tackmasters.nl

2.214 reviews in totaal   1.035 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en vaak als reden genoemd om terug te komen. Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de geleverde producten. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. Klanten waarderen de goede bereikbaarheid per telefoon of e-mail en de duidelijke communicatie. Wanneer zich problemen voordoen, wordt dit doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Klanten zijn positief over het brede en diverse assortiment dat beschikbaar is.

Reviewstackmasters.nl

Goede bereikbaarheid en uitstekende service. Nadat ik gebeld had met Tackmasters waar mijn bestelling bleef, bleek dat een kleur siliconen niet op voorraad was. Toen ik akkoord ging met een andere kleur was de bestelling er de volgende dag. En incl. een extra gratis koker i.v.m het ongemak. Top! Heel sympathiek!

Antwoord van tackmasters.nl

Hartstikke bedankt voor de topbeoordeling en het delen van deze ervaring! Wij vinden het uiteraard ook balen als de voorraadkoppeling niet lekker meewerkt, daarom was die extra koker het minste wat we konden doen. 😄 We hopen op mooie kitklussen en graag tot een volgende keer. 🧡
DHL stelde levering uit terwijl Tackmastet razendsnel had aangeleverd. Helaas ivm voortgang werkzaamheden moest ik elders kit gaan halen. Niels van Tackmasters baalde ook en bood excuses aan wat helemaal niet nodig was. Zending kunnen retourneren. Voortaan bestel ik vroeger én bij Tackmasters. Wat een service!

Antwoord van tackmasters.nl

Hartstikke zonde dat de levering werd uitgesteld natuurlijk! Wat ontzettend tof dat je alsnog zo positief bent en met ons 'verder' wilt. 😏 Volgende bestelling komt vast tiptop in orde en op tijd binnen en bij vragen mag je altijd gewoon bellen. 🧡
Snel geleverd en prima spul om mee te werken. Had een probleem met 1 van de transparante siliconen kokers, achterkant liet los dus alles kwam er aan de verkeerde kant uit en dat kostte me mijn kitpistool maar zo'n 20 high tack kit kokers gebruikt en was ideaal. Ook de ontvetter was perfect. Leuke prijzen, goed spul en snel geleverd. Top

Antwoord van tackmasters.nl

Oeeeeh, als dit een productiefout was in die koker siliconenkit (en daar ga ik vanuit) dan ligt de fout bij ons. Mocht je willen, neem dan even contact op want hier willen we wel wat mee doen. 🫡 Sowieso zijn we alvast ontzettend blij met de hartverwarmende review. Daarvoor dank!! 🫶
J V
J v.
St Willebrord
Bestel er al een aantal jaren en hebben een groot assortiment voor goede prijs en kwaliteit en daarbij ook altijd snel geleverd Dus Tackmasters team bedankt voor de goede zorg vanmij verzending en kwaliteit produchten

Antwoord van tackmasters.nl

Wat een hartverwarmende beoordeling. 🧡 Hartelijk dank! Zo gaan we graag verder en je mag uiteraard altijd even bellen met welke vraag dan ook, dus op naar nog veel meer jaren en mooie klussen. 😉

Top service

Pakje door de leverancier (Bpost) aangegeven als geleverd bij de buren. Niemand iets ontvangen bij de buren. Mail gestuurd naar tack masters om te vragen of ze een klacht wilden indienen aangezien de ontvanger dat niet zelf kan bij Bpost. Tack masters heeft onmiddelijk geantwoord dat ze de bestelling nogmaals gingen opsturen. Tweede zending spoedig ontvangen. Top service!

Antwoord van tackmasters.nl

Inderdaad, je kan wel klachten indienen maar bij het 'niet ontvangen' van je pakket moeten wij er als leverancier achteraan. 🙂 Beetje zonde als jij de dupe bent van een niet-oplettende-bezorger. Daarom sturen we graag gelijk je bestelling opnieuw. En supertof dat je er zo positief over bent. 🧡

Gewoon goed!

Snelle levering, duidelijke website en goede klantenservice. Ook fijn dat er een brede range aan producten is, waardoor je alles voor je klus onder 1 dak kunt bestellen qua kitten/lijmen en toebehoren!

Antwoord van tackmasters.nl

Kijk eens aan, zo'n mooie beoordeling voelt als een cadautje. 🎁 Bedankt voor je lovende woorden en op naar nog vele lijm- en kitavonturen 'samen'. 🫡

Prijs/kwaliteit top product.

Besteld product mooi op tijd geleverd. Verwerking heel goed, vergelijkbaar met andere (kwaliteits) merken. Prijs/ kwaliteit niet te evenaren.

Antwoord van tackmasters.nl

Oef, zo'n mooie beoordeling voelt als een cadeautje. 🫠 Hartstikke bedankt voor je woorden en sterren!! Succes met de openstaande klussen en graag tot nog veel vaker. 🫡

TOP!!!

