Snelle levering en compleet.
Het zou fijn zijn als bepaalde producten niet samen gebruikt kunnen worden, dat dan gevraagd wordt of het voor elkaar bestemd is. Meestal bestel je een order van materiaal dat bedoelt is om bij elkaar te passen. Nu zie je pas na de levering dat stekkers niet bij elkaar passen, dus moet je een nieuwe bestelling plaatsen.
Niet geleverd wat ik heb besteld. Late reacties van de klantenservice. Blijkbaar moet ik fotos als bewijs opsturen om te kunnen retourneren? Dit is heel bijzonder aangezien het mijn wettelijk recht is om dit zonder opgaaf van reden te retourneren. Vanwege de trage resposes inmiddels bij een concurrent het juiste product ontvangen en het verkeerd bestelde door kunnen verkopen. Ik ga hier nooit meer bestellen.
Het is best lastig om voor een oude inbouw LED-lamp een vervanger te vinden. De info op de site was zeer uitgebreid en nauwkeurig waardoor ik geslaagd ben om een vervangende LED te vinden. Verzending was zorgeloos.
Wat mij opviel is dat de omschrijvingen perfect gedetailleerd zijn waardoor het makkelijk was om t vinden wat ik zocht. Snelle bezorging en goed verpakt.
Ik ben helemaal happy.
Spullen zijn op voorraad en de afspraken worden na gekomen. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
5 mrt. 2023
duidelijk site, vlugge levering, duidelijke bericht over de status van de bestelling
7 mrt. 2023
Snelle levering en prijs/kwaliteit verhouding lijkt op eerste gezicht prima.
Geïmporteerde beoordelingen: