shirt-discounter.nl

11.400 reviews in totaal   2.505 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.505 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 3 jan 2022

shirt-discounter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten en de bedrukking, waarbij het resultaat vaak de verwachtingen overtreft. De service wordt als uitmuntend ervaren, vooral dankzij de snelle en persoonlijke reacties en de professionele afhandeling van eventuele problemen. Klanten prijzen ook de duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie, evenals de regelmatige updates over de bestelstatus. Het bestel- en ontwerpproces wordt als eenvoudig en gebruiksvriendelijk omschreven en de prijs-kwaliteitverhouding wordt over het algemeen als goed beoordeeld. De levering is meestal snel en conform afspraak. Enkele klanten merken op dat de prijs voor kleine aantallen wat aan de hoge kant is. Daarnaast zijn er af en toe klachten over vertragingen in de levering, voornamelijk veroorzaakt door externe bezorgdiensten. Ook zien sommige gebruikers ruimte voor verbetering in het bestel- en ontwerpproces via mobiele apparaten.

Reviewsshirt-discounter.nl

Jubileum shirt

Het ontwerpen ging goed. Op mijn telefoon was het niet helemaal duidelijk, dus op de laptop gedaan. Het was even zoeken, maar het is uiteindelijk gelukt. Wat niet helemaal duidelijk was en goed ging was de uitlijning, hier zou iets meer duidelijkheid over gegeven kunnen worden. Maar de levering was snel, heef fijn. En het werd ook vol enthousiasme ontvangen door de persoon waar het shirt voor bedoeld was!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Fijn dat het jubileumshirt met zoveel enthousiasme is ontvangen, dat is precies waar zo'n shirt voor bedoeld is. Uw opmerking over de uitlijning nemen wij serieus, want als dat op de telefoon minder duidelijk overkomt dan op de laptop, kan dat beter. Dank u wel dat u de moeite nam om het zo uitgebreid te beschrijven.
De bestelling is vlot gemaakt en opgestuurd. Ik bestel meerdere t shirts met print per jaar, waarbijShirt-Discounter levert binnen de gestelde termijn. De kwaliteit lijkt ok te zijn, maar na een paar keer wassen weten we dat pas echt. Nadeel is dat als eenmaal de bestelling is gemaakt er geen wijzigingen gemaakt kunnen worden in shirt maat. Dat is jammer, maar daarintegen is de prijs en snelheid wel weer goed. Ik geef 5 sterren omdat dit de standaard lijkt te zijn als de order goed verkoopt. Eigenlijk had ik 4 sterren willen geven ivm geen wijzigingen mogelijk de order na bestelling. Een volgende bestelling gaat vrijwel zeker naar shirt discounter. De webapp om shirts te maken vind ik overigens ook erg prettig.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Heel erg bedankt voor deze uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en tevreden bent over de snelheid, prijs en onze ontwerptool. Je opmerking over het niet meer kunnen aanpassen van de maat nadat een bestelling eenmaal in productie is genomen, begrijpen we goed. Zodra een bestelling in verwerking gaat, proberen we deze zo snel mogelijk te produceren, waardoor wijzigingen helaas niet altijd meer mogelijk zijn. We nemen je feedback hierover zeker mee. Hopelijk bevallen de shirts ook na meerdere wasbeurten nog steeds goed. In ieder geval ontzettend bedankt voor je vertrouwen en we zien je graag terug bij een volgende bestelling! Vriendelijke groet, Team Shirt Discounter

Oma's was voorschriften gelden niet altijd.

Ik had voor de verjaardag van m'n zoon, twee t-shirt en een hoodie besteld met z'n logo op. Snel geleverd en mooi gedrukt. Door mijn toedoen was de print verkleurd. Een nachtje de kleren in koud water zetten tegen verkleuren, heeft het omgekeerde teweeggebracht. Na een mail met foto's van wat er gebeurde, kreeg ik de meest vriendelijke mail terug. De kledij wordt opnieuw gedrukt. En ik kreeg er nog extra wastips bij. Wat eerst reddeloos leek, is perfect opgelost. Bedankt voor de snelle en perfecte service.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een leuk verhaal om te lezen! Fijn dat de shirts en hoodie in eerste instantie mooi zijn geworden en snel geleverd waren. Soms blijken de oude wastrucjes van oma inderdaad niet helemaal samen te gaan met moderne bedrukking 😉. Gelukkig konden we samen een oplossing vinden en de kleding opnieuw bedrukken. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en de extra wastips. Bedankt voor je vertrouwen en voor deze uitgebreide review! Vriendelijke groet, Team Shirt Discounter
Beste klanten service ooit Bij het krijgen van onze bestelling zagen we meteen dat er een lichte beschadiging was aan ons besteld artikel . Dus namen we contact op met de klanten service. Een uurtje erna hadden we al reactie. En niet alleen vertelde ze ons hoe we het konden herstellen. Maar we kregen ons artikel ook nog eens opnieuw opgestuurd. Verder was de hulp ook nog is erg vriendelijk . Dus ik kan alleen maar zeggen dat de klanten service echt GEWELDIG is

