silerswaar.nl- Logo - Reviews

98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden229 reviews in totaal

silerswaar.nl- Logo - Reviews

silerswaar.nl

98 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden229 reviews in totaal

De reviews voor silerswaar.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en deskundig ervaren. Daarnaast waarderen klanten de heldere en snelle communicatie gedurende het bestelproces. De producten zijn scherp geprijsd en de prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. Ook wordt de kwaliteit van de producten vaak benoemd en als uitstekend ervaren. Hoewel de meningen over het retourproces overwegend positief zijn, ervaren enkele klanten problemen of hoge kosten bij het retourneren.

Reviews voor silerswaar.nl

Goed product tegen een goede prijs. Ik was eerst geschokt over de grote doos voor zo'n kleine pakket. Maar dan las ik dat jullie actief aan recyclen doen. Blijkbaar hadden jullie geen kleinere doos ter beschikking ;-)
Wat een fantastische uitvinding is dit! Wij wonen aan de Oude Rijn met een hoge kade en met deze dogup kan mijn Golden Retriever van 36 kg moeiteloos in en uit het water. Wat een feest met dit warme weer! Ter bescherming van het plateau gedeelte, tegen de enthousiaste afzet (nagels) van mijn hond, leg ik daar een handdoek overheen, vastgemaakt met een kofferriem band.

Top

Bellen, bestellen en snel verzonden. Top!
Mooie petjes voor mooie prijs
Zeer snelle levering!
Snel ontvangen
Snel gereageerd op de bestelling en snel geleverd
De goede kwaliteit van de trui en de keurige levering.
Het artikel was makkelijk terug te sturen. De afhandeling van het terugsturen ging netjes en snel.
Prima bestelling gewoon gedaan wat ik besteld had geen bijzonderheden
Mooi product. Snelle levering. Goede communicatie
Nette afwerking

Milieuvriendelijke verpakking en snelle verzending

Snelle levering, milieuvriendelijk verpakt! En het vest had een behoorlijke korting! Heel blij mee, warm de winter in!
Goede vriendelijke service! Maat te groot, werd direct kleinere maat apart gelegd en retour eenvoudig geregeld.