hoedshop.nl

23.982 reviews in totaal   3.335 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de productkwaliteit, met veel lof voor de gebruikte materialen, afwerking en duurzaamheid. De klantenservice wordt als vriendelijk, snel en oplossingsgericht ervaren. Retourneren en omruilen verloopt vlot en zonder extra kosten, wat erg gewaardeerd wordt. Het ruime en gevarieerde assortiment, samen met het duidelijke en gebruiksvriendelijke ontwerp van de webshop, krijgt veel complimenten. Klanten zijn ook te spreken over de maatadviezen, het virtueel passen en de duidelijke instructies, wat bijdraagt aan het vinden van de juiste maat en pasvorm. Daarnaast wordt de zorgvuldige en stevige verpakking positief genoemd. Aan de andere kant zijn er regelmatig klachten over de bezorgdienst, met name DPD, vanwege beschadigde pakketten, late leveringen of onpersoonlijke aflevering. Ook zijn er enkele opmerkingen over beschadigde dozen door transport. De filterfunctie van de webshop wordt soms als verwarrend ervaren en bij afwijkende maten ontstaat er soms verwarring of teleurstelling. Incidenteel is er sprake van vertragingen in de communicatie met de klantenservice.

Reviewshoedshop.nl

Mayser Menowin hoed is van een mooie kwaliteit en goed afgewerkt. Helaas een maat te groot. Duidelijke retourprocedure en laten omruilen. Omdat ik deze mee wilde nemen op vakantie heb ik contact opgenomen met de service afdeling. Perfect afgehandeld; nog voordat mijn hoed was retour was ontvangen hebben zij de omruil verwerkt en de goede maat toegestuurd. Mooi op tijd. Dank je Geke, fijne service.
N S
Nick S.

Hoedshop is top, DPD verteld leugens over de levering.

De hoedshop service is perfect en de website laat het bestellen vlot verlopen. Helaas, helaas trekt de DPD levering op niks. DPD beweert dat ze mij gemist hebben. Dat kan niet, want ik was thuis. Vanuit mijn woning heb ik zicht op de straat. DPD is zelfs niet in de wijk geweest, ook niet in de straat en zeker niet aan mijn deur. Gevolg, het pakket moest worden afgehaald in een afhaalpunt. Op zich niet erg, maar de leugen die DPD vertelt zou niet mogen.

Stetson Licano Toyo Trilby

De Stetson Licano Toyo Trilby was precies wat ik had verwacht. Fijne hoed, mooie kleur, betaalbaar en past helemaal goed. Bijzonder ontevreden was ik over de bezorgservice van DPD. De levering duurde veel te lang (sowieso niet de beloofde 1-2 dagen). Daarnaast zou het geleverd worden in een uitgifte kluis omdat we niet thuis waren. Dat was bevestigd door DPD, maar daar is het nooit gebracht. DPD heeft het gewoon in de struiken bij de voordeur gezet (dagen later). Dat kun je in een stad als Den Haag beter niet doen..... Het zou handiger zijn als Hoedshop DPD standaard verzoekt het pakket af te leveren bij een dichtsbijzijnd afgiftepunt indien mensen niet thuis zijn

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat de Stetson Licano Toyo Trilby aan uw verwachtingen voldoet en goed past. Wat betreft de levering: bij deze bestelling was gekozen voor Economy-verzending met DPD, waarvoor een levertijd van 3-5 werkdagen geldt. De zending is daarmee binnen de aangegeven termijn geleverd; de levertijd van 1-2 werkdagen geldt voor een snellere verzendoptie. Dat neemt niet weg dat wij het zeer betreuren dat DPD het pakket uiteindelijk op een onveilige plek bij de voordeur heeft achtergelaten. Dat is uiteraard niet de bedoeling, zeker niet wanneer eerder een levering via een afgiftepunt of kluis was aangekondigd. Wij begrijpen uw kritiek volledig en nemen uw feedback mee. Voor een volgende levering kunt u via de DPD-trackingpagina zelf eventueel een andere bezorgoptie kiezen, bijvoorbeeld levering bij een parcelshop. Dank voor uw opmerking en veel plezier met uw hoed. Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam

Mooie Stetson Hatteras pet, netjes verpakt!

