shirt-discounter.nl

11.125 reviews in totaal   2.678 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de kwaliteit van de producten en de bedrukking. De snelle levering wordt vaak geprezen. De klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren, waarbij fouten snel en kosteloos worden opgelost, soms zelfs proactief. De communicatie is meestal snel, duidelijk en prettig. De prijs/kwaliteit-verhouding wordt als gunstig beschouwd en de producten zijn betaalbaar, zeker bij kleine oplages. De ontwerptool wordt als gebruiksvriendelijk gezien. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten melden klachten over beperkte functionaliteit van de ontwerptool en de weergave op mobiele apparaten. Er zijn enkele klachten over vertragingen of niet nagekomen leveringsbeloften. Ook melden sommige klanten problemen met het ontvangen van e-mails of de opvolging daarvan.

Reviewsshirt-discounter.nl

(1956)

Zeer tevreden maar..

Ik heb 2x een bestelling gedaan en zal het zeker weer doen. Ik heb geen ervaring met afdrukken op t shirt dus de eerste bestelling was toevallig helemaal goed zelfs perfect. De 2de bestelling was perfect afgedrukt , maar zoals eerder benoemd heb ik geen ervaring met afdrukken op een shirt, wat resulteerde dat door de plastic afdruk het shirt aan de onderkant erg rimpelde en niet echt mooi was. Mijn fout maar had het prettig gevonden als ik daarop geattendeerd zou worden. Vandaar 4 sterren en geen 5 die makkelijk is te halen voor hen vandaar dat ik de volgende keer weer een bestelling plaats.

⭐⭐⭐⭐⭐ TOP SERVICE

⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een fantastische service! Er was helaas een fout in de tekst op het T-shirt. Achteraf bleek dat deze fout al in mijn eigen aangeleverde ontwerp stond. Ondanks dat dit mijn eigen vergissing was, dacht Shirt-Discounter direct met mij mee en boden ze uit coulance aan om kosteloos een nieuw T-shirt met de juiste bedrukking te maken. Alsof dat nog niet genoeg was, hebben ze het ook zó snel geregeld dat het nieuwe T-shirt zelfs nog op tijd binnen is om als cadeau te geven. Dat had ik echt niet verwacht! De communicatie was ontzettend vriendelijk, snel en persoonlijk. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Heel erg bedankt voor deze geweldige service. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen en kan Shirt-Discounter van harte aanbevelen!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een ontzettend mooie review, heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te schrijven! Fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat het nieuwe T-shirt alsnog op tijd was om cadeau te geven. Dat is precies waar we ons best voor doen. We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Heel veel plezier met het cadeau en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt Discounter

Allround zeer tevreden

Wij hebben nu inmiddels voor de vierde onze bandmerchendise laten drukken door shirt-discounter. Meerdere ontwerpen op verschillende kledingstukken. En elke keer zeer te spreken over het resultaat. De bedrukking ziet er superstrak uit en, mits juist behandeld (geen wasverzachter en wasdroger gebruiken), gaat het nog een flinke tijd mee ook. Mijn eigen vest zit na 3 jaar nog steeds geen scheurtje in. Ook de levertijd valt niet over te klagen. Je kunt precies meekijken welke stap wanneer wordt uitgevoerd. En ze blijven ook in drukkere tijden netjes binnen de levertijd. Ze zeggen 7 werkdagen, ik had mijn bestelling de 5de werkdag binnen. Ook wordt er goed mee gedacht, mocht één van de producten niet leverbaar zijn. Binnen een dag wordt er voor vervanging gezorgd. Dus in het kort; voor zowel de kwaliteit, de levertijd en de klantgerichtheid scoort shirt-discounter bij mij heel hoog. En zal dan ook niet zomaar opzoek gaan naar een andere drukkerij.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Beste, Hartelijk bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie inmiddels al meerdere keren voor ons hebben gekozen en zo tevreden zijn over zowel de kwaliteit van de bedrukking als onze service. We vinden het geweldig om te horen dat jullie bandmerchandise steeds naar wens is en dat jullie eigen vest na 3 jaar nog steeds mooi blijft. Ook bedankt voor de complimenten over onze communicatie en levertijden. We doen ons best om het proces zo duidelijk mogelijk te maken en onze klanten goed op de hoogte te houden. We kijken ernaar uit om jullie volgende ontwerpen weer met veel plezier te mogen bedrukken! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
Wat een geweldige service om een verkeerde bedrukking te herstellen. Op 5 juni een bestelling geplaatst om 2 petjes te bedrukken. Levertijd was twee dagen langer dan de eerste opgave. Deadline dat ze bij ons binnen moesten zijn was de 18e dit omdat we omdat we het zelf de 19e ook nog moesten opsturen. Bij binnenkomst op de 18e bleek dat shirt-discounter de tekst verkeerd bedrukt had in plaats van de tekst onder de afbeelding Jut en de andere pet Jul hadden ze 2x Jul gedrukt. Na telefonisch contact is nog op dezelfde dag een nieuw petje gedrukt en verzonden de volgende ochtend optijd binnen! Enorm bedankt voor de service.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een mooie review, bedankt! Erg fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert. Natuurlijk blijft een verkeerde bedrukking vervelend, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen herstellen en dat het nieuwe petje alsnog op tijd binnen was. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Mooie tassen, afbeeldingen strak geplaatst!

