ledlampenkopen.nu

12.729 reviews in totaal   1.118 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte aanpak bij problemen. Ook de kwaliteit van de lampen en accessoires wordt doorgaans gewaardeerd. De verpakking is meestal netjes, de website duidelijk en overzichtelijk, waardoor het bestelproces eenvoudig verloopt. Verder wordt de scherpe prijs door veel klanten als positief ervaren, en het ruime en duidelijke assortiment valt in de smaak. Soms worden er kleine gebreken aan producten genoemd. De verpakking wordt incidenteel als te groot of onvoldoende beschermend ervaren. Het retourproces kan omslachtig zijn en de voorraad van sommige producten is soms beperkt.

Reviewsledlampenkopen.nu

Bestelling was prima, bezorging ook, product is goed. Het is een buitenlamp met dag/nachtkeling en bewegingsensor. De laatste doet het goed. Dag/nacht werkt alleen als je de stelschroefjes onder het kapje afstelt. Dat staat niet in een handleiding. Is telefonisch uitgelegd: erg goed. De boutjes die voor en achter bij elkaar houden waren erg kort.Heb ik zelf langere ingezet.

Overzichtelijke site met mooie kwaliteit en goede prijs.

Overzichtelijke site met mooie producten. Op zoek naar mini ledspot en mijn voorkeur ging uit naar IP65 maar deze niet gevonden in een kleine diameter. Lybardo Led mini downlighter zilver inbouw gevonden met IP44 spatwaterdicht. Een hele mooi degelijke inbouwspot met geïntrigeerde driver eenvoudig aan te sluiten op 230 volt, 2700K (warm licht). Jammer dat er niet bij staat in de beschrijving wat de geïntegreerde driver doet; brengt deze en houdt deze de spanning op bijv. 12 of 24 of 48 volt. Kan je dan als veiligere optie er een transformator ervoor plaatsen omdat ik deze in de badkamer wil plaatsen zodat de draden en de lampen als gehele installatie als laagspanning werkt. Verder hele snelle levering na het bestellen: 's-avonds besteld als set van 3 tegen een mooie prijs. Dag erop al geleverd gekregen. Top M.v.gr. Frank
Ervaring is ben nu in het bezit van 10 lampen.voor in onze tuin/schuttingen. We zijn er blij mee.met schemersensor. Het bedrijf is goed team.maar doen evengoed zeer moelijk .als er 1 lamp wil terug zenden waarvan de sensor het niet doet.daar moet ik dan film van maken.terwijl het al weer in verpakking zit.heb het uiteindelijk maar weggegooid in de grijze klicobak.dit is een beetje geen goeie service.maar leveren wel heel snel.

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Beste Henk, bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je inmiddels meerdere lampen naar tevredenheid in je tuin gebruikt. Wanneer een lamp defect wordt gemeld vragen wij soms om foto’s of een kort filmpje. Dit doen wij niet om het moeilijk te maken, maar juist om het probleem snel vast te stellen en je de moeite en verzendkosten van het terugsturen te besparen. In veel gevallen kunnen wij namelijk direct een oplossing bieden zonder dat het artikel retour hoeft. Uiteraard staat het klanten ook vrij om het product ter controle naar ons terug te sturen wanneer het aanleveren van beeldmateriaal niet wenselijk is. Jammer dat dit in jouw situatie als minder prettig is ervaren, maar bedankt voor je feedback. Met vriendelijke groet, team LEDlampenkopen.nu
Mijn nieuw aangeschafte lampen zijn perfect en ook heel snel geleverd. Ik had laatst een lamp stuk die ik nog niet zo lang geleden gekocht had. Heb even een foto gestuurd en kreeg de volgende dag een nieuwe lamp opgestuurd. Echt geweldig geregeld en vanaf nu bestel ik mijn lampen alleen nog maar hier.
R W
Ron W.
Aanbod is zeer uitgebreid, alsmede duidelijk omschrijving van producten wat het maken van de juiste keuze zeer overzichtelijk maakt. Levering was snel en keurig netjes. Product voldoet ook aan de beschrijving
prima lampen, geeft het licht wat we wilde hebben. Echter was de verpakking (een redelijk grote doos met de lampen erin) niet goed ingepakt. Ik maakte de doos open, en kwam gelijk de lampen tegen, de bescherming zat in het midden van de doos en de lampen eromheen, dus mocht de doos gevallen zijn, waren de lampen alsnog stuk gevallen. handiger is om de lampen in het midden te plaatsen en de bescherming eromheen. Nu was alles prima, maar de volgende keer zijn ze misschien wel kapot mocht de doos vallen.
Snelle levering maar........... Jammer dat er niet goed genoeg was gecommuniceerd dat ik bij de aanschaf van een dimmer niet moest vergeten afdekplaatjes erbij moest bestellen. Was nu voor een afdekplaatje incusief porto meer dan € 11,= kwijt Erg jammer.