Ik ben erg blij met deze pet. Pasvorm is precies wat ik gehoopt had, niet een te plat model. Materiaal en afwerking erg mooi zoals je dat van Stetson mag verwachten. Hoedshop verpakt het met zorg in mooi verpakkingsmateriaal en een doos met petjes en hoedjes erop geprint. Soms zit het in kleine dingen maar zorgen ervoor dat het geheel een prettige ervaring wordt.
R B
Richard B.

Fijne ervaring

Aantal keren al besteld hier. Ruime keus in elke prijsklasse. En niet te vergeten een geweldige klantenservice. Ook ruilen is geen probleem en duurt ook geen eeuwigheid. Klein probleem met vervoerder buiten hoedshop schuld maar werd toch keurig opgelost door hun. Ja ouderwetse service. En daar ben ik persoonlijk altijd wel gevoelig voor. Fijne ervaring.

Antwoord van hoedshop.nl

Pet zit precies goed, maar verzending wel wat kritiekpuntjes.

Duurde wel lang voor het werd opgestuurd. De transporteur DPD is niet aan te raden, Die meld gewoon dat je niet thuis was, terwijl ik thuis werk en bij de 2e poging heb ik ruim een uur buiten gestaan toen ik de melding kreeg dat ik niet thuis was. Bestelde pet heeft de juiste maat en zit goed, al zou de hoogte aan de achterzijde misschien een paar centimeter hoger mogen zijn. Maar dat is iets puur persoonlijks als je een gewone pet gewend bent. Maar ben wel tevreden met de pet.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw uitgebreide review en dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat de bezorging via DPD niet naar wens is verlopen. Desondanks fijn te horen dat de pet goed past en u er tevreden mee bent. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten – we helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Uw hoedshopteam

Zeer tevreden

Vanaf het kiezen uit een zeer omvangrijk aanbod, tot het bestellen en betalen van een zeer concurrerende prijs voor mijn keuze, liep alles vlug en vlot. Zeer kwalitatief en mooi product kwam binnen de beloofde termijn aan. Het was niet mijn eerste aankoop bij Hoedshop, en zeker niet mijn laatste. Heel tevreden over dit bedrijf.
Alles verliep vlot. Je krijgt snel, duidelijk en correct antwoordop je vragen. Alles wordt netjes verpakt verzonden. Leuk is dat je op de website producten virtueel kan passen. Ook het instructiefilmpje om erachter te komen welke maat je moet hebben is duidelijk en geeft de goed aan welke maat je hebt. Natuurlijk is fysiek passen beter.

R W
Rene W.
De pet is weer kwaliteit. Dit keer viel de verzending met DPD tegen. Eerst was de bezorging een dag later dan aangegeven door DPD. Het is niet erg dat dit een dag later was, maar wel irritant dat dat niet aangegeven wordt. Na afhalen uit de pakketkluis bleek dat de toch wel stevige doos gescheurd was en weer opnieuw aan elkaar geplakt was met plakband. Gelukkig was de inhoud niet beschadigd. Maar dat vind ik toch echt wel slecht. De pet die ik besteld had ik echt mooi van kwaliteit en ook mooi om te zien. Ook de pasvorm is helemaal prima.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, met dank voor uw beoordeling en met excuses voor het ongemak bij de bezorging. Dit had uiteraard anders gemoeten, maar kennelijk is er tijdens het transport iets misgegaan. Fijn dat u wel tevreden bent met de pet, dat is het belangrijkste, en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Heb al meerdere hoeden bij hoedshop gekocht met volle tevredenheid. De hoede worden vlot geleverd in een goede doos met extra kurkstrips. De laatste bestelling was niet zoals ik de hoed had gehoopt, en de maat was niet goed. Retourticket was vlot geregeld en ik zal net als al eens eerder beslist weer een alternatief bestellen. Eentje waarvan ik zeker weet dat die naar mijn zin is en tenslotte heb je van een goedzittende hoed nooit genoeg exemplaren.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, met dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.

Top shop

Door de vele filters is het bestellen via de webshop eenvoudig en duidelijk geregeld, daarnaast is er veel keuze en uiteindelijk een mooie pet besteld/gekocht. De levering was snel en de pet was goed verpakt. Maatvoering van de pet is zoals aangegeven, waardoor de pet ook goed past. Zeer blij met de gekregen service. De volgende pet komt ook weer van Hoedshop, want waarom zou je veranderen als alles naar volle tevredenheid is. Top, Top, Top.

C P
Charles P.
Alphen aan den Rijn

Hatteras Classic Cotton Pet by Stetson

Ik had de Hatteras Classic Cotton Pet by Stetson besteld in de juiste maat (L) maar toch paste deze niet en “voelde” niet goed aan.. Retour gestuurd, nieuwe besteld en die is perfect.. Hoedshop / Anthec GmbH / Stetson.eu hebben een super shop, goeie klantenservice en staan klaar voor klanten.. Overigens was dit mijn 7e bestelling bij Hoedshop.

Antwoord van hoedshop.nl

Precies wat ik had besteld op het moment dat ik het verwachtte.

Ik kreeg precies wat ik had besteld op het moment dat ik het verwachtte. Eén ding verschilde met eerdere leveringen: de doos waarin mijn bestelling zat was kapot en gescheurd. Gelukkig was er voldoende papier rondom mijn bestelling gewikkeld en was mijn pet niet beschadigd.
Mooie petten! Maar de ezorging was ook pet. Ik was thuis, er werd aangebeld, ik nam de hoorn op maar zag niemand. Ik riep Hallo, maar er kwam geen antwoord. Ik dacht: belletjetrek. Toen kreeg ik een mail, dat de bezorging mislukt was en ik het pakket moest ophalen bij een pakketpunt vrij ver van mij vandaan. Gelukkig kon een vriendin me daarheen rijden...
Keuze is enorm, jullie verdienen eigenlijk 5 sterren maar evenals een vorige keer ben ik over de bezorgdienst minder te spreken, deze keer werd de bestelling bezorgd bij buren zonder dat duidelijk was om welke buren dit ging. Navraag bij de bezorgdienst (eindeloos in de wacht) maakte duidelijk dat de ‘buren’ honderden meters verderop in de straat wonen, geen buren dus maar een willekeurige woning veel verderop.

Antwoord van hoedshop.nl

Geachte klant, met dank voor uw beoordeling en met excuses voor het ongemak bij de bezorging. We nemen dit mee in de regelmatige besprekingen met de DPD. Fijn dat u verder wel tevreden bent, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Uw Hoedshopteam.
Fijn dat mijn zonnehoed weer te bestellen was. Vorige zomer was de kleur uitverkocht. De levering was zeer snel en de hoed was goed verpakt, kreukvrij. Ben blij met deze zonnehoed, mijn oude was na 12 jaar intensief gebruik versleten. Ik ben zeer gehecht aan deze, zit altijd goed, kan 'm de juiste maat instellen (ook bij wind), ventileert goed en beschermt mijn hoofd tegen de zon. Echt mijn lievelings zonnehoed ♡

Prima Europees bedrijf uit Münster, betrouwbaar en goede kwaliteit

Prima Europees bedrijf uit Münster, Duitsland. Duidelijke website, correcte en voorspoedige levering met DPD in mijn geval. Het artikel is qua kwaliteit en uiterlijk als beschreven in de shop. Er is een duidelijk retour beleid mocht er iets toch niet passen of naar de zin zijn. Verder; eerlijke artikelen van een prima kwaliteit en het bedrijf schept daardoor veel vertrouwen. Geen drop-shipper die Chinese troep doorverkoopt dus. Ik heb er al iets anders besteld..

E V
Emile V.

GoGoedkoop maar extreme TOP AANKOOP Bestelde de "goedkope" cab zondeveel…

Bestelde de "goedkope" cab zonder veel enthoesiasme maar mijn maat 62 werd aangeboden wat niet zo evident is. Bij ontvangst : groot was mijn verwondering, uiterst positief.DE cap was uitzonderlijk mooi, stijlvol en van goede kwaliteit. Even goed of zelfs beter dan de dure caps die ik elders al had gekocht tegen prijzen van 100 euro en meer. Komt daarbij een super snelle levering.

Antwoord van hoedshop.nl

Uw producten zijn goed. Maar de bezorgdienst is verschrikkelijk, waarschijnlijk de slechtste die er bestaat: ze brengen het pakket niet tot aan de deur, maar gooien het bij de portier neer, waarna je het pakket zelf moet gaan zoeken. Dit is onaanvaardbaar. Door die bezorgdienst heb ik geen zin meer om bij uw winkel te winkelen.
E N
Eric N.
Ik heb reeds een 4 tal hoeden/petten aangekocht bij hoedshop. Steeds heb ik dit als een snelle, correcte en veilige levering mogen ervaren. Proficiat hoedshop, voor jullie op eigen initiatief genomen beslissing, om mij alsnog de 15% korting v/d paasactie toe te kennen op de aankoop. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.