Beste lezer, Producten Allereerst wil ik vermelden dat de producten heel mooi zijn en voldoen aan mijn verwachtingen. De plaatjes en kleuren zijn niet afwijkend van hetgeen wat ik tijdens het ontwerpen had gemaakt. Tassen zijn stevig en kunnen goed gebruikt worden voor basisschool rugzakjes, niet voor de allerkleinste kindjes. Vanaf jaar 4-5 is het nog wat ruimer op de rug, maar bij ons is ze niet meer te stoppen met haar nieuwe tas! Prijs De prijs per tas was ±€25. Dit behoudt marge voor webshops, maar als je dit zou integreren in een automatisch webshop systeem, zou het fijn zijn als je een kleine korting of iets dergelijks kan krijgen als bedrijfsmatige partner. Verzending Goede verzending. Snelle levering en goed verpakt. Ontwerpen Het programma waarmee je de tassen kan ontwerpen, is in vergelijking met andere grotere bedrijven een beetje basic. Het zou super zijn als je het ontwerp tijdens het maken als voorbeeld mockup kan zien. Hierdoor kan je verschillende perspectieven zien. Waardoor je het ontwerp nog scherper op de tas kan plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk geen full-overprint. De plaatjes blijven in grootte beperkt door de drukplaat. Hierdoor was het een beetje gokken hoe de tas er in het echt uit zou zien. Als ik meerdere tassen zou maken, is het lastig om verschillende designs constant op een bepaalde positie te behouden, zodat als ik alle tassen naast elkaar zou plaatsen, de teksten en illustraties perfect uitgelijnd zijn. Juist omdat de afbeeldingen niet volledig over de tas vallen weet je wel dat de afbeeldingen super strak zijn! Integratie webshop Helaas is er geen geautomatiseerde koppeling van Shirt Discounter met bijvoorbeeld mijn website. Hierdoor blijf ik de orders handmatig doorzetten. Met een order van 2 tassen is dat op zich te doen, maar het is niet volledig geïntegreerd in mijn automatische systemen. Dit maakt het lastiger om deze tassen in mijn webshop te plaatsen. Dit vind ik persoonlijk echt heel zonde, want nogmaals: de producten zijn strak en de verzending is goed! Feedback Hopelijk kan het automatisch integreren in webshops en het softwaresysteem om ontwerpen op de tassen te plaatsen geoptimaliseerd worden. Dit zou voor mij een mooie nieuwe stap zijn. Nogmaals bedankt voor de mooie tassen en wie weet kan je iets met de feedback! Met vriendelijke groet, Thijs van de Graaff Imagines Fabularum Mirabilium

