babysonly.nl
Beoordelingen:

29 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden401 beoordelingen in totaal  

4,55
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 nov 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
babysonly.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uit ervaring van eerdere aankopen wist ik al de kwaliteit van Baby's Only waanzinnig is, veel beter nog dan je op de foto's kunt beoordelen. Ook de cadeautjes die ik dit keer gekocht hebt zijn weer super mooi, dank jullie wel!

de meest kritische beoordeling

13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb op 04/03/2024 een bestelling geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Ook geen uitleg waarom.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor babysonly.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Alles goed verlopen
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
-
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JP
J. P.
Rotterdam
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De materialen zijn echt heel fijn. Zeker een aanrader
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top fijne verf
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb op 04/03/2024 een bestelling geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Ook geen uitleg waarom.
Beoordeling melden
Antwoord van babysonly.nl
19 mrt 2024
Goedemorgen Henriette,   Dit is natuurlijk niet de bedoeling dat dit zo is gegaan. Als het goed is is er inmiddels contact geweest met onze klantenservice. Hierbij hebben zij het probleem onderzocht en is er helaas iets fout gegaan in het systeem waardoor de order niet goed is verwerkt. De order is inmiddels als het goed is binnengekomen, dus we hopen dat u alsnog zal gaan genieten van de producten. Nogmaals ons excuus.
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas viel er al bijna gelijk een knoop af
Beoordeling melden
Antwoord van babysonly.nl
19 mrt 2024
Beste Bo, Dank voor het delen van uw ervaring met ons. We vinden het jammer om te horen dat een van de knopen van uw product van Baby's Only is afgevallen Dit is niet de kwaliteit waar we voor staan en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Ons team neemt de kwaliteit van onze producten zeer serieus en we willen graag meer informatie verzamelen om dit in de toekomst te voorkomen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een mailtje naar onze klantenservice te sturen? Zij kunnen u dan verder helpen met een gepaste oplossing.
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor een correcte prijs. Alles wordt ook snel geleverd en je krijgt steeds een update van je bestelling.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Zeer verzorgd pakket. Inhoud kwam goed overeen met het bestelde.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en artikel was excat…

Snelle levering en artikel was exact als afbeelding
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, product als verwacht!
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering van het pakketje
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden