babysonly.nl- Logo - Beoordelingen

babysonly.nl
Beoordelingen:

46 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden418 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uit ervaring van eerdere aankopen wist ik al de kwaliteit van Baby's Only waanzinnig is, veel beter nog dan je op de foto's kunt beoordelen. Ook de cadeautjes die ik dit keer gekocht hebt zijn weer super mooi, dank jullie wel!

Meest relevante negatieve beoordeling

13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb op 04/03/2024 een bestelling geplaatst maar nog steeds niets ontvangen. Ook geen uitleg waarom.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor babysonly.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dekentje Co-Sleeper Mooie maat deken, fijne kwaliteit en zachte stof. Past uitstekend in onze co-sleeper. Was al best een tijd op zoek naar dit formaat, dus heel blij mee!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spulletjes en een snelle verzending! Ik kan niet wachten om het te kunnen gebruiken.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super kwaliteit! Zacht en heel mooi ben er tevreden van Baby’s only!
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle zending en mooie producten
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige dekentjes!
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top product!

Ik heb een muziekmobiel besteld voor onze kleine. Hij wordt er helemaal gelukkig van! Top product! Heel blij mee!
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed kwaliteit!

Al meermaals besteld bij Baby's Only en ze blijven mij verrassen! Mooie producten en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima spullen
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische producten!

Blij verrast toen ik mijn bestelling opende. Super kwaliteit!
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en goeie kwaliteit ! Prachtige omslagdeken
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AB
Andrea B.
Losser Niederlande
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit kleertjes

Goede kwaliteit in kleertjes voor de allerkleinsten . Snelle verzending en vriendelijk contact.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel vriendelijk en probleemloos verholpen met fout van dpd perfecte en snelle service
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Volgende dag in huis! Super
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top

Alles goed verlopen
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
-
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden