hard-wear.nl/nl

953 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.632 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2018
hard-wear.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

17 apr. 2023
Zeker een fijne zaak. Zoals altijd goede service, kwaliteit producten en vriendelijk personeel. Enige wat ik toch wel jammer vind zijn de australian broeken die 99,95 kosten. Hierdoor val je 5 cent onder de grens van 100 euro voor gratis verzenden. Hierdoor moet je altijd een goedkope prul erbij nemen of 4 euro verzending betalen. Dit is toch wel erg jammer. Verhoog dan de prijs 5 cent of verlaag de grens met 5 cent want zo'n broek kost al genoeg natuurlijk

de meest kritische beoordeling

Nog steeds niet ontvangen, ondanks de levering 10€ extra kost. Geen track and trace beschikbaar. Ook heb ik geen verzonden mail ontvangen. Helaas is dit de laatste bestelling van deze webshop. Zeker geen aanrader. Alle begrip als er vertragingen zouden zijn. Maar als je zelf niet op de hoogte wordt gehouden waar je pakket ondertussen zich bevindt of verwerkt zou kunnen zijn?.. Ik diende zelf een mail te verzenden voor een antwoord te verkrijgen. Tot op heden nog geen bestelling ontvangen en geen berichtgeving noch mail waar het pakket zich bevindt. Helaas kan ik geen goede review plaatsen.

Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl

14 nov. 2023

Kan niet beter

Eeg goede ervaringen met de hardwear shop. Zowel in de winkel als online! Online in de avond besteld en had het volgende dag al om 8:00 in huis! In de winkel altijd perfect geholpen, word altijd een kopje koffie aangeboden en ze nemen echt de tijd voor je. Toppers
Antwoord van hard-wear.nl/nl
15 nov. 2023
Bedankt voor je review topper! We doen ons uiterste beste om altijd de snelste te zijn wat de levering betreft. 💪
Sneller reageren op de mails ik had een mailtje gestuurd en heb niks van tehoren gekregen tot ik een appje stuur dus iets duidelijker erin zijn op internet dat whatssapp sneller reageren
Erg tevreden met me pakketje altijd netjes ingepakt bestelling kwam wel iets later als verwacht maar tis ook bijna feestdagen wat logisch is dat het wat drukker kan zijn
16 nov. 2023

Goede service

Er was iets te leveren. We werden netjes gebeld en samen gekeken naar een alternatief. Het artikel was iets goedkoper bedrag werd netjes terug gestort.
11 nov. 2023
Heel vriendelijk geholpen. M’n zoontje is mega blij met z’n jasje. Kreeg ook extra spulletjes waaronder een festival bandje. Goed gedaan hard-wear.
Antwoord van hard-wear.nl/nl
15 nov. 2023
Hallo Harm, we hopen dat de kleine gabber nog lang plezier van z'n nieuwe jasje zal hebben en dat we jullie snel weer zien in onze winkel in Enkhuizen!

Topzaak

Zowel in de zaak, online of even een belletje, hier staan ze altijd klaar om je zo goed mogelijk te laten slagen. Iedere Gabber slaagt hier!
De producten zijn altijd uitstekend en geweldig kwaliteit en de service dik in orde doe zo verder en tot binnenkort ☺️😊✊🏻🔥🤛🤜
18 nov. 2023
Gastvrij en ze hadden pcies wat we nodig hadden de keuze was reuze En ze nemen de tijd voor je met een kopje koffie
15 nov. 2023
Snelle levering . Mooie prijs . Coole stickers als extra. Alsook een korting gscode voor volgende bestelling.
Goede service zelfs nog telefonisch contact gehad en vriendelijk geholpen alles zoals afgesproken .
17 nov. 2023

De beste

Super goede service en kwaliteit! Fijne webshop/website. Leuke fysieke winkel Zeker een aanrader!
Prima shop ! Kleding besteld was goed verpakt en de volgende dag al verstuurd . Aanrader !
18 nov. 2023

Linksboven is onderweg terug naar hard-wear

Retourneren is een probleem of niet in weert en enkhuizen is het vrij snel opgelost
Snelle en nette levering. Mijn jarige zoon was super blij met zijn Australian.

Topservice

Chill bedrijf goeie werknemers aardig grappig en ze helpen je goed!! Topwinkel

Zeer snelle levering, en het product is precies zoals omschreven op de site.
Netjes verpakt en aangekomen, op aangegeven tijd geen problemen top winkel!
Fijne service en snelle levering. Goede producten tegen schappelijke prijs.
1 dag geleden
Communicatie was top . Mooie website Snelle verzending. En retouren.
7 nov. 2023

Top service!

Paketten komen altijd optijd aan. Netjes verpakt en zonder fouten.