into-led.com/nl

20.199 reviews in totaal

20.199 reviews since 22 jan 2019

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2019
into-led.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de vriendelijke en goed bereikbare klantenservice, en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten worden gewaardeerd, net als het brede assortiment en de eenvoudige installatie van lampen en armaturen. Ook de stevige verpakking en de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website krijgen veel lof. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij leveringen en problemen met bezorgdiensten. Daarnaast melden sommige klanten defecten of een beperkte levensduur van producten, en wordt er soms geklaagd over te grote dozen of beschadigingen aan de verpakking. Ook wensen enkelen een verbeterde installatiehandleiding.

Reviewsinto-led.com/nl

Super geregeld. Helemaal tevreden.

Het is mijn tweede bestelling bij IntoLed. Naast dat het product mij prima bevalt was het duidelijk ook een voorkeur geweest om hier weer te bestellen. Het was bij de eerste bestelling perfect gegaan en zodoende is de webshop gelijk in het mapje Favorieten geplaatst. De informatie op de site is duidelijk, goed gesorteerd en overzichtelijk. De prijzen zijn prima al is dat voor mij niet de voornaamste reden. De snelheid van verzenden, de manier waarop het product verpakt is tijdens verzenden en het no-nonsense nakomen van zowel de beschrijving van het product en de afspraken en voorwaarden van de site zijn de 5 sterren waard. Een derde bestelling is niet een kwestie van of ik hier weer zou bestellen maar eerder van wanneer ik weer iets nodig heb.

Topkwaliteit

Ik heb al heel veel gekocht bij intoled. Meer dan 15 spots rond de woning en in de tuin. Huisnummer verlichting, staande verlichting voor in de tuin en verlichting op zonne-energie. Ik heb ook binnenhuisverlichting van intoled zowel op de slaapkamers als in de hals. Ik heb mijn familie en vrienden aan te raden dit product te kopen. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en het uitzicht van intoled.

Fijne kennismaking met INTOLED

Ik heb een bestelling gemaakt, belofte om s' anderendaags te leveren. Dit is ook zonder fout gebeurd, zelfs met vermelding van de levertijd door de leverancier. De bestelde artikelen bleken na bekijken van perfecte kwaliteit te zijn wat me zeer verheugde. Ook de handleiding was duidelijk. Dank voor de fijne en positieve kennismaking met uw firma INTOLED. Volgende bestellingen zeker bij jullie.
Ongeloofelijk hoe helder deze zijn en je hoeft geen extra omranding te kopen alles is al mooi afgewerkt. Ik heb er nu al 8 hangen in mijn aanbouw en ga overal in huis zulke hangen. Je ziet tenminste en deze flikkeren in tegenstelling tot andere led panelen die ik eerder had niet. Aansluiten is kinderspel en je kan ze ook koppelen. Echt een aanrader ik gebruik deze zelfs in een dessert terrarium omdat deze tenminste helder zijn.
Ruime keuze, leuke korting en mooie producten! Op de website werd aangegeven dat je de bestelling de volgende dag in huis zou hebben, indien je voor 23.00uur bestelde. Dit is niet gelukt, wel de mail dat de bestelling verzonden was, maar bij de bezorgdienst werd aangegeven dat het pakket nog niet was ontvangen. Wel is alles heel netjes verpakt en heb ik het in goede orde ontvangen. Ik heb de producten nog niet getest, de elektricien moet eerst nog even langskomen.
Uitstekende Zigbee LED-dimmer! De installatie was eenvoudig en het koppelen met mijn Philips Hue Bridge verliep direct zonder problemen. De dimmer werd meteen herkend in de Hue-app, waardoor ik hem eenvoudig kon opnemen in mijn kamers, scènes en automatiseringen. Het dimmen gaat mooi vloeiend, zonder flikkeren, en de lampen reageren snel. Fijn dat de dimmer zowel fase-afsnijding als fase-aansnijding ondersteunt, waardoor hij met verschillende LED-lampen goed samenwerkt. Een kwalitatief goed product dat precies doet wat het belooft. Zeker een aanrader!

Perfecte service

Dit dubbele Ecoseries LED TL armatuur van 150 cm overtreft alle verwachtingen op het gebied van lichtopbrengst en energiebesparing. Met een verbruik van slechts 48W produceert de lamp maar liefst 9600 lumen. Dit komt neer op een indrukwekkende efficiëntie van 200 lumen per watt, wat uniek is in deze prijsklasse.De lichtkleur van 6000K (daglicht wit) is extreem helder en perfect voor ruimtes waar goed zicht cruciaal is. Dankzij de IP65-certificering is de behuizing volledig stof- en waterdicht. Het armatuur is hierdoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals garages, werkplaatsen, magazijnen of stallen.Pluspunten:Extreem efficiënt: Zeer hoge lichtopbrengst (200lm/W) met een laag stroomverbruik.Flikkervrij: Rustig voor de ogen en perfect voor werkruimtes en camera-opnames.Eenvoudig koppelbaar: Meerdere armaturen zijn snel en strak achter elkaar door te lussen.Robuust: Volledig water- en stofdichte IP65-behuizing.Flexibel: Voorzien van een betrouwbare, vervangbare T8 G13 fitting.Minpunten:Lichtkleur: De 6000K lichtkleur is erg kil en daardoor minder geschikt voor sfeerverlichting in huis.Kortom: Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar krachtige, duurzame en professionele werkverlichting!

Nec plus ultra

Ik heb 2 dagen na mijn bestelling alles geleverd gekregen. De volgende dag was de zaak al netjes geïnstalleerd, het vereist wat handigheid maar verder niets. Ik ben uitermate tevreden over het materiaal, dat was van een hoogwaardige kwaliteit. De lampjes zijn prachtig, het WIFI systeem laat zich probleemloos configureren. Zeer tevreden dus: de volle 5 sterren!
Goede telefonisch service. We kwamen zo tot een oplossing voor het probleem. Alleen moest ik hierdoor iets terug sturen en de "oude versie" hier van bestellen. Het is jammer dat je bij het terug sturen ook de gehele verzendkosten moet betalen. Ondanks de goede service weerhoud dit ons er van om nog eens iets te bestellen. We hebben meerdere producten van jullie thuis. Maar dat we nu een nieuwere versie die niet paste hadden gekocht wisten we niet. Dan ook verantwoordelijk zijn voor de retour kosten en !!! De nieuwe verzendkosten is niet leuk
Het proces van bestellen en het bezorgen van de buitenlampen en eetkamerlamp waren goed te volgen en verliep zonder problemen. De goederen (die in China geproduceerd zijn) werden op de afgesproken tijd bezorgd en waren uitstekend ingepakt. Bij controle bleek alles in orde. Ook met de prijs en kwaliteitsverhouding is alles in orde.
Mijn ganse nieuwe woning ingericht met Intoled verlichting met accent kleur zwart die perfect matcht met de witte muren. Ik leerde Intoled kennen via mijn zoon en ben erg tevreden van zowel design als de lichtbron zelf die veel helderder is dan mijn vroegere verlichting ( die niet led verlichting was). Bovendien kon ik telkens gebruik maken van de zomer 10 korting wat meegenomen was. Een aanrader voor wie verlichting nodig heeft.

Intoled, goede service. Kwaliteit voldoende.

