hard-wear.nl/nl

4.653 reviews in totaal   1.344 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de uitstekende productkwaliteit en de nette, stevige verpakking van de bestellingen. Ook het ruime en unieke aanbod wordt gewaardeerd, net als de goede prijs-kwaliteitverhouding. De klantenservice en het winkelpersoneel worden vaak als vriendelijk, behulpzaam en snel omschreven. Daarnaast worden de retourzendingen en de maatvoering over het algemeen positief beoordeeld. Aan de andere kant zijn er enkele opmerkingen over vertragingen in de levering en klachten over de bereikbaarheid of afhandeling door de klantenservice. Sommige klanten missen bepaalde maten of items in het assortiment en benoemen de beperkte beschikbaarheid van grote maten. Er zijn opmerkingen over stijgende prijzen, kosten voor extra opties en dubbele verzendkosten bij retourzendingen.

Reviewshard-wear.nl/nl

Fijne samenwerking

Hebben eerst gebeld voor advies. Werd echt meegedacht ivm moeilijke maten Ook snel teruggebeld na vragen. Snel verzonden. Mooi pak Enigste puntje was toen ik 1e x de keuze van advies intoetste een uur in de wacht heb gestaan. De winkel direct ging wel direct goed En had gekozen voor dhl echter ging het daar fout in het sorteercentrum waardoor de levering 2 dagen later was dan eigenlijk de bedoeling was,maar alsnog binnen een week dus prima

Shadow bies 3.0 broek+jasje.

Ik ben 1.85 en heb wel wat maatjes meer, vooral mn torso dus, dus van Australian heb ik de grootste maat qua jasjes(5XL standard fit) en qua broeken 3XL of 4XL Slim Fit, ik heb het jasje duo shadow bies 3.0 in het zwart besteld(5XL)en de broek shadow bies 3.0 Slim Fit zwart(4XL)en de pasform is goed en de kwaliteit erg mooi, ik ga hier zeker vaker bestellen.

Bijna 10 jaar klant bij hard wear

Ik bestel in middels bijna 10 Jaar elk jaar wel wat bij hard wear. Het is altijd snel binnen gekomen. Qualitijd is altijd goed geweest van jullie exlusive artist en record label merchendise. Wat misschien een droom voor mij zouw zijn is dat jullie ook 2e handse thunderdome cds en items van de jaren 90 zouden verkopen in de winkel en op jullie website.zo dat er een anternatief is voor facebook groepen, vinted, markt plaats en discogs dat zouw ik erg vet vinden. ook al weet ik dat dat moeilijk gaat zijn het is en blijft een droom

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey! Wat tof om te horen dat je al bijna 10 jaar bij Hard-Wear bestelt en altijd tevreden bent over onze snelle service en kwaliteit van de exclusieve artist en record label merchandise. We waarderen je ideeën over tweedehands Thunderdome items zeker en nemen die mee in onze toekomstplannen. Bedankt voor je loyaliteit! Groetjes van het Hard-Wear team
Bin immer wieder zufrieden, Kundenservice auch immer nett, guter Shop für exclusive Australian Kleidung. Schade, dass er soweit weg ist . Hoffe sie machen vielleicht mal ein Shop in Heerlen Maasstricht oder Roermond auf oder mal ein Pop up Store , wäre traumhaft . Hardcore never dies ❤️

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi, Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze exclusieve Australische kleding en onze klantvriendelijkheid. Bij Hard-Wear doen we er alles aan om jou de beste ervaring te bieden, ook al ben je wat verder weg. Wie weet wat de toekomst brengt! Hartelijke groeten van Hard-Wear team!
Super Geschäft mit fairen Preisen.Der Versand nach Deutschland erfolgt ohne Probleme.Die Qualität der Ware ist Top. Klasse das es so ein Geschäft gibt wo man eine Vielzahl an Hardcore Kleidung kaufen kann.Ich hoffe mal nach Enkhuizen zu kommen dann werde ich das Geschäft auf jeden Fall besuchen.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Heel erg bedankt voor je mooie bericht over Hard-Wear. We vinden het super om te horen dat je tevreden bent over onze eerlijke prijzen, de soepele verzending naar Duitsland en de topkwaliteit van onze producten. We zijn trots dat we een ruime collectie aan hardcore kleding kunnen bieden. Hopelijk zien we je snel eens in onze winkel in Enkhuizen! Groetjes van het Hard-Wear team

Super service!

Opgegroeid in de 90's en toch die ene Australian broek in exact dezelfde kleur kunnen vinden. Fijne service en zeer snelle verzending. En die stickers....die maken het uiteraard af . Vanouds vet!
Super geregeld . Gebeld en er kon nog een 2e bestelling bij . 1 grote min punt ...maar daar kunnen jullie helemaal niks aan doen maar dacht meld het wel aan jullie . Ons pakket lag met nog een ander pakket voor ons deur op het portaal. Wonen in een flat en je kan er zo makkelijk in komen omdat de de beneden deur heel vaak open gaat ook ivm met verbouwingen op dat moment. Was blij dat ik 15 min nadat ik melding kreeg dat ik het pakket had gehad (was niemand thuis) thuis aankwam. Dag later lag er weer een pakket van dhl midden op het portaal . Slechte zaak. Misschien dat jullie ook nog even kunnen klagen bij dhl. Groetjes

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey! Super bedankt voor je fijne review en het doorgeven van je ervaring. Bij Hard-Wear doen we ons best om alles soepel te laten verlopen, dus fijn dat het met die tweede bestelling zo snel kon. Jammer dat de pakketbezorging via DHL niet helemaal top was, we begrijpen dat dat niet prettig voelt. We houden dit zeker in de gaten! Groetjes van het Hard-Wear team!

