Voetbalshop.nl

35.775 reviews in totaal   5.316 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelheid van levering, het soepele en gratis retourproces, het brede en gevarieerde assortiment en de scherpe prijzen met regelmatige aanbiedingen. Ook worden de gebruiksvriendelijkheid van de website en de kwaliteit van de producten gewaardeerd. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Toch zijn er soms klachten over vertragingen of onduidelijkheden rondom de bezorgtijd, problemen met de maatvoering en onvoldoende informatie hierover. Sommige maten of producten zijn regelmatig uitverkocht en er zijn opmerkingen over ontbrekende retourformulieren of trage terugbetalingen. Daarnaast kunnen klanten teleurgesteld zijn over prijsverlagingen kort na aankoop en zijn er verbeterpunten in de navigatie of informatievoorziening op de website. Ook komt het voor dat reacties van de klantenservice traag zijn of uitblijven.

ReviewsVoetbalshop.nl

Hallow voetbalshop Mijn bestelling was redelijk snel binnen 3 dagen Wat aangeven was. Nog mooier zou zijn vandaag besteld morgen in huis maar goed Met DHL niet echt goede ervaringen gehad. Maar ik ik zou tof en mooi vind is dat jullie een afhaalpunt hebben bij optie om te bestellen Netjes!!! Super !!!!! Producten netjes verpakt Meer bestellingen volgt!! Top

Fijne site voor voetbal/sportspullen

Makkelijke site om te bestellen en verschillende keuzes in snelheid van leveren met de verbonden kosten daarbij. Als je haast hebt dan betaal je meer, kun je wachten dan is het kosteloos. Verbeterpunt is als je iets wil retouren dat je dit zelf op een blaadje moet schrijven omdat heel vaak geen formulier toegevoegd wordt. Nog makkelijker is wanneer je iets retourt je via de site kunt aanvinken wat je retourt zonder dat je daar een papieren blad of formulier voor in hoeft te vullen.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Patrick, Bedankt voor je positieve review en je waardevolle feedback! Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat bestellen makkelijk en flexibel is, en we zijn blij dat je dit ervaart. We nemen je punt over het retourproces serieus en werken continu aan verbeteringen zodat het nog makkelijker wordt om retouren te regelen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

4/5

Ik vond, dat ondanks de bestelling die ik had midden in het drukke seizoen viel (ivb met koningsavond, koningsdag) het process allemaal goed verliep. Tuurlijk, kan het altijd wel beter, maar mijn ervaring verliep voor alsnog goed. Het bestellen ging makkelijk, al helemaal omdat ik een account heb. Vervolgens kwam het pakket makkelijk aan. Shirt kwam in goeie kwaliteit aan, had alleen een paar kreukels erin zitten, maar met de hulp van een strijkijzer zijn die er zo weer uit.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Senn, Bedankt voor je fijne reactie. We vinden het geweldig om te horen dat je bestelling bij Voetbalshop.nl tijdens zo’n druk seizoen soepel is verlopen. We doen elke dag ons best om het bestelproces makkelijk en snel te maken, en kwaliteit hoog te houden. Fijn dat je tevreden bent met het shirt. Jouw ervaring motiveert ons om telkens weer het beste te geven. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Mijn bestelling was niet compleet! maar is na geleverd.

Heel blij met mijn voetbal shirt van Curaçao , alleen hebben ze mijn sleutelhanger van Curaçao vergeten mee te sturen. Kan gebeuren, maar na diverse mailtjes hierover gelukkig toch reactie, excuses en de sleutel hanger is alsnog opgestuurd! Mijn vader is er blij mee we zijn helemaal klaar voor het WK ! BLUE WAVE ! let’s go

Snelle levering en topservice bij Voetbalshop

Ik heb onlangs een voetbalshirt met het prachtige nummer 23 besteld bij Voetbalshop en ben erg tevreden over mijn ervaring. Het bestellen ging eenvoudig en snel, en de levering was keurig en vlot aan huis bezorgd. Alles was netjes verpakt en precies zoals verwacht. Prima service, ik bestel hier zeker nog eens!
Ondanks gemengde recenties heb ik zelf een hele goede ervaring gehad. Ik twijfelde om te bestellen maar toch een WK trainingsshirt gehaald en deze is netjes binnengekomen na 2 dagen (niet volgende dag bezorgd zoals beschreven, maar alsnog zeer snel). Daarom geen opmerkingen, bestelling netjes afgehandeld.

