Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 15.924 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 33.720 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Bellen naar service nr. Kreeg niemand aan de lijn
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
In al die jaren trouwe klant en nog nooit iets negatiefs ervaren Super website en super service Met af en toe heel aantrekkelijke kortingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Tja .... heel erg snelle levefring, goede producten en scherpe aanbiedingen op de bekende merken Geen kostn bij retourzendingen Ik bestel er heel vaak en ben altijd tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Alles perfect geleverd Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Boeken werden vlug verzonden, kwamen in perfecte staat toe. De boeken zijn volledig wat ik wilde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Goeie levering maar het inpakken kon beter.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
behulpzaam team, zeker door een vergissing van mijn, is dit als nog recht gezet door de administratie, een dikke pluim voor hen. Bedankt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
goede service maar omslagtig verzend proceduren via email en aanverwante handellingen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Ik had de verkeerde weidepaden besteld, te lang. De volgende dag had ik de juiste, de andere retour gedaan en de te verrekenen korting stond binnen twee dagen op m’n rekening. Strak geregeld, top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Goed aangekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Niks veranderen gewoon zo doorgaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Heb een bestelling geplaatst 's avonds voor de genoemde tijd en de volgende dag meteen de benodigde zalf nog in huis. Super tevreden hierover. Als persoonlijk cijfers kan ik dan ook wel een negen toe kennen, want zat helemaal aan waar ik zo snel honingzalf weg zou halen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Bestelling geplaatst en later een mail met herfstkorting ontvangen, dit is super opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Het lies prima en snel en ik geniet van mijn nieuwe laarzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Prima deze keer, geen problemen met chronopost. Houden zo.
Bestel heel graag bij jullie
Prijs/kwaliteit verschil heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
heel erg blij met de nieuwe kattenbak. Goede omschrijving, vlotte levering. Ook altijd een goede service gehad van Agradi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Zeer vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Een keer 1 artikel niet op voorraad, kwam ik pas achter na het bestellen, kreeg een mailtje dat de bestelling vertraagd was ivm een artikel dat niet op voorraad was maar er stond niet bij welk artikel. Na aantal dagen gebeld, was het iets waarvan ik er 2 had besteld en er was er 1, als ik dat wist had ik er 1 besteld. Vandaar levering en service 4 sterren.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
uitstekende levering van een goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Levertijd stuk langer dan verwacht - ik ben er in deze tijd aan gewend dat als je iets bestelt, je het product binnen 3 dagen geleverd krijgt. Verder prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Was een product stukgegaan in de verpakking, is snel en efficient afgehandeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Helaas bleek mijn bestelling onverwacht niet op voorraad te zijn maar ik ben daar netjes over ingelicht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Zowel de levering als de service is top. Niets op aan te merken

De reden waarom deze beoordeling geen 5 sterren haalt is vanwege het product. Nog steeds geen muis gevangen, ondanks dat ik de richtlijnen heb opgevolgd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Ik vind de site duidelijk en ik had de bestelling rond 20.00 gedaan en ik had het al de volgende middag in huis. Ik koop hier vaker en kijk wel eens op andere sites maar deze loop je toch als 1 van de makkelijkste Dior. Ga zo door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Artikel heel snel en netjes geregeld. Jammer genoeg was de deken iets te groot. Deze teruggestuurd, ging heel gemakkelijk en was ook gratis. Wat ik wel mis is dat ik het artikel niet kan omruilen voor een andere maat.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Goed assortiment, snelle levering. Betrouwbaar en prima service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
voorheen langere levertijd, nu was het de dag erna geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Altijd ruime keuze
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Tas oogde kleiner OP DE web site
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
23-09-2018
Heel tevreden over de bestellingen en service van agradi,
ik bestel al jaren achtereen, en heb voor alle diersoorten wel
bestellingen gedaan. Zeker tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Goexe service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snelle levering, hoofdstel bevalt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snelle correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Helaas was 1 halster al kapot na een dag. Mijn paarden doen altijd erg lang met hun halsters dus de kwaliteit van dit halster was erg slecht. De rest was super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
snel en goed bezorgd goede spullen anders bestel je ze niet
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Zeer tevreden over Agradi. De site is duidelijk, makkelijk bestellen, snelle levering aan huis of pick up point, uitgebreid assortiment, leuke aanbiedingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Alles top verzorgd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Snelle levering helaas was 1 item verkeerde kleur dus die gaat terug.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Uitstekend
4.67
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.