hard-wear.nl/nlReviews

: 905Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
hard-wear.nl/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hard-wear.nl/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
hard-wear.nl/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hard-wear.nl/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

445 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

905 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 jul. 2022
Really great customer service ! The sized I needed wasn't avaible and Kelly and Stan still found a way. We need more of that kind customer services, that's how you sell! Thanks again to the team!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 okt. 2022
Snelle reactie, mooie spullen maar misschien handig als er mbt tot de voorraad meer informatie bij het artikel komt te staan. Dit ivm met vertraging vanuit de leveranciers wat benoemd werd als reden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Duidelijke foto's, snelle levering en er zaten nog extra stickers etc in het pakketje. Zeker een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Ik heb niet veel om te melden maar alleen er was veel uitverkocht dat tond er niet echt duidelijk bij maar veder een top site
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 uur geleden
Altijd snelle bezorging en goeie deals. Veel uitzoek op de site en de bestelling is altijd compleet of correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Alles in orde. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je zelf de kosten voor retour verzending betaald.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Altijd goede service en even vriendelijk waar en hoe dan ook!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Best shop ever for buying hardware and also nice people.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Fijne website en leuke stickers bij je pakket, duidelijke emails en snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Snelle service binnen paar dagen binnen en is precies wat ik verwachtte Nice Thanx
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Snelle levering! de pet was fijn verpakt in een doos, dus kwam goed in model aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Goede overzichtelijke site met veel aanbod en erg snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
bestellin mooi snel binnen gekregen en alles was in goede orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goede service, ook met retourneren. En zijn erg behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Producten zijn van top kwaliteit en het word snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Snelle levering, uitgebreid assortiment. Echt heel leuk!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Snelle levering zonder bullshit en leuke stickers erbij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Producten waren netjes verpakt en snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
 
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Top geleverd met gratis leuke stickers erbij
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Snelle levering en je krijgt wat je verwacht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
vriendelijk personeel en goede webschop
Beoordeling melden