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi Thijs, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de tassen, de kwaliteit van de bedrukking, de kleuren en de snelle verzending. Leuk om te horen dat de tas zo goed in de smaak valt. Ook bedankt voor uw duidelijke feedback over het ontwerpprogramma, de plaatsing van designs en de mogelijke webshop-integratie. We waarderen het dat u zo uitgebreid met ons meedenkt. Dit nemen we zeker mee als aandachtspunten voor de toekomst. Veel plezier met de tassen en bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Eenvoudig, voordelig en prima kwaliteit

Artikelen zijn eenvoudig naar wens te maken en te bestellen. En dat tegen een goede prijs, ook bij kleinere aantallen. Bovendien werd mijn bestelling vlot geleverd, ondanks een drukkere ;) periode, en alles ziet er top uit. Bestelde artikelen: IB320 - Budget heren t-shirt 190gsm in diverse maten. Eén opmerking: XL valt bij mij (1m88 / 90kg) meer als een L en is daarom te krap rond de schouders. Maat XXL past daarentegen prima.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat het bestellen eenvoudig ging, de prijs goed beviel en dat de bestelling vlot is geleverd. Ook leuk om te horen dat alles er top uitziet. Bedankt ook voor uw opmerking over de maatvoering van het T-shirt. De pasvorm kan per artikel verschillen, maar uw feedback hierover nemen we zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Topservice en geweldige kwaliteit!

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Shirt Discounter. Alles verliep vlot van begin tot einde. De kwaliteit van de T-shirts en de bedrukking is geweldig, bestellen was super eenvoudig en het team was enorm behulpzaam. Een artikel dat wij graag wilden bestellen was oorspronkelijk uitverkocht, maar zij hebben echt hun best gedaan en ervoor gezorgd dat we het toch konden krijgen. Dat waarderen we enorm! Bovendien hadden ze de beste prijs die we konden vinden. Echt een aanrader! Wij bestellen hier zeker opnieuw!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat een ontzettend mooie review, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de T-shirts, de bedrukking en het bestelproces. Ook fijn om te lezen dat ons team u goed heeft kunnen helpen met het artikel dat eerst niet op voorraad was. We denken graag mee om een bestelling toch mogelijk te maken en vinden het super om te horen dat dit zo gewaardeerd wordt. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Veni vidi docui

Veni, vidi, docui. Maar nog niet uit. Op 17 juli doe ik definitief de schooldeuren achter mij dicht. Maar zover is het nog niet — en wie mij kent, weet dat ik niet zonder woorden afscheid neem. Op die dag volgt nog een laatste bijdrage. Beschouw dit als de trailer. Het t-shirt? Eigen ontwerp. Want als classicus weet je: als je wilt dat iets goed gedaan wordt, doe je het zelf. Magister Classicus Emeritus. Veni, vidi, docui. Gedrukt via shirt-discounter.nl, want academische waardigheid mag best betaalbaar zijn. Dan het getal op de borst: 67. Voor de Belastingdienst is dat de pensioengerechtigde leeftijd. Voor mijn leerlingen is het tegenwoordig een geheimzinnige cultuurcode — six seven, een hype die viral ging en die ik, als klassiek filoloog, eerlijk gezegd nog steeds niet volledig doorgrond. Maar als het voor beide generaties klopt, wie ben ik dan om te klagen? En dan, rechts op de foto, half verscholen tussen het groen: de Venus van Milo. Armenloos, maar statig. Een stille getuige van wat komen gaat. Op 17 juli meer. Veel meer. Exspectate. 🏛️

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor deze prachtige en originele review! Wat leuk om te lezen hoeveel gedachte, humor en persoonlijke betekenis er achter dit ontwerp zit. We vinden het bijzonder dat wij mochten bijdragen aan een shirt dat niet alleen een ontwerp is, maar echt een verhaal vertelt. Van de klassieke verwijzing tot het persoonlijke afscheid en zelfs de knipoog naar het getal 67: alles komt mooi samen. Fijn dat u voor Shirt-Discounter heeft gekozen om dit eigen ontwerp te laten bedrukken. We wensen u heel veel plezier met het shirt en alvast een bijzonder mooi afscheid op 17 juli. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Top kwaliteit gedrukt

