LEDlampenkopen.nu- Logo - Beoordelingen

LEDlampenkopen.nu

1.056 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden10.524 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor LEDlampenkopen.nu

16 aug 2024
Levering vlot en correct verlopen. Meest bijzondere was het product zelf. Een LED lamp met ingebouwde schemer schakelaar. Omdat de sensor in het licht van de LED zit lijkt dit mogelijk te kunnen werken maar doet het geweldig. Opvallend is de lage energie score G. 4,2 watt voor een 350 lumen lamp is m.i. best wel zuinig.
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
19 aug 2024
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review. In 2021 zijn er door de EU nieuwe energielabels in het leven geroepen, waarbij geen A+ en A++ etc. meer gebruikt worden, maar alleen nog A t/m G. Label A en B worden nu nog zoveel mogelijk vrij gehouden voor nieuw te ontwikkelen producten. Een energielabel G lijkt daardoor erg onzuinig, maar is zoals je zelf ook aangeeft enorm energiebesparend. Het nieuwe energielabel G komt ongeveer overeen met oude energielabel B. Je hoeft dus in ieder geval niet meer bang te zijn voor een hoge energierekening met deze lamp! Groet, team LEDlampenkopen.nu
24 aug 2024
Communicatie was helder en duidelijk. Lampen voldoen aan verwachting. Alleen jammer dat 'vandaag besteld morgen in huis' in de praktijk neerkwam op overmorgen in huis. Verder geen klagen.
19 aug 2024
Ik was op zoek naar warme verlichting in mijn kroonluchters. Er staat een duidelijke omschrijving bij de dimbare ledlampen die ik kocht. En ze voldoen helemaal aan mijn verwachting!
18 aug 2024

Fijne webshop

Tot nu toe altijd goed uitgekomen met ledlampenkopen.nu. de reactie op mijn opmerking dat een van hun ledbattens wat snel stuk was werd wat lauwtjes afgedaan vond ik.

Makkelijk te vinden.

We hadden al 2x ergens anders besteld. Ik vond het hier fijne bestellen,duidelijk wat je moet hebben,zijn zoveel soorten,en deze lampen,1xgoed. Dus toppie
EV
Evelien v.
Rijkevoort
16 aug 2024

Makkelijk te vinden snel besteld

Reserve tl buizen nodig die op de site makkelijk te vinden zijn en snel besteld en geleverd in een goede verpakking.
23 aug 2024

Goede kwaliteit producten en super service

Goede kwaliteit producten voor een leuke prijs en super service door snelle levering en persoonlijke benadering
Ben verrast door ‘t mooie licht en de dimmer installeren was heel gemakkelijk en die werkt ook goed.

Goed site met kwaliteit

De producten zijn razend snel verstuurd en van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden met de service.
snel en netjes verzonden. doet precies wat het moet doen. ‘s nachts aan, overdag uit(sensorlamp)
20 aug 2024
Correcte communicatie en retourzending was geen probleem en netjes uitgelegd hoe te handelen.
25 aug 2024
Led TL verlichting gekocht voor de berging. Mooi helder licht voor een schappelijke prijs
JA
Jan A.
Purmerend
19 aug 2024
Product is van goede kwaliteit en de service die ik achteraf heb ontvangen was ook goed.
Breed assortiment, snelle service en alles werkt als aangegeven (3 staps dimmen)
14 aug 2024

Top producten

Fijne, service gerichte en betrouwbare webshop met mooie producten
23 aug 2024
Vriendelijk bedrijf, snelle levering, prima prijzen, betrouwbaar!
15 aug 2024
Exact het product hoe het getoond word en een snelle levering
27 aug 2024
Makkelijk te bestellen, goed verpakt en vlugge verzending.
22 aug 2024
Top producten voor een mooie prijs. Snel geleverd ook!
30 aug 2024
Mooi product Snelle levering en fijn contact. Super 👍