Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsepdm-centrum.nl
Met behulp van de online configurator wist ik snel wat ik nodig had voor het dak van mijn blokhut. Omdat ik nog wat vragen had ook telefonisch contact gehad, en door de expertise van deze mensen snel en goed geholpen. Materialen zijn van goede kwaliteit, aanrader dus!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de mooie waardering met vijf sterren. Fijn dat het dakhout en de materialen goed bevallen en dat de online configurator, samen met het telefonische advies van ons team, uitkomst bood bij het project voor je blokhut. Ook erg leuk dat je er foto's bij hebt meegestuurd!
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Snelle afhandeling en gebeld of ook het een dag later kon ivm personeelsuitje
Antwoord van epdm-centrum.nl
Hartelijk dank voor je review en de vier sterren. Fijn dat de afhandeling zo snel is verlopen en bedankt voor je begrip toen we belden of we de levering een dag mochten verschuiven vanwege ons personeelsuitje.
We willen ons altijd blijven verbeteren om de volgende keer een 5-sterrenervaring te bieden. Als je nog tips of feedback hebt over wat er volgens jou nóg beter had gekund, horen we het graag.
Ik wens je een fijne dag verder!
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Snelle service met een vriendelijke bezorger, die belde van tevoren om te zeggen dat hij er aankwam. Top!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vier sterren! Wat goed om te horen dat de bezorger vooraf even netjes heeft gebeld en dat de service zo vlot is verlopen. We vinden een goede communicatie bij de bezorging erg belangrijk, dus het is fijn om te lezen dat dit zo positief is ervaren.
We zijn blij met je feedback en blijven ons graag verbeteren. Heb je nog tips of iets wat volgens jou nét beter kan? Laat het ons vooral weten, zodat we je volgende keer kunnen verrassen met een vijfsterrenervaring.
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Zeer fijne winkel. Uitstekende webshop. Levering precies zoals afgesproken.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vijf sterren! Fijn dat onze webshop goed is bevallen en dat de levering precies volgens afspraak is verlopen. Mocht je tijdens de verwerking van de materialen nog behoefte hebben aan handige tips of uitleg, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank via https://www.epdm-centrum.nl/kennisbank of onze blogs.
Ik wens je nog een fijne dag.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je mooie waardering en de vijf sterren! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling van vijf sterren. We stellen het erg op prijs dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor de vijf sterren! Mooi om te merken dat je tevreden bent over je ervaring bij ons.
Ik wens je een goede dag verder!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Veel dank voor deze mooie vijfsterrenreview. Fijn dat we je zo goed van dienst hebben kunnen zijn!
Maak er nog een mooie dag van!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling en de vijf sterren. Onze dank is groot!
Fijne dag nog!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor deze mooie score van vijf sterren. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Maak er nog een fijne dag van!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling en de vijf sterren. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Wat een mooie review, dank je wel voor de vijf sterren. Goed om te weten dat je zo tevreden bent over onze service.
Ik wens je nog een fijne dag verder!
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Prima bedrijf. De hulp aan de telefoon was heel goed.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vijf sterren! Fijn om te horen dat de hulp aan de telefoon zo goed is bevallen. Mocht je tijdens de verwerking van de materialen nog vragen hebben of tips zoeken, dan kun je altijd terecht op onze kennisbank via https://www.epdm-centrum.nl/kennisbank of onze blogs.
Ik wens je nog een fijne dag.
Tim is een topgozer
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vijf sterren! Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Tim. We geven het compliment natuurlijk direct aan hem door!
Het is onze prioriteit om een goede en persoonlijke service te bieden, en het is erg fijn om te zien dat dit zo positief is ervaren.
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Makkelijk bestellen en kan ook afgehaald worden
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vier sterren! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat de mogelijkheid om af te halen handig voor je is.
We zijn blij met je positieve feedback, maar we willen onszelf natuurlijk altijd blijven verbeteren. Heb je toevallig nog tips of was er iets wat volgens jou nog nét iets beter had gekund? Laat het ons gerust weten, zodat we je de volgende keer een echte vijfsterrenervaring kunnen bieden.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Wauw, vijf sterren! Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling. Het is fijn om te weten dat je ervaring met ons positief is geweest en dat we je goed hebben kunnen helpen.
Maak er nog een mooie dag van!
Antwoord van epdm-centrum.nl
Hartelijk dank voor je review en de topscore van vijf sterren. We zijn blij dat we het EPDM compleet pakket voor je hebben mogen verzorgen en dat alles naar wens is verlopen.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Wat een fijne waardering, dank je wel voor de vijf sterren! Daar krijgen we hier een flinke dosis motivatie van om zo door te gaan.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je mooie review en de vijf sterren! Fijn dat de EPDM zo snel bij je is bezorgd. We doen er alles aan om bestellingen vlot te verwerken, dus het is fijn om te lezen dat dit is gelukt.
Ik wens je een goede dag verder!
Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Er ging wat fout met mijn bestelling, dat werd echt snel en netjes opgelost.
Antwoord van epdm-centrum.nl
Bedankt voor je review en de vier sterren! Fijn om te horen dat de fout met je bestelling snel en netjes is opgelost. Daar doen wij ons best voor.
We zijn blij met je feedback en blijven ons graag verbeteren. Heb je nog tips over wat er de volgende keer nét beter kan om een vijfsterrenervaring te realiseren? Laat het ons gerust weten.
Nog een fijne dag gewenst!