Vrijbuiter

1.056 reviews in totaal   598 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 5 dec 2024

vrijbuiter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, en de oplossingsgerichte en snelle reacties van de klantenservice. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten doorgaans positief beoordeeld en wordt het retourproces meestal als soepel ervaren. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beschreven. Toch zijn er regelmatig klachten over het niet nakomen van beloofde levertijden en over artikelen die online als op voorraad staan, maar uiteindelijk niet leverbaar blijken te zijn. Sommige klanten vinden de informatie op de website onduidelijk of niet accuraat. Er zijn ook opmerkingen over onduidelijkheid of traagheid bij de klantenservice, over beschadigingen of productiefouten bij producten, en over de hoge kosten voor retourneren. Ten slotte zijn er af en toe opmerkingen over de kennis of houding van het personeel.

ReviewsVrijbuiter

Te smalle schoen

Eerst en vooral klopt in mijn geval de stelling "voor 19u bestelt morgen in huis" niet. De dienst had zich beroept op vertragingen bij PostNL, maar er bleken helemaal geen vertragingen te zijn tussen Nederland en België na een controle op de website van PostNL. Na een e-mail te sturen naar de klantendienst werd dit wel snel opgelost en heb ik binnen de dag mijn bestelling ontvangen. Over de schoenen zelf: deze zijn spijtig genoeg niet geschikt voor brede voeten of een hoge wreef. Je kan het product terugsturen, maar dit is op eigen kosten. Tenzij je in de buurt woont dan kan je natuurlijk ook naar een van de locaties gaan en ze daar inleveren, maar dit is in mijn geval niet mogelijk. Tip: een vermelding of de schoenen geschikt zijn voor brede voeten of hoge wreef zou wel fijn zijn en kan toekomstige online klanten beschermen.

Latere levering dan aangegeven

Ik had een droogmolen besteld, doordat we deze waren vergeten op de camping. Doordat de camping winkel waar wij het normaal bestellen een langere levertijd had bij Vrijbuiter besteld. Voor 21:00 uur besteld, volgende dag geleverd. Echter de volgende dag (vrijdag) nog geen bericht dat de bestelling verstuurd zou zijn. Na telefonisch contact is verteld dat het wasknijperzakje die ik erbij had besteld van een andere vestiging moest komen en deze ingepakt is om verstuurd te worden. De volgende dag zou ik mijn bestelling kunnen verwachten, tenzij de koeriersdienst vertraging had. Na het weekend kreeg ik in ene een mail dat de wasknijperzak niet voorradig was en dit terug gestort zou worden. De droogmolen zou wel geleverd worden de volgende dag. Na vertraging duurde dit nog even. Uiteindelijk bijna een week op mijn droogmolen moeten wachten. Voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd gaat dus niet altijd op en je kan helaas ook niet aan op de woorden van de medewerker aan de telefoon.
Ik als campeer leek had een tentje en goede dikke slaapmat nodig voor de Nijmeegse vierdaagse waar we op de camping verblijven. Goed, vriendelijk en uitgebreid geïnformeerd door de medewerkers. De meneer bij de tenten afdeling heeft zelfs de tijd genomen om te demonstreren hoe gemakkelijk ik de tent kan opzetten/blazen. Aangezien ik lopend was, kon ik dit niet 22 km mee nemen op mijn rug naar huis. Besteld via de website en binnen 2 dagen keurig geleverd.

Niet boos maar wel teleurgesteld

Er wordt geadverteerd met een bepaalde levertijd die niet gehaald werd, dat kan gebeuren maar daar krijg je geen uitleg over.Vervolgens is het artikel bij bestellen wel aanwezig en later niet. Bestelde 2 x dezelfde maat en later op de bon zag ik 2 verschillende maten heb daar over gebeld maar dat kon niet verandert worden , terwijl er nog niets verzonden was…. Heb dat dus ook weer terug gestuurd want daar had ik niets aan maar draai wel voor de verzendkosten.
Vriendelijk, een online bestelling kon makkelijk worden geannuleerd toen ik het produkt ook in de winkel kon ophalen. Het klopte alleen niet dat een online bestelling de volgende dag met PostNl werd meegegeven zoals op de site staat.
W V
Wouter v.

Ik had 3 ventilatoren nodig!

Ik had 3 ventilatoren nodig en kwam bij vrijbuiter uit, de prijs was supergoed en gelijk maar besteld. De belofte dat ze de volgende dag zouden worden geleverd maakte ze waar, besteld om 18:00 en de volgende dag om 11:00 geleverd, geweldig toch! En de ventilatoren zijn ook nog eens helemaal goed!

