babysonly.nl

7 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden379 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 8 nov. 2023
babysonly.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Beoordelingen voor babysonly.nl

Beste kwaliteit

Uit ervaring van eerdere aankopen wist ik al de kwaliteit van Baby's Only waanzinnig is, veel beter nog dan je op de foto's kunt beoordelen. Ook de cadeautjes die ik dit keer gekocht hebt zijn weer super mooi, dank jullie wel!
9 nov. 2023
Alle producten die ik al heb van jullie ben ik super tevreden over, ook na meermaals gebruik en wassen blijven ze mooi en warm. Ook al veel positieve reacties gehad op de wandelwagen handwarmers.
10 nov. 2023
Makkelijk bezorgen en retour. Duidelijke omschrijving, mooie materialen en producten zoals verwacht.
Top
MS
Ma S.
Vught
14 nov. 2023
17 aug. 2023
Geïmporteerde beoordeling

In de winkels meerdere dekentjes gekocht. Onlangs ook online. Goede kwaliteit van de artikelen. Ook de aankoop online is goed gegaan!
17 aug. 2023

Super mooi

Alles was goed en netjes afgeleverd. Prima kwaliteit
16 aug. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Snelle levering, duidelijke fotos van producten
19 aug. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Leuke babykleding om kado te geven
10 aug. 2023

Zeer goed

Goede kwaliteit en snelle levering
27 aug. 2023

Top snelle service

Super alles snel gekregen
16 aug. 2023
Super snelle levering
4 aug. 2023

Oké, maatvoering klopt niet

Baby kleertjes gekocht, twee dezelfde twee setjes in twee verschillende kleuren. Echter klopt de maatvoering echt niet. Van de ene kleur is is het broekje groter en van de andere kleur is het shirtje groter...
2 dec. 2022
Geïmporteerde beoordeling

Top website, snel verzonden en netjes verpakt

De website is overzichtelijk en werkt heel fijn. Mijn bestelling was supersnel verzonden en ik had ook nog eens leuke Black Friday korting. Altijd fijn als je zwanger bent en heel veel aan moet schaffen. Alle beetjes helpen. De items waren netjes ingepakt en de kwaliteit is fantastisch! Ik ben echt weg van Baby's only. Had er voor mijn zwangerschap nog nooit van gehoord, maar het babykamertje is volledig aangekleed met het Vintage Blue en Kiezelgrijs van baby's only. Een aanrader ! Vragen via sociale media worden ook heel snel beantwoord.
6 apr. 2023
Geïmporteerde beoordeling

Snelle levering en goeie klantendienst

Al veel besteld en nog nooit echt probleem gehad met producten van babysonly. Snelle levering en goeie kwaliteit. Bij mijn laatste bestelling was dit jammer genoeg niet zo. De tas is beschadigd en ik miste een item. Na overleg met klantendienst mocht ik retourneren, maar ik had de tas al in gebruik en de beschadiging was niet heel groot dus ik kon er mee leven, wel jammer. Het item die ik miste hebben ze wel opgestuurd en 2 dagen later had ik het in huis, dus daar ben ik wel zeer tevreden van.
10 mrt. 2023

TOP-fan!

Wij zijn grote fan van Baby's Only. Onze 3 dochters hebben elke en Baby's Only-pakket in hun eigen kleurtje. Ondertussen is ons oudste bijna 4 jaar, haar dekentje wordt dus al 4 jaar aan een stuk wekelijks gewassen en deze ziet er nog steeds als nieuw uit. De maxi cosi-hoezen, voetenzakken en wikkeldekentjes heb ik laatst verkocht maar tekens krijg ik te horen dat alles er zeer proper en verzorgd uitziet. De kwaliteit van de dit merk is kortom fantastisch!
21 feb. 2023

Toppie!

Goede kwaliteit en het design is heel mooi. Hebben bijna alleen maar beddengoed van dit merk. Ik ben vooral fan van de warme dekentjes nu het wat kouder is. Zo weet ik dat de kleine het heerlijk warm heeft in zijn wiegje en in de kinderwagen. Prima website, hebben al een aantal keer wat besteld. Wordt snel en netjes geleverd.
4 mei 2023

Prima bedrijf!

Bestellen bij Baby's Only gaat gemakkelijk, en er wordt snel en netjes geleverd. De babykleding is van mooie kwaliteit. Er was met één van de bestelde artikelen een probleempje (er zaten wat vlekjes op een babytruitje), deze werd zonder gedoe vervangen voor een nieuwe. Topservice!