vuurkorfwinkel.nlReviews

: 143Goed

4,45

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
vuurkorfwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vuurkorfwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
vuurkorfwinkel.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij vuurkorfwinkel.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor vuurkorfwinkel.nl

109 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

143 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


26 apr. 2022 
Blij met de bestelling! Na twee dagen werd het geleverd. Helaas heb ik geen tijd doorgekregen, wellicht nog een verbeterpunt om met DHL op te pakken, meeste webshops kunnen dat wel. De artikelomschrijving was duidelijk, beelden en prijs ook. Het artikel zelf is wel van iets mindere kwaliteit dan ik had gehoopt. De plancha lijkt hier en daar wat beschadigd en hij was dermate verpakt dat de resten heel moeilijk/niet te verwijderen zijn. Dit plakt nogal.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jun. 2022
De tuinhaard die wij besteld hadden, was beschadigd, met deuken en een scheef deurtje. De klacht is wel netjes afgehandeld met een korting op het product. ,aar even goed, is het wel jammer dat deze haard, die als cadeau bedoeld was, niet als nieuw aangeboden is.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor vuurkorfwinkel.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Een ontvangen product met schade werd direct vervangen. Top
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
8 okt. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
11 okt. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
We zagen een tijd geleden de Esschert Vuurbal Laser Cut Roest in een winkel, maar daar was deze erg prijzig. Op Vuurkorfwinkel.nl was deze € 100,- goedkoper en hebben we hem direct besteld. De levering was snel en we werden goed op de hoogte gehouden. Het product voldoet precies aan onze verwachtingen. We zijn er heel blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Heel lang gezocht naar een oplossing voor de schoorsteen. De Dimplex Winslow 48 past precies tussen de tegeltjes. Goed verpakt verzonden en simpel te installeren. Top!!!
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Had een klein probleem met de geleverde tuinhaard Deze hebben ze netjes opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
23 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Product in goede orde ontvangen en voldeed geheel aan de verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
6 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Mooi product en snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
21 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Snel accuraat en goed product
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
21 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Prima geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
21 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
30 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
27 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
27 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
26 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
26 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
21 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
9 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snelle levering/duidelijke handleiding/goede prijs - kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
19 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Snel geleverd en artikel voldeed aan verwachting.
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
6 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Duidelijke antwoorden
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
1 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
24 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
19 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van vuurkorfwinkel.nl
15 aug. 2022
Hartelijk dank voor uw review!