Campingtafeltje

Jammer dat het campingtafeltje niet meer in voorraad was, terwijl op de website stond van wel. Ik kreeg netjes mijn geld terug, maar een keuze voor alternatief had ook fijn geweest. Een gelijk soort tafeltje. Verder alles prima!

retour label wat traag ontvangen

2 items gekocht, waarvan 1 een productiefout had. Klantenservice gebeld, die me vroeg om een foto te mailen, ik zou de zelfde middag nog een label zou ontvangen om het item gratis te retourneren. Pas 4 dagen en 3 extra telefoontjes later ontving ik eindelijk de label... Na het retourneren was het geld snel op mijn rekening ontvangen

Snelle reactie na niet leveren

Bestelling gedaan, na paar dagen wachten contact opgenomen, toen heel snel reactie terug dat sale-artikel niet op voorraad bleek (terwijl dat op de site nog wel zo leek), met excuses en een kortingscode (helaas niet in combinatie met andere acties, had ik netjes gevonden als die korting in dit geval ook gegolden had op sale-artikelen)
ik heb een partytent gekocht dome air op de site van u daarin staat dat er geen pomp bij zit dus ik heb een elektrice pomp bij besteld wat achteraf niet nodig was ik heb de pomp terug gestuurd maar daar keurig netjes het geld van terug gekregen, maar de verzendkosten van 8.75 euro heeft het mij wel extra gekost wat achteraf niet nodig was mvg j ganzevles
Het meisje wat mij hielp met info over strandstoelen met hoge zitting was ontzettend aardig en deed heel erg haar best, maar helaas wist ze er vrijwel niets van. Vlgns mij absoluut niet haar schuld, ze had beter opgeleid moeten worden. Toen ze een oudere jongeman, collega, terecht om hulp vroeg bij het inklappen vd stoel, kwam hij dat even snel doen zonder haar, of mijzelf, de klant(!) Een blik waardig te gunnen met een zeer arrogante houding

Eerste ervaring is goed

Levering en product goed! Klantenservice uitstekend! Een kanttekening: retoursturen betaalt de klant en was in mijn geval ruim 8 euro! Kleding zal ik dus niet meer bij Vrijbuiter bestellen.

Online een tentje besteld. Niet tijdig geleverd.

Online een tentje besteld. Volgens de website voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis. De volgende dag nog niets gehoord en even gebeld. De bestelling zou pas een dag later weggaan en dan was het nog maar de vraag of het verzendbedrijf het gelijk zo bezorgen. Dan maak je niet waar, wat je beloofd. Das jammer en niet netjes.

Slecht verzorgde verpakking

De verzending van twee stoelen, gewoon los in een te grote doos, met nog een ander item los erbij in dezelfde doos, en geen enkele vorm van een beetje bescherming. Uiteraard gekrast uit de doos gehaald, maar gehouden omdat we bijna direct vertrokken op vakantie. Prijs was wel goed, en de kwaliteit van het artikel is op zich ook goed.
Heel snel wordt er gesuggereerd Maar werkelijkheid is anders Ook komt ( want helft bestelling is er nog niet) de bestelling apart verzonden Laat ik het al expres op aflever adres zenden Maar stuurt medewerker post nl al eerder bericht dan werkelijk afgegeven Net thuis en alsnog weer terug om op te halen
Snelle levering bijzonder,vriendelijke klantenservice. Grappig bat ik altijd dacht dat U vnl.tenten en kampeerwinkel spullen verkocht, naar dat was misschien vroeger het geval.zal zeker in de toekomst uw verdere aanbod bekijken

Gekocht opruimings artikel bleek niet in orde.

Toegezegde korting niet gekregen. Het oorspronkelijke artikel grondzeil met opblaasbare randen gekocht met 50 procent korting. Bleek dat 3 van de banden leeg liepen. Het eerste overleg met de afdeling zei dat ik het artikel kon omruilen voor het vrijbuiter merk van nu. Zonder extra kosten. De medewerkster van vandaag werkte hier niet aan mee. Ik heb nu € 50.- extra moeten uitgeven.

....niet leverbaar

Mijn bestelling verliep zonder problemen, echter door omstandigheden niet leverbaar Kan gebeuren! Bijna per omgaande werd het bedrag teruggestort obv een excuus. Goede en correcte service dus!

Top

Eigenlijk is er niet zoveel te melden . Bestellen is makkelijk en de voorwaarden en eventuele retouren zijn duidelijk beschreven. Op tijd geleverd in keurige verpakking. Top

Product goed, bezorging minder

De stoel die ik besteld is goed alleen de belofte van voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis dat klopt niet. Ik heb op donderdag besteld en pas de dinsdag erna de stoel ontvangen

Vrijbuiter

Altijd Vakantie bij Kampeerwinkel Vrijbuiter. Is het al vakantie? Natuurlijk! Vakantie is niet een dag, week of maand op je kalender. Het is een gevoel. Het moment waarop je loskomt van je dagelijkse...