F.T. Products

981 reviews in totaal   192 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit en effectiviteit van de producten worden geprezen, evenals de aantrekkelijke prijsstelling en redelijke verzendkosten. De service wordt als klantgericht, correct en behulpzaam ervaren. Ook wordt de duidelijke communicatie en extra aandacht via telefoon of e-mail gewaardeerd, en het bedrijf wordt als betrouwbaar gezien doordat afspraken worden nagekomen. Sommige klanten noemen enkele verbeterpunten op het gebied van communicatie.

ReviewsF.T. Products

Me ervaring was super. Ik had onderdelen besteld en het bedrijf belde me om te vragen of het wel klopte omdat ik alles bestelde behalve de goot zelf. Ik zelf kan dit zeer waarderen. Het bedrijf moest de spullen zelf brengen omdat ik lengtes besteld had was heel goed met communiceren wanneer ze kwamen bezorgen
Vriendelijke mensen en heel correct . Ze hebben mijn pakketje doorgestuurd zonder dat ik heb de verzendingskosten moeten betalen. Ik heb dat later betaald en mijn pakket was al door gestuurd naar mijn adres. Dankuwel
Snelle levering, doch pakket werd in afhaalpunt op 500m van mijn woning afgegeven terwijl ik thuis was e´ gee´ enkel probleem op de weg. Trouwens het afhaalpunt ligt op de zelfde weg. Wel fout van post nl

Verloopstukken regenpijp 65 mm vierkant

Voor onze stacaravan hebben wij de verloopstukken voor de regenpijp (65 mm vierkant naar rond) snel ontvangen. Wij kunnen nu onze regenpijpen "normaal" aansluiten op de riolering.

Lage prijs met goede service

In vergelijking met andere leveranciers van precies hetzelfde product, is F.T. Products laag in prijs. De bestelling en levering verliepen snel en zonder probleem.

Slakkenkorrels...top!

We hebben slakkenkorrels besteld van Protect Garden, en deze werken uitstekend! Last van (heel veel) slakken...'s avonds strooien, volgende morgen alles dood.

Bijzonder attent.

Ik werd zelfs gebeld over mijn bestelling waarbij ik “foutief” 2 verschillende kleuren hwa had besteld. Bijzonder attent. En de bestelling kon worden aangepast.
Bestelling vlot en snel gekregen. Vroeg ne alleen wel af waarom alle vijf zakken van 20 kg per stuk werden verzonden en niet bijelkaar. Maar verder dus uitstekend.
Gekregen wat ik besteld heb! dat wil je! drie dagen na bestelling ontvangen. ook netjes verpakt allemaal.. zeker een betrouwbare verkoper

Alles prima gegaan

Duidelijk en eenvoudig bestelproces. Pakket vlot verzonden in hergebruikt verpakkingsmateriaal. Niks op aan te merken, alles prima gegaan.
A F
Adriaan F.
Zo te zien een mooi product snel geleverd en goed verpakt.het resultaat weet ik natuurlijk nog niet.
Op de site gevonden en gebeld. Super vriendelijk te woord gestaan en had het product de volgende dag al thuis. Super geregeld.
Er ontbrak wat bij mij bestelling en na telefonisch contact werd dit snel op gelost en kreeg ik het vergeten product de volgende dag alsnog gratis toegestuurd.
Snelle levering, goede prijs in vergelijking tot andere aanbieders , producten netjes ingepakt
E B
Erlend B.
Supersnelle levering. Grotendeels mest besteld. Dit was niet duur. ff afwachten of het goed is, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Het pakketje kreeg ik wel wat later dan ik verwacht had. Verder geen op- of aanmerkingen.
Duidelijke site kan niet missen. Het naambordje siert nu de gipsafdruk van mijn hand.
Luxan mieren lokdozen en luxan mieren poeder het is een goed product met een goede prijs.
Altijd correct en op tijd verzonden maar antwoorden op mails kan wel beter
Makkelijk te bestellen, prima levering, goed verpakt, prima prijzen.