KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin- Logo - Beoordelingen

KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
Beoordelingen:

67 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden945 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima spul, levering is goed, maar duurt een beetje lang omdat het uit Duitsland moet komen. De betalingswijze is echter niet ideaal. Het zou uitstekend zijn als er via Ideal betaald kan worden.

de meest kritische beoordeling

25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
I done get my order with payment after but confirmation its akord. I already wait 2 weeks .
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spullen zijn goed. Levering was waardeloos! Pakket was gewoon voor de deur gezet met de mededeling dat er is bezorgd. Absurd! Daarna klacht ingediend en niks van gehoord!!
Beoordeling melden
AM
Ap M.
Scheveningen
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dit bedrijf heeft bosbouwmateriaal voor een redelijke prijs.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima website, goede communicatie levering, prijskwaliteit
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en in de gemelde tijd
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leveren snel en geven nette service.
Beoordeling melden
GD
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
2 dagen geleden
Beste klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Feedback van klanten is zeer waardevol en nuttig voor ons om onze processen en onze service voortdurend te verbeteren. Helaas kunnen wij in uw beoordeling geen indicatie van een klacht vinden. Wij helpen u graag telefonisch op 0800 096 69 66 om uw bezorgdheid naar tevredenheid toe te lichten. Uw KOX Team
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke mails, goede prijs-kwaliteitverhouding. Levering oke.
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles zoals beschreven , vlotte levering en goed verpakt
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede producten voor een goede prijs en snel geleverd.
Beoordeling melden
HL
Herman L.
DENEKAMP
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
uitgebreid assortiment en snelle levering
Beoordeling melden
BM
Bas M.
Oostmahorn
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top ! Scherpe prijzen en top kwaliteit!!
Beoordeling melden
FK
Faruk K.
Rotterdam
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd is te lang.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima spul, betaalwijze kan beter

Prima spul, levering is goed, maar duurt een beetje lang omdat het uit Duitsland moet komen. De betalingswijze is echter niet ideaal. Het zou uitstekend zijn als er via Ideal betaald kan worden.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
correcte afhandeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
I done get my order with payment after but confirmation its akord. I already wait 2 weeks .
Beoordeling melden
Antwoord van KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin
25 jan 2024
Unfortunately we cannot reach you by phone. To find a solution for you as soon as possible we need more informations about your payment. We are at your disposal via phone 0800 096 69 66 from 9am to 5pm. Thanks in advance.
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik hoop dat Kox GEEN zaken meer gaan doen met DHL. zeer slechte ervaring mee.😐
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed verpakt.
Beoordeling melden