Dekzeilenstore.nl

1.225 reviews in totaal   776 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 16 nov 2023

dekzeilenstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de stevige, duurzame en netjes afgewerkte producten. Het maatwerk wordt sterk gewaardeerd, waarbij producten precies volgens opgegeven maten worden gemaakt en perfect passen. Ook het gebruiksgemak en de eenvoudige montage krijgen veel lof. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast zijn klanten positief over de doorgaans goede prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke, tijdige communicatie over bestellingen en levertijden. Enkele klanten noemen vertragingen in de levering als minpunt. Ook wordt de prijs door sommigen als aan de hoge kant ervaren. Ten slotte zijn er enkele suggesties voor verbetering bij het bevestigen van de producten.

ReviewsDekzeilenstore.nl

Snelle productie en top product

Was even zoeken om een producent te vinden die 900D zeil op maat maakt met alle specificaties die ik wou. Op dekzeilenstore besteld en productie ging zeer vlot, iets misgelopen met de levering, niet hun fout, toch zeer behulpzaam om mee uit te zoeken wat er mis was gegaan. Perfecte service dus. Het bestelde aanhangerzeil wordt gebruikt als afdekzeil op daktent, en kan hier mits wat aanpassingen om te bevestigen, perfect dienst voor doen. Super tevreden mee!
Wij zijn ontzettend tevreden over dit op maat gemaakte dekkleed voor onze aanhangwagen met loofrekken! De kwaliteit is echt top: stevig materiaal, perfect afgewerkt en duidelijk bestand tegen weer en wind. Het kleed sluit naadloos aan op de aanhanger, waardoor alles goed beschermd blijft tijdens transport. Wat vooral opvalt, is hoe goed er is geluisterd naar onze wensen. De pasvorm is precies zoals we nodig hadden en het bevestigen gaat eenvoudig en snel. Geen gedoe meer met loszittende zeilen of lading die nat wordt. Kortom: een duurzame en professionele oplossing waar we dagelijks plezier van hebben. Absoluut een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en nette afdekking zoekt voor zijn aanhanger!

Gemakkelijke plaatsing

We hebben twee bestellingen geplaatst: de eerste om de kwaliteit te testen en manier van handeling. We kregen de bestelling binnen de week aangeleverd en de kwaliteit is goed. De zonnewering is gemakkelijk te plaatsen en er zit een super handige handleiding bij. Gezien de eerste bestelling vlot werd geleverd, plaatsten we een tweede bestelling. Die heeft jammer genoeg veel langer op zich laten wachten, hoewel dit niet was aangegeven op de website dat er vertraging zou zijn. De kwaliteit is eveneens zoals te verwachten. De zonnewering hangt nog maar enkele weken op zonder zware wind, dus momenteel kunnen we nog niets evalueren naar duurzaamheid toe.

Mooie screens, snel geleverd.

Jammer dat de doos stuk was bij levering, hierdoor zitten er kreukels in de doeken. Deze gaan er hopelijk nog uit als ze een tijdje omhoog hangen. Bevestiging is wel makkelijk, en er zit ook een beknopte handleiding bij om het goed aan te pakken (alleen jammer dat er niet bij staat welke afmeting elke doek heeft - we hadden 2 screens met maar 1cm verschil dus een kleine aanduiding had praktisch geweest). De screens lijken ook te helpen tegen de warmte voorlopig. De zuignappen lijken zeker sterk genoeg,zelfs voor best wel grote screens. Nadeel is wel dat de doek bovenaan omkrult wat de levensduur niet ten goede zal komen vrezen we. Dit ga ik op termijn zelf een beetje aanpassen of kijken hoe ik dat kan verstevigen. Maar over het algemeen zeker tevreden. Een makkelijke, betaalbare oplossing om screens te bevestigen op onze schuiframen. We krijgen nu wel nog licht binnen maar een pak minder warmte. En we kunnen naar buiten kijken, zeer aangenaam..
Ik was sceptisch maar het verschil in hitte is aanzienlijk! Ook blijft het redelijk doorzochtig van binnenuit en kun je er van binnenuit vrij goed doorkijken terwijl het van buitenaf veel privacy geeft. We wachten wat af hoe de bevestiging het gaat doen bij wind en regen, maar het zeil doet zeker dat het belooft!
Na het online bestellen van een verandazeil kwam ik er achter dat ik de maten niet goed had doorgegeven. Dit was geen probleem, Na 1 mailtje naar de vriendelijke en correcte klantenservice werd het keurig aangepast. Twee weken later kwam het zeil binnen en was perfect op maat. Goede kwaliteit materialen, ziet er mooi uit. Zie foto. Blij mee!
Online maten opgegeven van de huif,contact opgenomen over een bepaalde maat waarover ik twijfelde,aangepast via mail,3 weken erna opgehaald en betaald in Terneuzen,thuisgekomen en het zeil op de huif geplaatst ,past als gegoten,perfect,en nog bedankt voor het ijsje,twas een zeer warme dag,grts Peter
We hebben 2 stuks zonnewering met zuignappen besteld voor onze dakramen. Ze zijn echt heel fijn. Levering binnen 2 weken en precies op maat. Ze doen wat ze beloven, laten licht door maar de hoeveelheid warmte is een stuk minder. We zijn er erg blij mee.

