Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 20.939 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 38.306 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Bij de bestelling werd aangegeven dat er zaterdag bezorgd werd, dat was niet het geval en door de weeks zijn we bijna niet aanwezig. Postbezorgen is maandag en dinsdag voor niets geweest en uiteindelijk woensdagavond het pakket gekregen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Zit heerlijk en de bandjes maken het helemaal af
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Één van de artikelen zat niet goed en die heb ik omgeruild in de winkel. Goede service in de winkel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Alles keurig volgens bestelling. Mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Een sportbeha in de winkel voor 35 euro en online 2 voor 40... jammer dat het personeel in de winkel niks zegt. Online kopen is dus goedkoper..
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Gemakkelijk iets vinden wat ik leuk vind op de website. Verzending naar een Hunkemöller zaak in de buurt. Ophalen wanneer je wilt. Heel handig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Mijn pakket werd s'middags bij de buren geleverd ipv na 18.00 bij mij. Ik wil niet dat mijn spullen naar de buren gaan. Op mij mail is niet gereageerd. Slechte zaak
1.67
Matig

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
23-09-2018
super snel geleverd, blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Alles goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Aardige vrouw in de winkel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
23-09-2018
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
snel geleverd .product zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
Ik ben helemaal blij met mijn knuffelzachte wijde velours sportbroek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Ik moet elke dag werken tot 17:30 dat betekend dat ik om 17:50 bij de vestiging ik ede kan zijn. Als ik daar aan kom verwacht ik dan niet dat ze de kassa al aan het tellen zijn en ze de deuren al dicht hebben Maar dit gebeurde dus wel, mijn zoveelste slechte ervaring met de vestiging in ede...
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
23-09-2018
Prima geregeld jammer dat de maat niet goed was
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
22-09-2018
Snel geleverd met goede kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
fijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Fantastisch bedrijf, hebben alle maten. Er gelukkig met hunkemöller
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
snelle levering en een fijn product. Zit lekker en geeft goede ondersteuning
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
De pasvorm was zoals verwacht
De levering was netjes maar niet op de dag die Hunkemoller had verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
De bevestigingsmail kwam erg laat, maar de levering was wel op tijd. Producten zijn prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Pakketje was optijd geleverd maar als ik hem aantrok ging hij gelijk schuren
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
22-09-2018
Fijne online shop
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Altijd leuke mensen die je graag willen helpen. Fijn systeem met het bezorgen in winkels. Al is het wel duur om het thuis te laten bezorgen voor mensen die niet naar de winkel kunnen komen...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Bij hunkemmoller slaag ik altijd veel keus, prima kwaliteit en betaalbare prijzen.
Zeer goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Alles perfect (product, levering, service), alleen navigeren op de website is iets lastiger (misschien niet zo overzichtelijk, beetje ouderwets)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
alles was in orde, maar het paste niet, dus geretourneerd, en dat liep ook vlekkeloos
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Ik heb goed advies gekregen over welk type beha en welke maat ik nodig heb. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Heb inmiddels klacht ingedient over levering, heb de spullen nog niet Zie hier antwoord van DHL:
Helaas heeft uw zending echter inderdaad vertraging opgelopen. Naar verwachting bedraagt deze 1 à 2 werkdagen. Duurt het nog langer, neemt u dan alstublieft contact op met de afzender van het pakket. Die moet ons dan informatie over de zending doorgeven, die wij nodig hebben om te onderzoeken wat er
2.33
Matig

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
22-09-2018
Gewoon goed zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Het product is prima zo ook de levering zou fijn zijn als je de levering zelf kunt bepalen Cijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
15-09-2018
22-09-2018
Alleen maar positief. Snelle levering, op kunnen halen in de winkel. Heel tevreden
5.00
Uitstekend

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.