Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 673 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 3.020 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
17-06-2019
Prima contact. Prima overleg over levering. Allemaal goed en vlot verlopen.
Goede spullen, netjes verpakt.
Nauwkeurige chauffeur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde materialen. Mooie dakplaten. Keurige chauffeur die heel behoedzaam de platen heeft afgeleverd. Alles snel en top geregeld. Een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
snelle reactie bij vragen via mail en een uiterst vriendelijke chauffeur bij de levering....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
1. Toelichtingsveld is te kort (Ik ben over de site+communicatie heel tevreden nl.) Aflevering: klunzig. Gepland op woensdag. Zou mail krijgen op woensdag zodra chauffeur binnen 20 km van adres zou zijn. Nooit mail gehad. Wel op DINSDAG een telefoontje, chauffeur was (te smalle) straat voorbij gereden, niet gestopt op hoofdweg maar ergens 1 km verderop. Ik was TOEVALLIG thuis en moest alles dragen
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 17-06-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Het toelichtingsveld is voor korte extra informatie gedacht, verdere communicatie geschiedt via de verkoop. Fijn te horen dat u verder tevreden bent over interne service. V.w.b. levering mijn excuses voor het ongemak. De chauffeur mag echter i.v.m. het lossen doorgaans niet op een hoofdweg parkeren. Mail heeft u niet ontvangen, omdat men u heeft gebeld.

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
16-05-2019
14-06-2019
alles in orde. levertijd kan beter
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 17-06-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij proberen uiteraard zo snel mogelijk te leveren. I.v.m. de afgelopen feestdagen is er wat vertraging opgelopen. Onze excuses hiervoor.

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Het kan niet beter lijkt mij Snelle levering
Vriendelijke chauffeur Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
18-05-2019
14-06-2019
Dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
Ik ben erg tevreden over hoe de bestelling g en levering is verlopen.

Alles ruim op tijd geleverd en in goede kwaliteit.

Service is uitstekend. Men wordt goed op de hoogte gehouden over de leverdatum (per email) en je ontvangt duidelijke tekstberichten op het moment dat de vrachtwagen onderweg is. (Text en GPS).

Je weet precies wanneer en waar de vrachtwagen is, dus geen verassingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
14-06-2019
1. Toelichtingsveld is te kort (Ik ben over de site+communicatie heel tevreden nl.) Aflevering: klunzig. Gepland op woensdag. Zou mail krijgen op woensdag zodra chauffeur binnen 20 km van adres zou zijn. Nooit mail gehad. Wel op DINSDAG een telefoontje, chauffeur was (te smalle) straat voorbij gereden, niet gestopt op hoofdweg maar ergens 1 km verderop. Ik was TOEVALLIG thuis en moest alles dragen
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 17-06-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Het toelichtingsveld is voor korte extra informatie gedacht, verdere communicatie geschiedt via de verkoop. Fijn te horen dat u verder tevreden bent over interne service. V.w.b. levering mijn excuses voor het ongemak. De chauffeur mag echter i.v.m. het lossen doorgaans niet op een hoofdweg parkeren. Mail heeft u niet ontvangen, omdat men u heeft gebeld.

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
In kleine steden is het wel makkelijker om met een kleinere vrachtauto te leveren
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-06-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij ca. 1500 bestellingen per week in heel Europa afleveren, leveren wij met 60 grote vrachtwagens. Bij de bestelling wordt ook een foto van de vrachtwagen getoond, zodat u zelf kunt inschatten, of deze in uw straat kan. Helaas is het niet rentabel voor ons, om kleinere vrachtwagens vanuit Duitsland in te zetten en zou in hogere prijzen resulteren.

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
De producten zijn mooi van uiterlijk en kwaliteit.

De levering van het materiaal was ronduit waardeloos. Een chauffeur die weigerde naar onze woning te rijden want volgens hem kon dat niet. Wat de grootste onzin is. Er komen hier dagelijks grote tankwagens bij de boerderijen of met andere grote trucks.
Chauffeur toen nog een ander adres gegeven daar zou hij weer weigeren om op het erf te kome
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 14-06-2019
Bedankt voor het feedback. Helaas was het voor de chaffeur niet mogelijk, in deze straat te rijden. Onze chaffeurs proberen alles, om met de vrachtwagens erin te komen. Maar soms kan al een geparkeerde auto in de bocht ervoor zorgen, dat deze er niet in kan. Ons excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Ik ben zeer tevreden en alles is correct geleverd helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Alles verloopt zoals de klant wordt voorgehouden. Geen addertjes onder het gras. Prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Is een mooi product en bestel nog wat bij
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Alles ging prima de chauffeur kon helaas door weg werkzaamheden niet voor de deur uitladen hij heeft mij geholpen om 100 meter verder op mijn huisnummer de platen verder te dragen wat ik heel aardig vond ik heb hem natuurlijk wat gegeven voor de moeite maar had helaas maar 5 euro cash op zak anders had hij zeker 10 euro verdient, aardige man vriendelijk een ook met HGM ben ik blij. Mvg Ron
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
06-05-2019
12-06-2019
Materialen zeer goed verpakt tegen beschadiging.
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-06-2019
Top ervaring Kwaliteit goed.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-06-2019
Fijn te horen dat u zo tevreden bent.

