HMG Benelux Shop- Logo - Reviews

130 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.358 reviews in totaal

HMG Benelux Shop- Logo - Reviews

HMG Benelux Shop

130 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.358 reviews in totaal

De reviews voor HMG Benelux Shop zijn constant positief. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit, degelijkheid en afwerking van de geleverde producten. De producten zijn eenvoudig te verwerken en te monteren, wat het gebruiksgemak vergroot. Ook de vriendelijkheid, behulpzaamheid en service van medewerkers, met name chauffeurs en supportmedewerkers, worden gewaardeerd. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak als goed ervaren. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk en vriendelijk ervaren en de verpakking van de producten is meestal goed en beschermend. Klanten benoemen verder de snelheid, stiptheid en goede staat van levering. Toch zijn er ook aandachtspunten. Er zijn klachten over vertragingen bij de levering en soms over onduidelijke of tegenstrijdige communicatie. Daarnaast worden de hoge verzend- of bezorgkosten genoemd als minpunt. Hoewel de verpakking vaak goed is, komen kleine beschadigingen bij levering af en toe voor.

Reviews voor hmg-benelux-shop.com

- De snelleheid in het aanleveren en het afspreken van de lever dag ( zeer goede communicatie ) - Als ook zeer netjes verpakt 👍 - De overzichtelijke website Misschien een kleine domper was de hoge transport kosten , maar dat is gewoon omdat het hoger was dan eerst gedacht . Tot slot zeer tevreden met mijn aankoop
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hallo, Dank je wel voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat de communicatie en verpakking goed bevielen, en dat je onze website overzichtelijk vond. We begrijpen dat de transportkosten soms kunnen tegenvallen, maar we doen altijd ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bedankt voor je vertrouwen in HMG Benelux! Met vriendelijke groet, Leonie Grimberg
HB
Hose B.

Fijne klantenservice vreemde afdeling logistiek

Een week voor levering (van 4 damwandplaatjes van 2 bij 1 m) werd ik gebeld met o.a de waarschuwing dat er een gigantische 40 ton truck gaat komen en dat deze niet kan keren. (Ik woon in een doorsnee woonwijk en had geen problemen voorzien) Dit had ik moeten weten schijnt. Na een vreemd gesprek met de medewerker logistiek, waarin mij eigenlijk gevraagd werd op de stoel van de chauffeur te gaan zitten werd gezegd dat als hij niet kan leveren de kosten voor mij zijn. Op verzoek heb ik nog kaartjes gestuurd met daarop plekken aan het begin van de wijk waar de truck zou kunnen leveren zonder te hoeven keren. Ik heb er een week slecht van geslapen. Op de dag van levering word ik gebeld door de chauffeur en daardoor zinkt de moed mij in de schoenen. Maar wat blijkt, er is niets van dit alles aan de hand, hij is alleen bang dat het pakketje wegwaaid!!!! Daarop heeft hij het gewoon helemaal voor mijn deur gelegd. Petje af voor de chauffeur!!! En de medewerkster die in het begin samen met mij de bestelling heeft genaakt en zo goed met mij meedacht Maar de afdeling logistiek???......jeetje wat een ellende.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Beste klant, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat onze chauffeur en medewerkster top werk hebben geleverd. We nemen je opmerkingen over de logistiek mee om dit intern te bespreken. Groetjes, HMG Benelux

Catalogue en ligne et explications en français.

Catalogue en ligne: Ok Livraison très professionnelle, le chauffeur a placé la commande dans ma remorque. Emballage ok , pas de déchets inutiles, pas de griffures sur les panneaux, pas de coins pliés. Le catalogue est bien détaillé. Le seul point négatif pour moi, Il pourrait être disponible en français pour les clients francophones.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hey! Super bedankt voor je feedback! Bij HMG Benelux zorgen we altijd voor een professionele levering en een milieuvriendelijk verpakte bestelling, dus fijn dat dat je is opgevallen. We nemen je tip over de catalogus in het Frans zeker mee om onze service nog beter te maken. Tot de volgende keer!