Uitzonderlijk goede en snelle klantenservice, maak je niet vaak mee. En ook nog supersnelle bezorging en scherpe prijzen. Echt een erg goed bedrijf dus.

Antwoord van tackmasters.nl

Van zo'n topbeoordeling gaan we spontaan naast onze schoenen lopen. 😍 Superbedankt en mooie projecten toegewenst! Blijf vooral contact opnemen bij vragen of akkefietjes. 🫡

Perfect verpakt en op tijd geleverd.

Al eerder hier iets besteld. Producten zijn echt goed verpakt en de dag erop geleverd. Gewoon helemaal zoals het hoort en ik zie geen verbeterpunten.

Antwoord van tackmasters.nl

Toe maar, hier maak je ons blij mee! 🥳 Hartelijk bedankt voor de complimenten en goed om je als klant te hebben. 🧡
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit vd producten en de prijs verhouding. Tevens is de zeer snelle levering prima. Ga op deze voet verder. Ton uit Tilburg.

Antwoord van tackmasters.nl

Een pareltje van een beoordeling! Vriendelijk bedankt, Ton. In dat geval houden we voet bij stuk. 😉 Succes met de projecten en op naar meer mooie bestellingen. 🧡

Topkwaliteit!

Diverse keren Strongbond besteld, super kwaliteit, scherp geprijsd en altijd snel geleverd. Keiharde concurrentie voor verkopers van schroeven…..😁

Antwoord van tackmasters.nl

Wat een feest zo'n review, dankjewel! 🧡 Haha, voortaan maar alles gewoon lekker vastkitten inderdaad. 😏

De klant is koning!

Oplossingsgericht een 10, verpakking een 10, verzending een 10. Kortom, zeer tevreden, ga zo door waar de klant zich koning voelt!

Antwoord van tackmasters.nl

Wat een fantastische review!! 🧡 Super bedankt voor je lovende woorden over onze werkwijze. Gaan we natuurlijk graag lekker zo door! Hopelijk zien we je snel terug en zet 'm op met alle klussen. 🫅
Top geregeld Had grijze high tack besteld maar was niet voorradig Werd gebelt of het ook wit mocht zijn Top top top Vokgende dag witte hightack binnen

Antwoord van tackmasters.nl

Ja, dat ging nét ff mis in de voorraad. 🫣 Gelukkig konden we het oplossen en je maakt ons superblij met deze fijne beoordeling. Hopelijk tot vaker! 🧡
Snelle levering en goede kwaliteit. Misschien soms bij een bestelling een leuke attentie in de vorm van pen of aansteker of iets dergelijks doen om het wat persoonlijker te maken

Antwoord van tackmasters.nl

Hartstikke bedankt voor de fijne complimenten!! 🕺 Inderdaad een heel tof idee, waar we al over nadenken, dus goed dat je dit noemt. 🤩
De order afgehaald in het magazijn, super vriendelijk ontvangen. Mooi en keurig net bedrijf,

Antwoord van tackmasters.nl

Jaaa, gewoon langskomen hoor. Vinden we alleen maar gezellig. 😉 Superbedankt voor de fijne review en tot de volgende keer. 🧡
J V
J v.
St Willebrord
Groot assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering en heb goede ervaring met Tack Masters Bedankt voor de goede service Team

Antwoord van tackmasters.nl

Hartverwarmende beoordeling! 🥳 Hier maak je ons blij mee en we zullen uiteraard ons uiterste best doen om aan die lat te blijven voldoen. Tot de volgende! 🧡

Snelle, correcte levering

Vanuit België besteld in Nederland en de volgende dag al in huis. Snelle correcte service, de set geleverd zoals beschreven en goed verpakt. De producten zelf nog niet gebruikt.

Antwoord van tackmasters.nl

Kijk eens aan, dit klinkt alvast veelbelovend! 👌 Hartelijk bedankt voor de mooie woorden en hopelijk bevallen de producten net zo goed. Succes met de klussen. 🧡
Ik had per ongeluk twee betalingen gedaan. Zij hebben dit zelf geconstateerd, mij gebeld om het uit te leggen en het geld direct teruggestort. Wat een service! Producten zijn netjes geleverd.

Antwoord van tackmasters.nl

Uiteraard! Anders wordt het alsnog een duur geintje. 🤣 Supertof dat je deze mooie beoordeling achterlaat en graag tot vaker!! 🧡
Ik had een vraag en heb informatie gekregen die ik nodig had. De man nam er de tijd en geduld voor en was erg vriendelijk

Antwoord van tackmasters.nl

Dit doen we graag, dus hartstikke tof om te horen. 🤗 Bedankt en veel klusplezier met de bestelling. 🧡
Heel goede bedrijf donderdag besteld mandag thuis en kwaliteite materila ik ben blij.

Antwoord van tackmasters.nl

Kijk eens aan, zo'n enthousiaste beoordeling worden we blij van. 🧡 Bedankt en hopelijk zien we je natuurlijk nog vaak terug. ;)