurd. Heel tevreden met de service.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn te horen dat u tevreden bent over onze service.
R Z
Roger Z.

Tevreden met de nazorg

In eerste instantie een verkeerd artikel geleverd. Nadat ik deze retour had gestuurd kreeg ik het juiste artikel gestuurd. Dank je wel voor de goede service

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat we dit na uw retourzending snel hebben kunnen herstellen.

Top service bij vuurkorfwinkel !!!

Ik heb een kacheltje besteld en dat kwam op de afgesproken tijd na 2 werkdagen. Het bleek beschadigd en na het opsturen van de foto’s van het kacheltje en de verpakking mocht ik kiezen tussen omruilen of met flinke korting houden. Denk er maar over na …. Na 1 dag besloot ik hem te houden met flinke korting en bestelde meteen een tweede voor in de keuken . Ik heb verschillende mensen van vuurkorfwinkel gesproken hierdoor en ze waren allemaal even aardig. Ik beveel deze winkel zeker aan

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg blij te horen dat uw tevreden bent met onze klantenservice en uiteindelijk uw mooie aankopen. Veel plezier ermee!

Vuurschaal na 1x gebruik helemaal beschadigd / verf is afgebladderd

03-02-2026: Inmiddels reactie gehad en een passende oplossing ontvangen. Bedankt. 02-02-2026: Helaas nog steeds geen reactie gehad, hoe gaan jullie het oplossen? Ik hoor het graag want dit product kan ik helaas niet meer gebruiken. 24-12-2025: Nieuwe vuurschaal gekocht maar na 1x gebruik bladdert de zwarte verf er helemaal af. Via de klantenservice een melding gemaakt maar zij verschuilen zich achter hun leverancier en nergens staat dit vermeld bij aanschaf product op de website. Via de mail contact gehad maar tot op heden geen passende oplossing ontvangen. Erg jammer dit en ik raad iedereen aan niet bij de webshop producten te kopen.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor de update. We zijn blij dat we u toch een passende oplossing hebben kunnen geven. Excuses voor hoe dit eerder is verlopen en we hopen u toch nog eens te mogen zien in onze (web)winkel.

Heel leuk barbecue ervaring.

Een heel leuk manier om met een groot groep rond om een vuurkorf te barbecue. Iedereen in mijn vriendengroep vond het geweldige ervaring.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Wat een leuke review, bedankt! Veel plezier nog met de vele bakavonturen!
Hij is echt heel erg mooi. We hebben hem nog niet uitgeprobeerd maar de verwachting is dat er weinig mis kan gaan dus 5*

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de 5 sterren!
Fout huisnummer ingevoerd en pakket dus niet bezorgd. Na melding juiste adres werd pakket probleemloos twee dagen later alsnog bezorgd.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat het pakket alsnog probleemloos is bezorgd.

Perfecte klantenservice!!

Vuurvaste leren Stooq handschoenen besteld. Was iets mis met het label waardoor mijn bestelling maar niet bezorgd werd bij het afhaalpunt, en uiteindelijk retour is gezonden door de bezorgservice. Contact opgenomen met de klantenservice van vuurkorf.nl en het werd meteen opgelost en ik kreeg direct een nieuw paar thuis gestuurd. Ben zeer vriendelijk en snel geholpen, top service!

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons van het ongemak, maar we zijn blij dat onze klantenservice het snel heeft kunnen oplossen. We wensen u veel plezier met de vuurvaste leren handschoenen!

Kan beter

Als je twee items bestelt, is het wel gek dat ze afzonderlijk en op twee verschillende dagen worden bezorgd. ( tegelijk besteld) . Verder zou ik DHL niet aanraden als bezorgdienst. Zij rijden voorbij of vertellen dat je niet thuis bent als je in de woonkamer zit. Etc.
M B
Marco B.

Stove Messa XL

Mooie site, groot assortiment en snel geleverd zoals vermeld. Stove al een paar keer gebruikt en echt een super aanwinst.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Tof dat de aankoop een goede aanwinst is, veel plezier er mee!

Niet service en klantgericht

Vandaag besteld en volgende dag leveren was helaas niet zo. En de bijgestelde pizza-schep paste niet, en goede maat voor deze oven hadden ze ook niet... kon hem wel terugsturen op eigen kosten, dat vind ik echt niet klantgericht.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review. Helaas is deze pizzaschep inderdaad niet passend.. Hopelijk vind u er eentje die past!
We genieten volledig van de prachtige vuurtafel! 5 sterren voor deze top service en prachtige tafel

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige review en de 5 sterren!
Fijne bonfeu gekregen op ons huwelijksfeestje. Al Heerlijke visjes op gegrild! Superblij mee

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Wat ziet die setting er heerlijk uit! Veel plezier met de haard nog!
Goed en fijn contact, zowel telefonisch als mail, goede uitleg, gewoon een super bedrijf

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Wat super leuk om dit te horen, bedankt voor uw review!
E B
Ee B.

Prima online winkel

Duidelijke website, snelle levering. De verpakking waarin de vuurkorf zat was niet heeeel degelijk dichtgemaakt, maar de vuurkorf is in nette staat aangekomen.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Bedankt voor uw review. Fijn dat de levering en het product toch naar wens zijn!
Privéprofiel

Een fijne webwinkel voor diverse tuinhaarden

Een fijne webwinkel als je iets zoekt qua haarden voor in je tuin. Klantenservice ook erg vriendelijk en behulpzaam door dingen na te vragen. Kortom een prima winkel om aankopen te doen.

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

Wat een ontzettend mooi compliment! Het is voor ons erg belangrijk dat de klantenservice niet alleen vriendelijk is, maar ook echt de moeite neemt om zaken uit te zoeken. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.
Prachtige vuurkorf / tuinhaard. Snelle verzending. En met een klein probleempje, super opgelost!

Antwoord van vuurkorfwinkel.nl

De tuinhaard staat prachtig! Heel veel plezier ermee.
Mooi en breed assortiment. Makkelijk en snel besteld. Ook best snel geleverd.