little-dutch.com/nl

4.147 reviews in totaal   840 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over de hoge kwaliteit van de producten, die als duurzaam, mooi afgewerkt en goed ontworpen worden omschreven. Ook het stijlvolle en kindvriendelijke ontwerp wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de snelle bezorging en het op tijd ontvangen van hun bestelling. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed beoordeeld en de verpakking is netjes en zorgvuldig. De klantenservice wordt meestal als vriendelijk, oplossingsgericht en goed bereikbaar ervaren. Sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant of merken lagere prijzen bij concurrenten op. Er zijn ook opmerkingen over te grote dozen of het ontbreken van cadeauverpakking. Daarnaast wordt de retourprocedure omschreven als omslachtig, duur en weinig flexibel. Een aantal klanten ervaart trage of geen reacties van de klantenservice.

Reviewslittle-dutch.com/nl

Leuk assortiment

Leuke producten (heel veel keus) en snelle verzending. Wat jammer is dat de beloofde kortingscode nooit is ontvangen, ondanks bellen, mailen en nogmaals inschrijven op de nieuwsbrief (pas dan zou je dus eenmalig 10% korting ontvangen). En als je een flinke bestelling wilt plaatsen, is 10% korting wel mooi meegenomen. Dus tip, haal dit van jullie site af want van een dooie mus wordt niemand blij.....
E D
Elly D.

Geweldige service

Al heel bijzonder dat deze webwinkel telefonisch te bereiken is. Dus een echt mens aan de telefoon!! Ik had probleem met de bezorging van DHL. Little Dutch heeft het probleem super klantvriendelijk opgelost. Heb dit nog nooit meegemaakt. Mijn complimenten voor de dames die mij steeds weer opnieuw vriendelijk te woord stonden. Little Ditch en de dames aan de telefoon krijgen van mij een DIkke 10 !!!!!!!

Complimentvol!

Fijne, betrouwbare producten. Stevig materiaal en volledig ingespeeld op baby, dreumes, peuter en kleuter. Hierdoor een huis (té) vol met LD. Qua klantenservice is Little Dutch meedenkend, adequaat, klantvriendelijk en komt direct met een passende oplossing.

Pop, Ledikant, Wipstoeltje

Ik kan het alleen op beoordelen op wat ik zag. Het was namelijk een kraam cadeau. Het zag er heel mooi uit. Pop lijfje was zacht, makkelijk voor een kindje. Pop kon ook duimen. Ledikant en wipstoeltje was ook mooi. Alles precies als het plaatje.
Prachtige producten wat alleen wel jammer is dat de producten bij andere winkels soms €20 goedkoper is. Ik heb hierover contact gehad maar het enigste wat de medewerker vertelde is dat deze andere winkeliers bij hun inkopen en dan als aanbieding doorverkopen....
I P
Ingeborg P.

Prachtig!

Prachtige rompers en box pakjes geleverd gekregen! Mooie dessins , aangename stof kwaliteit, handige sluitingen. Een feestje om kado te geven. Snelle levering, goed verpakt.
Snelle verzending, echter de grote doos had niet nodig geweest. Waren 2 slabbers en 2 hydrofiele doeken. Had mss n brievenbus pakje kunnen zijn in dikke envelop. Maar verder prima.
Vroeger kreeg je bij Little Dutch een kleinigheidje, nu spijtig genoeg niet meer,... maar dat kleinigheidje was wel een attentie dat ik als vaste klant erg appreciërde. Het is spijtig als je dit jarenlang gewoon bent, dat dit opeens stopt
G S
Gabi S.
Alles super, schnelle Lieferung und super schöne Artikel. Ich habe schon mehrfach bei Little dutch bestellt und werde es immer tun. Ganz klare Kaufempfehlung.

Verzending kan beter

Product was top! Maar hoe dingen Verzonden worden kan wel beter naar mijn idee. Een kraamcadeau besteld met meerdere onderdelen Alle onderdelen zaten los zonder zakje of iets in een doos gepropt. Naar mijn idee kun je dan het kopje kraamcadeau wel weglaten als er verder geen moeite hierin word gestoken om het als cadeau te geven.
Little dutch heeft hele leuke spullen voor baby en kinderen. Leuke lieve kleuren daar houd ieder kind van. En de moeders ook hoor want die kopen het
Er was iets mis gegaan met de levering, maar dat is gelijk opgelost. Het heeft wel even geduurd voor dat ik jullie telefoonnummer had gevonden.

Mooi product

Makkelijk bestellen, snelle levering en het product is zoals afgebeeld op de website. Goede prijs/kwaliteitsverhouding als altijd bij de mooie producten van Little Dutch
Ziet er fantastisch uit, met leuke kleuren. Degelijk. En veilig en goed in de kinderhandjes vast te houden. De stacking train moet nog cadeau gegeven worden.

Zeer tevreden klant

Ik ben zeer tevreden over Little Dutch. Het contact is vriendelijk en snelle reactie, levering binnen enkele dagen en de producten van zeer goede kwaliteit.
Ik vind Little Dutch in het algemeen heel leuk en van goede kwaliteit, maar hun service is niet mijn gelijk vroeger

Kritische consument

Prijzen mogen niet hoger liggen ten opzichte van Babypark! Ik heb afgelopen week een zwembadje van Little Dutch bij Babypark gekocht tegen een lagere prijs dan bij jullie.
Ik kreeg een melding dat mijn pakket beschadigd is en teruggestuurd werd. Maar vervolgens hoor ik een week lang niks. Toen ik belde werd er vertelt dat ik mijn geld terug krijg als zij het retour hebben. Ik heb het dus maar ergens anders besteld want ik had het snel nodig.
Snelle levering en super mooi uiteraard! Mijn kleine grote meid is er blij mee en ik ook super mooie lieve print! Ik had de lunchbox set besteld met een drinkbeker en ik heb al meer dingen van little dutch erg tevrede mee!
Hele leuke cadeaus in allerlei uitvoeringen bovendien bijzonder smaakvolle kleuren en ontwerpen.