Certificaat voor rijstextiles.com/nl

No. X5DAB5FF0AF7D6402509E3D2F74C49573
 

Geldig vanaf
03-07-2017
Geldig tot
02-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rijstextiles.com/nl



Goed

4.40/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 374 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rijstextiles.com/nl al 1.001 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
12-11-2019
Ondanks wat langere levertijd gebeld en toch tijdig geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
12-11-2019
Het transparant lockgaren is niet zo makkelijk om mee te werken. Ik had mij er heel wat anders van voorgesteld. De draden krullen en raken vast te zitten.
Heeft uiteraard niks te maken met jullie service die wel uitstekend was.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
omschrijving van het product is niet in overeenstemming met het product zelf
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
11-11-2019
Geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
11-11-2019
Stof staat op website op voorraad blijkt niet zo te zijn dus lang gewacht op de stof.Verder prima service
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
09-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
29-10-2019
08-11-2019
Snelle service,top kwaliteit voor een goede prijs en een zeer ruim assortiment.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Snelle levering, mooie stof. Helaas kreeg ik een scheef geknipt stuk stof toegestuurd, maar na contact met de klantenservice kreeg ik heel snel een nieuw stuk toegestuurd. Hele fijne service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
08-11-2019
Duurt veel te lang
2.33
Matig

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
Het duurde erg lang voordat mijn bestelling in behandeling werd genomen. Even bellen en er werd niet opgenomen. Per mail kreeg ik wel een bericht gelukkig. Ik heb 1 meter stof besteld en het waren 99 cm. Das jammer want ik kwam net niet uit met mijn patroon.
2.33
Matig

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
07-11-2019
Snelle service
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
07-11-2019
heel goed en snel bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
06-11-2019
Alles was prima geregeld en er werd duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten. De samples waren ook van hoge kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
05-11-2019
Goede spullen. Bezorging kan sneller.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
04-11-2019
Snel bericht dat het klaar lag. Tijdens bestelling besloten om het zelf af te halen. Was allemaal prima geregeld. Netjes ontvangen door personeel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
23-10-2019
03-11-2019
Snelle afhandeling van bestellingen, alsook goede hulp voor vragen van de klant
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
29-10-2019
De levering duurde veel langer dan normaal en verwacht. Kreeg ook geen telefonisch contact en per app veel later reactie. Erg vervelend gezien ik mijn klanten ook moet kunnen informeren.
3.00
Redelijk

rijstextiles.com/nl antwoordt: 01-11-2019
Bedankt voor uw reactie. Tussen bestellen en versturen zat minder dan 1 week en dat is inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Dit komt doordat het uitzonderlijk druk is op het moment en wij balen hier ook van. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar van 8:00 tot 17:00. Wij helpen u graag verder! mvgr, Support

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
23-10-2019
U vraagt om een mening over een levering die ik nog niet binnen heb.
Communicatie is erg slecht
Als het bij u langer duurt dan normaal,dan geef dat door.
Nu blijf ik bellen en appen maar er vorderd niets, gewoon erg jammer
3.00
Redelijk

rijstextiles.com/nl antwoordt: 01-11-2019
Bedankt voor uw reactie. Tussen bestellen en versturen zat 1 week en dat is inderdaad langer dan u van ons gewend bent. Dit komt doordat het uitzonderlijk druk is op het moment en wij balen hier ook van. Helaas kan ik geen mails terug vinden op ons mail adres support@rijstextiles.com ?Telefonisch zijn wij ook bereikbaar van 8:00 tot 17:00. Wij helpen u graag verder! mvgr, Support

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Kwaliteitsvolle stoffen aan een mooie prijs. Snelle levering. Perfect zoals het hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
27-02-2019
12-10-2019
Excellent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Goede service redelijk snelle levering. Wel hoge verzendkosten bij groot handelaars bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
09-10-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
20-09-2019
28-09-2019
Gemakkelijke website. Vlug besteld en geleverd. Goed verpakt en goede kwaliteit materialen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
21-09-2019
Als ik 2 dezelfde stoffen bestel,in 2 verschilende kleuren,verwacht ik van beide stoffen ook dezelfde kwaliteit .
Niet een dunner dan de andere,dat viel me tegen. Verder prima service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
13-09-2019
te lang geduurd en te duur
1.00
Slecht

rijstextiles.com/nl antwoordt: 16-09-2019
Wat vervelend om te lezen dat het versturen te lang heeft geduurd. Wij hebben ze dezelfde dag op de post gedaan. Helaas was het voor ons niet mogelijk om ze eerder te versturen. Voor wat betreft de prijzen is het mogelijk om gebruikt te maken van onze groothandel tarieven. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij die graag. Mvgr Support

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Site très lent, navigation et affichage difficile, le site en Français ne fonctionne pas bien (problèmes pour payer)
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
De kwaliteit van de producten is erg goed
De levering van dpd is zwaar onder de maat, je kunt nooit ergens vinden wanneer ze leveren.
Kan beter volgens mij
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
13-05-2019
09-09-2019
Heb al geregeld een bestelling gedaan, soms duurt het wat langer voordat je het geleverd krijgt maar voor de rest een prima handelaar
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
07-09-2019
Ik benn tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Het duurde even voordat het sample op de mat lag, maar dat kwam door PostNL. Ik belde ervoor en er werd meteen aangeboden een nieuw sample te sturen. Super vriendelijk. Dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
enorm vriendelijke klantenservice en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Alles weer keurig en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Super snel geholpen, nadat we eerst stalen hadden opgevraagd. Erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
29-08-2019
bestelling order nr 207107 heb ik nog niet ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
Hele snelle levering volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
26-08-2019
kleur niet zoals afbeelding
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
23-08-2019
Snelle levering, perfect verpakt.
Producten voldoen aan mijn verwachtingen.
Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
Mooie producten. Vlotte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Correcte en snelle levering
5.00
Uitstekend

rijstextiles.com/nl klantbeoordeling

rijstextiles.com/nl

Stoffen, fournituren en breiwol kopen?

rijstextiles.com/nl werd op 03-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Stoffen, garen, fournituren… Rijs Textiles is het adres voor kledingstoffen voor hobbyist tot professionele ontwerpers en bedrijven. Van naalden, banden, garen en ritsen en natuurlijk de mooiste stoffen voor een scherpe prijs. Dit is de reden dat zelfs stoffenwinkels uit binnen- en buitenland in deze webwinkel inkopen doen. Een enorm assortment textiel met onder meer sweatshirtstoffen, joggingstoffen, katoenen jersey, kinderstoffen en boordstoffen. In uni kleuren of juist de patronen in de collectie vindt je klassiek boerenbond ruitjeskatoen tot stoer en stevig jute. Gevestigd in textielstad Tilburg en ruim 50 jaar ervaring in het vak. Hierdoor is uitgebreide kennis en ervaring aanwezig. Klantvriendelijkheid is een erg belangrijk onderdeel in deze webwinkel. Om dat te bewijzen, heeft deze webwinkel het bestelproces zo flexibel mogelijk gemaakt en is het mogelijk om openbaar reacties en reviews te plaatsen om het vertrouwen in deze webwinkel te vergroten.

Contact
Docklands 1
5026 SL Tilburg
Nederland
support@rijstextiles.com
rijstextiles.com/nl
Winkel-exploitant
Rijs Textiles B.V.
Docklands 1
5026 SL Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rijstextiles.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.