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wauw, wat een ontzettend fijne review om te lezen! 😊 Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Natuurlijk vinden we het vervelend als een artikel beschadigd aankomt, maar des te fijner dat we je snel konden helpen en samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We zijn vooral blij dat je onze klantenservice als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Dat is precies hoe we het graag zien! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en je uitgebreide review. 🙌 Vriendelijke groet, Team Shirt Discounter

Supermooi gelukt, superservice en superbedrijf

Goede communicatie, het is mooi afgewerkt en niet gewoon maar 1 gigantische sticker die opgeplakt wordt, ze nemen de tijd om individuele onderdelen goed te maken. Als ik echt moet nitpicken kunnen effecten soms preciezer afgesneden worden, om het perfect te hebben zegmaar. Dat is heel moeilijk, dus dat is geen probleem, maar dat zou het enige zijn als ik echt super super streng zou kijken

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor dit uitgebreide compliment. Fijn dat u ziet dat er tijd in de individuele onderdelen gaat zitten in plaats van er een grote sticker op te plakken. Uw opmerking over het nog preciezer afsnijden begrijpen wij, dat is bij fijne vormen echt priegelwerk.

Zeer tevreden klant

Ik ben ontzettend goed geholpen. Ik twijfelde vooraf of mijn ontwerp wel geschikt was, maar de klantenservice heeft mij daarin uitstekend geadviseerd. Tijdens de laatste controle ontdekten zij dat er een letter ontbrak, waardoor een woord niet meer klopte. Ze namen direct telefonisch contact met mij op, zodat we de fout nog op tijd konden herstellen. Dat vond ik echt een geweldige service. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de klantgerichtheid en zullen hier zeker opnieuw bestellen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een fantastische review, ontzettend bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! 😊 We vinden het erg fijn om te horen dat ons team u goed heeft kunnen adviseren en dat we de fout in het ontwerp nog op tijd samen konden oplossen. Juist die laatste controle doen we met veel zorg, dus het is mooi om te lezen dat u dat zo heeft gewaardeerd. En natuurlijk ook hartelijk dank voor het delen van de leuke foto's! Geweldig om het eindresultaat te zien. We wensen u heel veel plezier met de items en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Zeer tevreden maar..

Ik heb 2x een bestelling gedaan en zal het zeker weer doen. Ik heb geen ervaring met afdrukken op t shirt dus de eerste bestelling was toevallig helemaal goed zelfs perfect. De 2de bestelling was perfect afgedrukt , maar zoals eerder benoemd heb ik geen ervaring met afdrukken op een shirt, wat resulteerde dat door de plastic afdruk het shirt aan de onderkant erg rimpelde en niet echt mooi was. Mijn fout maar had het prettig gevonden als ik daarop geattendeerd zou worden. Vandaar 4 sterren en geen 5 die makkelijk is te halen voor hen vandaar dat ik de volgende keer weer een bestelling plaats.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de bedrukking en dat je opnieuw bij ons wilt bestellen. Het geribbelde effect dat je beschrijft hoort niet blijvend te zijn. Mocht dit nog steeds aanwezig zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Dat is namelijk niet de bedoeling. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

⭐⭐⭐⭐⭐ TOP SERVICE

⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een fantastische service! Er was helaas een fout in de tekst op het T-shirt. Achteraf bleek dat deze fout al in mijn eigen aangeleverde ontwerp stond. Ondanks dat dit mijn eigen vergissing was, dacht Shirt-Discounter direct met mij mee en boden ze uit coulance aan om kosteloos een nieuw T-shirt met de juiste bedrukking te maken. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze het ook zó snel geregeld dat het nieuwe T-shirt zelfs nog op tijd binnen is om als cadeau te geven. Dat had ik echt niet verwacht! De communicatie was ontzettend vriendelijk, snel en persoonlijk. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Heel erg bedankt voor deze geweldige service. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen en kan Shirt-Discounter van harte aanbevelen!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een ontzettend mooie review, heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te schrijven! Fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat het nieuwe T-shirt alsnog op tijd was om cadeau te geven. Dat is precies waar we ons best voor doen. We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Heel veel plezier met het cadeau en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt Discounter

