Voetbalshop.nl

36.307 reviews in totaal   5.849 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering. Ze waarderen daarnaast de behulpzame en oplossingsgerichte service. Het retourproces wordt veelal als eenvoudig en correct ervaren. Ook zijn de scherpe prijzen, aanbiedingen en de kwaliteit van de producten pluspunten. De webshop wordt als overzichtelijk en gemakkelijk ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Er is soms kritiek op vertragingen of onduidelijkheid rondom de bezorging. Sommige klanten ervaren trage of onduidelijke communicatie vanuit de klantenservice. Het retourproces kan traag of verwarrend zijn en de bijkomende kosten worden niet altijd gewaardeerd. De reguliere prijzen worden soms als hoog ervaren en vaste klanten zouden graag meer voordeel willen. Klanten zijn niet altijd tevreden met de voorraadstatus en missen soms maten of producten, wat tot frustratie leidt. Ook worden kleine gebreken of verkeerde productbeschrijvingen genoemd. Tot slot zijn er suggesties voor verbetering van functies of informatie op de webshop.

ReviewsVoetbalshop.nl

M K
Mario K.

Uitstekende service

Heb voor mijn kleinzoon Nike voetbalschoenen besteld maar bij levering bleek er een productie fout in te zitten. Na dit gemeld te hebben via whatsapp werd het probleem binnen no time opgepakt en gelijk werd er een retour in werking gezet en zonder opnieuw te bestellen via voetbalshop nieuwe voetbalschoenen opgestuurd door de webshop van voetbalshop terwijl de andere nog retour moesten. Kortom een uitstekende service van de webshop.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste klant, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service van Voetbalshop.nl! We vinden het erg belangrijk dat jij en je kleinzoon blij zijn met de voetbalschoenen en dat eventuele problemen snel en soepel worden opgelost. Bij Voetbalshop.nl staan we altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij zonder zorgen kunt genieten van je aankoop. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Hallow voetbalshop Mijn bestelling was redelijk snel binnen 3 dagen Wat aangeven was. Nog mooier zou zijn vandaag besteld morgen in huis maar goed Met DHL niet echt goede ervaringen gehad. Maar ik ik zou tof en mooi vind is dat jullie een afhaalpunt hebben bij optie om te bestellen Netjes!!! Super !!!!! Producten netjes verpakt Meer bestellingen volgt!! Top

Fijne site voor voetbal/sportspullen

Makkelijke site om te bestellen en verschillende keuzes in snelheid van leveren met de verbonden kosten daarbij. Als je haast hebt dan betaal je meer, kun je wachten dan is het kosteloos. Verbeterpunt is als je iets wil retouren dat je dit zelf op een blaadje moet schrijven omdat heel vaak geen formulier toegevoegd wordt. Nog makkelijker is wanneer je iets retourt je via de site kunt aanvinken wat je retourt zonder dat je daar een papieren blad of formulier voor in hoeft te vullen.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Patrick, Bedankt voor je positieve review en je waardevolle feedback! Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat bestellen makkelijk en flexibel is, en we zijn blij dat je dit ervaart. We nemen je punt over het retourproces serieus en werken continu aan verbeteringen zodat het nog makkelijker wordt om retouren te regelen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Voorstel ter verbetering van de bestelervaring

Mijn ervaring is dat de voorraad niet goed wordt bijgehouden. Zo is een shirt in maat 140 nog wel op voorraad, maar is de bijpassende broek standaard uitverkocht, of juist andersom. Dat maakt het lastig om een complete set te bestellen. Daarnaast vind ik gratis verzending vanaf €50 niet logisch voor voetbalartikelen. Je koopt niet vaak voor meer dan €50 aan spullen en hebt meestal niet alles in één keer nodig. Bovendien kan het gebeuren dat je later merkt dat je bijvoorbeeld scheenbeschermers bent vergeten. Dan zou je die gewoon moeten kunnen nabestellen zonder opnieuw verzendkosten te hoeven betalen. Dat zou de klantvriendelijkheid een stuk verbeteren. Tot slot vind ik de prijzen aan de hoge kant. Ik begrijp dat de verkoopprijzen grotendeels door de fabrikanten of leveranciers worden bepaald en dat daar waarschijnlijk weinig invloed op is. Daarom koop ik eigenlijk bijna altijd artikelen uit de sale. Zeker voor kinderkleding vind ik de reguliere prijzen erg hoog, omdat kinderen er vaak binnen een seizoen alweer uit zijn gegroeid. Juist daarom zou een soepelere regeling voor verzendkosten of een extra voordeel voor terugkerende klanten een mooie tegemoetkoming zijn.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de voorraad niet altijd synchroon loopt en werken continu aan verbeteringen om dit beter op orde te krijgen. Het is helaas in de praktijk niet mogelijk om voor bestellingen met een kleine orderwaarde verzendkosten achterwege te laten. Voor terugkerende klanten zijn er al voordelen met het spaarpuntenprogramma en het kwijtschelden van de duurzaamheidsbijdrage in geval van retourneringen. Desondanks nemen we je feedback mee in onze overwegingen, en hopen dat je veel plezier hebt aan de aangeschafte artikelen! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik had eerst een maat besteld die viel net niet ruim genoeg. Dus heb ik meteen deze geretournererd en een ander besteld. Meteen geleverd. O wat was ik blij voor mijn kleinkind dat teneu op tijd binnen was zodat hij Curaçao kan juichen. En nu wachten op mijn geld van de 1ste bestelling. Deze kan wel wat sneller is een hoop geld.