Diverse lampen besteld bij Intoled. Deze zijn alle ook netjes geleverd. Helaas waren na de eerste bestelling binnen 2 maanden er al een paar LED driver defect. Deze zijn snel en zonder problemen vervangen door nieuwe exemplaren. Bij een latere bestelling was helaas 1 lamp beschadigd aangekomen. Ook deze is netjes vervangen door een nieuw exemplaar. Prijs kwaliteit is voldoende tot goed te noemen. De defecte en beschadigde items zijn snel en goed vervangen door intoled. De service is in deze zeer goed te noemen. De kwaliteit van de led drivers moet zich nog gaan bewijzen. De eerste (3 stuks) waren binnen twee maanden defect. (1 na 5 min na installatie, een tweede die geen verbinding meer maakt via wifi/bluetooth na 1.5 maand en bijna tegelijkertijd de derde die niet meer wilde uitschakelen, en bij controle bijna uitgebrand is). De vervangende drivers doen het voor alsnog goed. Mogelijk is er een slechte batch geweest. Als bedrijf zou ik intoled 5 sterren geven voor de vriendelijkheid en snelle service. Voor de kwaliteit van Hoftronic, 4 sterren. Ruim voldoende. Heb ruim 20 items besteld, waarvan 3 defect en 1 beschadigd in verschillende bestellingen. De rest werkt probleem loos. Duurzaamheid moet blijken als de spullen wat ouder zijn.
Vlotte levering. Wel wat ruime omdoos waardoor bestelling later aankwam. De omdoos was beschadigd waardoor dpg de bestelling eerst acherhield. Na vermoedelijke controle hadden ze de buitendoos met plakband dichtgeplakt en verder verzonden. Als de omdoos wat kleiner was geweest of als er vulmateriaal in gezeten had, was de omdoos waarschijnlijk minder beschadigd geweest.

lampen voor afzuigkap

Ik had nieuwe lampen nodig voor de afzuigkap. e lampen die aangeboden waren prima , de lichtkleur was goed en na bestelling de volgende dag geleverd. Toen DPD de bestelling bracht was de doos zwaar beschadigd. Zelfs een doosje van een lamp was gedeukt. Gelukkig beide lampen doen het goed.
Een onvolledige levering werd perfect opgelost. Ondanks de vakantieperiode was de klantenservice zeer goed telefonisch bereikbaar. Bij andere bedrijven word je minimaal 15min. in de "wacht gezet" Na mijn toelichting werd de nalevering in gang gezet en werd de volgende dag geleverd.
prima prijs en veel keuze. Helaas was de installatiehandleiding van de led armaturen wel heel erg summier. De armaturen zouden doorverbinding mogelijk maken. dat klopt in principe door de 2 klemwartels aan beide zijden. Maar mijn ymvk (ca 12 mm) kabel ging niet door de klemwartel. Dunne xmvk kabel ging wel, maar niet door een inlay in de klemwartel. Die inlay heb ik verwijderd. Of het nog (spat)waterdicht is betwijfel ik.

Goede service!

De spotjes die we hadden gekocht reageerden niet altijd als het donker werd. Met een hand langs het display sprongen ze wel aan maar dat was natuurlijk niet de bedoeling. Contact opgenomen en binnen een paar dagen hadden we kosteloos een nieuw setje in huis. Goede service. Ik heb ondertussen 4 setjes led priklampjes besteld en in de tuin gezet. 's Avonds is het prachtig verlicht. We zijn er erg blij mee en hebben al veel complimenten van passanten gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn over dit bedrijf.
R R
re r.
Bestelling was snel verwerkt, echter DPD is ruk. Zij beloofde snelle levering maar uiteindelijk zijn ze nooit op mijn adres gekomen en kon ik naar een depot rijden. Ik adviseer INTOLED dus graag om een andere bezorgdienst te gebruiken.
Verpakking gewoon doormidden gebroken! LED lamp die zou 53000 branduren hebben na 5840 uur kapot, geen garantie. 2 armaturen voor €25,- alleen buis vervangen 2x €34,-. INTOLED heeft mij netjes geholpen met een tegemoetkoming ! maar dat ik product heb gekocht dat na heel weinig branduren vervangen moest worden, werd afgedaan dat de garantie verlopen was.
Gewoon goed, het aantal wat ik heb besteld was niet voorradig. Ik ben hier netjes over geïnformeerd en de complete bestelling kwam ongeveer 5 werkdagen later dus nog vrij vlot. Dus gewoon zeer netjes gegaan allemaal.

Bij INTOLED vind je een groot en uitgebreid aanbod LED verlichting met allerlaagste prijsgarantie voor particulieren en zakelijke klanten. Veel van onze LED verlichting wordt geleverd met maar liefst ...