Allround zeer tevreden

Wij hebben nu inmiddels voor de vierde onze bandmerchendise laten drukken door shirt-discounter. Meerdere ontwerpen op verschillende kledingstukken. En elke keer zeer te spreken over het resultaat. De bedrukking ziet er superstrak uit en, mits juist behandeld (geen wasverzachter en wasdroger gebruiken), gaat het nog een flinke tijd mee ook. Mijn eigen vest zit na 3 jaar nog steeds geen scheurtje in. Ook de levertijd valt niet over te klagen. Je kunt precies meekijken welke stap wanneer wordt uitgevoerd. En ze blijven ook in drukkere tijden netjes binnen de levertijd. Ze zeggen 7 werkdagen, ik had mijn bestelling de 5de werkdag binnen. Ook wordt er goed mee gedacht, mocht één van de producten niet leverbaar zijn. Binnen een dag wordt er voor vervanging gezorgd. Dus in het kort; voor zowel de kwaliteit, de levertijd en de klantgerichtheid scoort shirt-discounter bij mij heel hoog. En zal dan ook niet zomaar opzoek gaan naar een andere drukkerij.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Beste, Hartelijk bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie inmiddels al meerdere keren voor ons hebben gekozen en zo tevreden zijn over zowel de kwaliteit van de bedrukking als onze service. We vinden het geweldig om te horen dat jullie bandmerchandise steeds naar wens is en dat jullie eigen vest na 3 jaar nog steeds mooi blijft. Ook bedankt voor de complimenten over onze communicatie en levertijden. We doen ons best om het proces zo duidelijk mogelijk te maken en onze klanten goed op de hoogte te houden. We kijken ernaar uit om jullie volgende ontwerpen weer met veel plezier te mogen bedrukken! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Betaalbare kwaliteit en supersnelle levering!

Betaalbaar, goede kwaliteit en puike sportshirts. Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Mooi is ook de zichtbare voortgang van het proces. Verbeterpunt: misschien worden de shirts na bedrukking iets te snel opgevouwen waardoor eea aan elkaar plakt en er in bepaalde opdrukken vouwen zitten.
Super snel geleverd met goede kwaliteit opdrukkingen. Wel een tip als je betsteld met allemaal verschilen de teksten even aangeven dat je ze allemaal op zelfde letterhoogte wi of dat je alle tekste even groot wil, daar zit namelijk wel een verschil in. Maar verder echt prima!! Ik zal hier zeker weer bestellen.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank u wel voor de vijf sterren en zeker ook voor de tip, want daar hebben wij echt iets aan. Zoals u beschrijft kan de letterhoogte per tekst verschillen als er vooraf niets over is afgesproken, dus het is goed dat u aangeeft dat even door te geven wanneer alles even groot moet worden. Wij nemen die opmerking intern mee en denken bij een volgende bestelling graag vooraf met u mee over hoe de teksten eruit komen te zien. Dat kan telefonisch op 036 2000 204, op werkdagen tussen 09:00 en 16:00.
Wat een geweldige service om een verkeerde bedrukking te herstellen. Op 5 juni een bestelling geplaatst om 2 petjes te bedrukken. Levertijd was twee dagen langer dan de eerste opgave. Deadline dat ze bij ons binnen moesten zijn was de 18e dit omdat we omdat we het zelf de 19e ook nog moesten opsturen. Bij binnenkomst op de 18e bleek dat shirt-discounter de tekst verkeerd bedrukt had in plaats van de tekst onder de afbeelding Jut en de andere pet Jul hadden ze 2x Jul gedrukt. Na telefonisch contact is nog op dezelfde dag een nieuw petje gedrukt en verzonden de volgende ochtend optijd binnen! Enorm bedankt voor de service.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een mooie review, bedankt! Erg fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert. Natuurlijk blijft een verkeerde bedrukking vervelend, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen herstellen en dat het nieuwe petje alsnog op tijd binnen was. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Eenvoudig, voordelig en prima kwaliteit