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Beste Hans, bedankt voor je beoordeling. In de productinformatie staat beschreven dat deze dimmer exclusief afdekraam en afdekplaat wordt geleverd. Daarnaast staat direct naast de productafbeelding dat de dimmer universeel is voor bekende merken afdekramen. Ook geven we boven de 'In winkelwagen' knop de mogelijkheid om te kiezen voor een variant zonder afdekraam of met afdekraam. Tot slot komt er, wanneer je de dimmer toevoegt aan je winkelwagen, een pop-up naar boven waar onder 'Maak jouw bestelling compleet' de dimmerknop als suggestie wordt weergegeven. We nemen je feedback uiteraard serieus en zullen intern bekijken hoe we nog meer duidelijk kunnen maken dat de dimmer exclusief afdekraam wordt geleverd. Voor nu wensen we je veel plezier met de bestelde artikelen! Groet, team LEDlampenkopen.nu

Altijd wel een goede service en behandeling

Dat hun voorraad (mijn inziens) nog wel eens krap is, moet ik wel zeggen dat ze de klant erg serieus nemen. Afhandelingen van defect materiaal e/o hulp bij bestellen nemen ze zéér serieus. Goede service en een respectvolle behandeling!

Scherpe prijs en snelle verzending

Vergeleken met andere aanbieders was het buitenstopcontact bij LEDlampenkopen.nju een stuk beter geprijsd. Daarnaast was de verzending ook nog eens snel en goed.
Over de service van Ledlampen zèlf ben ik tevreden. Ook hun klantenservice reageert snel op email. Ik heb toch geen 5 sterren gegeven vanwege de koeriersdienst waarmee ze samenwerken "transmission", die slecht communiceert over het leveringsmoment. Ook was de binnendoos beschadigd en een klemmetje van het armatuur gebroken. Geen onoverkomelijke problemen maar moet wel worden aangepakt.
Nette en voordelige verlichtingsarmaturen geleverd, alleen bleek 1 beschadigd. Zonder problemen werd er een paar dagen later een nieuw armatuur geleverd.

Toppers.

Duidelijke en overzichtelijke website met scherpe prijzen. Bestelling was snel geleverd via PostNL. Ook het contact met de klantenservice was snel en correct. Is er echt een bedrijf om te onthouden voor de volgende bestelling.
Fijne website, sensorlamp besteld. Snelle bevestiging na bestellen en snelle verzending. Prima lamp, precies zoals bedoeld. Ik ben een tevreden klant. Top bedrijf!
De ledlampen doen echt wat ze beloven, van bestelling tot levering alles piekfijn in orde. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van iedere stap in het bestelproces, echt een aanrader

probleem netjes opgelost

Ik had een combodeal gekocht maar deze spullen passen helemaal niet bij elkaar. Contact gehad met de klantenservice en er waren verkeerde spullen geleverd. Uiteindelijk is dit allemaal netjes opgelost. Ik werd zelfs teruggebeld door de klantenservice in plaats van dat je zelf overal acheraan moet dus ik ben erg blij.
Lampen werden perfect aangeleverd op de door PostNL aangegeven tijd (track/trace).De lampjes zijn super mooi maar geven erg veel licht misschien kunnen jullie een advies er bij doen om toch een dimmer aan te raden. Ik heb er acht gekocht voor het overstek van mijn tuinkamer maar door de grote opbrengst van deze lampjes is nu de gehele tuin verlicht waardoor de sfeer in de tuin iets minder fraai is ( overbelicht). Ik zal zeker nog eens van deze spotjes kopen om mijn tuin schilderijen te belichten maar dan zeker met een bij passende dimmer. Groetjes van een tevreden klant

Antwoord van ledlampenkopen.nu

Bedankt voor je mooie review en je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat de levering goed verliep en dat je tevreden bent over de lampjes. De spots geven met 225 lumen en een lichtkleur van 2700K een mooie, warme lichtopbrengst, maar we begrijpen dat het bij meerdere spots samen best fel kan aanvoelen. Zodra je deze spots toevoegt aan je winkelwagen, verschijnen er automatisch drie passende dimmers onder het kopje ‘Maak je bestelling compleet’. Daarmee kun je de lichtsterkte precies afstemmen op de gewenste sfeer. Leuk om te horen dat je de spotd ook voor je tuin schilderijen wilt gebruiken — bedankt voor je enthousiasme! Groet, team LEDlampenkopen.nu

Serieuze webshop

Al diverse keren een bestelling gedaan bij deze webshop. Veel keuze, goed verpakt en snelle verzending waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden.

Goede sevice!!!!

Twee sensorlampen besteld waarvan één bleef knipperen. Defect gemeld en filmpje gemaild van de knipperende lamp. De volgende dag werd een nieuwe bezorgd. Goed geregeld!!!!!

Mooie solide lampen

Lampen vandaag ontvangen en nog niet gebruikt dus daar kan ik geen oordeel over geven. Ziet er wel mooi en solide uit. Levering zoals gevraagd en goed verpakt

Installatie buitenlamp met sensor.

Wat me opviel is dat er geen handleiding bij de buitenlamp met sensor meegeleverd werd. Dat was wel nodig bleek tijdens de installatie. De instel mogelijkheden zaten wat verstopt. Verder vielen de tekens op de zwarte kapje van de sensor niet op. Via de chat is evenwel de nodige informatie verstrekt. Dat is dus goed opgelost. Ben verder zeer tevreden met de aankoop. Ik heb de gebruiksvoorwaarden niet gelezen. Deze waren in het Engels geschreven. Een erg lang verhaal. Aangezien mijn engels niet zo best is heb ik die dus overgeslagen om te lezen. Om de review toch te kunnen verzenden heb ik aangegeven dat ik ze wel gelezen heb. Deze manier van doen vind ik dat dit absoluut niet kan.