4/5

Ik vond, dat ondanks de bestelling die ik had midden in het drukke seizoen viel (ivb met koningsavond, koningsdag) het process allemaal goed verliep. Tuurlijk, kan het altijd wel beter, maar mijn ervaring verliep voor alsnog goed. Het bestellen ging makkelijk, al helemaal omdat ik een account heb. Vervolgens kwam het pakket makkelijk aan. Shirt kwam in goeie kwaliteit aan, had alleen een paar kreukels erin zitten, maar met de hulp van een strijkijzer zijn die er zo weer uit.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Senn, Bedankt voor je fijne reactie. We vinden het geweldig om te horen dat je bestelling bij Voetbalshop.nl tijdens zo’n druk seizoen soepel is verlopen. We doen elke dag ons best om het bestelproces makkelijk en snel te maken, en kwaliteit hoog te houden. Fijn dat je tevreden bent met het shirt. Jouw ervaring motiveert ons om telkens weer het beste te geven. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Mijn bestelling was niet compleet! maar is na geleverd.

Heel blij met mijn voetbal shirt van Curaçao , alleen hebben ze mijn sleutelhanger van Curaçao vergeten mee te sturen. Kan gebeuren, maar na diverse mailtjes hierover gelukkig toch reactie, excuses en de sleutel hanger is alsnog opgestuurd! Mijn vader is er blij mee we zijn helemaal klaar voor het WK ! BLUE WAVE ! let’s go
Ik ging in Leiden kijken voor sportbroekjes maat xxxl maar nee die verkochten ze niet en ik werd te woord gestaan als of ik een doodzonde vroeg. Dus dan maar op internet gezocht en kwam ik bij de voetbalshop deze wel tegen. Goed geprijsd en een prima kwaliteit!!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Ron, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij Voetbalshop.nl vinden we het fijn dat je onze sportbroekjes waardeert vanwege de goede prijs en kwaliteit. We streven er altijd naar om jou een fijne en positieve winkelervaring te bieden, zowel online als in onze service. Het is fijn om te horen dat je bij ons precies hebt gevonden wat je zocht! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Snelle levering en topservice bij Voetbalshop

Ik heb onlangs een voetbalshirt met het prachtige nummer 23 besteld bij Voetbalshop en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het bestellen ging eenvoudig en snel, en de levering was keurig en vlot aan huis bezorgd. Alles was netjes verpakt en precies zoals verwacht. Prima service, ik bestel hier zeker nog eens!
Ondanks gemengde recenties heb ik zelf een hele goede ervaring gehad. Ik twijfelde om te bestellen maar toch een WK trainingsshirt gehaald en deze is netjes binnengekomen na 2 dagen (niet volgende dag bezorgd zoals beschreven, maar alsnog zeer snel). Daarom geen opmerkingen, bestelling netjes afgehandeld.

Bezorging 🚚

De keepershandschoenen zijn goed en zitten lekker. Dat was niet het probleem. Maar de bezorger van DHL is na het aanbellen direct weer naar z’n auto gegaan en heeft wel in de gauwigheid een brief in de bus gedaan omdat hij dacht dat we niet thuis waren. We waren wel thuis maar dat duurde hem toch te lang. Want we riepen wel door de intercom (appartement) maar hij liep door. En pas 2 dagen laten konden we het pakketje ophalen bij een ophaalpunt. Dat waren we niet gewend van de DHL

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi Mike, Super dat de keepershandschoenen lekker zitten, dat is natuurlijk het belangrijkste. Vervelend om te horen dat de bezorging via DHL niet helemaal soepel ging, dat had zeker beter gekund. We vinden het fijn dat je ondanks dat toch tevreden bent, en we blijven ons best doen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van bestellen tot bezorging. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
De webshop is overzichtelijk en duidelijk. En ben zeer te vrede met de aankoop. En de levering was heel goed en snel(kreeg mijn aankoop een dag eerder).Mijn advies aan iedereen; check eerst voetbalshop.nl voor je sport artikel wilt aanschaffen. Ciao 👍

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Benito Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en onze snelle levering! Bij Voetbalshop.nl doen we ons uiterste best om het shoppen zo overzichtelijk en prettig mogelijk te maken. Het is mooi om te horen dat dit voor jou goed heeft uitgepakt. We waarderen je advies aan anderen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Topwinkel! Goede service, scherpe prijzen en een fijn spaarsysteem waarmee je korting opbouwt. Ook de retourservice is snel en eenvoudig geregeld. Ik bestel hier met vertrouwen en kom altijd weer terug om nieuwe sportspullen te bestellen . Aanrader!

