Reviews voor dekzeilenstore.nl
Verbeteren; Er wordt door jullie gevraagd voor een handtekening van de klant. Mijn vrouw blijft er speciaal voor thuis en wat gebeurd er....Bezorger tekent zelf altijd zegt hij als mijn vrouw naar buiten gaat om te tekenen.
Om dit pakket aan te nemen is een handtekening nodig op verzoek van verzender stond duidelijk in de mail
Iets waar we geen rekening mee hadden gehouden is dat de achterklep iets lager is. Mischien een tip om dit ook te vermelden op jullie site om dit extra te controleren (tenzij ik erover gekeken heb natuurlijk). Doordat het iets lager is is de baxhe een beetje gerimpeld naar het einde toe.
Zeer naar tevredenheid!
Perfect op maat. Mooi zeil en de bijbestelde beugels om het zeil hoog te houden zijn stevig en prachtig. Er was een kleine hick-up voor de levering maar dat is keurig en zeer naar tevredenheid opgelost. Een fout die ikzelf bij invoeren van de order gemaakt had werd netjes over gebeld om dit te controleren en te corrigeren! Kan het bedrijf absoluut aanbevelen.
Eerst maar even gebeld voor een dekzeil (Aanhangwagen). Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Ik heb een foto van de aanhangwagen opgestuurd en met hun doorgenomen wat te doen. Perfect op maat! Top bedrijf.
Het bestelformulier opmaken was zeer eenvoudig en duidelijk , de levering zeer snel . De kwaliteit en de afwerking van het dekzeil top !!! Ten zeerste aan te bevelen.
Andre De RIDDER
Mooi en degelijk materiaal
In eerste instantie waar weinig communicatie, waardoor ik dacht dat het helaas een sponsoring was. Maar toen kwamen de emails.
Transport een beetje minder. Kwaliteit ziet er goed uit.
Ze hebben gedaan wat ze beloofden.
Dekzeilenstore.nl heeft precies gedaan wat ze beloofden. We hebben een prachtig passend zeil over de aanhangwagen. Ook het bijgeleverde elastiek is van een uitstekende kwaliteit, voor een zeer mooie prijs. Alles is keurig afgewerkt, inclusief hun naamplaatje op de achterzijde van de zeil. Staat heel deftig. Ook is alles keurig netjes en snel geleverd.
Prima kwaliteit,mooi op maat gemaakt. Levering duurde is langer als verwacht maar het is ook maatwerk.
Helaas wel wat vouwen ( knikjes)in het raam gedeelte wat er niet uit gaat. Volgende keer laten we hem oprollen,wat wel duurder is qua verzenden maar dan voorkom je de beschadigingen.
Besteld op maat zeil. Ringen erin gemaakt. Op zich prima, maar we hadden liever nog een ietsje grotere ri gen erin gewild. Misschien toch optie om dit te kunnen kiezen. Voor de rest mooi zeil.
kwaliteit van geleverde product, de manier waarop verpakt was.
Duidelijke instructie hoe op te hangen/te bevestigen, echter ik mis een waarschuwing om heel voorzichtig met raam om te gaan ivm mogelijke beschadiging bij het plaatsen door de soms scherpe ogen in het zeil.
succes en alvast fijne feestdagen
Uitstekende service en topkwaliteit!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met dekzeilenstore.nl! Ik had een dekzeil besteld voor mijn aanhanger, maar bij het eerste passen bleek het toch net niet helemaal goed te zitten. Zonder enige discussie hebben ze het zeil kosteloos aangepast, en dat vind ik echt uitzonderlijke service.
De communicatie verliep snel en vriendelijk, en ik merkte aan alles dat klanttevredenheid bij hen echt voorop staat. Het aangepaste zeil past nu perfect, de kwaliteit is dik in orde, en ik ben blij dat ik hier besteld heb.
Kortom: een betrouwbare webshop met oog voor de klant én hun product. Absoluut een aanrader!
Alleen nog even goed, en op de juiste manier aanspannen, en klaar is kees!
Het makkelijk invullen van de maten op de site en de snelle levering. Wat ook fijn is dat er gelijk ook bij komt te staan wat je nodig hebt met het oog op vast zetten van het zeil. Het betreft elastiek of trekbanden met haken. Kortom zeer tevreden over alles.
Zeil op maat laten maken voor ons paviljoen om zo meer licht binnen te krijgen. De gordijnen kunnen dan open blijven en we toch uit de wind zitten.
Super mooie kwaliteit en heel stevig zeil.
Super blij met alles van bestellen tot aan de levering. Goede duidelijke handleiding en montagemateriaal bij geleverd.
Bedankt voor het mooie zeil heel blij mee!
Het aanhangerzeil ziet er netjes uit goede kwaliteit zeil.
Goede pasvorm met de dichtgestikt hoeken.
Aangenaam verrast door sterk matriaal…
Om onze overkapping dicht te kunnen maken hadden we stukken zeil besteld. We verwachten heel dik en zwaar materiaal. Verrast waren we door het lichte gewicht van de doos bij levering. Het ophangen was even goed uitmeten maar verder makkelijk. Het bleek een dun maar zeer stevig materiaal te zijn. We wonen landelijk en er staat regelmatig in najaar/winter een windkracht 7 . De zeildoek zijn hier echter prima tegen bestand. Wij zijn aangenaam verrast en blij hiermee.
Eenvoudig te bestellen perfect passend
Eenvoudig te bestellen met als resultaat een perfect passend dekzeil op de aanhanger!
Snelle levering, ophalen kan altijd en binnen 5 minuten weer onderweg met de bestelling.
Top service, aanrader!
Mooi zeil besteld, top gemaakt, doorgegeven maten kloppen precies en voor een zeer nette prijs! Alleen bij aankomst is tijdens het vervoer het zeil beschadigd. Geen probleem zegt Dekzeilenstore.nl en ze hebben kostenloos een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt super service en ook mega snel geleverd. Zeker een aanrader!!
Tevreden
Best snel geleverd. Netjes verpakt. Het dekzeil voor mijn kar past en oogt goed. En hoe de kwaliteit is gaat de toekomst uitwijzen. Mijn eerste indruk is wel gewoon goed.
Heel mooi zeil geleverd.
Het zeil is van prima kwaliteit en het is perfect op maat gemaakt. Aanrader
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews