bos-hout.nl- Logo - Beoordelingen

bos-hout.nl
Beoordelingen:

136 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.329 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
de service was zoals altijd prima. De kwaliteit van de acacia palen was som niet al te best. dat ze niet recht zijn is prima, maar sommigen waren wel erg gescheurd over lengte. Gelukkig heb ik er een paar extra gekocht.

Meest relevante negatieve beoordeling

17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet al het hout was van goede kwaliteit: eentje niet op juiste maat (12 cm te lang, dus gelukkig niet erg) en in een van de vlonderplanken zitten gaten aan beide zijkanten. Personeel was aardig en behulpzaam
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bos-hout.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik wordt altijd blij van het personeel, kundig en vriendelijk. Ze hielpen met het openen van mijn sjorbanden, ik kreeg nog een uitgebreide toelichting hoe ik het best de lading vast moest zetten. Toppers zijn het!
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
27 mei 2024
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het het leuk om te zien dat u blij bent met onze service. Tot de volgende klus! Team Houthandel Bos
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Houthandel Bos is betrouwbaar, klantgericht en denkt goed mee in oplossingen. Uitstekende service en producten.
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eenmaal gevonden, blijven terug komen. Goeie service en advies, altijd vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
7 jun 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van het hout. Team Houthandel Bos
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling vlot en efficient.

Werd meteen gebeld na bestelling om tijdstip van afhalen te bepalen.
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
1 jun 2024
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier van de Azobe palen. Team Houthandel Bos
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen, denken mee en goede service
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supergoede service
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
27 mei 2024
Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. We wensen u veel plezier van de Padouk planken. Team Houthandel Bos
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle voordelige levering van het betreffende schuttinghout. Goed bereikbaar en snelle vriendelijke reactie via e-mail en telefoon.
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
18 mei 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent! Team Houthandel Bos
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer klantvriendelijk, stipt in het nakomen van afspraken en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
21 mei 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de Douglas vlonder! Team Houthandel Bos
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

Goede website, snelle reactie en snelle levering. Kortom : prima service!
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
29 apr 2024
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Team Houthandel Bos
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf met snelle reacties , snelle levering en mooie producten
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle handeling, vriendelijke mensen en erg behulpzaam
Beoordeling melden
Antwoord van bos-hout.nl
18 mei 2024
Bedankt voor uw leuke beoordeling. Succes met het plaatsen van de betonpoeren en stoepbanden. Team Houthandel Bos