86 reviews in totaal   86 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

86 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 29 mei 2026

epdm-centrum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle en accurate levering, die meestal volgens afspraak verloopt. Ook het bestelproces wordt als eenvoudig, duidelijk en probleemloos ervaren. Daarnaast zijn klanten tevreden over de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte service, met name bij telefonisch contact. Er wordt soms melding gemaakt van een foutje bij de levering, maar dit wordt doorgaans snel opgelost.

Reviewsepdm-centrum.nl

Met behulp van de online configurator wist ik snel wat ik nodig had voor het dak van mijn blokhut. Omdat ik nog wat vragen had ook telefonisch contact gehad, en door de expertise van deze mensen snel en goed geholpen. Materialen zijn van goede kwaliteit, aanrader dus!

Antwoord van epdm-centrum.nl

Bedankt voor je review en de mooie waardering met vijf sterren. Fijn dat het dakhout en de materialen goed bevallen en dat de online configurator, samen met het telefonische advies van ons team, uitkomst bood bij het project voor je blokhut. Ook erg leuk dat je er foto's bij hebt meegestuurd! Geniet nog van je dag! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Eenvoudig bestellen via de duidelijke website en goede bezorging op afgesproken datum. Prima product en makkelijk verwerkbaar Verzendkosten beduidend hoger, dan ik tot nu toe gewend ben bij andere internetaankopen
Eenvoudig bestellen en het voldoet helemaal aan de verwachting. Netjes op tijd bezorgd.
Goed materiaal, plakt top! Vooraf ook de instructie video bekeken, wel zo handig..

Antwoord van epdm-centrum.nl

Hartelijk dank voor je review en de fantastische beoordeling van vijf sterren. Fijn te horen dat het materiaal zo goed bevalt en dat het plakken uitstekend is gegaan. Mooi dat je vooraf onze instructievideo hebt bekeken. We maken die video's om het klussen een stuk eenvoudiger te maken. Mooi dat ze ook gebruik worden! Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Snelle levering. Er was 1 onderdeel kapot gegaan en werd dezelfde dag nog nagestuurd.
Het complete pakket beviel me prima.
Goede productbeschrijving, snelle levering en keurige prijs. Dik in orde.

Antwoord van epdm-centrum.nl

Bedankt voor je mooie review en de waardering van vijf sterren. Fijn dat het gehele proces, van de productbeschrijving tot de levering en de prijs, zo goed is bevallen. We doen ons best om duidelijke informatie te bieden en snel te leveren, dus het is erg prettig om te lezen dat alles dik in orde was. Nog een mooie dag toegewenst! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Goed advies en snel geleverd
Vlotte verzending en goede prijs!

Antwoord van epdm-centrum.nl

Bedankt voor je review en de waardering van vijf sterren. Fijn dat de verzending zo vlot is verlopen en dat de prijs naar wens was. We doen ons best om onze bestellingen snel te verwerken en scherp geprijsd te houden, dus het is mooi om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Geniet nog van je dag! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Supersnelle levering
Snelle afhandeling en gebeld of ook het een dag later kon ivm personeelsuitje

Antwoord van epdm-centrum.nl

Hartelijk dank voor je review en de vier sterren. Fijn dat de afhandeling zo snel is verlopen en bedankt voor je begrip toen we belden of we de levering een dag mochten verschuiven vanwege ons personeelsuitje. We willen ons altijd blijven verbeteren om de volgende keer een 5-sterrenervaring te bieden. Als je nog tips of feedback hebt over wat er volgens jou nóg beter had gekund, horen we het graag. Ik wens je een fijne dag verder! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum
Top
Snelle service met een vriendelijke bezorger, die belde van tevoren om te zeggen dat hij er aankwam. Top!

Antwoord van epdm-centrum.nl

Bedankt voor je review en de vier sterren! Wat goed om te horen dat de bezorger vooraf even netjes heeft gebeld en dat de service zo vlot is verlopen. We vinden een goede communicatie bij de bezorging erg belangrijk, dus het is fijn om te lezen dat dit zo positief is ervaren. We zijn blij met je feedback en blijven ons graag verbeteren. Heb je nog tips of iets wat volgens jou nét beter kan? Laat het ons vooral weten, zodat we je volgende keer kunnen verrassen met een vijfsterrenervaring. Nog een mooie dag toegewenst! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum

Antwoord van epdm-centrum.nl

Bedankt voor je review en de score van vijf sterren. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je zo tevreden bent met onze service. Maak er nog een mooie dag van! Met waterdichte groet, Sander Goossens Manager fanbeheer EPDM-Centrum

epdm-centrum.nl

Wij kunnen zelf vertellen dat we staan voor kwaliteit, deskundig advies en goede service. Maar uiteindelijk zeggen de ervaringen van onze klanten het meest. EPDM zit bij ons in het bloed. Al tientall...