Prettige lichtinval onder mijn terrasoverkapping

Voor mijn terras heb ik gekozen voor golfplaten als lichtplaten en dat bevalt goed. Het dak is nu mooi licht, zonder dat het te warm wordt eronder. De platen voelen stevig aan en liggen netjes op hun plek. Alles werd correct geleverd en het eindresultaat ziet er verzorgd uit.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Wat fijn om te horen dat onze golfplaten zo goed werken voor jouw terras. Bij HMG Benelux streven we er altijd naar om producten te leveren die stevig, functioneel én mooi zijn. Het is top dat het dak niet alleen licht geeft maar ook comfortabel blijft qua temperatuur. Veel plezier met je mooie terras!

Gewoon goed materiaal, zonder gedoe

Ik zocht damwandplaten die niet voor verrassingen zorgen – gewoon bestellen, leveren en verwerken. Dat is precies hoe het is gegaan. Alles klopte: maatvoering, kwaliteit en levering. Tijdens het monteren liep het vanzelf, zonder aanpassingen. Zo hoort het eigenlijk altijd te zijn.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Super bedankt voor je fijne review. Bij HMG Benelux vinden we het belangrijk dat je producten krijgt die precies kloppen en zonder gedoe te gebruiken zijn. Fijn om te horen dat alles zo soepel ging met de damwandplaten! Veel succes verder!

Damwandplaten zonder verrassingen

Voor mijn project zocht ik gewoon degelijke damwandplaten die doen wat ze moeten doen. Dat is precies wat ik gekregen heb. Strakke platen, goede coating en alles netjes geleverd volgens afspraak. Tijdens de montage geen gedoe gehad – alles sloot mooi aan. Gewoon betrouwbaar materiaal waar je op kunt bouwen.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hey! Super bedankt voor je positieve woorden! Bij HMG Benelux streven we altijd naar degelijke en betrouwbare materialen, precies zoals jij beschrijft. Fijn om te horen dat de damwandplaten perfect aansluitend en netjes geleverd zijn. Zo doen we dat graag! Tot de volgende keer!

Trapeziumplaten die doen wat je verwacht

Soms merk je direct dat een product klopt. Deze trapeziumplaten waren precies zo. Uitpakken, plaatsen en klaar. Alles paste zonder moeite en voelde degelijk aan. Geen verrassingen, gewoon goed materiaal waar je op kunt rekenen.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi, Wat fijn om te horen dat onze trapeziumplaten precies zijn wat je ervan verwachtte! Bij HMG Benelux zorgen we altijd voor degelijke materialen waar je op kunt bouwen, zonder verrassingen. We waarderen het dat je dit met ons deelt. Hartelijke groet, Leonie Grimberg

Perfecte diepzwarte golfplaten voor houtschuurtje

Alles goed gecommuniceerd, goed georganiseerd en perfecte levering. Good things are made with good materials! and with good people! Super vriendelijke vrachtwagenbestuurder, die correct en degelijk werkt. Ik had weliswaar te weinig vijzen om de platen correct vast te zetten, volgens de geldende regels, hoewel ik de online tool gebruikt had om alles (ook de toebehoren) correct te bestellen. Ik ben zelf architect en heb misschien de regels te nauw gevolgd? ;) Die vijzen van 6.0x40 moet ik nog nabestellen. De online tool is trouwens heel handig. Maar bij de vijzen zit volgens mij een klein hiaat. Vriendelijke groeten Arch. Amandus VanQuaille
Antwoord van HMG Benelux Shop
Beste klant, Hartstikke bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! We vinden het geweldig om te horen dat onze communicatie, organisatie en levering helemaal naar wens waren. Fijn ook dat onze vriendelijke vrachtwagenbestuurder zo’n goede indruk heeft gemaakt. We nemen je opmerking over de vijzen zeker mee! Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in HMG Benelux, we blijven ons best doen om jou en anderen blij te maken met topkwaliteit en service! Groetjes, Het team van HMG Benelux
De levering is goed gedaan. Zeer professionele chauffeur. Producten zijn ook goed aangekomen en kon ik dezelfde dag monteren. Jammer dat ik 8 keer een e-mail kreeg met daarin een wijziging van de leverdatum. Dan weer dinsdag, dan weer woensdag en zo maar door. Ik kon daarom niet plannen wanneer vrij van mijn werk te vragen. Op de betreffende dinsdag kreeg ik weer een e-mail dat er woensdag geleverd zou worden. Dat zou beter mogen. Verder kan ik als consument niets met de mededeling over hoe groot de vrachtwagen is en dat deze geen achter stuurwielen heeft. Ik kan me daar geen voorstelling van maken en niet beoordelen of deze mijn straat ik kan rijden. De producten zijn prima en konden eenvoudig gemonteerd worden. Er zit een Nederlandstalige handleiding bij en die was op één puntje na compleet. Maar met logisch nadenken kwam ik daar wel uit.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo’n uitgebreide review te schrijven. Fijn om te horen dat de levering en montage soepel zijn verlopen en dat je tevreden bent met de producten en de handleiding. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, dus jouw complimenten over de professionele chauffeur stellen we erg op prijs. We vinden het jammer dat de communicatie rondom de leverdatum voor verwarring heeft gezorgd. Het is duidelijk dat dit verbeterd kan worden, en we nemen je feedback zeker mee om het proces te optimaliseren. Ook jouw opmerking over de informatie over de vrachtwagen begrijpen we goed en gaan we bekijken hoe we dit duidelijker kunnen maken. Hartelijke groet, Het team van HMG Benelux

Dakpanplaten geven een mooi eindresultaat

De dakpanplaten zien er netjes uit en geven het dak een verzorgde uitstraling. Tijdens het plaatsen merkte ik dat de platen goed gevormd zijn en netjes op elkaar aansluiten. Het geheel oogt strak en degelijk. Precies wat ik hoopte voor dit project.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Super bedankt voor je fijne review! Bij HMG Benelux doen we ons best om kwaliteit en een strak design te leveren, dus geweldig om te horen dat de dakpanplaten precies zijn wat je zocht. Jouw project verdient het beste en we zijn blij dat we daar aan hebben kunnen bijdragen. Veel succes met het vervolg!

EPDM-folie werkt precies zoals bedoeld

Voor het dak van mijn schuur heb ik EPDM-dakfolie gebruikt. Geen ingewikkeld gedoe: folie uitgerold, op maat gesneden en netjes verwerkt. Het materiaal voelt sterk en betrouwbaar aan. Na de eerste regen direct droog binnen, dus doet wat het moet doen. Fijn product voor een praktische oplossing.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Wat fijn om te horen dat onze EPDM-dakfolie zo goed bevalt! Bij HMG Benelux streven we er altijd naar om praktische en betrouwbare oplossingen te bieden, dus het is top dat het materiaal precies doet wat het moet doen. Bedankt voor het delen van je ervaring! Groetjes van het HMG Benelux team!

Sandwichpanelen die meteen vertrouwen geven

Bij het uitpakken viel al op dat deze sandwichpanelen degelijk zijn gemaakt. Ze zijn recht, zwaar genoeg en voelen solide aan. Tijdens de montage liep alles soepel en het gebouw oogt nu strak en professioneel. Geen overbodige poespas, gewoon goed materiaal dat zijn werk doet.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Bedankt voor je fijne feedback! Bij HMG Benelux zorgen we er altijd voor dat onze sandwichpanelen stevig en betrouwbaar zijn, zodat jij verzekerd bent van een strak en professioneel resultaat. Fijn om te horen dat alles soepel verliep tijdens de montage en dat je tevreden bent met het eindresultaat. Veel succes met je project!

Kanaalplaten van nette kwaliteit

De kanaalplaten heb ik gebruikt voor een overkapping in de tuin. Ze zijn licht van gewicht maar toch stevig genoeg. Het plaatsen ging vlot en alles paste goed in elkaar. Ze laten mooi daglicht door zonder dat het te fel wordt. Tevreden met de keuze.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Bedankt voor je enthousiaste reactie. Bij HMG Benelux vinden we het belangrijk dat onze kanaalplaten niet alleen stevig en lichtgewicht zijn, maar ook zorgen voor prettig daglicht in jouw tuin. Fijn om te horen dat het plaatsen soepel verliep en je tevreden bent met je keuze. Veel plezier met je overkapping!