Andere sites zeiden dat de foto wellicht te lage resolutie had, terwijl ik m niet eens zo groot kon plaatsen op de achterkant. Weet niet of jullie er nog wat extra aan hebben gedaan, maar hij is echt top kwaliteit op dit formaat! Sterker nog, hij zou zomaar nog groter gedrukt kunnen worden. Dochter is er ook helemaal blij mee!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de bedrukking. Leuk dat de foto zo mooi is uitgekomen en dat je dochter er helemaal blij mee is. Dat is precies waar we het voor doen! Veel plezier met jullie aankoop. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden over het drukken van mijn t-shirts! De afbeelding bevat wel wat pixels maar dat ligt aan mij hoe ik de afbeelding had gemaakt, hierin zal ik nog verder gaan experimenteren zodat het nog beter wordt. (Tevens wordt daar wel voor gewaarschuwd!) Dus over de kwaliteit van shirts en de kwaliteit van de druk is het perfect verlopen en ga ik hier nog vaker bestellen! Mijn dank is groot en tot de volgende keer!

Professioneel en keurige verzending

Wij waren opzoek naar een shirt bedrukker omdat we een shirt wilden laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest, we kwamen qua prijs / kwaliteit verhouding al snel uit op shirtdiscounter en het is ons ook echt zeker niet tegengevallen, vanaf het begin af aan heel netjes op de hoogte gehouden en vrij snel het shirt geleverd gekregen (Iets later dan verwacht door geklungel door PostNL) maar erg tevreden! Enige wat lastig is, is een shirt ontwerpen op een mobiele telefoon, wellicht dat hier de site op aangepast kan worden, verder op laptop en tablet heel prettig te ontwerpen

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat leuk om te horen dat u bij ons bent uitgekomen voor het vrijgezellenfeest en dat het eindresultaat goed is bevallen. Fijn dat u vanaf het begin netjes op de hoogte bent gehouden en dat het shirt snel geleverd is, ondanks de vertraging bij PostNL. Ook bedankt voor uw waardevolle feedback over het ontwerpen via de mobiele telefoon. We nemen dit graag mee om de gebruikservaring verder te verbeteren. Veel plezier met het shirt en alvast een geslaagd vrijgezellenfeest gewenst! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Een aanrader voor het bedrukken van kleding

Wij hebben nu een paar keer van Shirt Discounter gebruik gemaakt, allemaal kleine oplagen / hoeveelheden. Wij zijn uiterst tevreden over de website, het ontwerpen, bestellen en leveren. Als je hulp nodig hebt zijn ze goed bereikbaar en staan je netjes te woord (soms een beetje gehaast, maar altijd netjes). Eenmaal besteld wordt je heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De kwaliteit van de spullen die wij besteld hebben zijn goed en het printwerk komt er voor ons altijd goed uit. Heel tevreden en zullen zeker nog met bestellen in de toekomst.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat u al meerdere keren tevreden bij ons heeft besteld. Goed om te horen dat de website, het ontwerpen, bestellen en leveren naar wens verlopen en dat u ook onze bereikbaarheid en updates over de voortgang als prettig ervaart. We nemen uw opmerking over de soms wat gehaaste communicatie zeker mee. Geweldig dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten en het printwerk. We waarderen uw vertrouwen enorm en helpen u in de toekomst graag weer met nieuwe bestellingen! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Heel klantvriendelijk!

