bos-hout.nl

2.039 reviews in totaal   510 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke, klantgerichte benadering van zowel het personeel als de chauffeur. De snelle levering en afhandeling van bestellingen wordt breed gewaardeerd, evenals de uitstekende kwaliteit van het hout en andere producten. Het team denkt actief mee, geeft goed advies en handelt oplossingsgericht. Het bestelproces via de website wordt als eenvoudig, overzichtelijk en efficiënt ervaren. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als aantrekkelijk gezien ten opzichte van andere aanbieders. De communicatie is snel, transparant en klantvriendelijk, met korte lijnen via telefoon, mail en WhatsApp. Enkele klanten merken op dat er bij de kwaliteit van de producten nog ruimte is voor verbetering.

Reviewsbos-hout.nl

Bestelling ingegeven op zondagmiddag via de website Bos-hout.nl met het bericht of ik de bestelling maandagochtend om 11.30 uur kon ophalen. Ik kreeg maandagochtend keurig netjes een mailbericht dat dit kon. Naar A'foort gereden de bestelling lag keurig netjes klaar en na afgerekend te hebben heeft een jongen met de heftruck de bestelling netjes achter de auto gezet en kon ik het hout op mijn gemak inladen. Alles is helemaal Top verlopen!

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw uitgebreide mooie beoordeling. Super leuk om te lezen dat alles zo goed is bevallen bij u. Hopelijk zien we u de volgende keer weer! Team Houthandel Bos
Uitstekend adres voor al je hout (wat voor hout je ook nodig hebt), heel goede prijs/kwaliteit verhouding, en -last but least- fijne service door vriendelijke en behulpzame medewerkers. Groot assortiment op voorraad, en als je iets heel speciaals wilt hebben, dan kan het besteld worden. Je wordt ook geholpen bij het inladen van je auto/busje/aanhanger. Kortom: een aanrader!
Snelle en vriendelijke service Fijn dat je via WhatsApp een vraag kan stellen voor je een bestelling plaatst. Onze bestelling werd vlot geleverd en er werd goed meegedacht waar het hout handig neergelegd kon worden. Erg blij met de geïmpregneerde vurenhout schuttingplanken en de hard houten palen!

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor u mooie beoordeling en foto. Super mooie en strakke schutting is het geworden! Team Houthandel Bos
Altijd welkom als klant en goed behandeld. Echt een familie bedrijf. Van de eerste keer dat ik een boomhut voor mijn dochter bouwde tot de laatste keer dat ik er was voor hout voor mijn schutting. Altijd een goede ervaring en daarom maak ik al meer dan 10 jaar nog steeds gebruik van hun diensten. "The Scotsman"

Mooi bedrijf met vriendelijke werknemers en uitstekende prijs&kwaliteit!

Mooi bedrijf, leuke mensen en goede (zaag-) service. Zowel prijs als kwaliteit zijn een stuk aantrekkelijker dan in de reguliere bouwmarkt. De op maat gezaagde hardhouten regels scheelden mij een hoop werk waardoor ik op Terschelling zo de op maat gezaagde onderdelen kon assembleren. Het resultaat is een prachtige terrastrap naar de schuifpui van ons chalet.

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Super mooi resultaat heeft u gekregen van de planken en balken. Wij wensen u vele jaren plezier van de trap. Team Houthandel Bos

Goede kwaliteit, snel geregeld en vriendelijk geholpen.

Heb bij Bos online mijn eerste bestellingen gedaan voor een partij geschaafde vuren houten balken en kreeg kort daarna een telefoon over de voorraadstatus van mijn bestelling. Ik was blij verrast dat het al binnen een paar dagen voor mij was klaargezet, keurig in een stelling afgedekt met plastic folie. De balken heb ik inmiddels gebruikt en het viel me gelijk al op hoe recht de balken waren en glad waren afgewerkt. Kortom goede kwaliteit, snel geregeld en vooral vriendelijk geholpen.

