Linnenshop.nl

3.534 reviews in totaal   619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, die vaak sneller dan verwacht aankomt. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend ervaren en is een veelgenoemd pluspunt. Ook wordt de nette en verzorgde verpakking gewaardeerd, waarbij er vaak extra aandacht aan besteed wordt. De service wordt omschreven als persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam, vooral bij contactmomenten. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk, mede dankzij de overzichtelijke website en het ruime aanbod. Problemen worden snel en naar tevredenheid opgelost, zelfs bij klachten of vertragingen. Tot slot wordt de prijs als redelijk gezien, zeker gezien de kwaliteit, en zijn kortingen een gewaardeerd extraatje.

ReviewsLinnenshop.nl

Altijd een top kwaliteit. Wat ik met name ook heel fijn vind is dat er dekbedovertrekken worden verkocht met een lange instopstrook. Keurig verpakt bij aflevering en in de winkel een zeer fijne service. Kortom zeer aan te bevelen.

Fijne service!

Ik wilde nog wat toevoegen aan mijn bestelling. Dit was geen probleem, ik werd de volgende dag gebeld en ook is ervoor gezorgd dat het pakket toch nog op tijd binnen zou komen vóór Moederdag. Heel fijn contact gehad.

Topbedrijf!

Wat een vriendelijke mensen, wat een fijn, oprecht bedrijf! Product was mooi verzorgd ingepakt. Echt heel plezierig allemaal. Dank voor de fijne service Maastricht! 😁
O R
Olga R.
Ik ben erg tevreden met de dekbedden en mooi. Snelle aflevering, ook het badlaken is prachtig. Nee ik heb geen verbeter punten.
C C
Claudia C.
De linoleum dekbedovertrekken stellen nooit teleur. Post nl vertraagde alles helaas - maar het overtrek maakt alles weer goed.

ik bestel altijd dekbedovertrekken van…

ik bestel altijd dekbedovertrekken van studio pip ;En die zijn afgeprijs , Goede kwaliteit en de prijs is ook nog te doen.

Mooie kussentjes

De kussentjes die ik heb ontvangen zijn van mooie kwaliteit. Verder werd ik netjes geïnformeerd dat er een iets langere levertijd was, omdat niet alles wat ik besteld had op voorraad was. Ik vond het alsnog snel geleverd, dus complimenten.
Mooie patronen en uitstekende kwaliteit en afwerking. Heel mooi verpakt in kleurrijke dozen. Top!
E B
Elles B.
Problemen bij de Post natuurlijk. Goede kwaliteit en het geheel was deugdelijk verpakt. Folder aangaande wasadvies was mede verpakt. Ondanks de Post zal ik hier weer kopen. Men is daar ook er vriendelijk en lang niet iedereen verkoopt thee en keukendoeken van Bunzlau, hier is een groot assortiment te vinden.
Precies wat ik zocht. Redelijke prijs, snel geleverd. Wat wil ik nog meer! Uitstekend toch.

Overzichtelijk en groot aanbod

Zeer makkelijk te bestellen en groot aanbod aan producten. De bestelling kwam een dag later als gepland, daarom geen uitstekend (ik had mijn thuiswerkdagen omgeruild om op de oorspronkelijke dag van aankomst te zijn - daarom net geen uitstekend. Wel 4,5 ster als dat mogelijk was geweest).

Het pakket was zorgvuldig ingepakt en zeer snel geleverd.

De bestelling was heel netjes ingepakt en voorzien van een wasvoorschrift. Snelle levering!
duidelijkheid over levertijd, geen beloftes van: morgen in huis, en dat is fijn.

katoenen wafeldeken

heerlijke deken voor warme dagen. levertijd en communicatie helemaal goed
Ik werd vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, prettig contact.
De Linnenshop levert goede kwaliteit en levert volgens afspraak.
Snelle levering snelle reactie op een vraag. Snelle retourbetaling . Top
Na een tegenvaller toch goed geluisterd en netjes opgelost.
zeer vlugge levering. Kwaliteit satijnen dekbed zoals verwacht: zeer goed.
Snel geleverd, goeie kwaliteit en vriendelijke info bijgevoegd.👍