Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSafety Trading Company B.V.
super tevreden
ik heb de schoenen gekocht beetje aan de dure kant maar mag ook wel voor de kwaliteit en service die geleverd word
na eerste dag gebruik op werkdag, viel me gelijk op dat het veel lekkerder loopt, vanwegen en goed beschermd
Bij elke stap die je zet voelt het alsof je op wolken loopt
en ook zijn deze schoener lichter dan de gemidelde werkschoen wat deze schoen ook handig maakt voor normaal gebruik
Wat de schoenen betreft, stevig en goed structuur, ik merk dat langdurigheid voor op staat op deze werkschoenen
Ik ben ontzettend tevreden over Safety Trading. Het is makkelijk om contact te krijgen met de klantenservice en vervolgens denkt iedereen die je aan de telefoon krijgt met je mee met als gevolg een hele vlotte levering en een hele blije klant. Top!
Prima website
Duidelijk informatie over het tijdstip van bezorging en prima kwaliteit schoenen. De pashulp om je voeten te meten voor de juiste maat is heel erg handig. Blij om deze site te hebben gevonden!
Goed verpakt snel verzonden en het artikel was precies wat ik er van verwachtte
Goede levering, eerder dan verwacht en dat is tegenwoordig best bijzonder
goede service
Ik ben zeer blij
Snelle service
Snelle bezorging, super schoenen
Snelle bezorging. Ik bestel liever geen schoenen online ivm pasvorm, maar dit is een schot in de roos. Ideaal voor horeca. Gisteren meteen aangedaan en wat een verschil! Thanks!
De service en klantvriendelijkheid
Snelle service (tenminste ik ga er vanuit dat de na te leveren schoenen deze week nog komen)
Snel bezorgd,en goede kwaliteit laarzen
Snelle levering en goede kwaliteit schoen