Klanten zijn erg tevreden over de snelle verzending en levering van hun bestellingen. De kwaliteit van het aluminium en andere producten wordt als uitstekend beoordeeld. Ook de nette, degelijke en schadevrije verpakking wordt gewaardeerd. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht, met snelle respons bij problemen. Daarnaast zijn klanten blij met de nauwkeurige maatvoering en het gemak van het bestellen van op maat gemaakte stukken. Het bestelproces via de website wordt als eenvoudig en duidelijk ervaren. Er is echter ook kritiek op de verzendkosten en sommige klanten vinden het totaal te duur.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsOnlinealuminium.nl
Ik (particulier) heb een bestelling geplaatst, doch na bestelling en betaling van de order bedacht ik mij )(in het weekend) dat ik eigenlijk nog wel een extra exemplaar kon gebruiken. Dus meteen via mail contact opgenomen - daar werd keurig op gereageerd en mijn verzoek netjes afgehandeld. Het contact heb ik als vriendelijk en erg behulpzaam ervaren. De extra bestelling is in 1 levering met de oorspronkelijke bestelling aan mij geleverd dus zonder extra transportkosten, met dank aan de service gecoördineerd door Vivian van der Blij. Producten en service zijn gewoon goed, ouderwets goed zou ik bijna zeggen 😃 het maakt niet uit of je de snelste, beste of goedkoopste leverancier bent; waar het om gaat is het gevoel dat je de klant geeft - ik voel mij uitstekend geholpen, dat zorgt voor een uitstekend gevoel. En dat vind ik bijzonder! Gr Frank
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Bedankt voor de mooie woorden Frank!
De volgende keer staan we graag weer voor u klaar!
Topprijs in de koopjeshoek!
Wat mooie stukken uit de koopjeshoek op de kop getikt om te gebruiken als koelblok voor kledingbedrukking met hittepers. Eigenlijk een luxeprobleem, dus met deze extra goedkope prijs een top beslissing.
Ze moeten alleen even naar de webshop kijken, want op de een of andere manier verschoot de prijs soms naar kilo ipv stuksprijs (voor de koopjeshoek dan, dat is niet zo handig).
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Bedankt voor uw review en goed om te lezen dat de koopjes zo in de smaak vallen!
Het puntje met betrekking tot de kiloprijs/stuksprijs, heb ik direct doorgestuurd naar onze websitebouwer.
Uitstekend bedrijf voor aluminium
Voor een van mijn klussen had ik een dikke plaatjes aluminium nodig.
Omdat het hier om een relatief kleine partij ging was ik benieuwd of er een firma was die mij dat zou willen leveren.
Op Google kwam ik de naam van onlinealuminium.nl tegen en daar kon ik elke maat bestellen die ik nodig had.
Het bestellen was zo gedaan en afwachten hoelang het zou duren voor ik de plaatjes binnen zou hebben. Werkelijk tot mijn verbazing werd het bestelde binnen 2 werkdagen bij mij afgeleverd. Geweldig bedrijf.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Dat is precies waarom we Online Aluminium gelanceerd hebben, om ook bij "kleinere" bestellingen van dienst te kunnen zijn.
Goed om te horen dat alles zo naar wens is geweest en bedankt voor uw beoordeling.
Succes met uw klus!
Geweldig bedrijf Onlinealuminium.nl
Ik meen al eerder een review gegeven te hebben voor de laatste bestelling. Mijn tweede bestelling is zoals de eerste perfect afgehandeld door Onlinealuminium.nl
Ook nu had ik 's-mogens besteld en diezelfde middag werd mijn bestelling al verzonden. Gewedig bedrijf.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u onze service en levertijd zo goed vindt.
Bedankt voor uw beoordeling en we staan graag de volgende keer weer voor u klaar!
