hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.456 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.794 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LL
lotta l.
geldrop
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde 2 sport bh's met de 2e voor 20 % korting. Een bh passen niet heb ik geruild. Helaas werd nu de 20% korting niet gegeven. Dit klopt natuurlijk niet.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service waar je blij van wordt!

Onlangs wat besteld via Click&Collect in de winkel. Ik kreeg het pakketje netjes verpakt in een tasje mee! Je zag dat er aandacht aan besteed was.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Snelle reacties op e-mail met vragen en een snelle klantgerichte oplossing werd geboden. Top service!
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij een probleem wordt het snel en efficiënt opgelost. Retouren en omruilen gaat heel goed.👍🏼
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top webshop

Alles makkelijk te vinden. Toch handig als er geen hunkemöller in je woonplaats is! ☺️
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen bericht dat het al in de winkel was..ben zelf gaan informeren of ze er al waren..
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Veel te weinig grote maten bh ( tm H)in assortiment

Meer grote maten op voorraad en überhaupt in het assortiment En wel t/m95 H. ( ipv G)
Beoordeling melden
IZ
Inna Z.
Amersfoort
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Online heb je altijd wat meer keus dan in de winkel. Dus ik ben blij om te bestellen
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De invisable strings zijn echt geweldig! Koop heel vaak lingerie bij Hunkemöller.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben prima geholpen heb nu alle drie de bh s de goede maat. Daar ben ik blij mee.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige nachthemden met kant, voel je je mooi in!

Mooie nachthemden en een bh besteld en de volgende dag savonds in huis.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijkheid van de website, goede samenwerking met de fysieke winkels
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sommige dames in de winkel zouden wat klant vriendelijker kunnen zijn
Beoordeling melden
JP
Josee P.
Monster
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De vriendelijke medewerkster en afhandeling in de winkel .
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer klantvriendelijke dame in de winkel Hunkemöller Tiel
Beoordeling melden
EV
Ella V.
Rotterdam
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mogelijkheid retour zonder problemen snel en gemakkelijk
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levering

Op tijd geleverd en terug sturen was heel goed te doen.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super winkel

Ik word er altijd goed geholpen en slaag ook altijd
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk besteld en snel geleverd. Goede info
Beoordeling melden