Artikelen zijn eenvoudig naar wens te maken en te bestellen. En dat tegen een goede prijs, ook bij kleinere aantallen. Bovendien werd mijn bestelling vlot geleverd, ondanks een drukkere ;) periode, en alles ziet er top uit. Bestelde artikelen: IB320 - Budget heren t-shirt 190gsm in diverse maten. Eén opmerking: XL valt bij mij (1m88 / 90kg) meer als een L en is daarom te krap rond de schouders. Maat XXL past daarentegen prima.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat het bestellen eenvoudig ging, de prijs goed beviel en dat de bestelling vlot is geleverd. Ook leuk om te horen dat alles er top uitziet. Bedankt ook voor uw opmerking over de maatvoering van het T-shirt. De pasvorm kan per artikel verschillen, maar uw feedback hierover nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Mooie tassen, afbeeldingen strak geplaatst!

Beste lezer, Producten Allereerst wil ik vermelden dat de producten heel mooi zijn en voldoen aan mijn verwachtingen. De plaatjes en kleuren zijn niet afwijkend van hetgeen wat ik tijdens het ontwerpen had gemaakt. Tassen zijn stevig en kunnen goed gebruikt worden voor basisschool rugzakjes, niet voor de allerkleinste kindjes. Vanaf jaar 4-5 is het nog wat ruimer op de rug, maar bij ons is ze niet meer te stoppen met haar nieuwe tas! Prijs De prijs per tas was ±€25. Dit behoudt marge voor webshops, maar als je dit zou integreren in een automatisch webshop systeem, zou het fijn zijn als je een kleine korting of iets dergelijks kan krijgen als bedrijfsmatige partner. Verzending Goede verzending. Snelle levering en goed verpakt. Ontwerpen Het programma waarmee je de tassen kan ontwerpen, is in vergelijking met andere grotere bedrijven een beetje basic. Het zou super zijn als je het ontwerp tijdens het maken als voorbeeld mockup kan zien. Hierdoor kan je verschillende perspectieven zien. Waardoor je het ontwerp nog scherper op de tas kan plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk geen full-overprint. De plaatjes blijven in grootte beperkt door de drukplaat. Hierdoor was het een beetje gokken hoe de tas er in het echt uit zou zien. Als ik meerdere tassen zou maken, is het lastig om verschillende designs constant op een bepaalde positie te behouden, zodat als ik alle tassen naast elkaar zou plaatsen, de teksten en illustraties perfect uitgelijnd zijn. Juist omdat de afbeeldingen niet volledig over de tas vallen weet je wel dat de afbeeldingen super strak zijn! Integratie webshop Helaas is er geen geautomatiseerde koppeling van Shirt Discounter met bijvoorbeeld mijn website. Hierdoor blijf ik de orders handmatig doorzetten. Met een order van 2 tassen is dat op zich te doen, maar het is niet volledig geïntegreerd in mijn automatische systemen. Dit maakt het lastiger om deze tassen in mijn webshop te plaatsen. Dit vind ik persoonlijk echt heel zonde, want nogmaals: de producten zijn strak en de verzending is goed! Feedback Hopelijk kan het automatisch integreren in webshops en het softwaresysteem om ontwerpen op de tassen te plaatsen geoptimaliseerd worden. Dit zou voor mij een mooie nieuwe stap zijn. Nogmaals bedankt voor de mooie tassen en wie weet kan je iets met de feedback! Met vriendelijke groet, Thijs van de Graaff Imagines Fabularum Mirabilium

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi Thijs, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de tassen, de kwaliteit van de bedrukking, de kleuren en de snelle verzending. Leuk om te horen dat de tas zo goed in de smaak valt. Ook bedankt voor uw duidelijke feedback over het ontwerpprogramma, de plaatsing van designs en de mogelijke webshop-integratie. We waarderen het dat u zo uitgebreid met ons meedenkt. Dit nemen we zeker mee als aandachtspunten voor de toekomst. Veel plezier met de tassen en bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
De service, spoed werd ook echt as spoed behandeld. De kleuren van de print is goed en komt overeen als het origineel. En het mailtje nadien hoe de shirt te behandelen bij het wassen was een verrassende extra. Al met al ben ik zeer tevreden met heel het proces. Aanlevering, afdruk, bezorging en nazorg.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Dank voor deze uitgebreide beoordeling. Fijn dat de spoed ook echt spoed bleek en dat de kleuren overeenkomen met uw origineel. Dat u het mailtje met wasadvies als extra ervoer doet ons plezier, dat sturen wij juist voor een lang mooi resultaat.

