Waterpompshop.nl

7.929 reviews in totaal   909 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle en stipte levering, de vriendelijke en deskundige klantenservice en het vlotte oplossen van problemen. De kwaliteit van de producten wordt meestal als goed ervaren. Ook de duidelijke website en communicatie, evenals het soepele retourproces, worden gewaardeerd. De prijzen worden doorgaans als eerlijk beschouwd. Aan de andere kant ervaren sommige klanten vertragingen bij de levering of afwijkingen van de beloofde levertijden. Incidenteel voldoet een product niet aan de verwachtingen of is defect. Er zijn opmerkingen over onduidelijkheden in productinformatie of communicatie. Het retourproces wordt soms als omslachtig ervaren en de hoogte van de verzendkosten wordt regelmatig als negatief punt genoemd.

ReviewsWaterpompshop.nl

Op de web side was naast het Sufil fil…

Op de web side was naast het Sufil filterhuis een op het oog gelijkwaardig filter als ik nieuw wilde bestellen. Echter het filter bleek bij een ander filterhuis te horen dat door Wterpompshop op de markt wordt gebracht en daardoor niet passend in het Sufil filterhuis. Telefonisch contact met "Fred" heeft ertoe geleid dat het bedrag gecrediteerd wordt, TOP. Compliment voor de correcte en prettige afwerking. Met vriendelijk, Hans Veldhuis
Eigenlijk alles prima, muv de levering door postnl. Op de website staat levering kan wat langer duren. Daar van uitgegaan besteld. Verzorgt de Waterpompshop alles zo snel en keurig dat het de volgende dag al geleverd wordt. Wij niet thuis en geen mogeljkheid om levering te verzetten. Vervolgens wordt het bij twee verschillende pakketpunten afgegeven. Ook nog met beperkte openingstijden. Hele tour geweest om de spullen op te halen.....
Ik heb zelf een te zware pomp besteld waar ik helaas niet meer kan. Dat is balen dacht ik. Ik heb toen contact met waterpompshop opgenomen, en kan de pomp retour sturen krijg ik van een medewerker te horen. Die mij een retour bon toe stuurt om de pomp gratis retour te sturen. Na ontvangst heb ik mijn geld terug krijgen zonder kosten. Top top top dikke pluim.
Ik heb een Bronpomp en een pompbesturing gekocht. Eén dag later werd het al bezorgd. Voor informatie heb ik 2 keer met een medewerker gebeld en advies gevraagd. Ik ben prima geholpen en de pomp met besturing werken perfect. Ik ben meer dan tevreden met waterpompshop.

Post nl is een ramp en verkeerd filter.

Ik ben vooral teleurgesteld in het bedrijf dat de bezorging verzorgd heeft dit is post nl. er staat bij jullie op de site voor 22:00 uur besteld volgende dag in huis. Dit is niet gebeurd en de paketten die tegelijk verzonden zijn zijn beschadigd en uiteindelijk apart geleverd. (Dinsdag besteld, donderdag en vrijdag bezorgd) Waarbij de dozen beschadigd waren er zelfs een gat in de verzend doos als in de doos van het product zat. Alle producten waren los verpakt alsof alles er eerst al uitgehaald is en later terug gestopt was. Daarbij was de track en trace niet op orde waardoor ik dus totaal geen idee had wat er nu wel of niet bezorgd zou worden en wanneer… Ik had voor een pakket gekozen met voorfilter voor de dab pomp alleen wanneer het filter geplaatst is dan kan de pomp niet genoeg water aanzuigen. Ik heb nu het filter eruit gehaald en de behuizing als kijkglas in gebruik. Mijn bronwater is kraak helder en er ligt ook geen vuil onderin de beker van het filter. Dus lijkt mij dat dit filter gewoon niet geschikt is voor deze pomp. (Waarschijnlijk te fijnmazig waardoor de aanzuigstroom te veel wordt afgeknepen). Ik zou alleen al doordat post nl de bezorging verzorgt niet zo snel meer wat bestellen bij jullie. Misschien is het handig om voor een alternatief bezorgbedrijf te kiezen die wel normaal met de spullen van een ander omgaan.

Antwoord van Waterpompshop.nl

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de levering via PostNL niet naar wens is verlopen en dat de verpakkingen beschadigd zijn aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Wat betreft het voorfilter: stuur ons gerust een filmpje via e-mail of whatsapp, dan kijken we graag mee en geven we tips voor een passende oplossing.
Uw levering was prima en snel. De bezorger echter zorgde ervoor dat we de pomp pas 2 dagen later konden ophalen bij een postpunt. Aangezien de bezorger vond dat wij niet thuis waren terwijl wij gewoon thuis waren.
Duidelijke info over het product. Handig dat er pakketten worden aangeboden, zodat je alles hebt en direct aan de slag kan en niet zelf hoeft te zoeken naar slangen en koppelstukken. Snelle verzending, keurig verpakt.