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Leslie, We doen ons best om altijd scherpe prijzen te bieden en een spaarsysteem te creëren dat echt voordeel oplevert. Het is mooi om te weten dat onze retourservice voor jou ook soepel en snel werkt. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en kijken ernaar uit om je weer te helpen bij je volgende aankoop van sportspullen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
De bestelling was niet compleet maar na een bericht gestuurd te hebben naar de klantenservice kreeg ik bericht dat het missende shirt dezelfde week nog zou worden nagestuurd. Ik kreeg vervolgens ook nog van de klantenservice bericht dat het verzonden was. Ondertussen is het binnen. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe outfit.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Heidi, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Voetbalshop.nl te delen. Wat fijn om te horen dat onze klantenservice snel en goed kon helpen met het nabestellen van het missende shirt. We vinden het belangrijk dat je zoon blij is met zijn nieuwe outfit en dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Bij Voetbalshop.nl zorgen we ervoor dat je altijd met plezier je voetbalspullen ontvangt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Bestellingen zijn tot nu toe zonder problemen verlopen bij me. En mocht er een afwijking zijn, dan word ik netjes op de hoogte gehouden en komen we tot een juiste oplossing. Daarom koop ik hier zovaak mijn voetbalkleding.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Ritesh, Wat fijn om te horen dat je bestellingen altijd soepel verlopen bij Voetbalshop.nl. We doen ons best om je op de hoogte te houden en samen een passende oplossing te vinden wanneer dat nodig is. Het betekent veel voor ons dat jij keer op keer voor Voetbalshop.nl kiest voor jouw voetbalkleding. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik vond het fijn hoe makkelijk het was om te bestellen en ik waardeerde de redelijke prijzen en het feit dat er nog veel maten beschikbaar waren. De levering was extreem snel en ik was erg blij met mijn aankoop. Ik zou zeker weer schoenen kopen bij voetbalshop.nl.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Bedankt voor je fijne review! We vinden het geweldig om te horen dat je de bestelervaring bij Voetbalshop.nl makkelijk vond en dat je blij bent met onze ruime keuze in maten en scherpe prijzen. We doen er alles aan om snelle levering te garanderen, zodat jij snel van je aankoop kunt genieten. Jouw positieve ervaring motiveert ons om steeds weer het beste te bieden. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Goede ervaring met bestellen. Verder voelt schoen goed. Een maatje groter besteld dan mijn brede voet is zodat mijn tenen meer ruimte hebben. Wel veters dan extra strak aantrekken.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Wim, Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met bestellen bij Voetbalshop.nl en dat de schoen goed zit! Het is slim om een maatje groter te kiezen voor extra ruimte bij brede voeten, zodat je comfortabel kunt spelen. We vinden het belangrijk dat schoenen niet alleen goed passen, maar ook prettig aanvoelen tijdens het dragen. Bedankt dat je dit met ons deelt! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ziet er goed uit, het is een cadeautje voor mijn kleinzoon die het dolgraag wil hebben. Het is voor zijn verjaardag en moet nog eventjes wachten. Maar hij is er geheid heel blij mee.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Astrid, Wat leuk om te horen dat het cadeau in de smaak valt! Bij Voetbalshop.nl vinden we het geweldig om mee te helpen aan die blije gezichten, vooral bij zo’n speciale gelegenheid zoals een verjaardag. We hopen dat jouw kleinzoon er straks heel veel voetbalplezier mee beleeft. Bedankt dat je voor Voetbalshop.nl hebt gekozen! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Curaçaovlag

Levering prima maar wel vermelden dat Curaçao vlag nier geschikt is voor vlaggenmast. Lus en koord ontbreken. Ik had hem juist voor vlaggenmast gekocht en na hulp van Turks naaiatelier is het toch gelukt maar kostte wel 5 euro. Dus ik vind beschrijving van deze vlag echt onvoldoende.

Top voetbalwebshop

Hele fijne webshop met een breed assortiment aan voetbal gerelateerde artikelen, die gemakkelijk te zijn te vinden en ook nog eens snel worden geleverd. Daarnaast zijn de artikelen vaak scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding