babysonly.nl- Logo - Reviews

74 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden578 reviews in totaal

babysonly.nl- Logo - Reviews

babysonly.nl

74 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden578 reviews in totaal

De reviews voor babysonly.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, die als mooi, stevig en duurzaam worden omschreven. De snelle en vlotte levering wordt regelmatig geprezen. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Verder waarderen klanten het gebruiksgemak van de producten, met duidelijke instructies en eenvoudige montage. Daarnaast komen de producten in het echt overeen met de afbeeldingen en beschrijvingen op de website. Enkele klanten vinden de producten wat aan de dure kant, ondanks dat de prijs meestal als passend bij de kwaliteit wordt gezien.

Reviews voor babysonly.nl

Mooi, en lekker warmpjes erop liggen.Heb geen foto kunnen maken

Mijn dochter is er heel blij mee. Haar baby wordt in augustus geboren en ze had deze spullen op haar lijstje staan. Ik Oma kon zeker niet wachten met kopen en geven.Andere kinderen hebben deze in de loop van 3 jaar ook gekregen . Maar dochter is echt fan van mirano wol en dus erg blij. Ze gaat nog deken enz bestellen , dus kortingbon is welkom. Gr
Wij zijn super blij met deze slaaptrainer voor onze baby! Hij is makkelijk gebruiken. Wat wij vooral heel handig vinden, is dat je hem aan het bedje kunt vastknopen. Daardoor ligt hij niet los in het bedje en blijft alles netjes en veilig op z’n plek.
Het materiaal van het product was helder beschreven en in beeld gebracht! Ik ontving precies wat ik op het oog had, en dan bedoel ik de kwaliteit en het materiaal! De verzending verliep ook goed. Het speeldoosje was goed en schoon ingepakt! Je gunt het kindje ook het beste!
Het was de 1e keer dat ik bij jullie bestelde. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden van de datum van levering en heb ook niet lang moeten wachten op mijn pakket. Zeer tevreden in het algemeen en ik zou jullie webshop zeker aanraden bij familie en vrienden. Onze kleinzoon geniet van zijn mooi mobieltje.

Uit het boekje

Alles verliep bijzonder vlot; kiezen, bestellen, ontvangen. De weergave op de website is zodanig duidelijk dat de goederen in het echt volledig matchen met hoe ze er op de website uitzien en beschreven worden. De snelheid van leveren is groot. Als prille mama geraak je nog niet gemakkelijk in een fysieke winkel. Die mis je met een site en service zoals die bij Baby’s Only echter absoluut niet. Een aanrader!
Mooie kwaliteit, mooie kleuren en goede en snelle levering!

Goede kwaliteit

Muziekmobiel als kraamcadeau gegeven. Viel heel erg in de smaak. Super mooi en van goede kwaliteit!
Mooie originele producten, snelle levering en prima service!
snelle levering goede keuze betaalwijze

Snel verzonden maar kwaliteit is niet echt goed

Snel verzonden alleen de nopjes blijven totaal niet plakken op tafel dus vind het veel te duur voor dit kwaliteit. Helaas wordt het niet gebruikt omdat het niet werkt.
Antwoord van babysonly.nl
Dank je wel voor je feedback. Fijn om te horen dat de bestelling snel bij je is geleverd, maar jammer dat het product in de praktijk niet aan je verwachtingen voldoet. De hechting van de nopjes kan inderdaad sterk verschillen per ondergrond. Op onze website vermelden we daarom ook op welke oppervlakken de zuignapjes het beste werken. We zijn daarom benieuwd: op wat voor soort tafel heb je het product geprobeerd? Het materiaal en de afwerking van het tafelblad (bijvoorbeeld glad, gelakt, houtstructuur of mat) kunnen namelijk veel invloed hebben op de werking. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar een oplossing. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met onze klantenservice, zodat we je situatie gericht kunnen beoordelen en verder kunnen helpen.

Aanrader!

Mooi product, onze dochter slaapt er lekker door en ik zou ‘m zeker aanraden.
Mooi dik speelkleed van fijne stof. Speeltjes zijn erg leuk aan de bogen. Baby is er helemaal blij mee, en je kunt als ouder er gezellig bij zitten en wiebelen aan de zachte bogen.
Snelle levering en product precies zoals op de foto afgebeeld. Lampje is heel makkelijk te bevestigen, omdat er een voorbeeldje bij zit hoe te boren qua plekken. Goede aankoop en snelle levering.
Snelle levering en prachtig wikkeldekentje!
AK
Ad K.
Alles goed maar veel te duur. Maar was gewenst cadeau dusss
Snel verstuurd, mooie kwaliteit van de artikelen. Kleur en vorm komen overeen met de afbeeldingen in de webshop. Fijne communicatie en prijs kwaliteit is perfect.
Leuke site en snelle levering
Snelle levering en goede kwaliteit van het boxkleed.