into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl
Beoordelingen:

3.582 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.541 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 jan 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
into-led.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na eerst via de mail gevraagd of het kon wat ik van plan was, heb ik dimbare ledspots voor in de keuken met een muurdimmer gekocht. Ik had 2 maanden daarvoor al dimbare ledspots voor in de tuinkamer gekocht bij intolet. Ik kreeg helaas de muurdimmer niet gekoppeld aan de keukenspots . Dus ik bellen, maar ik moest filmen hoe ik probeerde te koppelen via de app. Oké dat begrijp ik. 4 uur later kreeg ik eindelijk antwoord terug, ze stuurde een nieuwe muurdimmer op. Die was er gelijk de volgende dag. Helaas die kreeg ik ook niet gekoppeld. Ik op zondagavond laat weer een filmpje gestuurd. Eindelijk op 11 uur antwoord, intolet kwam erachter dat ze 2x de verkeerde muurdimmer hadden geleverd. Gelijk de Volgende dag kwam de muurdimmer binnen, en ja hoor, de koppeling lukte. Maar ook gingen de tuinkamerspots aan en uit met de muurdimmer. En met alle afstandsbedieningen kon ik alleen de keuken en tuinkamer aan of uitzetten, dus niet apart. Na eerst een paar dagen via de app contact te hebben gehad, je moet elke keer 4 a 5 uur wachten op antwoord, soms nog langer, heb ik een week later maar gebeld . Ik kreeg Carmen aan de lijn. Aan haar heb ik mijn frustratie geuit. Zij beloofde mij het op te gaan lossen, en dat heeft ze gedaan, binnen 4 uurtjes heeft ze het opgelost. Ik moest de trafo van de tuinkamer terug sturen, en kreeg een ander model ervoor terug. Nu werkt alles zoals het hoort. Carmen is een topper. Voor haar 5 (of meer)sterren, de communicatie daarvoor 3 sterren. Nog vreemds, de trafo mag niet los geplaatst worden in de aluminiuframe van de tuinkamer ivm vocht. Dus ik heb er een installatiedoos bijbesteld, maar die is zo groot, die past nooit in de aluminiumframe. Dus heb ik maar verlengkabels bijbesteld en de trafo in de installatiedoos in de garage geplaatst. Ik kreeg Carmen

de meest kritische beoordeling

18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na al de verlichting binnenshuis vervangen heb door de hoftronic smart led lampen,was het tijd voor de buitenverlichting . Van smart led prikspots voor mijn palmen zomers te verlichten t.e.m. lichtslingers en de automatische verlichting aan de deur .ongelooflijk en je moet zeker geen elektriciteit voor gestudeerd hebben:) met de app is het allemaal zo gefixt.van witte gele of gelijk andere kleur licht. gedimd of niet met tijdsschemas en de optie om te kijken hoeveel stroom je verbruikt! En geloof mij vrij ik zit altijd in voldoende licht en mijn stroom factuur daalt! Kan toch niet beter ofwel?
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Iets niet op voorraad? Een telefoontje en het wordt opgelost.

Ik had een led opbouw plafondspot besteld die niet op voorraad was. Ik had het al op de site gezien, maar ondanks dat toch besteld. Kreeg ik keurig een mailtje van Intoled met de boodschap dat de spot tijdelijk niet leverbaar was en de bestelling in backorder was geplaatst. Ik kon ook kiezen voor een alternatief. Een telefoontje en zonder enig probleem werd de bestelling aangepast van een ronde naar een vierkante spot. Heerlijk no nonsens bedrijf.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te horen dat je blij bent met je recente aankoop. 💡 We wensen je veel plezier met je bestelling toe!
BR
Bob R.
Woerden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooie opbouw lampen.

Mooie opbouw lampen gekocht, heb er al 6 geïnstalleerd en dat ging heel makkelijk, goede kwaliteit prijsverhoging en makkelijk aan te sliiten. Ik moet er nog 7 en dan de atroom erop, dan hebben we dimbare ledverichting onder onze nieuwe overkapping. Heb gekozen voor zwart en alleen naar beneden gericht licht, 12 lampen moeten het dan gaan doen om er goed licht maar ook sfeer licht in te krijgen, we zijn heel benieuwd naar het licht..
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag, Superleuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! 🌟 We zijn trots dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Tot de volgende keer!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging en uitleg over de retour.

Vooral de eerste bestelling werd keurig binnen 24 uur bezorgd. De tweede kwam 2 dagen later, maar dat kwam ook omdat ik aangaf dat ik dit minder snel nodig had. Verder was de comunicatie helder en duidelijk, ook over het retour sturen van 1 van de artikelen. Ik moet de spots en ledstrips nog gaan gebruiken, Bouwwerk waar t in komt is nog niet af. Dus over de kwaliteit van de verlichting kan ik nog weinig delen.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lampen voor overkapping

