LEDlampenkopen.nu- Logo - Beoordelingen

LEDlampenkopen.nu

722 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.651 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2020
LEDlampenkopen.nu voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor LEDlampenkopen.nu

MV

G4 halogeen steeklamp vervangen voor LED

Ik was al een tijd opzoek naar LED lampjes die mijn 20W halogeen G4 steeklampjes kunnen vervangen. Veel alternatieven zijn te dik of de hoogte maat wordt niet aangegeven. Bij LEDlampen kon ik gewoon bellen en heeft de medewerker de lamp er gewoon bij gehaald en opgemeten. Super service. De volgende dag 12 stuks direct geleverd. Zeet tevreden.
12 nov. 2023

Prima spul tegen scherpe prijs

Na een chat met een medewerker een juiste keuze kunnen maken in mijn bestelling van LED dimmer en LED lampen t.a.v. spots. Bestelling zeer vlot afgehandeld, andere dag t bestelde helemaal correct in huis. Kwalitatief prima items, tegen scherpe prijzen.
de lampen die ik bestelde waren niet goed waar ik ze voor gebruiken wilde, moest een andere oplossing vinden, de bestelling geannuleerd en dat kon gelukkig nog, werd dus heel prettig te woord gestaan, bedankt hoor,

Zeer tevreden.

Ik heb heel goed advies gekregen, zodat ik heel gemakkelijk via de webshop kon bestellen. De levering was snel en prima.
Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Prima op tijd geleverd. Mijn vloer kan weer gedimd worden. Prima vloerdimmer
12 nov. 2023
Snelle verzending, voordelig, mooie producten en goede service achteraf nadat 1 van de lampjes stuk bleek te zijn.
7 nov. 2023

Heel tevreden, koop hier zeker terug!

Heel tevreden over product (LED TL armatuur) en de levering. Duidelijke communicatie via mail. Ook handige app.
2 nov. 2023
Ben tevreden op zondag bestelling gedaan en toch op maandag geleverd zijn er toch bij waar dat niet lukt.
31 okt. 2023
Bestelling via PostNl verliep weer es vertraging op. Misschien is kijken bij een betere vervoerder.🤷‍♂️
16 nov. 2023
Snelle levering van badkamer spotjes. Op zondagavond besteld, maandagochtend al bezorgd door PostNL!
Uitstekend advies opgevolgd en zeer tevreden over resultaat. Mooie ledverlichting
Niets perfect geregeld En in de koppeling de instructie video’s ook super fijn
Goed bereikbaar voor advies en snelle bezorging. Heel blij met de lampen.
RV
R v.
's-Gravenhage

Snel en goed

Op zondagmiddag twee lampen besteld. Maandagochtend thuis bezorgd. TOP
12 nov. 2023
Snelle levering, product conform beschrijving en verwachting
14 nov. 2023

Van 2200k naar 2700k heel goed dimbaar

Van 2200k naar 2700k heel goed dimbaar mooi sfeervol licht

Mooie duidelijke website

Mooie website, redelijke prijzen en super snel bezorgd
10 nov. 2023
Snelle levering. Mooie lampen, geeft goede sfeerlicht
CP
Catharina P.
Leiderdorp
5 nov. 2023
Degelijk verpakt, snelle bezorging, zeer tevreden.
31 okt. 2023

Zonder dimmer perfect licht!

Wat een mooi systeem zonder dimmer juiste licht.