Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl- Logo - Beoordelingen

Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl
Beoordelingen:

647 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.388 beoordelingen in totaal  

4,21
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was snel geplaatst en werdt netjes volgens afspraak geleverd met een duidelijke tijd van levering. Levering was goed verpakt op de pallet en de overkapping van 600X300 was schadevrij. Wel even kijken hoe alles in elkaar gezet moest worden als leek, maar uiteindelijk goed gelukt, en zelfs door een persoon uit te voeren dit ivm ziekte van de buurman die er ook een wil gaan bouwen.. ik heb een zinken dakgoot zonder solderen van Martens er aan gehangen, staat iets mooier dan kunststof.. Helemaal blij mee...

Meest relevante negatieve beoordeling

1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kant en klaar afbouw huisje gekocht. De helft van het hout wat of niet bruikbaar of onder de maat van kwaliteit. Pot lijm uitgedroogd niet bruikbaar. Daarnaast A klasse gedroogd en fijn geschaafde vlonder planken van Douglas gekocht. Alles behalve fijn gewoon ruw en krom met vele beschadigingen en gaten midden in de planken van knoesten. Kreeg als eerste antwoord hout is een natuur product , daarna mocht ik de slechte planken om laten ruilen voor eventueel nieuwe. Gezien onze planning en ingehuurde vakmensen hebben we het zelf opgelost en het beste ervan proberen te maken. Mijn ervaring is service totdat je betaald hebt en daarna moet je het er maar mee doen. Ik snap echt dat hout een natuurproduct is en kan me goed voorstellen dat er ruimte voor een klein beetje speling is maar ik kan mij niet voorstellen dat je dit durft te verzenden als gerenommeerde houthandel.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Houthandel van Gelder - Houthandelvangelder.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Schuurtje olaf prima geleverd

Mijn bestelling bij houthandel was net in de aanbieding, een standaard tuinschuurtje in pakket. Het pakket is met de vrachtwagen en heftruckje zo ver als mogelijk was in het tuinpark geleverd. Goede service
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het grootste gedeelte van de schuur is afkomstig van Van Gelder. Prima houthandel die het netjes in korte tijd kan leveren.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bouwpakket veranda via de webshop besteld. Keurig op tijd afgeleverd. Was netjes verpakt. Vriendelijke chauffeur.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 x Rieten matten. 600 x 200 cm

Ik was op zoek naar rieten matten. Deze waren overal en nergens te vinden, maar bij Houthandel van Gelder veruit het goedkoopst. De kwaliteit was prima en heb het op de door mij gewenste manier kunnen verwerken. Was ik naar een ander gegaan, dan was ik minimaal het dubbele kwijt geweest. Het scheelde ook dat ze lekker dichtbij in de buurt zitten, dus ik kon het zelf mooi even ophalen. Bij hen aangekomen, stond het keurig voor me klaar en kon direct inladen en wegwezen! :)
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Was niet op voorraad, maar dit werd direct per mail gemeld. Daarna op de bezorgdag netjes bezorgt door een vriendelijke chauffeur. Product voldoet aan de verwachting.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi hout. Snelle levering. Er was een pakketje met ijzerwaren niet geleverd. De transporteur is dit waarschijnlijk vergeten, dit is keurig en snel nageleverd.
Beoordeling melden
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor een mooie prijs. De levering was ook zeer goed geregeld. Zal zeker in de toekomst weer wat bestellen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zelf afgehaald. Het Zweeds rabat was van goede kwaliteit en bij aankomst werd ik gelijk geholpen.
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima bedrijf Geleverd zoals aangegeven. Communicatie dat levering iets later was dan gepland was netjes.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima in orde

Alles netjes conform de afspraak geleverd en in goede staat en duidelijke informatie over de levering
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit van de deur was erg goed, alleen kunnen ze hun levertijd (momenteel) niet waarmaken
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles bestelde goederen waren bij aflevering aanwezig. Werd snel en naar wens opgelost.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zaagkwaliteit van dakbeschot kan beter. 15x7 balken waren er een aantal krom.
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke communicatie prima kwaliteit en fijn chauffeurs echtpaar
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Meer dan goed

Vriendelijke bezorging en een top product
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service Vriendelijk
Beoordeling melden
6 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beter communiceren over de bezorging.

Zorgen dat e-mail over de bezorging niet in de spam box terechtkomt. Als dit niet is op te lossen een e-mail sturen dat de bezorg informatie bekend is maar waarschijnlijk in de spam box zit. Kwaliteit hout kan beter. Telefonisch Bereikbaarheid kan beter.
Beoordeling melden
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Materiaal was in orde. Niet op de hoogte gebracht over het feit dat er niet binnen de 4 dagen geleverd kon worden
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Best
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden