Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25.978 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 64.214 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
22-09-2019
Gelukkig de goede maat Snel en makkelijk bestellen, levering goed kunnen volgen en was ook erg snel.Top dus wat mij betreft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
22-09-2019
Zondag besteld. Ophalen in winkel kon pas op donderdag. Terwijl pakketdienst aangaf dat het er dinsdag ziu zijn.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Aloes prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Goede informatie, correcte levering en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snel. Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
21-09-2019
Snelle levering, mooi ingepakt. Lingerie zit goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Op de site werd aangegeven dat de bestelling maandag opgehaald kon worden. Bij DHL werd gezegd dat de bestelling dinsdag geleverd zou worden. Uiteindelijk was mijn bestelling er donderdag pas...
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
alles naar wens super.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Goed en prettige afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Prima jrdjjdjdjdjdjdjdjdjdj
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Goed 7
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Levertijd vindt ik lang,
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Graag boven een bepaald bedrag ook met actiecode gratis verzenden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Nvt
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
DHL levert nooit op afgesproken dag Ik zou overstappen naar postnl
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Prima service. Helaas stond mijn pakketje niet onder het afdak waardoor de doos nat bij de achterdeur stond.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Snelle betrouwbare levering. Behulpzame medewerkster aan de telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Bh besteld snel en goede service
Maar zou hem liever in de winkel passen en dan kopen
Ik vindt dat nog fijner
Er wordt door de verkoopsters gezegd dat ze geen in vloed hebben wat ze binnen krijgen maar ik ben drie keer geweest en totaal geen nieuwe voorraad binnen geweest jammer nu eindelijk goede bh gevonden is nergens de goede maat op voorraad zou er meer gekocht hebben
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Ptima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
21-09-2019
Pakketje word geleverd door dhl.
Ze zijn 6 keer aan de deur geweest voor ik thuis was. Ik snap niet waarom ze na de 2de keer het niet afgeven bij de buren of servicepunt.

De mail dat de onderweg waren ontving ik pas nadat ze al aan de deur waren geweest
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
vlotte levering en aardige dames in de winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snelle levering, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
De BH zag er in het echt heel anders uit. De kleur paars was niet mooi
Achter het kant was een ecru-kleurige stof gemaakt wat echt lelijk is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Wel veel plastic in het verpakkingsmateriaal, graag reduceren.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Ik was niet mijn woonplaats en de gekochte panty was niet in de winkel. De mevrouw die me hielp gaf aan dat ik het product gewoon thuis kon krijgen. Zelf had ik daar niet aan gedacht. Nu kan ik na mijn operatie heerlijk showen met de prachtige kousen
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Snel in huis en ziet er goed uit. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Mooie lingerie, goede kwaliteit en prijs verhouding.
En leuke aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Duurde langer de kevering omdat het bij post nl zoek was. Verder prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Alles verliep goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Snel en makkelijk besteld en ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
paat perfect sit erg mooi bevalt me goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Supersnel Product ziet uit als de foto. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik graag weer bij jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Bij de bestelling werd aangegeven dat er binnen 1-2 werkdagen zou worden geleverd. Dat werden er 3. Dat was voor mij in orde, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je snel iets nodig hebt.
Producten passen prima en zien er goed uit. Ik maak zeker weer gebruik van Hunkemöller online.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Snelle levering en fijn dat in de winkel ophalen niets extra kost
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
21-09-2019
Prima
5.00
Uitstekend

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.