tackmasters.nl- Logo - Beoordelingen

tackmasters.nl
Beoordelingen:

350 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden361 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima product voor goede prijs. Netjes verpakt. Dat voor 16 uur besteld morgen in huis is wel een dingetje. Vrijdag 15.45 besteld maandag in huis. Maar goed is goed gekomen.

Meest relevante negatieve beoordeling

8 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Producten en prijs van trackmasters zijn prima. Hun verzendpartner (DHL) is deze keer zeer traag. Maandagavond spullen besteld, door trackmasters dinsdag keurig verzonden. Is nu vrijdag nog steeds niet geleverd door DHL. Kan nog 1 a 2 dagen duren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tackmasters.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zoals beloofd volgende dag geleverd. Heb hier houtschroeven besteld en echt goeie kwaliteit en voor weinig geld. Zeker niet twijfelen. Kom zeker hier nog op bestellen. 👍👍👍
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
6 dagen geleden
Doet ons goed dat je tevreden bent over te houtschroeven. 🤩 En wat een pareltje van een review! Erg bedankt. 🙋‍♀️
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

In één woord Top tackmasters.

1 Een heel overzichtelijke website met heel veel en duidelijke uitleg erbij. 2 Betaalbaar 3 word heel snel verzonden . 4 Komt heel netjes verpakt thuis.
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
9 jun 2024
Oh nee! Van zó'n mooie review gaan we naast onze schoenen lopen. 🤣 DANKJEWEL! ♥
HV
Hans V.
Eindhoven
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk en deskundig.

Heb voordat ik bestelde nog even telefonisch contact gehad. Uiterst vriendelijke medewerker. Spullen worden snel verzonden. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
3 jun 2024
Wat een pareltje, deze review. Hartstikke bedankt! En goed dat je belde ook. 🙂 🙏
RZ
Rene Z.
Heerhugowaard
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Gewoon goed.

Artikelen met een nette prijs, snelle verzending en goed telefonisch advies.
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
31 mei 2024
Mooier kan bijna niet! 🙏 Top dat je belde. 🙋
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

heel goede kwaliteit

dat het allemaal heel betaalbaar was, goed verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
3 jun 2024
Wat wil je nog meer. 🤩 Fijne review!
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Schnelle und gute Lieferung! Produkt muß noch ausprobiert werden
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
3 jun 2024
Danke schön für die Rezension. :) Hoffentlich wirst du fröhlich von das Produkt. 😊
NS
Nico s.
Amsterdam
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd prima prijzen, kwaliteit weet ik nog niet.
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
4 dagen geleden
Klinkt alvast goed! Nog even duimen dat je daar net zo blij mee bent dan, haha. 😉👋
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering ,heel betaalbaar en kwalitatief heel goed
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
30 mei 2024
Exact de 3 dingen waar we ons voor inzetten, haha. Thanks voor deze topreview! 🤩
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed assortiment, goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
4 dagen geleden
3 mooi complimenten. Dankjewel!! 🌟
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

puik

Mooie Site, goede service, en top schroeven
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
27 mei 2024
Kijk, daar worden we blij van. Zo'n mooie review. Thanks! 🤩
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en netjes verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
12 dagen geleden
Mooi compliment. Thanks! 💫
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nette prijzen en supersnelle levering !
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
25 mei 2024
Reuzemooie Review. Thanks! :)
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
goed product, snelle levering.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, fijne doekjes
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doet wat beloofd wprdt
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
6 jun 2024
Tevreden klant! 🤩 Dankjewel voor het noemen.
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Telefonische support!
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
6 jun 2024
Bellen = snel & persoonlijk. Houden we van! Goed je te spreken. 🙋
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal super👍
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
24 mei 2024
Blij mee! 🙋
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
25 mei 2024
Top! Succes met je klus(sen)! 💪
ND
Nico D.
Zoetermeer
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van tackmasters.nl
25 mei 2024
Kijk, en dat willen we. 😁🙏
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden