Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 738 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 3.297 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
07-08-2019
21-09-2019
Duidelijke informatie over de bestelling en de levering. Het product voldeed helemaal aan de verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Mooi materiaal op maat ,netjes geleverd toppie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Gewoon zoals het hoort. Goede producten, correcte informatie, duidelijke afspraken, snelle levering en snel antwoord op eventuele vragen. Ik ben al bezig met het opmaken van een volgende bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
alles ok, enkel de plakband was er niet vanaf volledig vanaf te krijgen, er mag geen detergent worden gebruikt, dus hangen er nog stukjes op aan de bovenkant.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Bestelling,opvolging door Hmg prima
Levering: een beetje jojo... eerst donderdag dan vrijdag, dan terug donderdag en uiteindelijk zonder verwittiging geleverd op vrijdag. Verder weliswaar correct afgeleverd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
We hebben vaker bij jullie besteld .
En is goed bevallen.
Mijn persoonlijke mening .
9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Goede site om te bestellen en levering op tijd , alleen kleuren mogen iets meer uitgebreid zijn op de site
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
20-09-2019
Alles in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
05-08-2019
20-09-2019
Snelle levering en een uitstekende kwaliteit.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-09-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Toppy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Kwalitatief goed spul op maat gezaagd.
Levering vlot en goed.
Service uitstekend
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-09-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Cheffeur heeft de produkt 100 meter verder bij mijn thuis langs de weg afgelost en weggegaan.ik vind dat de cheffeur mee moet helpen met dragen van produkttot bij huis produkt was zwaar en mijn vrouw kon niet meenemen naar huis
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-09-2019
Bedankt voor het feedback. Wij leveren tot naast de vrachtwagen. Sommige chaffeurs helpen mee het ook verder te dragen, maar dit hoort helaas niet bij de service. Daarom vragen wij ook altijd of de grote vrachtwagen dicht bij het huis kan komen, zodat wij zo dicht mogelijk kunnen lossen. Wij hopen dat u verder met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Damwandplaten reeds geplaatst met de bijgeleverde hoogtehouders en vijzen.
Mooi op maat gekort. Uitstekend verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
19-09-2019
Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
04-08-2019
19-09-2019
Goeg afgelopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
17-09-2019
Zowel tel. te woord staan medewerkers alsmede levering ter plaatse prima
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-09-2019
Fijn te horen dat u tevreden bent. Hartelijk dank.

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
02-08-2019
17-09-2019
De levering is prima, zeer behulpzame chauffeur. Wel E-mailtjes gehad, ook in verband met wijzigen van leverdatum, maar uiteindelijk werd toch op de als eerst afgesproken datum geleverd. Dit moet intern beter afgestemd worden.. Het product voldoet geheel aan verwachtingen. De service, ik heb dus veel E-mailtjes ontvangen, of die allemaal nodig zijn vraag ik me wel af, is goed.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-09-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Betreffende de levering zijn er inderdaad door omstandigheden te veel mails verstuurd. Dit is echter inmiddels opgelost. Fijn te horen dat u verder tevreden bent met de service.

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
02-08-2019
16-09-2019
Alles is prima verlopen . Ben zeer tevreden
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 17-09-2019
Fijn te horen, hartelijk dank.

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
31-07-2019
15-09-2019
Dik voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
30-07-2019
13-09-2019
nvt
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-09-2019
Hartelijk dank voor uw feedback.

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
30-07-2019
13-09-2019
Alles zoals afgesproken.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-09-2019
Fijn te horen dat u tevreden bent.

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
13-09-2019
Ben er blij mee als ik weer iets moet hebben kom is zeker terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
15-08-2019
13-09-2019
Telefonisch overleg voor plaatsen order, vriendelijk, kundig en terzake.
Concurrerende prijs.
levertijd 1 tot 3 weken, geleverd na 1,5 weken door een vriendelijke chauffeur die het pakket van 6 meter zorgvuldig en voorzichtig naast de auto zette.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
13-09-2019
De golfplaten waren keurig op maat gezaagd dat vind ik al een top serviceDe levering was vrij vlot en de behulpzame chauffeur was ook top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
18-08-2019
12-09-2019
Bestellen gaat zeer gemakkelijk via de website. Ook duidelijke uitleg en tips waar je het beste voor kan kiezen.
Alle benodigde toebehoren worden opgesomt.
Levering zeer netjes. In 1 woord Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Heel goed voorgelicht en 2 verschillende offertes zodat je zelf de keuze kan maken. Keurig verzorgt en geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Goede sevice/ levering materiaal
Prijs / kwaliteit perfect.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-09-2019
Fijn te horen dat u zo tevreden bent.

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Goede kwaliteit en keurig volgens afspraak afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Levering met gps tracking, goed georganiseerd en prima materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
12-09-2019
Levering op tijd , op voorhand ook aangekondigd , alles netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
12-09-2019
Helaas kon de chauffeur met de vrachtauto niet bij ons huis komen. We zijn zeer tevreden over de chauffeur deze was zeer behulpzaam en vriendelijk. Bedankt voor de goede service. Gr Rob
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 13-09-2019
De grote wagens kunnen helaas niet in iedere kleine straat komen, maar zoals u gemerkt heeft, proberen wij alsnog voor de deur te leveren. Fijn te horen, dat u met de service tevreden bent.

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
08-09-2019
Chauffeurs zeer vriendelijk (vooral 2e), 2e keer nodig want 2 windveren 10cm korter dan besteld (en vermeld op bon).
Materiaal ziet er op zich goed uit, maar een verspringing van 0.5 cm per plaat op de gootlijn zie je en heeft impact over 6m lengte. Reactie HMG: zou niet mogen; en daar mag je het mee doen. Ik ben teleurgesteld, want was een flinke uitgave. Zal HMG dus niet aanbevelen
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 09-09-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. De windveren waren inderdaad niet juist geleverd en hebben wij daarom omgeruild. De platen echter, zijn op juiste lengte geproduceerd. Als een onderconstructie niet absoluut 100% haaks is, ziet men dit snel bij een dakpanprofiel. Dit is waarschijnlijk hier het geval. Hier kunnen wij echter niks aan veranderen.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
06-09-2019
Alles is perfect verlopen. Levering zoals beloofd.Het lossen van de platen.
De platen zelf, kortom het kon niet beter.Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
19-07-2019
06-09-2019
Alles keurig netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
23-07-2019
06-09-2019
Super vriendelijke man bij de levering en heel snel, dik inorde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
06-09-2019
Een zeer onkundige chauffeur qua kennis van wegen en straten Ben zelf chauffeur maar kon aan deze man met geen mogelijkheid de weg uitleggen, hij sprak wel redelijk duits Hij en zijn navigatie wisten alles zei hij
Met het gevolg dat hij aan de verkeerde kant van de rivier stond en later bij ons dwars door het dorp kwam ,wat net echt geschikt is voor vrachtwagens
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 09-09-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Het spijt ons, dat de aanlevering niet zo soepel is verlopen. Aangezien wij met extern transport werken, hebben wij echter helaas geen invloed op de chauffeurd en is dit gelukkig een uitzondering. Het spijt ons echter, dat u in deze situatie stond.

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
06-09-2019
Top en daarmee is alles gezegd, doe zo verder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
06-09-2019
Het gevraagde product werd snel en prima afgeleverd.pluim voor de vrachtwagenchauffeur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
11-08-2019
05-09-2019
Ben zeer content van het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
12-08-2019
05-09-2019
Site is overzichtelijk Prima producten en vlotte levering
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 09-09-2019
Hartelijk dank voor uw reactie.

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.