Topservice en geweldige kwaliteit!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Shirt Discounter. Alles verliep vlot van begin tot einde. De kwaliteit van de T-shirts en de bedrukking is geweldig, bestellen was super eenvoudig en het team was enorm behulpzaam. Een artikel dat wij graag wilden bestellen was oorspronkelijk uitverkocht, maar zij hebben echt hun best gedaan en ervoor gezorgd dat we het toch konden krijgen. Dat waarderen we enorm! Bovendien hadden ze de beste prijs die we konden vinden. Echt een aanrader! Wij bestellen hier zeker opnieuw!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een ontzettend mooie review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de T-shirts, de bedrukking en het bestelproces. Ook fijn om te lezen dat ons team u goed heeft kunnen helpen met het artikel dat eerst niet op voorraad was. We denken graag mee om een bestelling toch mogelijk te maken en vinden het super om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Veni vidi docui

Veni, vidi, docui. Maar nog niet uit. Op 17 juli doe ik definitief de schooldeuren achter mij dicht. Maar zover is het nog niet — en wie mij kent, weet dat ik niet zonder woorden afscheid neem. Op die dag volgt nog een laatste bijdrage. Beschouw dit als de trailer. Het t-shirt? Eigen ontwerp. Want als classicus weet je: als je wilt dat iets goed gedaan wordt, doe je het zelf. Magister Classicus Emeritus. Veni, vidi, docui. Gedrukt via shirt-discounter.nl, want academische waardigheid mag best betaalbaar zijn. Dan het getal op de borst: 67. Voor de Belastingdienst is dat de pensioengerechtigde leeftijd. Voor mijn leerlingen is het tegenwoordig een geheimzinnige cultuurcode — six seven, een hype die viral ging en die ik, als klassiek filoloog, eerlijk gezegd nog steeds niet volledig doorgrond. Maar als het voor beide generaties klopt, wie ben ik dan om te klagen? En dan, rechts op de foto, half verscholen tussen het groen: de Venus van Milo. Armenloos, maar statig. Een stille getuige van wat komen gaat. Op 17 juli meer. Veel meer. Exspectate. 🏛️

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor deze prachtige en originele review! Wat leuk om te lezen hoeveel gedachte, humor en persoonlijke betekenis er achter dit ontwerp zit. We vinden het bijzonder dat wij mochten bijdragen aan een shirt dat niet alleen een ontwerp is, maar echt een verhaal vertelt. Van de klassieke verwijzing tot het persoonlijke afscheid en zelfs de knipoog naar het getal 67: alles komt mooi samen. Fijn dat u voor Shirt-Discounter heeft gekozen om dit eigen ontwerp te laten bedrukken. We wensen u heel veel plezier met het shirt en alvast een bijzonder mooi afscheid op 17 juli. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Top kwaliteit gedrukt

Andere sites zeiden dat de foto wellicht te lage resolutie had, terwijl ik m niet eens zo groot kon plaatsen op de achterkant. Weet niet of jullie er nog wat extra aan hebben gedaan, maar hij is echt top kwaliteit op dit formaat! Sterker nog, hij zou zomaar nog groter gedrukt kunnen worden. Dochter is er ook helemaal blij mee!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de bedrukking. Leuk dat de foto zo mooi is uitgekomen en dat je dochter er helemaal blij mee is. Dat is precies waar we het voor doen! Veel plezier met jullie aankoop. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Prima website voor bedrukkingen

Makkelijke website om te bestellen, communicatie over levering was duidelijk, levering zelf was prima. Kwaliteit bedrukking is goed bij ontvangst. Tip: ik had een shopper laten bedrukken. Echter miste ik de afmetingen. Waardoor het lastig was om in te schatten hoe groot de tas was. Wellicht dit toevoegen aan product informatie

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden over het drukken van mijn t-shirts! De afbeelding bevat wel wat pixels maar dat ligt aan mij hoe ik de afbeelding had gemaakt, hierin zal ik nog verder gaan experimenteren zodat het nog beter wordt. (Tevens wordt daar wel voor gewaarschuwd!) Dus over de kwaliteit van shirts en de kwaliteit van de druk is het perfect verlopen en ga ik hier nog vaker bestellen! Mijn dank is groot en tot de volgende keer!

shirt-discounter.nl

Een goed gebalanceerde mix tussen jonge en ambitieuze ondernemers en authentieke vakmensen van het eerste uur, gevestigd in één drukkerij waar we al vanaf 1998 iedere dag textiel van een hoogwaardige ...