6 dec. 2022
Aanrader! Dinsdagavond mijn bedrukte shirt online aangevraagd en donderdag kreeg ik een bericht dat het de volgende dag geleverd zou worden. Echter klein foutje van mijn kant, ik had de levering in de avond aangeklikt terwijl ik dan niet op dat adres zou zijn. Het shirt had ik echter dezelfde dag nodig aangezien het een afscheidskadootje was. In paniek belde ik naar het kantoor en werd vriendelijk te woord gestaan door Marcel. Hij heeft de hele levering (die op het punt van vertrekken stond) doorzocht om mijn pakketje eruit te vissen. Snel ben ik naar het hoofdkantoor gereden om persoonlijk mijn pakketje op te halen. Ik werd warm ontvangen door het team en mijn shirt werd zelfs nog een keertje extra gestreken! Ook kreeg ik (zonder daarom te hebben gevraagd!!) de verzendkosten terug. Deze service zie je niet veel meer, dus voor mij een dikke 10! Dank aan Mitchell voor het snelle mailcontact en Marcel voor de gezellige telefoontjes!
Bestelling gedaan op donderdag 10 november voor een verjaardag op woensdag 16 november. Staat binnen 1-3 werkdagen verzonden, heb als opmerking nog erbij vermeld dat voor woensdag zeker in huis zou willen hebben. Maandag via mail status opgevraagd. Dag later op dinsdag mail dat bestelling woensdag ochtend pas verstuurd zou worden😡. Lezen blijkbaar geen opmerkingen die klant erbij vermeld, dan hadden ze contact kunnen opnemen dat dit niet haalbaar was of het juist wel regelen🧐. Vrijdag is blijkbaar geen werkdag, want dan wordt pas textiel besteld, maandag gaat dan in productie. Bull shit vrijdag is een werkdag en als men zich aan de vermelde term had gehouden waarom wij hebben besteld dan hadden we het dinsdag gehad. Bedrijf is tevens niet voor rede vatbaar en verschuilt zich achter vrijdag telt niet mee als werkdag. Nou jammer als je voor de eerste keer besteld, en daar blijft het ook bij. Dit is onze ervaring, er zullen we ook ongetwijfeld veel goede zijn. Maar als eigenaar van zelf een aardige online shop, vindt ik
Iedere klacht er 1 teveel en zoeken we altijd naar wen gepaste en correcte oplossing voor de klant. Ja ook als het niet onze fout is! Dat noemen ze shop beleving.
Print op het t-shirt was echt heel mooi. Model van het (dames)shirt ook goed. Bij twijfel raad ik aan een maatje groter te nemen.
Alleen bij het uitpakken bleek dat de binnenkanten van de shirts helemaal aan elkaar zaten. Dat was best spannend om van elkaar af te halen. Je kunt het ietsje zien op de print aan de voorkant
Bedrukking en de tshirt is zeker mooie kwaliteit. Maar helaas valt de kinder shirt veel kleiner uit dan de maat. Het past gelukkig net wel. Maar 98 valt als een 80/92. Verder ook telefonisch contact gehad en ze hebben me snel geholpen met een aanpassing op mijn ontwerp.
2 sep. 2023
Super!
Echt super! Eerste aangeleverde bestanden waren niet scherp, dus kreeg netjes een bericht of ik een ander bestand kon aanleveren. Ze drukken pas echt tot het perfect is. Het resultaat is super! Hele gave teamtruien! Heeeel blij mee! Wij gaan vaker hier bestellen!
6 sep. 2023
Positief verrast over kwaliteit
De sportshirts die ik had besteld met daarop mijn bedrijfslogo, was van goede kwaliteit. Echt super tevreden! Qua bestelling en levering duurde het een week voordat ik de shirts in huis had. Het was prettig geweest om dit van tevoren te weten.
4 sep. 2023
Tevreden over de kwaliteit van de kleding, de print is mooi en netjes gedrukt.
Levertijd duurde langer dan op de site is aangegeven maar dat komt waarschijnlijk omdat het vakantie periode is. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug.
6 sep. 2023
Afbeelding niet op juiste plaatst gedrukt.
De afdruk op de polo’s zijn niet helemaal geplaatst zoals ik wel had aangegeven bij de bestelling.
Zou mee op de borst gedrukt mogen worden.
Zit nu meer bij de oksel…dat is jammer.
Levering is wel super netjes.
Mooi optijd. Complimenten.
We hadden de shirts binnen 3 dagen nodig en shirt discounter nam contact met me op dat ze dit niet gingen halen en we hebben toen moeiteloos de opdracht kunnen afzeggen en het geld was meteen weer terug op de rekening!
Assistent was really kind. They also called me to arrange few things and it’s run all fine. Delivery was also fast and t shirts quality was more than o expected. Haven’t used yet, but definitely love it.
28 aug. 2023
Kwaliteit is goed, foto's op de shirts ook, enige kleine dingetje is dat ze een aantal dagen later klaar waren dan ze op de site aangeven, gelukkig op tijd besteld, dus dat maakt niet veel uit verder.
24 aug. 2023
Makkelijk om zelf te ontwerpen en zeer goede drukkwaliteit, belangrijke was tips erbij geleverd. Komen afspraken na goede en mooi geleverde shirt en voor een hele mooie prijs.
2 sep. 2023
Beter naar de klant luisteren en duidelijker het maximale formaat aangeven van de bedrukking. Opletten dat de pers de kleding niet verbrand. Kleding voelt wel fijn aan
topkwaliteit op tijd
De t-shirts werden binnen de op de website gestelde termijn gedrukt een meegegeven met post.nl. De bedrukking was prachtig en de loopshirts waren van topkwaliteit.
27 aug. 2023
Attent en alert
Had opmerking gemaakt over belang van tijdige levering. Dit werd heel eerlijk opgepakt en dat was heel prettig. En mooi product voor goede prijs
Snel en netjes
Shirt ziet er mooie uit en was binnen een paar dagen binnen. De bedrukking is netjes, nu afwachten hoe het een paar wasbeurten doorstaat.
Goede shirts, de site is duidelijk en makkelijk in gebruik. Sommige kleuren zien er op de site lichter uit dan ze in het echt zijn.
3 sep. 2023
Bedrijf komt hun beloftes na, snelle levering en toen er iets mis ging werd het prima opgelost. Al met al dik tevreden :)
De kwaliteit en vooral service is super!
De kwaliteit en vooral service is echt top! Snelle respons-rate, heel fijn! En meedenkend in oplossingen/mogelijkheden.
Geïmporteerde beoordelingen