Meer dan goed

Vanmorgen de bestelling ontvangen. Wat een top spullen, keurig verpakt en vriendelijke chauffeur. Kwaliteit van de goederen was echt heel goed. Ik zou jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Super bedankt voor je mooie woorden en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met HMG Benelux te delen. We vinden het heel fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de verpakking en onze chauffeur. Zo’n positieve feedback maakt ons werk extra leuk! Tot de volgende keer!

Golfplaten doen precies wat ze moeten doen

Voor mijn bijgebouw heb ik golfplaten gebruikt. Geen ingewikkelde montage, gewoon goed passend materiaal dat stevig aanvoelt. De afwerking is netjes en alles werd volgens afspraak geleverd. Praktisch en betrouwbaar – daar was ik naar op zoek.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hey! Super bedankt voor je fijne review! Bij HMG Benelux doen we altijd ons best om materiaal te leveren dat praktisch, betrouwbaar en makkelijk te monteren is. Fijn dat het voor jouw bijgebouw precies goed paste en we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!

Profilplaten van goede kwaliteit

De profielplaten zijn netjes afgewerkt en voelen stevig aan. Ze waren eenvoudig te plaatsen en pasten goed bij elkaar. Alles werd volgens afspraak geleverd en was goed verpakt. Voor mijn project precies de juiste keuze.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Super bedankt voor je mooie woorden over onze profielplaten! Bij HMG Benelux vinden we het top dat alles naar wens was en dat je bestelling op tijd en netjes geleverd werd. Fijn om te horen dat onze producten goed passen bij jouw project! Groetjes van het HMG Benelux team

Aanrader, compleet kanaalplatendak van HMG

Erg fijn werkende site. Daken ook compleet geconfigureerd te bestellen. Kwaliteit van het geleverde is uitstekend evenals de verpakking. Track&Trace is niet helemaal helder maar chauffeur belt netjes een half uurtje van tevoren en is ook erg behulpzaam. Al met al een goede ervaring en daarom een aanrader.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Beste klant, Super bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze site, kwaliteit en service. We doen ons best voor een top ervaring bij HMG Benelux! Groetjes, HMG Benelux

Bestelling ging prima, levering nog niet gebeurd

Bestelling ging prima alleen levering heeft nog steeds niet plaats gevonden. Erg jammer voor een product waar je relatief veel geld voor betaalt èn nog extra transportkosten betaald.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hallo, Bedankt voor je bericht en vervelend om te horen dat de levering nog niet heeft plaatsgevonden. Bij HMG Benelux zetten we ons in om je bestellingen snel en zorgvuldig te bezorgen, en we begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Neem gerust contact op via info@grimberg-shop.com zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Leonie Grimberg
Keurig geleverd, en zeer vriendelijke chauffeurs, nu alleen nog even de overkapping in elkaar zetten. Zeer vriendelijk geholpen via de chat. Vandaar ook onze aankoop.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Hoi! Super bedankt voor je enthousiaste bericht! Bij HMG Benelux vinden we het heel belangrijk dat onze chauffeurs vriendelijk zijn en dat je met plezier geholpen wordt, ook via de chat. Fijn om te horen dat dit voor jullie zo goed heeft uitgepakt. Geniet straks van de overkapping! Hartelijke groetjes van het HMG Benelux team

Prima damwandplaten voor een strak resultaat

De damwandplaten bevallen erg goed. Ze voelen stevig aan, zijn netjes gevormd en laten zich prettig verwerken. Ik heb ze gebruikt voor een bijgebouw en alles sloot direct goed aan. Geen gedoe, gewoon degelijk materiaal dat doet wat het moet doen.
Antwoord van HMG Benelux Shop
Super dat je zo tevreden bent met onze damwandplaten! Bij HMG Benelux vinden we kwaliteit en gebruiksgemak heel belangrijk, dus fijn om te horen dat het materiaal precies doet wat het moet doen. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je bijgebouw!