Een halve bestelling gedaan, de producten waren snel geleverd. Veel producten waren niet meer op voorraad waardoor je geen gebruik kan maken van de hoge kortingen, die ze hadden. Helaas reageert het bedrijf ook niet op mails. Het product ziet er goed uit snoeren tussen schakelaar en lamp worden niet meegeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
10 dagen geleden
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review! Onze excuses dat de producten die je wilde bestellen niet meer op voorraad waren. Ik zie inderdaad dat je hier een mail over hebt gestuurd op zaterdag, wij hebben deze beantwoord op maandag. Wellicht is deze in de spam gekomen! Fijn om te horen dat het product er wel goed uitziet. Mocht je nog een keer vragen of advies nodig hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen! We wensen jou een hele fijne dag toe. 🌞
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
8 TL led armaturen met lampen besteld van hoftronic. 1 TL lamp was beschadigd geleverd. Na het invullen van het online formulier werd ik binnen de 3 dagen gecontacteerd met een voorstel voor het vervangen van de beschadigde lamp. 2 dagen later is de vervang lamp gearriveerd. Ik ben tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
11 uur geleden
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een goed werkend product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik moest mijn leds met allemaal eigen trafo vervangen. Hierbij waren geen standaard maten, dus aan Bas een advies gevraagd en dit sloot precies aan op mijn vraag. Levering was ook perfect. Maw perfecte organisatie die ik beslist verder zal aanbevelen. Groet Maurice
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne winkel

Ik had hiet wat prikspots voor in de tuin besteld, het bestellen ging vlot en de levering snel, je word ook keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het geleverde product was precies zoals verwacht. Prima winkelervaring !
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
30 apr 2024
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles beviel goed.

Alles beviel goed, van bestellen via internet tot aan ontvangst thuis. Sonar lamp kado gedaan en bijna de hele familie was enthousiast. Superlatieven: prachtig, geweldig, grandioos. Licht in thuis zonder snoer. En gingen ook bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
30 apr 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Led lamp had probleem doch perfecte na service zonder kosten en nog beter Led lamp een model hoger Zeer tevreden klant ik heb er voor mijn vader er twee nog bij gekocht nadien in totaal dus drie dank
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag! Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten, scherpe prijs

Ik heb in de afgelopen tijd erg goede winkelervaringen opgedaan bij INTOLED. Mooie producten, scherp geprijsd en steeds op tijd en goed verpakt afgeleverd. Ik ben inmiddels een vaste klant geworden!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestellingen van ons! 🚀 Hartelijk dank voor jouw vertrouwen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

kostenloze vervanging voor beschadigde levering

de correcte service na het aangeven dat het product bij transport beschadigd geleverd was en dat into led na overleg het aantal beschadigde armaturen kostenloos heeft vervangen.prima geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
9 dagen geleden
Goedemiddag! 🌞 Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een product uit je bestelling defect was. Onze excuses voor het ongemak 😰. Gelukkig hebben we je hiermee direct verder kunnen helpen en ben je inmiddels voorzien van een compleet nieuw product! We wensen je dan ook veel plezier met de nieuwe verlichting toe! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, weet je ons te vinden. Wij helpen je dan graag verder! Voor nu een hele fijne dag gewenst! 💡
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte webshop

++Bestelde materialen netjes verpakt en in goede staat. Zeer goede kwaliteit voor een nette prijs. ---De bezorgdienst DPD heeft helaas vaak een lange bezorgtijd. POSTNL is daar beter in.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag! Wat fijn dat je tevreden bent met je aankoop! 🛍️ Dankjewel voor je vriendelijke woorden, dat ziet er super uit. We waarderen je als klant en hopelijk zien we je nog een keer terug! Ook bedankt voor je feedback betreft de vervoerder, dit nemen we zeker mee om onze service nóg beter te kunnen maken.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product, goede kwaliteit. Doet wat wij ervan verwacht hadden. Mooi ook dat de stralen éénvoudig breder en smaller gemaakt kunnen worden. Wij genieten erg van de lampen!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
2 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles was degelijk en netjes ingepakt. Goede en duidelijke communicatie over wanneer er geleverd wordt. En een mooie prijs dat is ook altijd belangrijk natuurlijk
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
10 dagen geleden
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reeds meermaals een bestelling geplaatst. Zeer correct en proffesioneel geleverd. Ik raad into led ten zeerste aan, zowel voor particulier of proffesioneel gebruik
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 apr 2024
Goedemiddag, Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte set bundels, spots voor veelzijdige ruimte en makkelijk te plaatsen. Heel duidelijke handleiding en snel en beschermd verpakt /verzonden
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
NK
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Ondanks dat een item snel kapot ging, was het snel opgelost en werd er een nieuwe verzonden, niks moeilijk doen ,vlot en correct
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
4 dagen geleden
Goedemiddag! Bedankt voor je enthousiaste review! 🎉 Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe aankoop en graag tot ziens!
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nice GU10 lights, and outdoor square lamps

Bought nice GU10 lights. Service was fast, and it was nice that there was a diagram indicated to perform the connections etc. Was easy and quick.
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 apr 2024
Good afternoon, Super thanks for your fantastic review! 💐 We're glad we met your expectations. Enjoy your order!
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg mooie kwaliteit tuinlampen, zeer tevreden. Ook de waterdichte koppelingen zijn van hoge kwaliteit. Netjes verpakt, snel verzonden. Top!!!
Beoordeling melden
Antwoord van into-led.com/nl
29 apr 2024
Goedemiddag, Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!