mosz-accessoires.nl

213 reviews in totaal   140 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de stevige, mooie en duurzame kwaliteit van de tassen en koffers. De vriendelijke, oplossingsgerichte en persoonlijke service wordt vaak geprezen. Ook de snelle verzending en levering van bestellingen wordt als zeer positief ervaren. Daarnaast waarderen klanten de zorgvuldige, mooie en soms persoonlijke verpakking van hun bestelling. De communicatie wordt als prettig, snel en duidelijk ervaren, zowel via mail als telefonisch. Problemen worden volgens klanten snel en goed opgelost, bijvoorbeeld bij garantie of ruilingen.

Reviewsmosz-accessoires.nl

Top kwaliteit, chique & praktisch

Nou echt mega blij mee! Ten eerste belde ze me al op, omdat ik via de ski blog op de website terecht was gekomen. Ze vermoedde dat ik het tasje voor de ski vakantie had besteld en checkte even bij me in of ik had gezien dat het om een pre order ging. Ze had 1 als voorbeeld en die heeft ze opgestuurd. Prachtige kwaliteit en kan niet wachten ermee te skien morgen 🩷

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Wat een mooie review zeg. Heb het gelezen met een hele grote glimlach op mijn gezicht. Enorm bedankt. En ik hoop dat je een heerlijke skivakantie hebt gehad.
Mooie bumbag. Link gekregen als onderdeel van verlanglijstje. Artikel besteld en werd volgende dag al geleverd. Kwaliteit van de tas is super dus jarige was superblij. Kortom prima webwinkel!

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat de bumbag zo goed in de smaak viel en dat de jarige er blij mee was. Fijn ook dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de tas. Daar worden wij heel blij van! Groetjes Denise
W H
Wendy H.
Prachtige kofferset & bagagetas De kleur precies zoals op de afbeelding. Zeer snelle service & zeer goed verpakt! Géén verbeterpunten.

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Lieve Wendy, wat een mooi compliment! Enorm blij mee. Veel reisplezier. Lieve groetjes Denise

Fijne website. Mooie tas. Goeie communicatie en geboden snelle oplossing voor een verkeerd verstuurde tas. Goed bereikbaar zelfs in het weekend. Top

Mooie tas en geweldig deze kleur

Snel contact gehad via de watts app. Bestelling snel ontvangen en super blij met de mooie tas. In het echt nog mooier🤩

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Goedemorgen Hannie, wat een mooie review zeg! Enorm blij mee! Dankjewel. En veel plezier met jouw mooie tas. Liefs, Denise
Snel verzonden en ontzettend leuk verpakt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe strandtas!

Dat is heel leuk om te lezen! Daar doen we het voor. Lieve groetjes Denise

TOP koffer en verleidelijke tassen..

Heel fijne communicatie en levering. Trots op mijn koffer en klaar om weer te reizen

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Wat een heerlijke review, dankjewel! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je koffer. Geniet van alle mooie reizen! Liefs, Denise
Top ervaring. Pure kwaliteit. Geweldige customer care Mooie cadeauverpakking. Kortom 10 uit 10!

Wauw Han! Wat een mooie review. Enorm bedankt. Liefs, Denise
Een prachtige rugzak voor de kleindochter, zeer snel bezorgd.

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Wat leuk om te horen, dankjewel voor deze review! We hopen dat je kleindochter heel veel plezier beleeft aan haar nieuwe rugzak. Veel plezier ermee!
Heel fijn bedrijf. En koffer die ik besteld heb is heel mooi!

Wat super om te lezen! Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes Denise
Prima tas, veel vakken, goede kwaliteit

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de mooie review. Lieve groetjes Denise

Hele fijne koffer en top service

Hele fijne koffer! Kleurstelling is prachtig en afwerking elegant. Handig formaat voor een lange reis of om met 2 personen te delen. Wielen en koffer zijn stevig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Service bij Mosz is super! Ze reageren snel bij vragen en zijn service en oplossingsgericht!

Geweldig! Wat zijn we blij dit te horen! Ontzettend bedankt! Groetjes Denise
Fijne bezorging! Niets op aan te merken. Heel blij met de tas!!

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Top! Geen gedoe... Gewoon goed. Top! Helemaal leuk om te lezen. Nogmaals bedankt. Groetjes Denise
Prachtige tas! Veel ruimte, mooi afgewerkt
Perfecte snelle service. Had een vraag en kreeg zeer snel antwoord. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Bedankt voor je fijne review! Heel leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit. Daar worden we blij van! Liefs, Denise
mooie weekend tas besteld en hij is werkelijk prachtig, ben er erg blij mee.

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Ah Joke! Wat top dat de tas zo goed in de smaak valt! Bedankt voor jouw review. Liefs, Denise

Topper op de piste

Een heel mooi ski tasje besteld. Uniek vanwege de vorm en ruimte voor noodzakelijke spullen onderweg. De afwerking met gespen kan voor mij beter, maar dat is persoonlijk. Het is echt een eyecatcher!

Geweldig, zo fijn om te horen! En dank je wel voor je feedback! Liefs, Denise
Snelle levering, heel mooi verpakt en belangrijkste super mooie tassen, had alleen online gezien en zijn echt nog mooier als op de foto's

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Prachtig compliment. Enorm bedankt voor jouw mooie review! En veel plezier met jouw mooie set!
Supersnel in huis! Dank jullie wel nogmaals!

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Top! Daar doen we het voor! Bedankt voor jouw fijne review.

Antwoord van mosz-accessoires.nl

Goedemiddag Wilma, bedankt voor jouw mooie beoordeling. Veel plezier met jouw mooie tas. Lieve groetjes Denise