Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 22.855 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 50.097 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Goede levering Mooie spullen Gek op mooie lingerie Helaas zat bikini bovenstuk niet mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Goeie service,snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
De bezorging was aangegeven op dinsdag tussen 16:00 en 21:00, het pakket werd donderdag midden op de dag bezorgd. Track and trace was tot voor een uur voor levering niet te volgen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Niet twijfelen ,gewoon bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Ben tevreden over hunkemoller
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Laatste 3 weken 3 pakjes besteld. Erg jammer dat deze door DHL worden geleverd want besteld voor 19u morgen in huis dat kun je wel vergeten eerder besteld op maandag dan heb je het vrijdag eindelijk een keer in huis... daarnaast geeft DHL pakjes niet af bij de buren waardoor je je pakket mis loopt als je fulltime werkt. Ook sturen ze pakket terug met als reden geweigerd omdat er niemand thuis is
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Netjes en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Tien hipsters; aan TIEN plastic hangertjes in TIEN plastic zakjes in een veel te grote doos waar dan op staat dat de doos gerecycled is Echt bizar veel verpakkingsmateriaal en totaal overbodig.
1.67
Matig

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Werd goed op de hoogte gehouden van je bestelling, kwaliteit is nog steeds super bij ze.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
18-03-2019
100 tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Je kunt zelf je gesproken kiezen bij Hunkemöller. Dan kies je er dus een. En je zit op dat moment te wachten en te wachten en te wachten en dan komt er alleen een mailtje dat je bestelling zojuist is aangemeld bij DHL... Bestelling uiteindelijk 2 dagen na het door mij gekozen bestelmoment pas in huis. Klantenservice stuurt een standaard o
-wat-jammer-bericht.
Bh's zijn verder prima. Erg mooi.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
n.v.t.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Goede service
Goede kwaliteit kwa prijs verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Mijn bestelling kwam later dan dat we in eerste instantie op de site stond. De producten waren goed, maar de verkeerde maat voor mij. Ik heb de producten toen terug gebracht in de winkel in Hoofddorp. Dit was prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Really great
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Alles is super geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Na een mail gestuurd te hebben dat ik de bestelling niet ontvangen had, kreeg ik helaas geen reactie. Erg slecht. Daarnaast ben ik er zelf achter moeten komen dat mijn bestelling bij huisnummer 11 was geleverd, terwijl ik op nummer 1 woon. Dit noem ik geen buren meer. Ik zal niet meer snel bestellen bij jullie.
2.00
Matig

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Vlotte levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Claimt besteld voor 18.00, volgende dag in huis. Kon zelfs aangeven het in de avonduren bezorgd te krijgen. Vervolgens vier dagen laten EN overdag geleverd. Een dag later dan beloofd, prima, maar vier...... Jammer, ik ben erg gevoelig voor beloftes die niet nagekomen worden, dus voor mij geen bestellingen meer via internet.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Beste lezer,
Maandag 11 maart heb ik een bestelling geplaatst, voor 16 uur, de 2 BH 's waren op voorraad en zouden dinsdag geleverd worden tussen 18 en 20 uur.
Ze kwamen op vrijdag 15 maart om 14.30 uur .
Dan had ik ze beter in de winkel kunnen halen.
Inmiddels heb ik er 1 terug gebracht in de winkel, en een nieuwe gekocht
Gewoon omruilen kon niet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
18-03-2019
Pakket niet ontvangen. En vanuit klantenservice na een aantal dagen nog geen reactie.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Mooie spullen besteld, levering duurde een dagje langer maar verder alles netjes thuisgestuurd gekregen
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Vandaag besteld is morgen in huis nou niet dus
Als je dan een mailtje stuurt om te vragen waar mijn bestelling blijft en je krijgt een paar dagen later pas antwoord is dat zeer en zeer slecht
Helaas komen jullie je beloften niet na en ik ben niet de enige (zie Facebook)
1.67
Matig

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
18-03-2019
Het product was uitstekend en zeer snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Prima product .(nu verlenger) maar het handiger om ze per stuk te verkopen. Nu doe je met 2/3 niets omdat ik niet die kleur nu heb.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Alles prima geregeld, snelle levering en prima producten. Ook ruilen voor een andere maat is eenvoudig vanwege de keuze om je bestelling in de winkel of thuisbezorgd te ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Alles naar wens. En snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Omvang maat lijkt niet overeen te komen met vorige aankopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Altijd weer top en super snelle levering, ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
levering volgens bestelling op dinsdagavond tussen 6 en 9. Werd donderdagochtend bezorgd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Mooie grote bh en goede pasvorm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
setjes zitten perfect, blij mee
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Levering zou binnen 1 tot 2 dagen zijn. Het duurde er 5. Ik zou een mail krijgen zodra het verzonden was deze heb ik nooit gekregen. Alleen de mail dat het geleverd was maar die qas van de vervoerder. Producten waren verder perfect.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
18-03-2019
Goede kwaliteit en snelle verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
18-03-2019
Geen toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Vriendelijk geholpen in de winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
18-03-2019
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
18-03-2019
Prachtige set ontvangen met zeer goede pasvorm.
5.00
Uitstekend

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.