Bezorging 🚚

De keepershandschoenen zijn goed en zitten lekker. Dat was niet het probleem. Maar de bezorger van DHL is na het aanbellen direct weer naar z’n auto gegaan en heeft wel in de gauwigheid een brief in de bus gedaan omdat hij dacht dat we niet thuis waren. We waren wel thuis maar dat duurde hem toch te lang. Want we riepen wel door de intercom (appartement) maar hij liep door. En pas 2 dagen laten konden we het pakketje ophalen bij een ophaalpunt. Dat waren we niet gewend van de DHL

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi Mike, Super dat de keepershandschoenen lekker zitten, dat is natuurlijk het belangrijkste. Vervelend om te horen dat de bezorging via DHL niet helemaal soepel ging, dat had zeker beter gekund. We vinden het fijn dat je ondanks dat toch tevreden bent, en we blijven ons best doen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van bestellen tot bezorging. Sportieve groeten, Team Voetbalshop
De bestelling was niet compleet maar na een bericht gestuurd te hebben naar de klantenservice kreeg ik bericht dat het missende shirt dezelfde week nog zou worden nagestuurd. Ik kreeg vervolgens ook nog van de klantenservice bericht dat het verzonden was. Ondertussen is het binnen. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe outfit.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Heidi, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met Voetbalshop.nl te delen. Wat fijn om te horen dat onze klantenservice snel en goed kon helpen met het nabestellen van het missende shirt. We vinden het belangrijk dat je zoon blij is met zijn nieuwe outfit en dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Bij Voetbalshop.nl zorgen we ervoor dat je altijd met plezier je voetbalspullen ontvangt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik vond het fijn hoe makkelijk het was om te bestellen en ik waardeerde de redelijke prijzen en het feit dat er nog veel maten beschikbaar waren. De levering was extreem snel en ik was erg blij met mijn aankoop. Ik zou zeker weer schoenen kopen bij voetbalshop.nl.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hallo, Bedankt voor je fijne review! We vinden het geweldig om te horen dat je de bestelervaring bij Voetbalshop.nl makkelijk vond en dat je blij bent met onze ruime keuze in maten en scherpe prijzen. We doen er alles aan om snelle levering te garanderen, zodat jij snel van je aankoop kunt genieten. Jouw positieve ervaring motiveert ons om steeds weer het beste te bieden. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Curaçaovlag

Levering prima maar wel vermelden dat Curaçao vlag nier geschikt is voor vlaggenmast. Lus en koord ontbreken. Ik had hem juist voor vlaggenmast gekocht en na hulp van Turks naaiatelier is het toch gelukt maar kostte wel 5 euro. Dus ik vind beschrijving van deze vlag echt onvoldoende.

Top voetbalwebshop

Hele fijne webshop met een breed assortiment aan voetbal gerelateerde artikelen, die gemakkelijk te zijn te vinden en ook nog eens snel worden geleverd. Daarnaast zijn de artikelen vaak scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding
Nike air Max Ltd besteld, goede website, super snelle verzending en een nette prijs. Helaas valt de air Max Ltd smaller dan de air Max 90 scheelt zeker een centimeter dus ik ga ze retour sturen hopelijk gaat dat net zo goed als het aanschaffen 🫣

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi! Bedankt voor je positieve woorden over onze website en snelle verzending. We vinden het jammer om te horen dat de Nike Air Max Ltd smaller valt dan je had verwacht, maar we begrijpen dat het belangrijk is dat je schoenen goed passen. Bij Voetbalshop.nl doen we er alles aan om het retourproces net zo soepel te laten verlopen als de aankoop, zodat jij zorgeloos kunt shoppen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Snelle en makkelijke bestelling. Ook gaven ze aan dat de shirts kleiner uitvallen, ik heb normaliter xl nu xxl besteld, maar nog groter had niet misstaan. Helaas is het niet het officiële shirt, maar een replica. Het shirt van het ek1988 was van Adidas en was iets lichter.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi, Bedankt voor je bestelling bij Voetbalshop.nl en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het bestelproces snel en makkelijk verliep. We vinden het belangrijk om duidelijk te zijn over de pasvorm, zodat je de juiste maat kiest. We begrijpen dat je het verschil met het officiële shirt hebt opgemerkt; we streven er altijd naar om kwaliteitsproducten aan te bieden die jou een geweldige voetbalbeleving bezorgen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl

