Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt geprezen en voldoet vaak aan de verwachtingen, soms zelfs meer dan dat. Ook de service wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk ervaren. De verpakking van de producten is zorgvuldig en netjes. Verder wordt de duidelijke, snelle en persoonlijke communicatie gewaardeerd. Tot slot wordt het ruime assortiment en de goede beschikbaarheid van producten als een groot pluspunt gezien.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLinnenshop.nl
Tevreden over aankoop.
Telefonisch advies gevraagd over katoenen hoeslaken i.v.m. matrashoogte. Per e-mail diverse links ontvangen. Vier 1x persoons hoeslakens perkal besteld en snel geleverd.
Zeer tevreden over de aankoop en vriendelijkheid van medewerkers.
Dat ik werd gebeld omdat ik per abuis dubbel had besteld en keurig mijn geld kreeg teruggestort! Werd geholpen door een zeer sympathieke dame Meryelle.
Altijd een top kwaliteit. Wat ik met name ook heel fijn vind is dat er dekbedovertrekken worden verkocht met een lange instopstrook.
Keurig verpakt bij aflevering en in de winkel een zeer fijne service. Kortom zeer aan te bevelen.
Fijne service!
Ik wilde nog wat toevoegen aan mijn bestelling. Dit was geen probleem, ik werd de volgende dag gebeld en ook is ervoor gezorgd dat het pakket toch nog op tijd binnen zou komen vóór Moederdag. Heel fijn contact gehad.
Zeer goede service en top product
Om even te overleggen over mijn bestelling werd ik gebeld. Wat een fijne service! De wafeldekens bevallen erg goed. Heerlijk koel tijdens deze warme nachten.
Topbedrijf!
Wat een vriendelijke mensen, wat een fijn, oprecht bedrijf! Product was mooi verzorgd ingepakt. Echt heel plezierig allemaal. Dank voor de fijne service Maastricht! 😁
Goede kwaliteit, vlotte levering en extra wasinstructies met een persoonlijke groet meegeleverd.
Fijne website en snelle levering. Erg blij met met mijn nieuwe Pip Studio dekbedovertrek uit de sale.
Snelle levering en een super kwaliteit van de producten👍
Twee schitterende sneldrogende badlakens met een design ontwerp. Gaan natuurlijk mee op vakantie.
Ik ben erg tevreden met de dekbedden en mooi.
Snelle aflevering, ook het badlaken is prachtig.
Nee ik heb geen verbeter punten.
Mooi assortiment, eenvoudig bestellen, keurige en snelle verzending
De linoleum dekbedovertrekken stellen nooit teleur. Post nl vertraagde alles helaas - maar het overtrek maakt alles weer goed.
Uitstekende webshop. Snel geleverd. Goede prijs voor een badjas van Pip studio
ik bestel altijd dekbedovertrekken van…
ik bestel altijd dekbedovertrekken van studio pip ;En die zijn afgeprijs ,
Goede kwaliteit en de prijs is ook nog te doen.
Mooie kussentjes
De kussentjes die ik heb ontvangen zijn van mooie kwaliteit. Verder werd ik netjes geïnformeerd dat er een iets langere levertijd was, omdat niet alles wat ik besteld had op voorraad was. Ik vond het alsnog snel geleverd, dus complimenten.
Netjes
Op tijd binnen. Verpakking in orde. Product als verwacht
Ik heb ze nog niet gebruikt, maar zien er goed uit. En de bestelling was zeer snel binnen.
Mooie patronen en uitstekende kwaliteit en afwerking.
Heel mooi verpakt in kleurrijke dozen. Top!
Bestellen is makkelijk en het wordt snel geleverd.
Hoezen gekocht, goede maat en fijne kwaliteit 👍