2 shirts laten bedrukken voor mijn dochter tbv eindmusical. Op de website is eenvoudig een ontwerp te maken. Bij ontvangst overtrof het onze verwachtingen. Mooi geprint, we zijn er heel blij mee! Heel prettig is dat bij vragen er snel gehandeld en gereageerd wordt. Behulpzaam en vriendelijk. Superfijn! Aanrader om te bestellen!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor deze mooie review! Fijn dat het ontwerpen via de website makkelijk ging en dat de shirts bij ontvangst zelfs boven verwachting waren. Super om te horen dat jullie blij zijn met de bedrukking voor de eindmusical van uw dochter. Ook mooi dat u het contact met ons als snel, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Ontwerp fout en klantcontact uitstekend

Er was iets misgegaan met mijn opgestuurde ontwerp, waar ik zelf later pas achter kwam. Na contact opgenomen te hebben en wat geluk kon het gelukkig snel gefixt worden door de behulpzame en vriendelijke mensen waarmee ik contact had. Hele fijne ervaring.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat we het probleem met het ontwerp snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken, dus het is leuk om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Kwaliteit tov de kosten zijn helemaal prima, met name voor een beperkt aantal shirts (10). Enige minpunt in mijn specifieke geval was de drukte die er was, waardoor levering iets later dan gebruikelijk was. Ik had een dag marge tov de tijdslijnen op de website over voor ik een weekend weg ging (waar de shirts voor bedoeld waren), maar helaas was dat niet genoeg.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wel vinden we het jammer dat de levering in jouw geval net niet op tijd was voor jullie weekend weg. Onze excuses daarvoor. Bedankt voor je begrip. We hopen dat de shirts alsnog goed van pas zijn gekomen en zien je graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Toppie

Ze waren erg duidelijk en het was snel geleverd. Het enige wat misschien een klein beetje verwarrend was, was dat ik op mijn telefoon het design op het shirt wou zetten, maar dat de site mij niet de foto liet verplaatsen of verwijderen. Uiteindelijk is alles helemaal prima gelukt. Dit kan namelijk ook aan mijn telefoon liggen of dat de site niet voor telefoons is gemaakt.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en dat uw bestelling snel is geleverd. Dank ook voor uw feedback over het ontwerpen via de telefoon. Het kan inderdaad voorkomen dat dit op een laptop of computer net wat beter werkt. We nemen dit zeker mee om onze website verder te verbeteren. Goed om te horen dat het uiteindelijk helemaal naar wens is gelukt! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
De kwaliteit is heel goed. Alleen de M viel wel wat klein zodat in het geheel genomen het shirt wat strak zat voor een M. Verder was de opdruk van het shirt heel goed gedaan, alleen vond ik de letters wat aan de kleine kant. Ik had ze graag een slag groter gewild.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het shirt en de bedrukking. Bedankt ook voor je feedback over de pasvorm en de grootte van de tekst. We nemen dit zeker mee. Mocht je een volgende keer twijfelen over de maat of de afmetingen van de bedrukking, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Goede service en vriendelijk personeel!

Nadat ik een aantal jassen met bedrukking verkeerd heb ontvangen heb ik contact gehad met de klantenservice. Ze hebben dit heel netjes opgelost en binnen 2 werkdagen had ik de juiste jassen binnen. Daarnaast zijn het mooie en kwalitatieve jassen

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Ook leuk om te lezen dat de jassen goed bevallen en aan uw verwachtingen voldoen. Veel plezier met uw bestelling! Vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter

Gewoon goed

Het ontwerp- en bestelproces was heel gebruiksvriendelijk. De klantenservice reageert snel en op een prettige toon bij vragen. Het productieproces is heel goed te volgen met de statusupdates en de levering was nog sneller dan verwacht, zelfs met Hemelvaart er tussen. De kwaliteit van de vesten is top!

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen en bestellen gebruiksvriendelijk is verlopen en dat u onze klantenservice als snel en prettig heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat de statusupdates duidelijk waren en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. Geweldig dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de vesten. We wensen u veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter
prima kwaliteit. Ik heb als test een wit vector logo als png op een zwart tshirt laten maken, en het resultaat was uitstekend. Prijs kwaliteit verhouding vind ik netjes. Dit is leuker dan iets standaard kopen. Blij mee.

Antwoord van shirt-discounter.nl

Hi, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de bedrukking en dat het resultaat precies is geworden zoals je had gehoopt. Ook leuk dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Veel plezier met je T-shirt en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Shirt-Discounter