Supersnelle levering

Ik heb voetbalschoenen voor mijn zoon besteld. De bestelling deed ik 's avonds en de volgende dag werden de schoenen al bezorgd. Het bestelproces verliep eenvoudig, maar ik ben vooral onder de indruk van de snelheid van de levering. Mijn zoon is er heel blij mee.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hi Xander, Super bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij Voetbalshop.nl vinden we het belangrijk dat je snel en gemakkelijk de juiste voetbalspullen ontvangt. Fijn om te horen dat de snelle levering en het eenvoudige bestelproces voor jou zo goed uitpakten en dat je zoon blij is met zijn nieuwe schoenen. We blijven ons best doen om jou en je gezin de beste service en producten te bieden. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Bijzonder dat ik zo mijn bestelling kan doe. Wel wat beter kan is het informeren van wanneer het bezorgt wordt. Tot op het moment nog geen reactie van het thuis shirt mogen ontvangen wanneer het wordt geleverd.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Hoi! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring bij Voetbalshop.nl. Het is fijn om te horen dat je je bestelling gemakkelijk hebt kunnen plaatsen. We waarderen je feedback over het informeren van de bezorgmomenten; we streven er altijd naar om onze communicatie hierover te verbeteren zodat jij precies weet wanneer je pakketje aankomt. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik heb het super ervaren. Ik had maar 1 handschoen ontvangen. Ik dacht hé balen. Ik heb gebeld, zonder problemen stuurde ze mij dezelfde dag nog een nieuw pas op die ik de volgende dag ( 1 dag voor kerstmis ) al weer binnen had. Toch nog op tijd voor een kerstcadeau. Echt heel fijn. Ik stuur niet gauw een reactie, maar deze vond ik zeker de moeite waard. Nogmaals dank je wel! Echt heel fijn.
Het bestelde trainingspak was perfect! Alleen de bezorging door DHL was wazig. Eerst zou het op dinsdag geleverd worden, toen woensdag en uiteindelijk kreeg ik het op donderdag. Verder alleen maar tevreden.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Frank, Bedankt voor je mooie woorden en je geduld met de bezorging. Bij Voetbalshop.nl streven we er altijd naar om jou de beste producten en service te bieden, en fijn om te horen dat het trainingspak perfect is. We begrijpen dat vertragingen bij de bezorging jammer kunnen zijn en we nemen dit mee om onze samenwerking met vervoerders verder te verbeteren. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Trainingsbroek te klein gekocht. Een grotere maat besteld en de te kleine trainingsbroek retour gestuurd. Nu afwachten of geld van de te kleine trainingsbroek terug gestort wordt.
S W
Simone W.

Geweldig!

Levering hoefde pas 5 dagen later i.v.m Vakantie. Het kwam toch na 4 dagen. Kwaliteit is top!! Service per email ook. Voor dames valt de maat groot Advies: bestel een maat kleiner.

Antwoord van Voetbalshop.nl

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service bij Voetbalshop.nl. We proberen altijd snel en betrouwbaar te leveren, zelfs als de levering iets eerder plaatsvindt dan verwacht. Jouw tip over de maatvoering helpt zeker andere shoppers om de juiste keuze te maken. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl
Ik heb nooit eerder voetbalshirts gezocht of gekocht. Die van MVV waren alleen hier te koop. Jammer dat het eerste en tweede shirt er niet meer in de maat waren die ik zocht. De prijs viel alles mee dus heb er nog een wk ‘88 shirt bijgekocht 😂

Antwoord van Voetbalshop.nl

Beste Marie, Bedankt voor je enthousiaste reactie en dat je bij Voetbalshop.nl terecht bent gekomen voor je MVV-voetbalshirts. Wat jammer dat de maten van het eerste en tweede shirt er niet meer waren, we proberen altijd het beste assortiment voor jou te hebben. Fijn om te horen dat de prijs je heeft verrast en dat je er zelfs nog een WK ’88 shirt bij hebt gescoord, dat maakt het shoppen toch extra leuk! Sportieve groet, Team Voetbalshop.nl