Erg blij mee ik heb nu een hele verzameling australian artikelen waarvan sommige 20 jaar oud en origineel zijn daaraan kun je de kwaliteit van de gebruikte materialen ook zien ook zeker na het wassen blijven de jasjes en broeken mooi eruit zien oo 30 graden en binnenste buiten keren kun je jaren plezier hebben van je australian pak!
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
1 jaar geleden
Was goed verpakt, ook leuk de gratis stickers en catalogus die erbij was, enkel het spijtige is als het de juiste maar niet is dat je zelf niet gratis kunt retourneren, dat je dus zelf moet betalen om terug te sturen en er stond ook gratis verzending vanaf bepaald bedrag en toch heb ik verzending moeten betalen
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor hard-wear.nl/nl
SorterenRelevantie
Prima service en goede kwaliteit
Wel enige vertraging gehad met bestelling, maar heel netjes geïnformeerd hierover. Met de bestelling helemaal tevreden. Past als gegoten.
Ik woon in Gelderland. Erg fijn dat ze ook een webwinkel hebben. Niks kunnen jullie beter doen gaat perfect zo. Word altijd heel blij van jullie mooie pakketjes. houden zo graag aub!
Jammer dat het alleen grote mannen maten zijn en bijna geen vrouwen elke keer moet k dingen terugsturen
Antwoord van hard-wear.nl/nl
1 maand geleden
Hallo Lana,
Bedankt voor je review!
Waar heb je gekeken? want we hebben een enorme collectie in alle maten van 5XS tot 4XL
Wellicht heb je alleen bij de sale gekeken?
Mocht je hulp nodig hebben met de maten dan kun je ons altijd even mailen!
Info@Hard-Wear.nl
Geïmporteerde beoordelingen: