rijstextiles.com/nl- Logo - Beoordelingen

rijstextiles.com/nl
Beoordelingen:

46 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.582 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 3 jul 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
rijstextiles.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlak voor mijn vertrek richting Portugal bestelde ik een aantal fournituren en stoffen bij Rijs Textiel. De kans, dat de post op tijd zou aankomen was nihil. Ik stuurde hun in het weekend een bericthje, of ik het mocht komen ophalen op dinsdagochtend op weg naar het zuiden. Op maandagochtend hing ik meteen aan de lijn. Mijn bestelling lag al bovenop en ik kon met mijn spulletjes op weg. Superleuk gesprek gehad met de dame die me binnenliet en me begeleide richting mijn spulletjes. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

de meest kritische beoordeling

17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen voor een betaalbare prijs maar een enorme lange levertijd...Je betaalt vooraf en moet maar wachten of je wat krijgt, nu ben ik er achter dat het bij hun wel goed komt maar ze moeten echt sneller gaan versturen na betaling. Service en klantvriendelijkheid valt mij tegen bij dit bedrijf
MV
Marjan V.
Den Haag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor rijstextiles.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
vriendelijk en zijn behulpzaam
Beoordeling melden
MP
Monika P.
Amsterdam
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
I'm very satisfied
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en vlotte levering
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb mijn bestelling van begin maart nog steeds niet ontvangen?
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AL
ann l.
Mortsel
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden van de stoffen, telkens opnieuw.
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kan niet beter.
Beoordeling melden
AK
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vooraan in de rij!

Vlak voor mijn vertrek richting Portugal bestelde ik een aantal fournituren en stoffen bij Rijs Textiel. De kans, dat de post op tijd zou aankomen was nihil. Ik stuurde hun in het weekend een bericthje, of ik het mocht komen ophalen op dinsdagochtend op weg naar het zuiden. Op maandagochtend hing ik meteen aan de lijn. Mijn bestelling lag al bovenop en ik kon met mijn spulletjes op weg. Superleuk gesprek gehad met de dame die me binnenliet en me begeleide richting mijn spulletjes. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit en goede prijs

De website is duidelijk, overzichtelijk en komt overeen met de stoffen en fournituren. Goede kwaliteit ook, top stoffen!
Beoordeling melden
AL
ann l.
Mortsel
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De stoffen zijn mooi en van goede kwaliteit. Bij elke jersey vind je boordstof in dezelfde kleur. Eindeloos combineren.
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke procedure, stipt uitgevoerd. Geleverde artikel van prima kwaliteit
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en degelijke kwaliteit.kleuren komen overeen met website
Beoordeling melden