hard-wear.nl/nlReviews

: 535Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
hard-wear.nl/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hard-wear.nl/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
hard-wear.nl/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hard-wear.nl/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

118 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

535 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 jul. 2022
Really great customer service ! The sized I needed wasn't avaible and Kelly and Stan still found a way. We need more of that kind customer services, that's how you sell! Thanks again to the team!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


9 nov. 2021
Het artikel dat ik bestelde had een prijskaartje waarop stond dat het bijna 30€ goedkoper was dan ik zou moeten betalen. Heel brutaal. Eerste en laatste keer dat ik daar bestel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Toen er bepaalde dingen niet meer leverbaar waren belden ze mij op om samen tot een besluit te komen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Top snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Maten komen niet overeen Ik heb normaal een S dus voor de zekerheid een M besteld maar nog te klein.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022 
Had het niet verwacht, einde van de middag besteld en kreeg het pakket de volgende dag al binnen! Top was helemaal happy (hardcore)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
De bestelling is in behandeling genomen en er wordt voor gezorgd. Hard-wear blijft een aanrader!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Altijd goeie en snelle service! Het materiaal is ook van top kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022 
Super goed verpakt....snelle levering....alles goed....Bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Snel geleverd en netjes verpakt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden