Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 20.191 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 34.752 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
19-07-2018
Super service en het zijn de enige BH's die lekker zitten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Levering duurde langer dan verwacht, wel netjes ingepakt. Producten zijn van goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
De levering was Niet de volgende drag maar een drag later. Voor e rest was het uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Super snelle levering en een mooi badpak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Er zat zo ontzettend veel plastic in de bestelling. Elk stuk ondergoed was apart verpakt en bij een aantal zaten er ook nog hangertjes bij. Super zonde
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
18-07-2018
Ik heb 2x besteld. 1x naar de zaak laten bezorgen. Daar duurde het minimaal 20 min. En 2 telefoontjes voor ze het vonden. Op bestelnummer was het niet te vinden. 2de keer maar thuis laten bezorgen. Afgelopen donderdag besteld. Helaas nog niets ontvangen. Het is nu woensdagavond. en dan staat er: voor 22.00 bestellen de volgendedag in huis. Maak er maar van: de volgende week bezorgd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snel en netjes geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Top en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Gewoon super goed in de zaak in weert
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Lekker zachte onesie. De maat klopt goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Keurige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Alles liep netjes, hoewel tijdens sale duurt levering langer dan normaal, blijkbaar.
Maar mijn kimono was prachtig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ik kreeg mijn bestselling pas maandag terwijl ik het woensdag Voor 20.00 had besteld en erbij stond voor 20.00 besteld volgende dag in huis.
Ik had nog een mail gestuurd en die is nooit beantwoord.
Dus voor mij geen bestelling meer
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
de levering was een dag later dan belooft
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Het is goed zo
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Snelle levering vanaf de bank, binnen een week in bezit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Helaas niet gekregen wat ik besteld had. Wacht nu op de juiste bestelling.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
produckten goed ontvangen maar helaas moeten ruilen in de winkel , wat geen enkel probleem was, goed geholpen door een prima medewerkster erg lief ben zeer tevreden goede kwaliteit bh s en slips .een dikke 10 je voelt je sexy in de bh s van hunckermuller top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ik geef de internetwinke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Op de website worden goede adviezen gegeven om een outfit compleet te maken. De levering gaat snel en is goed. In de winkel wordt je dan nog verder geadviseerd. Een zeer goede service dus
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Helaas moest ik de artikelen retourneren en opnieuw bestellen om gebruik te kunnen maken van de laatste korting. Daarnaast verkoopt wehkamp ook artikelen van julie maar bieden een fijne levering zoals volgende dag bezorgd, zelf kunnen kiezen wanneer het Word bezorgd naast de levering aan huis of bij een afhaalpunt ook bijv. tussen 18:00 en 21:00 .. geen verzendkosten boven een bepaald bedrag
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Top 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Goede communicatie over hoe, waar en wanneer ophalen, kwaliteit product was goed en bij ophalen in de winkel hoefde ik niet in een lange rij te wachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Keurig op tijd in de winkel bezorgt .
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
18-07-2018
Op basis van deze aankoop, geen goede beoordeling. Ik koop iets in de webshop en verheug me erop dat binnen enkele dagen op te kunnen halen. Krijg ik 2 dagen later een melding dat dit artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn. Het geld stond wel weer snel terug op de rekening, maar toch raar dat je iets kan kopen wat uitverkocht blijkt te zijn. Logistiek foutje in de webshop
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Ik merk elke keer weer dat Hunkemöller haar leveringstermijn niet nakomt. Zij adverteert met de volgende werkdag geleverd maar de standaard levertijd bedraagt 3 tot 4 werkdagen. Dit wordt volgens mij mede veroorzaakt doordat zij hun bestellingen niet via PostNL maar via DHL laten verlopen.
Ik ervaar de levertijd op hun website als misleidend.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Mooie producten ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
18-07-2018
Alles zeer soepel verlopen snelle levering afterparty betalen zeer makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Bestelling was te ruim, deze omgeruild in de winkel voor maat kleiner. Top zat in maat l te ruim,ik dacht dat het klein viel. Maar ik heb ook maatje kleiner gepast en die zat als gegoten. De maat l dus omgeruild voor maat m. Dus mensen pas altijd als je iets online besteld altijd even in de winkel.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
İk zou graag meer kwalitatiefe bh,s willen zien.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
18-07-2018
Ik moest meer dan 1week wachten op het pakketje, terwijl er op de site staat voor 20.00u besteld, morgen in huis.
Ik heb 3 mailtjes gestuurd naar hunkemöller maar nooit wat teruggekregen.
Dit stelt me teleur..
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Een van de bestelde producten niet leverbaar. Kreeg geen bevestigingsmail met track and trace code.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
18-07-2018
fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
zending was een dag vertraagd dat was jammer, Gelukkig toch nog op tijd in de winkel om het op te halen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
De producten werden te laat geleverd, twee van de 4 producten pasten niet ondanks dat ze allemaal dezelfde maat waren en volgens de maattabel zouden moeten passen. De telefoniste was wel erg vriendelijk, maar kon me alleen melden dat de levering te laat zou zijn ipv echt iets op te lossen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
18-07-2018
Één artikel was prachtig. Het tweede niet wat ik had besteld...
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Op woensdag besteld en pas dinsdags ontvangen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
De levering is uitstekend, de producten is kwaliteit, en de beoordeling is zeer goed. Soms moet je even wachten, omdat ik denk dat er te weinig personeel is. Maar de medewerkers doen hun best, om je zo vlug mogelijk te helpen. mvg: Marilene.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
De vermelding voor 16 uur besteld andere dag in huis klopt van geen kanten. Pakket is zelfs zoek geweest, maar je moet wel betalen. Zeer slechte service van Hunkermoller.
2.33
Matig

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.