HMG Benelux Shop- Logo - Beoordelingen

HMG Benelux ShopReviews

: 4.810Goed

4,43

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2013
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
HMG Benelux Shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij HMG Benelux Shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 okt. 2013
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
HMG Benelux Shop is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij HMG Benelux Shop kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop

160 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.810 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 apr. 2022
Duidelijke informatie van door ons bestelde polycarbonaat heldere golfplaten in een lengte van 8.00 m1 beschikbaar. De bestelde materialen werden deugdelijk verpakt aangeleverd. Groot bezwaar... HMG maakt gebruik van extern transportbedrijf, waardoor je afhankelijk bent van de transportdagen/weken van deze Duitse transporteur. HMG geeft aan dat doorgaans tussen 1 en 2 weken wordt bezorgd, maar aanvaard geen enkele aansprakelijkheid over deze leverdata. In ons geval vond de levering circa 1 maand later plaats en is behoorlijk vervelend als je op de dakplaten zit te wachten ivm noodzakelijke waterdichtheid etc. Wij vinden dat HMG hier beter mee om moet gaan.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


29 nov. 2022
Bij mijn bestelling gevelplaten ook vulstroken besteld om ONDER de plaat te monteren. Bij montage merk ik dat deze niet passen. Het blijkt dat ik vulstroken nodig heb type "BOVEN de plaat", om "ONDER de plaat" te kunnen monteren..!? Dit blijkt nergens vermeld te zijn, ook niet in montagehandleidingen waardoor ik dit onmogelijk kon weten. De klantendienst kan dit niet (kosteloos) voor mij oplossen met een retour & nieuwe levering terwijl in mijn ogen wel de juiste vulstroken voor montage "ONDER" de plaat besteld heb. De levering door een extern transportbedrijf was ook niet op de afgesproken dag, van hen uit werd niks over gecommuniceerd over een wijziging in distributie. Ook qua prijs niet de meest interessante leverancier. Jammer genoeg heb spijt van deze aankoop bij HMG Benelux en is mijn probleem nog steeds niet opgelost. Geen aanrader.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Prettige ervaring over HMG Benelux, wij zijn zeer tevreden over de afgeleverde goederen.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Dat horen wij heel graag, hartelijk dank voor uw referentie.
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Verzending niet zo snel (uitgesteld) maar verder alles perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Het spijt ons te horen, dat de leverdatum is verschovene. Wij hopen dat u nu wel alles in huis heeft en alles kunt afmaken.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Dik tevreden mijn mening kan niet beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Duidelijke site en volgens afspraak
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 dagen geleden
Zoals het moet zijn.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering van artikelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
snel geleverd en niet duur
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Dat is heel goed te horen.
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor de sterren en de gedane moeite.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Betalen voor verzendkosten van een monster. Na betaling direct bericht krijgen dst verzending volgende week zal geschieden. Na14 dagen nog steeds niks ontvangen maar wel vragen ok ik wat wil bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2022
Je wordt met veel berichtjes goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Kritisch puntje is deze foto op de website over de helderheid van de plaat. Zo pakt het in de praktijk niet uit
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor de referentie. Deze foto´s hebben we zelf gemaakt en zijn van mening, dat deze erg goed de realiteit in kaart brengen. Jammer te horen, dat u het iets anders ziet. Waarbij we natuurlijk ook moeten toegeven, dat iedere charge ietwat anders kan uitpakken. Wel heel fijn te horen dat u verder tevreden bent over de gang van zaken.
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2022
Netjes geleverd en top verpakt, bereidwilligheid van de chauffeur was top
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
Heel fijn om te horen. Hartelijk dank.
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Goede levering en dito product. Goede informatieve website.
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
Fijn om te horen.
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2022
kwaliteit perfect levertijd vrij lang !!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
We doen ons best dit nog sneller te regelen. Fijn te horen dat u tevreden bent met de producten.
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
 
alles netjes
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
Super!
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
16 jan. 2023
Hartelijk dank voor de sterren en de gedane moeite.
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
Hartelijk dank voor de sterren.
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van HMG Benelux Shop
20 dec. 2022
Hartelijk dank voor de sterren.