Certificaat voor rijstextiles.com/nl

No. X5DAB5FF0AF7D6402509E3D2F74C49573
 

Geldig vanaf
03-07-2017
Geldig tot
02-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rijstextiles.com/nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 446 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rijstextiles.com/nl al 933 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Veel stoffen besteld, maar niks is zo goed als Rijs. Bedankt voor al jullie fantastische stoffen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Snelle levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
Meerdere keren besteld nu, mooie kwaliteit, in surpriseboxes echte verrassingen, als ik vraag of bestelling later kan worden verstuurd wordt daar gehoor aan gegeven. Ik ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Snelle levering goede stoffen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Ik had de volgende dag al de bestelling binnen en zoals gewoonlijk volledig in orde. Ook zeer tevreden over de geleverde produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
08-07-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
21-05-2019
05-07-2019
Skai leer besteld, het was dusdanig strak gevouwen in de doos dat het beschadigd was. Ze bleven maar vertragen in het komen tot een oplossing.. Eerst foto's sturen daarna alles strijken dan weer foto6sturen om aan te tonen dat het niet goed zou zijn. Het zal wel ik bestel hier mooi meer.
2.33
Matig

rijstextiles.com/nl antwoordt: 05-07-2019
Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over uw bestelling. Wij hebben via de mail contact gehad en de laatste vraag was hoeveel meter u nodig heeft om u project verder af te maken. Wellicht heeft u deze gemist? Wij helpen u graag verder Met vriendelijke groet, Trix Support

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Stof was niet netjes recht van de rol geknipt
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
31-05-2019
Bedankt kleuren waren iets anders dan verwacht maar dat kan door mijn scherm komen. Verder heel tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
30-05-2019
Recensies worden beoordeeld door de eigenaar, dus geen onpartijdige recensies op de site. Krijg de laatste tijd geen mail meer van verzending en een zending staat op "verzonden" moet echter sinds een week nog worden meegenomen. Wil je stof in bulk kopen is de stof goedkoper, echter betaal je ook 10 euro verzendkosten. Kan het ergens anders krijgen voor dezelfde prijs zonder bulkinkoop.
2.67
Redelijk

rijstextiles.com/nl antwoordt: 06-06-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben onze vernieuwde website gelanceeerd, waardoor we nog tegen wat problemen aanlopen die we zo snel mogelijk proberen op te lossen. Met uw bestelling is helaas iets mis gegaan, maar na telefonisch contact hebben we uw bestelling opnieuw naar u verstuurd. Excuses voor de ontstane situatie. Met vriendelijke groet, Rijs Textiles BV

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
29-05-2019
Mooie stof. Snelle levering én handige online shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
29-05-2019
Mooie kwaliteit en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Zeer vlotte afhandeling, zeer vlotte levering en zeer goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
28-05-2019
Alles netjes en op tijd ontvangen. Kwaliteit tevens prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
25-05-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
24-05-2019
Bezorging lastig te volgen. Pakket was niet thuis bezorgd, maar geen briefje oid. Lastig om uit te zoeken waar het gebleven was
3.33
Redelijk

rijstextiles.com/nl antwoordt: 29-05-2019
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen dit meenemen in onze bedrijfsvoering. Wij willen u dan ook een korting aanbieden voor uw volgende bestelling. Gebruikt u de code TEXTILES, deze geeft u recht op een korting van 10. Excuses voor het ontstane ongemak.

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Snel netjes
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
heel snel en fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Prima produkt. Vlotte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Helaas geen 5 sterren voor de levering, het zou 1-2 werkdagen duren, werden er 5. En te hoge kosten, bij grote bestelling lagere verzendkosten? 4 voor service, omdat ik zelf erachter aan ging waarom het lang duurde. Wel 4 omdat ze aardig antwoord gaven. De stoffen zijn prima, en ruim geknipt. Voor mij zou een levering van 3-5 werkdagen geen probleem zijn, mits dat vermeld of gecommuniceerd wordt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
late levering, maar wel goed geholpen door medewerkster toen ik belde.
stoffen zijn goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
21-05-2019
Prima de producten voldoen aan de verwachtingen netjes geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
19-05-2019
Zowel de levering alsook mijn bestelling waren goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Prachtig, dikke, zachte fleece
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
De DPD bezorgers zijn slordig, laten overal het bestelde slingeren.
Al tot 2 maal toe zitzakstof gekregen met een duidelijke fout in de stof.
Slecht tot niet bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail en app. Laat of geen reactie.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Alles perfect Kwaliteit, levering en service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
Ik heb nog maar staaltjes besteld maar ben daar zeer tevreden over, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
15-05-2019
Snelle verzending, degelijk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
De ene dag besteld, de volgende dag al bezorgd.
Enige minpuntje dat de track and trace van dhl aangaf dat ze niet op mijn huisadres konden bezorgen omdat ik niet thuis zou zijn.
Maar ik was er wel, ze zijn gewoon niet geweest.
Volgens de dame van de winkel waar ik mijn bestelling op kon halen komt dat regelmatig voor...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
goed geregeld met de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
Super snel, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
14-05-2019
Als ik een puntje van commentaar moet geven, de fleecedoeken mochten iets rechter afgeknipt worden.
Voor de rest was alles ok
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-05-2019
Heb lang op de bestelling moeten wachten, zeker een week. Dit is jammer, voor de rest tevreden over de producten. Hopelijk bij een volgende bestelling sneller.
3.00
Redelijk

rijstextiles.com/nl antwoordt: 15-05-2019
Bedankt voor uw review. Op het moment van bestellen waren niet alle producten op voorraad waardoor het verwerken iets langer duurde dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor de vertraging. Daarom sturen wij u graag een kortingscode die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling, Code: TEXTILES. Met vriendelijke groet, Support

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Zonder meer aan te bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Fijne stof, mooie kleuren en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Ruime keuze, vlotte leveringen en bovenal betaalbaar.
5.00
Uitstekend

rijstextiles.com/nl klantbeoordeling

rijstextiles.com/nl

Stoffen, fournituren en breiwol kopen?

rijstextiles.com/nl werd op 03-07-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Stoffen, garen, fournituren… Rijs Textiles is het adres voor kledingstoffen voor hobbyist tot professionele ontwerpers en bedrijven. Van naalden, banden, garen en ritsen en natuurlijk de mooiste stoffen voor een scherpe prijs. Dit is de reden dat zelfs stoffenwinkels uit binnen- en buitenland in deze webwinkel inkopen doen. Een enorm assortment textiel met onder meer sweatshirtstoffen, joggingstoffen, katoenen jersey, kinderstoffen en boordstoffen. In uni kleuren of juist de patronen in de collectie vindt je klassiek boerenbond ruitjeskatoen tot stoer en stevig jute. Gevestigd in textielstad Tilburg en ruim 50 jaar ervaring in het vak. Hierdoor is uitgebreide kennis en ervaring aanwezig. Klantvriendelijkheid is een erg belangrijk onderdeel in deze webwinkel. Om dat te bewijzen, heeft deze webwinkel het bestelproces zo flexibel mogelijk gemaakt en is het mogelijk om openbaar reacties en reviews te plaatsen om het vertrouwen in deze webwinkel te vergroten.

Contact
Docklands 1
5026 SL Tilburg
Nederland
support@rijstextiles.com
rijstextiles.com/nl
Winkel-exploitant
Rijs Textiles B.V.
Docklands 1
5026 SL Tilburg
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rijstextiles.com/nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.