ledlampenkopen.nu- Logo - Beoordelingen

ledlampenkopen.nuReviews

: 9.091Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
ledlampenkopen.nu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlampenkopen.nu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
ledlampenkopen.nu is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlampenkopen.nu kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ledlampenkopen.nu

539 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.091 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor ledlampenkopen.nu

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Wat je van een webshop vindt, vind ik een beetje rare vraag. Edoch, het bestellen en betalen ging perfect. Gelukkig vond ik op de site nuttige info over de led-lampen zoals de lumen, de wattage en verschil tussen warm en koud licht. Wat me ook opviel, was dat de lampen duurzaam, en efficiënt verpakt geleverd werd. We zijn erg blij met de flame kaarslampen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Ben bijzonder goed geholpen door het verkoopteam en alle leveringsafspraken zijn keurig en tijdig nagekomen. Verder voldoet het geleverde artikel ruimschoots aan de gestelde verwachtingen; Allereerst een bijzonder leuk design, van een goede kwaliteit en de prijs van het artikel is aanvaardbaar. (al mag het altijd iets minder) Kortom, een juiste beslissing voor het bedrijf en artikel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld. De klantenservice was goed bereikbaar en bijzonder behulpzaam. Ze hebben proactief geholpen bij de retourzending en bij het zoeken naar het juiste artikel. Helemaal top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Voor die prijs een goed uitziend product. Van een socket was een draadje los. Email gestuurd en binnen het uur een telefoontje ontvangen en de volgende dag een nieuwe socket ontvangen. Dus ook een uitstekende service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Snelle levering en goede beschrijving hoe de TL lampen geplaatst moesten worden. Bij montage van de lampen heb ik een fout gemaakt en daarna telefonisch prima geholpen door de klantenservice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snel, duidelijk en product worden netjes verpakt. Lampen zijn mooi, ook qua kleurtemperatuur.... dat verschilt nog al als je dit bij de Karwei koopt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Fijn bedrijf om iets te kopen prijzen zijn netjes en leveren echt snel ook als je zelf iets verkeerd besteld lossen ze prima op Top bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Snel. Juiste producten. Handige time bracket voor bezorging en goed gecommuniceerd. Fijne led lampen gekocht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
 
Zeer uitgebreid assortiment, concurrentiële prijzen, leuke promoties, snelle verzending, top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Prima keus, goede producten en uitstekende service. Ruilen en retour perfect geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Snelle levering van een kwalitatief goed product voor een zeer scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Levering was compleet en snel geleverd na toezeggingen. Zeer te reden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Goede site, Goede prijs/kwaliteit, Snelle afhandeling en levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Groot assortiment, snelle levering, retouren geen probleem
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
ik heb alleen ervaring in het bestellen, en dat was goed!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Goed contact met klantenservice en snelle goede levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Zeer snelle levering! Wij zijn zeer tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
 
Uitgebreid assortiment en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Super snel geleverd voor een goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Niet te duur en zeer snel geleverd. Top!
Beoordeling melden