Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 17.425 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 29.854 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Netjes geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Perfect Snelle levering en netjes bericht dat het pakketje binnen was .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Goede ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
25-04-2018
De levering duurt te lang.
2.33
Matig

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Tevreden mens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles is naar wens geleverd en een goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snel geleverd en de beha s zitten heerlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Mooie badjas, snelle levering en goede service in winkel lijnbaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
25-04-2018
Levering duurde veel langer dan verwacht. Op de site staat voor 20:00 uur besteld, morgen in huis’; ik kreeg het pakketje echter pas na 5 (werk)dagen. Product was wel netjes ingepakt, maar de bandjes van een s-maat waren te groot (de rest zat goed, maar de bandjes aan de voorkant zijn te wijd). Met de klantenservice gelukkig nog niks mee te maken hoeven te hebben, dus service is verder top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Rits was bij levering kapot
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Weer mooie nachtkleding ( pyjama's ) gekocht bij Hunkemoller.
Goed op maat mooie kleuren en kwaliteit.
Ga zo door ik vind altijd wat ik wil bij jullie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Keurig verpakt. Perfecte pasvorm. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ben er super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle levering, prima service bij afhalen in de winkel (Purmerend) verkoopster bood meteen aan naar de paskamer te gaan terwijl ze de bestelling ging ophalen.
Altijd keurig een papieren tasje of aanbieden een andere maat te bestellen indien webbestelling niet past.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De verpakking van de levering is echt fantastisch, zo schattig. De producten zitten als gegoten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
29-03-2018
25-04-2018
Nog steeds niks ontvangen
Bestelling is al zeker een maand geleden.
Niet tevreden, ben nog aan het wachten op sloffen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De bezorging in het filiaal dat afgesproken was was snel. Bij het passen werd ik goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Alles was snel
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
spullen zijn prima , levering ook snel maar erg slordig verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Was op tijd,en ruilen gaat ook makkelijk in de winkel.Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Ik heb meer dan een week geleden een mail gestuurd naar de klantenservice en helaas nog steeds geen reactie mogen ontvangen.
De tweede levering van de producten is verder goed gegaan, maar ik hoop nog steeds 20 euro terug te ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Perfect op tijd en mooi artikel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
25-04-2018
Moet altijd online bestellen omdat ik een grotere maat heb. Passen in de winkel is niet mogelijk. Kleurenschema van de lingerie is ook beperkter.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
25-04-2018
Snelle levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Jammer dat het nogal duurde voor dat ik mijn pakketje kreeg.
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Het bestelde product niet ontvangen. Ook geen bericht ontvangen waarom nog niet geleverd is. Volgens de klantenservice is dit niet na te gaan. Ook is het niet bekend of de bestelling nog wel komt. Ik heb al betaald en geloof heus wel dat ik het bedrag terug ontvang, maar ik ben ontevreden omdat er geen terugkoppeling is.
1.50
Matig

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Ik ben zeer tevreden . Ik geef een 8 .
Met vr gr I. Kwant
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Snelle service, heb absoluut niks te klagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Mooi badpak, goede kleur en kwaliteit.
In de winkel verwarring over Hunkemoller punten op klantenkaart
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
...avc
1.00
Slecht

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Super producten en super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
De levering en de service zijn uitstekend, ik had alleen een maatje groter nodig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Perfect zittende bh's. Helemaal blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Super blij met de items
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
Helaas was het artikel te klein.
Maar de volgende zending was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
25-04-2018
Ik ben heel tevreden met de service en online revering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
13-02-2018
25-04-2018
Mooie producten en snelle levering.
5.00
Uitstekend

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.