Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De hoge kwaliteit van de tapijttegels wordt veelvuldig geprezen en men is blij met het eindresultaat. De klantenservice wordt als vriendelijk, goed bereikbaar en oplossingsgericht ervaren. Verder waarderen klanten de scherpe en betaalbare prijzen in verhouding tot de kwaliteit. Het bestelproces wordt als eenvoudig omschreven en het zelf leggen van de tapijttegels als makkelijk. Tot slot zijn veel klanten enthousiast over het grote en diverse aanbod aan tapijttegels.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstapijttegelstunter.nl
Super!
Fraaie tapijttegels, nette prijs en snel in huis.
Het was een beetje een gok hoe het zou uitpakken omdat je niet exact weet wat je in huis krijgt als je de shuffle it shades of colour bestelt maar het resultaat is boven verwachting mooi geworden.
Bovendien zelf gemakkelijk en vlot te leggen.
Absoluut een aanrader.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Leuk om te zien dat het zo mooi is geworden!
Mooie selectie, snel afgeleverd, uitstekende kwaliteit. Alles top!
Tapijttegelstunter heeft een hele breed assortiment aan kleuren, materialen en patronen in voorraad en hebben mijn bestelling binnen 2 dagen thuis afgeleverd. De tegels zijn stevig en de plooien van hoog kwaliteit. Er is een gebruiksvriendelijke handleiding met leginstructies en nodigde producten vermeld bij de tegels. Top product; top kwalitieit; top restultaat. Hartelijk bedankt voor de uitstekende service!
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw vriendelijke review!
Precies wat wat we wilden en wat ze beloofden 😊
Bezorging was ook prima, enkel Dhl die een bezorgmoment van 12! Uur had, maar dat is de mensen van tapijttegel niet aan te rekenen.
Zeer tevreden
Fijne communicatie, afspraken en levering.
De bestelling voldeed aan wat ik dacht te kopen en we zijn er dus ontzettend blij mee. Zeer tevreden
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.
Wij wensen u heel veel plezier van uw tapijttegels.
Prima product en op tijd geleverd. De tegels liggen er prachtig in.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Het ziet er inderdaad prachtig uit!
ik had vorig jaar tapijttegels gekocht bij tapijttegelstunter.nl kleur heuga 727.
de tapijttegels bevallen mij zeer goed.
dit jaar ,wou ik nog een pakketje bestellen voor mijn computerkamer,maar helaas
het runnummer was anders.
ik heb even gebeld,en een zeer vriendelijke mevrouw,heeft mij toen een tapijttegel
toegezonden met een ander runnummer,en de kleur is precies goed,bij zon kun je het verschil ietsjes zien dat die wat lichter uitvalt,maar bij schaduw zie je er helemaal niets van.
dus een DIKKE PLUIM voor die mevrouw die mij zo goed te woord heeft gestaan.
dit noem ik dus echte vakmensen.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat de tegels bevallen en dat onze collega u heeft kunnen helpen met een passende oplossing.
Goede producten tegen een goede prijs; snelle levering en goede informatie over je bestelling.
Meer dan prima!
Het contact was prettig, de tegels waren snel geleverd en via de TapijtTegelStunter heeft Theo Kerstens het erg snel&mooi gelegd!
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat het contact prettig was, de levering snel verliep en dat de tegels zo vlot en netjes gelegd zijn.
Wij wensen u heel veel plezier van de tapijttegels.
Goede kwaliteit tegen een goede prijs. En snelle levering
Top service en kwaliteit
Wij werden compleet verrast door de service van TegelTapijtStunter.nl. Op dag 1 rond 17:00 uur pas besteld en de volgende dag een telefoontje dat ze in de buurt zijn en onze tegels direct in de bus hebben gepakt om te bezorgen. En minstens zo belangrijk...goede kwaliteit en een hele mooie mix. In ons geval groen en beige (Japandi). Kortom heel fijn bedrijf!
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Bedankt voor uw prachtige review! Fijn om te horen dat zowel de snelle service als de kwaliteit van de tegels zo goed bevallen zijn. Geniet van uw mooie vloer!
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review!
Uitstekende service
Snelle service en de dame die de tapijttegels kwam afleveren was super behulpzaam.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor de mooie review!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat onze collega u zo goed heeft geholpen.
Topservice en kwaliteit!
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Tapijttegelstunter. De tapijttegels waren makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website en werden snel geleverd. Wat ik vooral waardeerde, was de klantenservice: ik had een korte vraag en kreeg direct iemand aan de lijn, zonder irritante bandjes of keuzemenu’s. Echt ouderwetse service, zoals het hoort! De kleur van de tegels is precies zoals op de site, en de kwaliteit is boven verwachting. Kortom: een aanrader! Ook zijn de tegels makkelijk zelf te leggen en dat terwijl ik echt niet handig ben.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn om te horen dat onze gebruiksvriendelijke website, snelle levering en persoonlijke klantenservice u goed bevallen zijn. We streven ernaar om kwaliteit en gemak te blijven bieden. Veel plezier met uw tapijttegels en mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar!
Het materiaal en kleur perfect.
Keurig tot aan de deur afgeleverd.
Het leggen ging ook goed.
Wij zijn heel tevreden.
C. Kwarten
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor!
de tegels zijn goed ingepakt en zijn goed aangekomen.
en het is precies zoals opgegeven, de aantallen maar ook de kleuren.
top
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor u positieve feedback.
Fijn dat u zo tevreden bent en dat alles goed is gegaan.
precies wat ik besteld had en snel bezorgd keurig verpakt
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Vlot / correct
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review.
Antwoord van tapijttegelstunter.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!