Certificaat voor hunkemoller.nl

No. XA7CDFF342E27CF817375158328FC6061
 

Geldig vanaf
20-10-2016
Geldig tot
19-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hunkemoller.nl



Goed

4.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 21.807 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hunkemoller.nl al 45.813 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
19-01-2019
Mijn bestelde artikelen zijn binnen de afgesproken tijd geleverd.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit.
De service is duidelijk en overzichtelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Mijn bestelling is op tijd bezorgd en de medewerkers waren heel vriendelijk en werd goed geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
18-01-2019
Alles correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Ben super tevreden over Hunkemöller
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Alles was prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Ik heb mijn bh ontvangen hij past goed .
Goede levering .alleen weer ik.niet hoe ik hem betalen moet heb geen tekening gehad dus hoor graag een reactie
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Ik wil alleen maar spullen van hunkemoller..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Geweldige pasvorm, prachtige kwaliteit. Helemaal blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
3 shirten en 3 pyama broeken besteld .
Netjes verpakt , pasvorm qua maat goed .netjes afgewerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Aflevering duurde lang.11 de besteld en 17 de gekregen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Op vrijdagavond besteld en pas op woensdag aangeleverd bij DHL, op vrijdag af te halen in de winkel. Dit is geen 1-2 werkdagen levertijd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Op de site staat 1-2 werkdagen levertijd, ik heb uiteindelijk een week later mijn producten pas op kunnen halen in de winkel. Ik vind het niet erg om langer te wachten, maar pas dit wel aan op de site als dhl dit niet kan nastreven. Dan weet de klant waar hij/zij aan toe is.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Snelle levering, goeie kwaliteit .....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Heel goed gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
18-01-2019
Levering via dhl niet tevreden over als je op 8 januari bericht krijgt dat het bij dhl ingeplant wordt dan verwacht jhe binnen 2 dagen de levering, ik kjreeg de levering pas op 13 januari.
Misschien een optie via post nl , vindt ok persoonlijk erg goed.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Vlotte levering en producten zoals verwacht uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Levertijd duurder langer dan 1-2 werkdagen
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Mooie lingerie voor een goede prijs. Makkelijk laten afleveren bij de winkel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
4 dagen nadat ik een bestelling heb geplaatst en reeds heb betaald, krijg ik te horen dat men mijn bestelling niet kan leveren, terwijl ik het wel kon bestellen. Ik vind dat heel slecht, en zal ook nooit meer een bestelling plaatsen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
18-01-2019
Keurig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
super service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
vriendelijk, goede service
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
18-01-2019
De BH’s passen goed, zitten alleen in omvang wat krap, voor slanke dames prima, weeg je iets meer gaan ze opdoen duur zeer doen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Levering klopte niet met de belofte op de site, ook duurde het erg lang voordat de verwachtte levertijd bekend was, ik ben van mening dat dit 'probleem' NIET aan Hunkemöller licht.
Erg te vreden over de producten. Goede kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Was snel bezorgd en in goede staat. De sokken zijn super cité staan echt geweldig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Online Besteld. Dag erna bericht dat ze niet konden leveren. Met amper excuses en graag tot ziens’. Ja doeiiiii
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Broekjes zitten niet fijn ivm een naad die erin zit gestikt
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
18-01-2019
In eerste instantie verkeerde bh maat besteld. Na advies van een medewerkster is het goed gekomen. Fijn geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Als ik iets bestel en het gaat allemaal zoals het hoort er staat ook de maat is er nog krijg ik helaas achteraf een mailtje het produkt is niet op voorraad dit is me al 2 keer overkomen
Verder zijn de produkten goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Levering was laat. Kon het na een week pas ophalen in de winkel terwijl dit binnen 1-2 werkdagen zou moeten zijn. Retourneren in de winkel was ook lastig aangezien de artikelen die ik had besteld nu goedkoper waren, en daarom kreeg ik minder terug dan wat ik ervoor betaald had. Om het resterende bedrag te krijgen werd ik doorverwezen naar de klantenservice. Ben wel vriendelijk te woord gestaan.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Altijd perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Product was mooi op tijd, verpakking mag van mij wat kleiner met oog op het milieu.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Er wordt niet gereageerd op mijn emails. Ik probeer contact te krijgen in verband met een retourzending, waarbij er te weinig geld terug is gestort. Inmiddels zijn we een aantal weken verder..
3.00
Redelijk

hunkemoller.nl klantbeoordeling

hunkemoller.nl

Lingerie, Badmode, Sportcollectie, Beenmode

hunkemoller.nl werd op 20-10-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en vernieuwing. Het team volgt de nieuwste lingerie trends en besteedt aandacht aan de kwaliteit en de pasvorm van onze goederen. Onze OmniChannel groeistrategie werd ontwikkeld als een verenigend concept voor onze nieuwe winkels, shop-in-shops, E-Commerce en Internationale Franchising. Een sterk en innovatief merk.

Contact
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Tel: +31 (0) 35 646 5412
maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur
klantenservice@hunkemoller.com
hunkemoller.nl
Winkel-exploitant
Hunkemöller International B.V.
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 64665054
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bert Middendorp
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hunkemoller.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.