Beoordelingen voor LEDlampenkopen.nu
16 aug 2024
Levering vlot en correct verlopen. Meest bijzondere was het product zelf. Een LED lamp met ingebouwde schemer schakelaar. Omdat de sensor in het licht van de LED zit lijkt dit mogelijk te kunnen werken maar doet het geweldig. Opvallend is de lage energie score G. 4,2 watt voor een 350 lumen lamp is m.i. best wel zuinig.
Antwoord van LEDlampenkopen.nu
19 aug 2024
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review. In 2021 zijn er door de EU nieuwe energielabels in het leven geroepen, waarbij geen A+ en A++ etc. meer gebruikt worden, maar alleen nog A t/m G. Label A en B worden nu nog zoveel mogelijk vrij gehouden voor nieuw te ontwikkelen producten. Een energielabel G lijkt daardoor erg onzuinig, maar is zoals je zelf ook aangeeft enorm energiebesparend. Het nieuwe energielabel G komt ongeveer overeen met oude energielabel B. Je hoeft dus in ieder geval niet meer bang te zijn voor een hoge energierekening met deze lamp! Groet, team LEDlampenkopen.nu
24 aug 2024
Communicatie was helder en duidelijk.
Lampen voldoen aan verwachting.
Alleen jammer dat 'vandaag besteld morgen in huis' in de praktijk neerkwam op overmorgen in huis.
Verder geen klagen.
19 aug 2024
Ik was op zoek naar warme verlichting in mijn kroonluchters. Er staat een duidelijke omschrijving bij de dimbare ledlampen die ik kocht. En ze voldoen helemaal aan mijn verwachting!
18 aug 2024
Fijne webshop
Tot nu toe altijd goed uitgekomen met ledlampenkopen.nu. de reactie op mijn opmerking dat een van hun ledbattens wat snel stuk was werd wat lauwtjes afgedaan vond ik.
Makkelijk te vinden.
We hadden al 2x ergens anders besteld.
Ik vond het hier fijne bestellen,duidelijk wat je moet hebben,zijn zoveel soorten,en deze lampen,1xgoed.
Dus toppie