Goede service, goed assortiment! Hardcore will never die!

Dat er überhaupt een winkel is voor dit soort lifestyle kleding is al top. Leuke ontvangst toen ik eraatts een keer binnen was. Verder goeie snelle bezorging na online bestelling.

fijne service leuke stickers

fijne service leuk verpakt en leuke stickers extra product geweldig maar zou de extra betaalde garantie voor de producten weglaten heb het niet genomen want vond het erg prijzig

Kwaliteit

Leuke items, snel verzonden en ook retour werd snel verwerkt. Ik koop voornamelijk dingen in de sale, omdat kwaliteitskleding meestal in een hoge prijsklasse zit.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je fijne review! Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat je niet alleen leuke items vindt, maar ook dat alles snel en soepel verloopt, van bestelling tot retour. We zijn blij dat je onze sale weet te waarderen en zo kwalitatieve kleding kunt scoren voor een scherpe prijs. Tot snel bij Hard-Wear!

Einfach super für Scene Kleidung

Die vor Ort gesehenen Schallplatten, im Onlineshop bestellt um sie heile und sicher zu bekommen. Die Platten waren super verpackt und das Paket als zerbrechlich gekennzeichnet, super Service. Auch die Kleidung ist immer toll. Einzige Kritikpunkt ist das der Versand außerhalb der Niederlande nicht kostenlos ist egal für wieviel man bestellt...

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey! Super dat je zo blij bent met onze zorgvuldige verpakking en dat de platen goed bij je zijn aangekomen. Bij Hard-Wear vinden we het mooi om ook onze kleding steeds top te houden. We waarderen je feedback over de verzendkosten buiten Nederland en nemen dat zeker mee om onze service te verbeteren. Tot de volgende keer bij Hard-Wear!
Ik ben heel tevreden met hardware en alles wat ze verkopen, goeie service en in de winkel waar ik vaak te vinden ben is het personeel super vriendelijk
Uiteraard super kwaliteit. Helaas verkeerde maat besteld maar terugsturen was geen probleem, geld was ook zo terug gestort, had al gelijk een maat groter besteld. Super winkel voor al je Hardcore spullen.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je leuke review en fijne woorden over Hard-Wear. Super om te horen dat de kwaliteit je bevalt en dat het terugsturen en omruilen soepel ging. We vinden het belangrijk dat jij altijd tevreden bent met je aankopen bij ons. Tot snel bij Hard-Wear!

Top winkel

Snelle levering, goede klantenservice, zowel online als in de winkel zelf! Al jaren mijn go-to voor Australian Kwaliteits-controle zou misschien iets beter kunnen, maar foutjes maken is menselijk en in mijn ogen geen afknapper

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor jouw leuke review en het vertrouwen in Hard-Wear door de jaren heen. We zijn blij dat je onze snelle levering en klantenservice waardeert. We nemen je opmerking over de kwaliteitscontrole mee om onze service nog beter te maken. Fijn om te horen dat dit jouw ervaring niet heeft beïnvloed. Tot de volgende keer bij Hard-Wear!
Snelle levering, niet alleen bij de laatste bestelling, maar altijd! Het telefonische contact is ook altijd heel vriendelijk en effectief.
Al een aantal keren besteld bij HardWear. Laatste keer twijfelde ik bij de maat en heb toen een mail gestuurd, kreeg zo goed als meteen antwoord en heb besteld, het past perfect. Alles wat ik gekocht heb had een goede levertijd en mooi verpakt. Altijd leuk die stickers die ze erbij doen. De kwaliteit van alle prodcten die ze verkopen is bijzonder goed. Goede merken. Ik zal altijd hier blijven bestellen.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hey! Wat top om te horen dat je zo blij bent met je bestellingen bij Hard-Wear! We vinden het super belangrijk om snel te reageren en goeie kwaliteit te leveren, dus fijn dat dat zo goed uitpakt voor jou. Die stickers maken het gewoon net wat leuker, hè? Thanks voor je vertrouwen! Groetjes van het Hard-Wear team
Top service, snel geleverd tevens snelle reactie na een vraag per mail. Uiteraard blij met mijn nieuwste aanwinst.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hallo, Hartstikke bedankt voor je positieve woorden! Bij Hard-Wear doen we ons best om snel en vriendelijk te helpen, en het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwste aanwinst én onze service. Veel plezier ermee!
Het is enorm duur geworden en het zou toch mooi zijn als jullie meer grote maten hadden 5 tot 6 keer xl omdat soms klein uitvalt
Goede en snelle service, meer wens ik niet , en dat was hoe t zijn moest, perfect, dank jullie daarvoor!! Gr...

Mooie kleding van 100% Hardcore

De kleding is uitstekend! Stylish en comfortabel. De bestelling kwam alleen 4 dagen later binnen ipv de volgende dag. Maar het personeel is erg vriendelijk.

Antwoord van hard-wear.nl/nl

Hoi! Bedankt voor je fijne review en het compliment over onze stijlvolle en comfortabele kleding. Bij Hard-Wear vinden we het belangrijk dat je tevreden bent, en we waarderen je begrip omtrent de levertijd. We blijven ons inzetten om je snel en vriendelijk te bedienen. Tot de volgende keer!