F.T. Products- Logo - Beoordelingen

F.T. Products
Beoordelingen:

513 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden513 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechts een verloopstuk besteld voor de hemelwaterafvoer van de stacaravan.Snel geleverd. Maar ik had toch wat meer informatie nodig over de maatvoering, materiaal etc. Gebeld op de dag dat ze gesloten waren, natuurlijk wordt dan de telefoon niet aangenomen. Toch werd korte tijd later teruggebeld door mijnheer. Ik kon mijn vraag stellen, hij nam de tijd om mij alles duidelijk en begrijpbaar uit te leggen. Nu bleek dat ik nog wat aanvullend materiaal nodig had. Moesten binnenkort toch in de buurt van mijn woonplaats zijn, mijnheer stelde voor dat ze het materiaal zouden kunnen afgeven. Geweldig toch, wat een service, denkt met je mee en is geduldig, zoiets maak je zelden meer mee.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het bedrijf is niet erg betrouwbaar, houdt zich niet aan de levertijden en beantwoordt geen e-mails. Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor F.T. Products

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering. Ik ga zeker bij jullie nog bestellen maar ik wacht tot ik van jullie een kortingsbon of voucher ontvang voor een volgende bestelling. Alvast bedankt een zeer tevreden persoon.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect artikel… maar ik kende het al

Perfect artikel… maar ik kende het al , volgende keer geen doos meer nemen van een elektro-groothandel , ik wou het eerst niet aannemen van de leverancier omdat ik daar niks besteld had
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, uitstekende service.

Snelle levering. Nadat er vragen waren over het geleverde product telefonisch contact opgenomen door FT service om de vragen te beantwoorden. Super service !!!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snel en vakkundige

Snel, keurig verpakt en verzorgd bij mij thuis aangeboden. Een echte aanrader, staat nu bij mijn favorieten!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling Elho Bloempot

Bestelling snel en zorgvuldig verpakt geleverd door dit bedrijf. Ben zeer tevreden over PT Products.
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling, betaling en levering verliep vlot. Wij zijn een tevreden klant.
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

snel geleverd en prima prijs!

snel geleverd, prima prijs. helemaal tevreden met deze webshop.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed produkt, vlotte bestelwijze, snelle levering met T&T Mvg A
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betere beschrijving van de maten van het vogelhuis.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder snelle levering en een zeer gunstige prijs
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topbedrijf

Goede prij, snelle levering en goed bereikbaar.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering is perfect!! Ga zo door!!
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed ingepakt,en met track & trace
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correcte afhandeling Sneller verzending
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en ziet er geweldig uit
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke website en snelle levering.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke benadering en informatie
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk en snel verzonden.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en goede prijs en verzendkosten

Snelle levering en goede prijs en
Beoordeling melden
BV
Bep V.
Spijkenisse
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en netjes verpakte levering
Beoordeling melden