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
15-05-2019
11-06-2019
Overzichtelijke, duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen online. Goedkoop ten opzichte van andere aanbieders.
Levering op vooraf bekendgemaakte datum. Vriendelijke chauffeur.
Kortom een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
26-04-2019
10-06-2019
Altijd goef
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
10-06-2019
Snelle levering. Mooi product. Chauffeur was bijzonder vriendelijk en op tijd. Goed te volgen via de tracking.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
17-04-2019
09-06-2019
prima jammer dat ze niet op breedte gezaagd worden
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. Wij zagen de platen alleen in de lengte. U kunt alle platen ook makkelijk zelf smaller / schuin zagen. In de montagehandleiding staat precies, wat u daarvoor nodig heeft.

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
07-05-2019
08-06-2019
Alles is perfect geregeld en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
08-06-2019
Ik heb de levering gemist,tijdspanne tussen levering en e-mail was te kort.
Ik ben zeer tevreden over de aankoop bij HMG.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. U krijgt de info over de levering het weekend voor de levering.

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
08-06-2019
alles is ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
09-05-2019
08-06-2019
Alles is prima gegaan. Het was een probleem met chauffeur om hem duidelijk te maken waar hij moest lossen.

De bestelling via internet is prima verlopen en ik ben netjes na gebeld of het allemaal klopte. De producten zijn van prima kwaliteit en is goed mee te werken.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
08-06-2019
Prima geregeld.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Moeilijke communicatie met de chauffeur
Maar voor de rest . oke
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. Wij proberen meer Nederlandse chaffeurs in te zetten. Omdat wij een duits bedrijf zijn, hebben wij natuurlijk meestal Duitse chaffeurs.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Mooi op tijd geleverd en duidelijke beschrijving
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Als service reken ik dat de actuele prijs van het product wordt meegenomen bij een hernieuwde offerte . helemaal top dat deze in mijn geval lager was. een heel klein verbeterpuntje is de handleiding. deze zou als voorbeeld een IKEA look and feel mogen krijgen. verder een top produkt nu alleen de verkleuring afwachten over 10 jaar...
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. Wij zullen kijken, wat wij aan de montagehandleidingen kunnen verbeteren.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
07-06-2019
Nadat de eerste leveringsafspraak niet kon doorgaan door problemen bij de transporteur zijn we toch goed geïnformeerd geweest.
Een tweede afspraak werd geregeld voor dinsdag maar de levering kwam al maandag toe... het sms systeem om de klant te verwittigen werkt goed, waardoor we op tijd thuis konden zijn om de levering in ontvangst te nemen. De goederen werden met de grootste zorg afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
We hebben de dakpanplaten alsnog zelf bij de particulier moeten bezorgen, omdat de chauffeur het niet aandurfde om de straat in te rijden. Echter, met grote vrachtauto's van bestratingsmaterialen zijn er ook spullen bezorgd en dit ging allemaal voorspoedig.

Dit was wel jammer, want hier hebben we nu zelf kosten voor moeten maken.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak. Helaas was het voor de chaffeur niet mogelijk in de straat te rijden. Wel bedankt voor de medehulp van uw kant.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Wel heel veel mail. Pluspunt gps tracking vrachtwagen zodat je weet wanneer deze er is. Wel jammer dat je niet kan bepalen wanneer er geleverd wordt dus weer een vrije dag op moeten nemen
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij 1500 bestellingen per week in heel Europa bezorgen, kunnen wij helaas geen wensdagen opnemen. Wij hopen voor uw begrip.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Top
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-06-2019
geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Super en mooi snel geleverd.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Graag ontvang ik de factuur deze is waarschijnlijk niet meer zichtbaar op mijn computer.

Bij voorbaat dank,

Vriendelijke groet, Kompas bouw en renovatie
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-06-2019
Sturen wij nog eens toe.

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
07-06-2019
Schitterend materiaal, duidelijk handleiding en zeer nette aflevering, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
17-05-2019
07-06-2019
Levering is perfect gegaan woon in doodlopende straat vrachtwagen chauffeur heeft de moeite gedaan om toch tot vanachter in de straat te komen.
De Platen die ik besteld had waren uitstekend verpakt.Ik heb reeds nog een bestelling geplaatst van nog meer materiaal en hoop dat deze even goed verloopt.ik ben een 100 tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
07-06-2019
De levering was zeer netjes verpakt. Één goed product, en de service was ook uitstekend. Communicatie van de levering was heel duidelijk en verzorgd. Super
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.