LED24.nl- Logo - Beoordelingen

LED24.nl
Beoordelingen:

254 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden14.608 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
LED24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb hier 3 wifi lampen (Gledopto. - Zigbee) gekocht met hoge korting die naadloos aansluiten in mijn Philips Hue set die ik al heb. Netjes verpakt en snel geleverd.

de meest kritische beoordeling

12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De 100 watt bouwlamp op statief werkt prima, maar het snoer aan die lamp is belachelijk kort (1m). Daardoor hangt er nu een stekkerdoos met snoer aan en dat is onhandig, gevaarlijk en lelijk. Snoer zou standaard 1,5 tot 2m moeten zijn.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor LED24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Iets meer ondersteuning bij vragen en geef een linkje als er nog iets bij een armatuur komt bv een AB
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geven veel licht
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
15 mei 2024
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen uw feedback en zijn blij om te weten dat we uw bestelling snel konden leveren.
AK
Alfred K.
Hoogeveen
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meer informatie over hoe je de producten moet bedraden, het type en de maat van de draad, welke andere accessoires je eventueel nodig hebt... dat soort dingen zouden een grote hulp zijn! Mensen zouden vaker terugkomen naar de website!!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
25 apr 2024
Beste P.J., Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. We zijn blij om te horen dat u tevreden was over de kwaliteit van onze producten en de snelheid van onze levering.
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geweldige en snelle servic
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig en snel
Beoordeling melden
JV
Jos v.
Enschede
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SK
Simon K.
Emmeloord
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Led verlichting voor in de jukebox. Daar de jukebox de hele dag aan staat vind ik het belangrijk dat de verlichting goed functioneert. Misschien later gekleurde Led buizen?
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product, voldoet Aan de omschrijving en supersnel geleverd. En dit alles voor een mooie prijs
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle verzending en mooie prijzen

Snelle verzending, mooie prijzen. En top klantenservice. Product omschrijving ook heel accuraat.
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede duidelijke website , snelle levering

goede duidelijke website en bij hulp kan je ze altijd even bellen en wordt je goed geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
14 mrt 2024
Beste Rene, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We zijn blij om te lezen dat onze website duidelijk was en dat u de mogelijkheid had om contact met ons op te nemen voor meer hulp.
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meestal snel en goed. communicatie, wanneer er iets mis gaat, kan beter
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
21 mrt 2024
Beste Martijn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te geven. Wij waarderen uw erkenning voor onze over het algemeen snelle en goede service. We begrijpen ook dat de communicatie verbeterd kan worden als dingen niet gaan zoals gepland, wij geven ons best dit te verbeteren.
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zo makkelijk kan het zijn.

Zeer goed overzicht als je wilt bestellen. Snel verstuurd.
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en duidelijke info op website
Beoordeling melden
Antwoord van LED24.nl
14 mrt 2024
Beste Lucie, Bedankt voor uw beoordeling en uw positieve feedback over de snelheid van levering en de duidelijkheid van de informatie op onze website. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u bij ons terugkomt voor al uw toekomstige behoeften.