Linnenshop.nl- Logo - Beoordelingen

Linnenshop.nlReviews

: 1.388Uitstekend

4,80

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Linnenshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Linnenshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Linnenshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Linnenshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Linnenshop.nl

516 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.388 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


14 jul. 2022
Mooie binnenkussens voor een goede prijs. Top, net wat ik zocht! Effectieve en professionele klantenservice: Het pakket werd door de postbezorger ten onrechte retour gezonden naar Linnenshop. Heb contact opgenomen met de klantenservice, de medewerkers hebben alles in het werk gesteld om het probleem z.s.m. op te lossen. Werd netjes via mail op de hoogte gehouden van de status van het opnieuw op te sturen pakket. Zeer goede communicatie en service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 mei 2022 
Het dekbedovertrek is helemaal geen katoen/satijn kwaliteit. Buiten azn wasdraad gedroogd met stevige wind, toch moeilijk te strijken.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Linnenshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Na bestelling was het snel binnen, veel goedkoper dan op andere sites ik heb nu 2 overtrekken voor 1 als op andere site zelfde overtrekken. Ook leuk instructie briefje persoonlijk geschreven. Niet de laatste x dat ik hier besteld heb.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Alles is netjes verlopen en ben blij met mijn dekbedovertrekken van Pip Studio, er was een leuke aanbieding dus ik daar heb ik van geprofiteerd. Ik vind het een fijne webshop met mooie spullen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Bestelling was geplaatst. Handdoeken paste niet helemaal bij elkaar. Kreeg een telefoontje of ik dit echt wilde, anders kon het nog verandert worden. Kwaliteit van het keukenlinnen is prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ik ben telefonisch heel erg vriendelijk geholpen inzake advies dekbedovertrek en hoeslakens. Ik mocht het dekbedovertrek terugsturen en heb nu de goede maat in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Prima service. Na retour van niet passende badjas, werd in no time een ander exemplaar geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Ze hadden precies het dekbedhoes dat ik zocht, voor een mooie prijs. Snel geleverd ook. Prima!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Fijn dat jullie flanellen hoeslakens hebben in 210 lengte én voor dikke matrassen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Snelle levering, mooi product, netjes verpakt. Handleiding erbij hoe te behandelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Snel opgestuurd, helaas artikel was te groot- maar ook weer snel retour verwerkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Ik ben heel blij met mijn duster. Ik geniet er elke dag van. Toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Levering conform afspraak en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022 
Goede keuzes , redelijk prijs, mooie aanbiedingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Netjes geleverd met een wasvoorschrift er bij .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Prima en snelle afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Geweldige service en snelle bezorging, top !!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Keurige verzending / op tijd volgens afspraak
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snel geleverd, goed verpakt en een nette prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snelle levering en van te voren goed advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
zeer goed bedrijf en snelle levering top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023 
ja safe bedrijf kies hier vaak voor.
Beoordeling melden