Goede voorlichting, vervangende onderdelen snel geleverd.

Na overleg met de klantenservice een vervangende drukschakelaar besteld voor onze hydrofoorpomp. Schakelaar vervangen en pomp opnieuw afgesteld en hij draait weer als vanouds.
J H
Jos H.
Tweemaal een waterslang besteld, 1 x 25 en 1 x 50 mtr. Beide in goede orde en snel ontvangen en nu reeds gebruikt. Prima en degelijke slangen. Ik ben er heel tevreden mee!

Duidelijke Sie en eenvoudig bestellen.

Heb mijn artikelen eenvoudig kunnen bestellen op de overzichtelijke site. Duidelijke artikelinformatie is beschikbaar. Op via de mail gestuurd vragen kreeg ik snel antwoord. Daarnaast is mij bestelling snel verzonden.
Telefonisch goed bereikbaar met telefonisch advies vooraf en ook nadat ik achteraf nog een vraag had bij installatie. Correct en geduldig. Value for money. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Info op site niet correct

Als er zowel op de site als op de factuur vermeld staat “voor 22:00 besteld, morgen in huis” en ik bestel 13-7 om 20:00 dan vind het niet kunnen dat de bestelling pas 2 dagen later in behandeling wordt genomen de het uiteindelijk op 17-7 bezorgd wordt. Als de beloofde termijn niet gehaald kan worden hoor je dat de klant even te laten weten.

Antwoord van Waterpompshop.nl

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. U heeft gelijk dat wanneer wij een levertijd communiceren, wij er ook naar moeten streven deze waar te maken. Het is vervelend dat uw bestelling, ondanks de bestelling op 13-7 vóór de aangegeven tijd, pas later in behandeling is genomen en uiteindelijk op 17-7 is geleverd. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. Wanneer een beloofde levertijd niet haalbaar blijkt, is het inderdaad belangrijk dat wij onze klanten hierover tijdig informeren. We nemen uw opmerking mee om onze communicatie en service verder te verbeteren. Bedankt dat u ons hierop wijst. Vriendelijke groeten, Team waterpompshop
De pomp is goed aangekomen en werkt goed maar de capaciteit is minder als staat aangegeven. Hij geeft 2.4 m3 per uur ipv 3,6 m3 ik heb hier voldoende aan omdat ik met de slang water moet geven(roestwater). Piet

Zeer tevreden!

Ik heb meerdere keren telefonisch om advies gevraagd, er werd snel opgenomen en op vriendelijke wijze mijn adviesvraag beantwoord. Dus zeer tevreden

De levering duurde lang ruim een week.

De levering duurde lang, verder kan ik nergens terug vinden welke slangen en koppeling er op deze pomp passen zodat ik deze erbij kom bestellen. Verder stond erbij dat de voedingskabel er niet bij zat. Deze dus los bijbesteld. Echter het model welke ik bestelde zat deze er toch bij? Ik moet dus nu alsnog rond gaan neuzen naar passende koppelingen en slangen om hem aan te sluiten.

Antwoord van Waterpompshop.nl

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan u had verwacht. Daarnaast vinden wij het vervelend dat het niet duidelijk was welke slangen en koppelingen geschikt zijn voor deze pomp en dat er onduidelijkheid is ontstaan over de meegeleverde voedingskabel. Wij kunnen geen eerder contact met onze klantenservice over deze vragen terugvinden. We helpen onze klanten graag met persoonlijk advies over de juiste aansluitmaterialen en accessoires, zodat u direct de juiste producten kunt bestellen. Als u alsnog contact met ons opneemt, kijken we graag met u mee welke slangen en koppelingen geschikt zijn voor uw pomp. Groeten, Team Waterpompshop.nl

Alles oké

De levering duurde iets langer dan gezegd, niet de volgende dag, maar drie dagen. (Maar het is ook vakantietijd) Verder alles oké

Top top

Duidelijke bestelling, en snelle levering. Topbedrijf, heb in het verleden al veel bij waterpompshop besteld en bevalt me steeds.
F B
Frits B.

Vriendelijk en deskundig , snelle levering

Een onderdeel niet ingepakt , na een belletje werd dit meteen rechtgezet en was de volgende binnen. Vriendelijk en deskundig opgepakt.

De bestelling .

De bestelling verliep makkelijk maar de levering was niet zoals belooft de volgende dag maar een dag later. Ondanks dat de bestelling voor 22.00u plaatsvond. In mijn geval was dat geen probleem maar vermeld het niet op de site als je het niet kunt nakomen.

Super service!

Duidelijke en kloppende beschrijving op de website. Goede prijs. Snelle levering - net als vorige bestelling. Het geleverde ging stuk tijdens installatie - ik kreeg dezelfde dag, kosteloos, nog een nieuwe. Echt, super!