eibabo.nl

1.256 reviews in totaal   131 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 dec 2018

eibabo.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, het brede en speciale assortiment van producten en de scherpe prijzen. Ook wordt de klantenservice meestal als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren. Problemen met producten of foutieve leveringen worden doorgaans netjes en snel opgelost. De communicatie rondom bestellingen en levering wordt over het algemeen als snel, duidelijk en positief ervaren. Sommige klanten merken echter op dat er soms lange levertijden zijn. Daarnaast zijn er klachten over ongewenste e-mails van de klantenservice.

Reviewseibabo.nl

Alles prima, super contact met een medewerker gehad. De producten waren niet op voorraad, de levering duurde iets langer.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling. Wat prettig om te lezen dat het contact met onze medewerker u goed is bevallen – persoonlijk en bereikbaar advies vinden wij minstens zo belangrijk als het product zelf. Uw opmerking over de levertijd kunnen wij goed plaatsen: het betrof hier geen voorraadartikel, maar speciaal in te kopen goederen die voor u direct bij de fabrikant zijn besteld. Wij hebben daarvoor een levertijd van circa 12 werkdagen (ma–vr, exclusief feestdagen) bevestigd. In werkelijkheid ging het beduidend sneller: u plaatste de bestelling op 09-07-2026 om 06:23 uur, wij hebben de zending al op 16-07-2026 om 18:32 uur verstuurd en de levering vond plaats op maandag 20-07-2026 om 11:12 uur – dus ruim binnen de toegezegde termijn. Bedankt voor uw vertrouwen en uw geduld – wij helpen u bij een volgend project graag weer. Uw eibabo Team
Het op de hoogte houden van situatie van de bestelde goederen. Niets

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 5‑sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u goed op de hoogte werd gehouden van de status van uw bestelde producten en dat alles naar wens is verlopen. Uw vertrouwen waarderen wij zeer en we hopen u ook in de toekomst betrouwbaar van dienst te mogen zijn. Uw eibabo-team
De beloofde afstand van 14 meter haalt hij niet. Pas bij 3 meter gaat de lamp pas aan. Dus ik ben niet zo tevreden. Wellicht kunt u een tip geven zodat de lamp eerder aan gaat.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten. Wij betreuren eventuele problemen met door ons geleverde producten ten zeerste. Er geldt echter altijd een wettelijke garantieperiode van twee jaar vanaf de leveringsdatum. Mocht er zich binnen deze periode een defect voordoen, neem dan contact met ons op over de betreffende bestelling. Wij zullen vervolgens contact opnemen met de fabrikant om de verdere afhandeling van de claim (reparatie, omruiling of terugbetaling) af te stemmen. Uw eibabo-klantenserviceteam
Het bestelde product in goede orde ontvangen. Levertijd was bovenverwachting.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 5‑sterren beoordeling en uw positieve reactie. We zijn erg blij dat het bestelde product in goede orde is ontvangen en dat de levertijd beter was dan verwacht. Uw vertrouwen in onze winkel waarderen wij zeer en we kijken ernaar uit om u ook in de toekomst betrouwbaar van dienst te zijn. Uw eibabo-team
Geen opmerkingen, gewoon goed

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. "Gewoon goed" – daar zijn wij bijzonder blij mee, want dat betekent dat bestellen, verzending en levering precies zo zijn verlopen als het hoort, zonder omhaal. Bedankt voor uw vertrouwen; wij staan bij een volgend project graag weer voor u klaar. Uw eibabo Team
Alles zoals toegezegd

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dat alles precies zo is verlopen als toegezegd, is voor ons het mooiste compliment – heldere afspraken nakomen staat bij ons immers voorop. Bedankt voor uw vertrouwen; wij staan bij een volgende bestelling graag weer voor u klaar. Uw eibabo Team
M L
Marco L.
Absolut top!

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling. Kort en duidelijk – en voor ons een echt plezier: als het product, de verwerking van uw order en de levering u volledig hebben overtuigd, dan hebben wij ons doel bereikt. Bedankt voor uw vertrouwen; wij verheugen ons erop u opnieuw als klant te mogen begroeten. Uw eibabo Team

Antwoord van eibabo.nl

Bedankt voor uw geweldige beoordeling. Uw tevredenheid betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service te bieden. Ihr Team von eibabo

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw ervaring bij eibabo en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn. Ihr Team von eibabo

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. We zijn erg blij met uw positieve feedback en stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs. Het is fijn om te zien dat u tevreden was met uw aankoop. We staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Uw eibabo-team

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw bestelling en de positieve beoordeling. We hopen dat u veel plezier heeft van uw artikel. Met vriendelijke groet, het eibabo-team.

