verhuisboxen.nl- Logo - Beoordelingen

verhuisboxen.nl
Beoordelingen:

150 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.525 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 dec. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
verhuisboxen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had noppen folie besteld om er een projectje mee te doen. maar dat ging helaas niet door! Ik kon alles netjes retourneren, en kreeg binnen een paar dagen mijn geld netjes terug!
MV
Monique v.
Zoetermeer

de meest kritische beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verhuisboxen heeft een zeer goede service met levertijden en antwoord op vragen van klanten - ik geef echter alleen 3 sterren vanwege de beperkte voorraadvariëteit. Ik had grote dozen nodig (80 cm lang) die dubbelzijdig zijn - maar elke keer dat ik probeerde deze bij Verhuisboxen te bestellen, waren ze niet beschikbaar. Alleen veel kleinere dozen. Ook niet duidelijk uit webshop wanneer dozen dubbelzijdig zijn - verhuizers willen geen enkelzijdige dozen, die zijn niet stevig. Dit moet dus heel duidelijk op webshop staan
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor verhuisboxen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Kwaliteit naar verwachting
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch contact zeer vriendelijk
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Waarom een optie geven tot leveren op voorkeursdatum als jullie je er toch niet aan houden? Mijn pakket is daardoor bij de buren afgeleverd terwijl ik met hen had afgesproken dat dit niet meer zou gebeuren.
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

De dozen zijn iets kleiner van formaat…maar

De dozen zijn iets kleiner van formaat dan ik dacht, maar eigenlijk is dan als het bekijkt en rekening houd met mogelijk om te dragen en dergelijke bij verhuis heel goed. Zo worden ze niet te zwaar. Goed dan ik meer bestellen heb dan nodig
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering voor een nette prijs!

Snelle en complete levering voor een nette prijs. En actueel en tijdig geïnformeerd door DPD over de aflevertijd. Een vette aanrader!
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd, kwaliteit goed, niet te duur. Bedankt!
Beoordeling melden
RW
Robin W.
Den Haag
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Andere bezorgdienst inschakelen voor bezorging ... 😇
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette dozen Vlotte levering
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service. Behulpzaam.
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending
Beoordeling melden
TD
Ton d.
Ritthem
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit dozen is onvoldoende, niet tegenstaande hogere prijs tov van andere is de dikte van het karton zeer licht. Geen duurzaam product omwille van dun karton en hoogstens eenmalig bruikbaar indien de dozen niet te zwaar worden beladen.
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel betrouwbaar goede prijs snelle levering! Kortom zeer tevreden Vriendelijke groet Peter
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en correcte info

Snelle levering en info over de bezorging
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd volgens de afspraak
Beoordeling melden