Antwoord van bos-hout.nl

Wat een mooie beoordeling. Super leuk om te lezen dat u zo blij bent met ons en met de balken. Veel plezier van de vuren balken gewenst! Team Houthandel Bos
Voordeur trap gemaakt van hardhout met vlonderplanken. Goede (zaag-) service en vriendelijk personeel. Houten vlonderplanken waren niet precies door midden gezaagd waardoor de houten trap voor de helft iets bredere treden heeft. Verder zeer tevreden over prijs- kwaliteit verhouding (vooral t.o.v. bouwmarkt prijzen en kwaliteit). Bedankt en tot de volgende keer!
Makkelijk bestellen en vriendelijk te woord gestaan om de afspraak van bezorgen in te plannen. En de Heer die het kwam afleveren is een topper, bereid om even mee te denk bij het lossen.
Allemaal vrolijke mensen, tot aan de chauffeur aan toe. o ja, en mooi hout geleverd. goed werk! één klein verbeterpuntje, het is fijn om even telefonisch te overleggen voor wat betreft de leverdatum...

Prima voor elkaar!

Keurige spullen, mooi op tijd geleverd en de chauffeur had ook meteen in de gaten hoe hij naar de achterkant kon komen en nam dat initiatief. Levering compleet, ik kon meteen aan de slag.
Snel en makkelijk bestellen via de website. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon om een aantal vragen door Kitty. Snel duidelijkheid over de levering tegen een mooie concurrerende prijs. Chauffeur was mooi op tijd en zeer vriendelijk en behulpzaam …

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u alles zo goed heeft ervaren. Hopelijk zien we u de volgende keer weer! Team Houthandel Bos
Erg toegankelijk en prettig bedrijf. Goed bereikbaar, prima advies en denken ook goed mee! Het afgelopen meerdere bestellingen gedaan en altijd naar volle tevredenheid afgehandeld - toppers!

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles zo goed is bevallen voor u. We zien u de volgende keer graag weer :) Team Houthandel Bos
Robinia palen 8-10 Website duidelijk en goed opgezet, vriendelijk personeel en nette prijs. Product kon wat beter. De palen waren erg krom en 1 paal was zelfs voor de helft ingezaagd. Ik had geen zin om weer terug naar Amersfoort te rijden dus ik heb ik het laten zitten. Gezien de prijs begrijp ik dat het niet de meest rechte palen kunnen zijn maar misschien op de website duidelijker vermelden om welke kwaliteit het gaat.

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te leze dat u niet heeft gekregen wat u had verwacht. Robinia palen zijn inderdaad krommer dan andere soorten. Dit hoort bij de houtsoort. Als we dit hadden geweten toen u ze kwam afhalen, hadden wij ze nog om kunnen wisselen voor u. Hopelijk heeft u alsnog jaren plezier van de palen! Team Houthandel Bos
Prettige plek om hout te bestellen voor mijn bedrijf. Personeel is aardig en behulpzaam. Denken goed mee bij bestellingen en je wordt altijd persoonlijk gebeld om te overleggen wanneer het hout moet klaarliggen.

Bestelling online ging makkelijk!

Bestelling online ging makkelijk en was overzichtelijk. Chauffeur was 1 item vergeten, maar werd de volgende dag keurig gebracht!
Mooi hout geleverd gekregen. Snel en prettig contact via mail. En een belletje bij levering.
Goede kwaliteit hout en prima markt conform prijzen en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Antwoord van bos-hout.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met ons Team Houthandel Bos
Flexibiliteit als je bijvoorbeeld een ongebruikte steigerplank wilt omwisselen voor een douglas potdekselplank, fijne benadering aan de telefoon en balie en helpen netjes inladen van de auto.

Top service

Snelle service, goed telefonisch bereikbaar en goed advies. Degene die het hout kwam brengen dacht ook fijn mee over een goede plek om het neer te leggen. Top service!
Wat een fijn bedrijf! Erg vriendelijk, goed advies en snelle levering, aanrader!