Antwoord van eibabo.nl

We waarderen uw beoordeling. Helaas heeft u geen verdere opmerkingen of feedback achtergelaten. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe artikel en zien uw volgende bestelling bij eibabo graag tegemoet. Tot ziens, het eibabo-team.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenbeoordeling. We zijn blij dat u over het algemeen tevreden was. Tegelijkertijd zien we uw beoordeling als een stimulans om onze service verder te verbeteren en bij uw volgende bestelling misschien wel de vijfde ster te verdienen. Mocht u suggesties voor verbetering hebben, dan horen we die graag. Uw eibabo-team

Antwoord van eibabo.nl

Bedankt voor uw bestelling en de positieve beoordeling. We hopen dat u blij bent met het ontvangen artikel. Het allerbeste – het eibabo-team.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling van uw eerste bestelling bij eibabo. We zijn erg blij dat u tevreden bent en ons uw vertrouwen hebt geschonken. We kijken ernaar uit om u ook bij toekomstige aankopen weer te mogen overtuigen met onze service en onze producten. Uw eibabo-team

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling met vier van de vijf sterren. Volgens onze gegevens is uw bestelling van 30-06-2026 al op vrijdag 03-07-2026 om 14:35 uur in Nederland afgeleverd en hebben wij geen klacht ontvangen – wij gaan er dus van uit dat alles naar wens is verlopen. Om de vijfde ster de volgende keer te behalen, horen wij graag kort van u wat wij nog beter kunnen doen. Uw feedback is zeer welkom en wij staan altijd voor u klaar. Uw eibabo Team
Producten op tijd afgeleverd. En voor een goede prijs

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw 5‑sterren beoordeling en uw positieve reactie over de tijdige levering en de goede prijs. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten en de voorwaarden. Uw vertrouwen is voor ons erg belangrijk en we hopen u ook in de toekomst betrouwbaar te mogen blijven bedienen. Uw eibabo-team
De levering en de communicatie hierover zijn goed van kwaliteit. Het duurde echter heel lang voordat het artikel is geleverd. Naar mijn mening te lang voor een internetlevering. Als je adverteert met "op voorraad", krijgt je klant een verkeerd beeld.

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze eerlijke en uitgebreide feedback te geven. We zijn blij te horen dat u tevreden was over de kwaliteit van de levering en de communicatie. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed dat u boos bent omdat de levertijd aanzienlijk langer was dan u bij een online bestelling verwacht, vooral als het artikel als „op voorraad“ wordt aangeduid. Wij willen ons oprecht verontschuldigen voor de teleurstelling die hierdoor is ontstaan. De aanduiding ‘op voorraad’ is natuurlijk niet bedoeld om een verkeerde indruk te wekken, maar om transparantie te bieden – in uw geval is dat blijkbaar niet gelukt. Wij zullen uw feedback intern in behandeling nemen en onderzoeken hoe wij onze voorraad- en levertijdinformatie duidelijker en betrouwbaarder kunnen weergeven, zodat dergelijke situaties in de toekomst kunnen worden voorkomen. Nogmaals hartelijk dank voor uw opmerking – alleen door feedback zoals die van u kunnen wij onze service verbeteren. Wij zouden het op prijs stellen als u ons bij een toekomstige bestelling de kans geeft om een betere indruk achter te laten. Uw eibabo-team

Antwoord van eibabo.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten. We hopen dat u veel plezier heeft van uw eibabo-producten en kijken uit naar uw volgende bestelling. Tot ziens – het eibabo-team.
Goede prijzen levering volgens afspraak

Antwoord van eibabo.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5‑sterrenbeoordeling. We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze scherpe prijzen en dat de levering volgens afspraak is verlopen. We helpen u in de toekomst graag opnieuw. Uw eibabo-team

eibabo.nl

eibabo® is een product van de nieuwste generatie winkelsystemen van de eibmarkt® Groep en een resultaat van 20 jaar postorderervaring. Op eibabo® kunt u als bedrijfs- of privéklant inkopen. Dankzij on...