ledlichtstunter.nl- Logo - Beoordelingen

ledlichtstunter.nlReviews

: 2.644Goed

4,24

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
ledlichtstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlichtstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
ledlichtstunter.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij ledlichtstunter.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor ledlichtstunter.nl

613 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.644 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 dec. 2021 
Scherpe prijzen en erg goed meegedacht in oplossingen toen bleek dat een artikel niet op voorraad was en de bezorgdienst geen snelle levering kon garanderen. Ik had me in 1e instantie verkeken op de prijs, voor mij was niet meteen duidelijkheid dat standaard prijzen ex. BTW getoond worden. Dat is het enige wat van mij zou mogen worden aangepast: voor particulieren standaard incl. BTW weergeven.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


6 sep. 2022
24/7 bestelling geplaatst. Dit was een product die in backorder stond verwachte levertijd 1-2 weken. we zijn nu bijna 6 weken verder en nog steeds niks ontvangen, ook word je niet op de hoogte gehouden van de vertraging. Iedere keer als ik bel om te vragen wat de status is dan krijg ik te horen: sorry mevrouw maar ze zijn een week vertraagd... iedere week opnieuw... Slechte service dus. Mag hopen dat ik me spullen überhaupt nog wel geleverd ga krijgen. Doe wat met deze feedback aub.. Grappig dat er gevraagd word foto's toe te voegen van m'n bestelling... helaas gaat dat niet als jullie niks leveren en niemand op de hoogte brengen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor ledlichtstunter.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022 
van V. V.
Een lampen pakket besteld met 10 filament lampjes. Helaas was er 1 kapot. De bezorging was prima. Een min punt is dat bij de prijsstelling nog geen btw zit. Pas bij het afrekenen komt ineens de btw erbij waardoor ze dus toch niet zo voordelig zijn dan anderen.
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
16 nov. 2022
Beste Klant, Hartelijk dank voor de feedback! Wat vervelend van de een defecte lamp, hiervoor vragen wij u onze Sales & Support afdeling te contacteren met foto, om een gratis nalevering aan te maken. De btw kan door de klant zelf ingesteld worden, op de rechterkant boven is een button voor incl. en excl. btw.
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Prijzen worden ex BTW aangegeven. Daarom lijkt het meer interessant dan bij andere aanbieders. Voordat ik er erg in had de bestelling geplaatst.
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
14 nov. 2022
Beste, Hartelijk dank voor de feedback! De prijzen kan de klant door een button boven rechts zelf instellen in excl. btw en incl. btw. Mocht u verder nog vragen hebben, dan neem gerust contact met ons op.
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Goede communicatie als er iets niet op voorraad is.
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
9 dagen geleden
Beste Chris, Hartelijk dank voor de geweldige feedback!
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Na een foutje in de ledstrip werd er direct kosteloos een nieuwe opgestuurd. Perfecte service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Vlotte, duidelijke afhandeling van de bestelling. Aangeboden product is van topkwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
controller bleek niet te werken, kan altijd gebeuren, werd snel gratis na geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Niks slechts op aan te merken. Snelle levering van wat ik besteld had.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Prima lampen gekocht voor buiten en bezorging was ook goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Goede service, beschadigde bestelling direct nageleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
7 nov. 2022
Beste Paul, Leuk om te lezen! Hartelijk dank voor de vriendelijke feedback!
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Snel, accuraat en fijne prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snel levering en kreeg goed advies op mijn vragen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Snelle levering en duidelijke afhandeling via mail
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Een prachtig ledpaneel voor een keurige prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
goed produkt, goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
snelle levering van het bestelde produkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Gunstige prijzen en snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Tis gewoon goed, niks meer aan doen.
Beoordeling melden
Antwoord van ledlichtstunter.nl
14 nov. 2022
Beste, Hartelijk dank voor de geweldige feedback!
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Gewoon goed product en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
goede web site, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Snelle levering en goed product.
Beoordeling melden