Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 21.148 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 41.179 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
De maat was niet goed. Omdat ik de buurt met een online hunkemoller kaart heb gekocht mocht ik de bh niet ruilen in de winkel. Beetje krom
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snelle levering. Producten zoals op internet afgebeeld. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Fijne bh's, goede pasvorm.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Very good products
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Bezorging via DHL , voormalig Selektvracht, is een nachtmerrie
Afhalen in de FLAGSHIP STORE, uit een soort bezemkast, is ook een drama. #CustomerJourney
2.33
Matig

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snel bezorgd, past goed :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Ik ben zeer tevreden over de manier hoe ik mijn product heb besteld en dat de levering ook heel snel kwam en de service is bij hunkemoller helemaal top daarom krijgen ze van mij vier sterren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Heel snel geleverd en op tijd perfecte producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snel en goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Uitstekende kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Producten zitten prima.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Alles keurig afgehandeld en ben blij met mijn nieuwe aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
15-11-2018
Ben altijd tevreden van wat ik heb gekocht. En de cijfer is een 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Top product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
snelle levering keurig verpakt en prima kwaliteit van de producten, mijn cijfer 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
alles was netjes afgeleverd,maar t product was te groot,vandaar retour
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
21-10-2018
15-11-2018
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Fijne winkel goed personeel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
15-11-2018
Goede snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Ben altijd erg tevreden over de levering en keurig een mail ,en de kwaliteit is altijd uitstekend en steeds wat nieuws ook erg leuk,ja ben heel tevreden met alles .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
n.v.t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Snelle levering, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
15-11-2018
Ook voor de grotere maten perfecte pasvormen. Altijd vriendelijk personeel en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Netjes verpakt en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Heb geen klachten :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
10 alles netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Zo had ik de pech dat de eerste bestelling niet werd geleverd. Ik werd per mail verrast met de melding dat ik het product had geretourneerd. Dit was niet. klantenservice heeft prettig samen dit afgehandeld, waarna ik opnieuw tegen dezelfde voorwaarden kon bestellen. Drie dagen later werd het product geleverd. Helemaal tevreden met mijn aankoop.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Alles goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
14-11-2018
Dit vind ik een hele fijne manier van producten bestellen en ontvangen Heel fijn dat het product 14 dagen voor je in de winkel wordt bewaard
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
14-11-2018
Goede producten en uitstekende service mog het zelf nog passen in de winkel
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Hunkemöller is gewoon een super winkel. Overzichtelijke online shop, mooie lingerie van goede kwaliteit En de service,ook niet onbelangrijk, is heel erg goed Gewoon een topwinkel.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
14-11-2018
Alles naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Kon me pakje snel ophalen bij de gekozen winkel heel fijn. Had 2 maten besteld en 1 achtergelaten bij de winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
14-11-2018
helemaal prima, niks op op te merken :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
Makkelijk bestellen via app, snelle levering en top producten. Helemaal happy mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
prachtig mooi badpak, goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Valt erg mooi en nog mooier de kleur. Niet een standaard kleur zwart of rood maar olijfgroen. Krijg vele complimenten in sportclub.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
14-11-2018
De maatvoering op de site vastgesteld, bleek toch niet juist Jammer In de winkel werd gezegd dat het per model verschilt.
4.33
Goed

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.