Ik was opzoek naar een plaat alluminium voor mijn afkortzaag. Na even zoeken op het web kwam ik al snel op de site van online aluminium terecht. Heel overzichtelijk kon ik het meest geschikte materiaal voor mijn projectje uitkiezen. Daarna de juiste maten invoeren en bestellen. Omdat het bedrijf niet ver was gelegen van het bedrijf waar ik zelf werk, koos ik voor afhalen. 's Morgens om een uur of 9 besteld, 's middags kreeg ik al een mailtje dat m'n plaat klaar lag voor afhalen. Keurig netjes verpakt lag het bestelde voor me klaar. Ik ben er dan ook van overtuigd, mocht je voor verzending gaan, dat het schadevrij, onbeschadigd bij je aankomt. De plaat was perfect op maat. Ik kan niets bedenken waar je over zou kunnen mekkeren bij deze aankoop ervaring! Dus als particulier wordt je hier niet anders behandeld dan een zakelijke klant die 100 stuks of meer van deze platen besteld. Top!!
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Bedankt voor deze positieve reactie!
Dat particulieren nét zo behandeld worden als grote zakelijke klanten, is precies waarvoor we Online Aluminium hebben gelanceerd. Top om te zien uw project zo goed gelukt is. Als we u ooit nog kunnen helpen, staan we graag voor u klaar!
Erg fijn dat je hier (kleine) stukken alu kunt bestellen voor een project. Alu van zeer fijne kwaliteit (gegoten plaat) niet te duur en voorbeeldig verpakt voor verzending. Kortom een aanrader om bij dit bedrijf alu te bestellen!
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat onze kwaliteit, prijsstelling én verpakkingswijze zo naar wens is.
Bedankt voor uw beoordeling en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar!
Prima keuze mogelijkheid in aluminium , prijs is ok, mooi materiaal. De verzendkosten vind ik te hoog. Kennelijk een standaard tarief maar voor een brievenbus levering is €15,- veel te duur.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
We begrijpen dat verzendkosten een overweging zijn en we proberen altijd de beste balans te vinden tussen service en kosten.
De verzendkosten zijn een combinatie van verpakkingskosten, handelingskosten en het verzenden zelf.
We zullen uw opmerking intern bespreken om te kijken of we onze verzendopties kunnen verbeteren.
Snel en correcte levering. Enig puntje van kritiek is de hoge verzendkosten (in mijn geval €14,-) terwijl het een brievenbus pakketje was. Hierbij merk ik wel op dag het goed verpakt wordt.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Ruime keuze aan materialen, zeer netjes verpakt.
Weer mooi onderdeeltjes kunnen maken voor de motor👌
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Bedankt voor uw beoordeling.
Veel veilige kilometers gewenst! :)
Goede kwaliteit ook voor particulier. In de koophoek is voor ieder wat wils
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Exact de reden waarom we de koopjeshoek hebben geïntroduceerd! :)
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project.
Besteld en 2 dagen later bezorgd keurig zoals afgesproken geleverd.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
We streven er naar om elke order correct, goed ingepakt en dezelfde dag nog te versturen.
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Keurig op maat, netjes en degelijk verpakt en snel geleverd !!
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Goed product, goede prijs en correct ingepakt en verzonden
Zo als het hoort
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Zeer snelle verzending ook van klein ordertje. 100%tig tevreden. Aanbevolen dus !
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Super snelle levering, en goede kwaliteit aluminium.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Top om te lezen dat u zo tevreden was met onze snelheid en kwaliteit.
prima kwaliteit
er ontbrak iets aan de bestelling, dat werd direct in orde gemaakt en alsnog naar mij toegezonden
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Dat is het minste dat wij kunnen doen wanneer wij een foutje maken. :)
Gelukkig is het snel opgelost en kunt u weer verder.
Bestellen kost geen moeite, en een snelle levering.
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te lezen dat u onze levertijd en het gebruiksgemak van onze website zo goed vindt.
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Snelle levering! producten zien er netjes uit.
Bedankt voor uw beoordeling en succes met uw project!
Snelle verzending en echt mooi materiaal .
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Top dat onze levertijd en kwaliteit zo goed bevalt!
Prima service,goede communicatie,goed materiaal
Antwoord van Onlinealuminium.nl
Goed om te horen dat u zo tevreden was met het bestelproces.
Bedankt voor uw beoordeling en de volgende keer staan we graag weer voor u klaar!