Goede producten, op tijd geleverd.

De bestelde zonwering met zuignappen is geleverd volgens de aangeven specificaties en doorgegeven afmetingen. Van goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen. Duidelijke communicatie en geleverd binnen de aangegeven termijn, netjes verpakt.

Persoonlijke wensen

We hadden op korte termijn een afdekzeil op maat nodig en daar werd rekening mee gehouden zodat we het afdekzeil ruim op tijd ontvingen. Ook met andere specifieke wensen werd rekening gehouden. Heel tevreden met het geleverde zeil.
correcte levering, binnen de gestelde tijd. Zonnewering doet perfect z'n ding, wij hadden zonnewering langs de binnenkant, ging niet anders, zicht naar buiten beetje belemmerend (wit genomen voor de weerkaatsing) maar helpt echt.
Verbeteren; Er wordt door jullie gevraagd voor een handtekening van de klant. Mijn vrouw blijft er speciaal voor thuis en wat gebeurd er....Bezorger tekent zelf altijd zegt hij als mijn vrouw naar buiten gaat om te tekenen. Om dit pakket aan te nemen is een handtekening nodig op verzoek van verzender stond duidelijk in de mail

Prima oplossing

Keurige, weliswaar geruime tijd later dan anders aangegeven, levering. Na een vlot telefonisch contact werd alles snel opgelost. Excuses werden hierbij ook aangeboden de drukte door de hittegolf zal gezorgd hebben voor de wat uitgestelde levertijd. De hittegolf werende doeken zijn mooi afgewerkt en voldoen volledig aan de verwachtingen.
Wij hebben zonwering met zuignappen gekocht bij Dekzeilstore. Werden na 2 weken al geleverd. Goede beschrijving erbij. Alleen DHL als bezorger is hopeloos, maar daar kan Dekzeilstore niets aan doen.

Perfecte service

Na een bestelling ontbraken een paar zuignappen, na een telefoontje werd dit direct gecorrigeerd en de volgende dag had ik de zuignappen binnen.. geen onvertogen woord is gevallen.. m. a. w. perfecte service en behulpzaamheid.. Grt Mark
M B
Marc B.
Snelle levering, wat ik wel zou voorstellen is als er klanten de uitschuifbare ondersteuning bij bestellen misschien een paar stukjes afval mee sturen zodat er een extra dikte kan gemaakt worden waar de steunen komen omdat de kanten van de steunen vrij scherp zijn. Mvg Marc
De montage in de beschrijving staat montage in 2 minuten dit heb ik niet gehaald, je bent al meer kwijt aan water koken en de zuignappen er in leggen uithalen en laten afkoelen dan ramen wassen en ontvetten en de montage. ik heb er veel meer tijd voor nodig gehad ongeveer 40 minuten. Dan was het niet duidelijk of de screen geschikt was voor binnen of buiten. in de meegeleverde brief maatvoering & garantie staat onder Belangrijke informatie over je glas dat bij intensieve zonneschijn op het glas door temperatuurvereschillen spanning in het ruitvlak ontstaan waardoor thermische breuk kan ontstaan en glas schade. Vraag bij glaszetter na of dit voor ons raam problemen kan vormen. Maar onze glaszetter bestaat niet maar,.Graag een reactie via mail. kj.vrolings@tiscali.nl

Enorm tevreden!!!

De order hebben ze naar voren kunnen plaatsen zodat de levering voor mij op tijd kwam voor de vakantie. Het zeil is perfect op maar gemaakt en erg netjes afgewerkt. Het toebehoren was er netjes bij geleverd en de aantallen klopte ook. Mooie spullen voor een goede prijs.
Binnen de aangegeven tijd geleverd De screens doe hun werk goed. Het is nu uit te houden in huis Ons appartement is op 5 hoog en ligging is zuid west vanaf 11 uur de zon tot zonsondergang

Dekzeil zelf maken.

We hebben alle onderdelen gekocht om een dekzeil te maken voor onze gesloten aanhanger. We zijn er blij mee. Prima materialen! Drie steunbuizen uitschuifbaar, koordhouders en ogen …

Dekzeilenstore.nl

Dekzeilen van topkwaliteit. Uw nummer één voor standaardformaat afdekzeilen en maatwerk van topkwaliteit! Wij bieden de perfecte bescherming voor uw bouwproject, prachtige verandazeilen om uw buitenru...