Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 15.947 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 48.110 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Prima zoals beloofd geleverd. Zou van mij wel direct volgende dag levering mogen maar wordt wel aangegeven op de site dat het langer duurt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
snelle service, prima kwaliteit. Enorme keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Ik had de bestelling weer snel en compleet binnen...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
prima product aan concurrerende prijs en een normale verzendkost, aanrader over de gehele lijn, en ja, de zondag besteld en de maandag in huis, prima toch, en dan was het nog in België :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Bestelling is aan gekomen bij de buren naar zonder bericht.
Hulp can de medewerker hierin was heel keurig
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Prima produkt om een aangetaste straal weer gezond met te krijgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Zondag besteld maandag in huis. En dankzij de uitleg en reviews gelijk de goede maat rijbroek gekozen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Ik heb prima ervaringen met Agradi. Producten worden snel verzonden. Toen een een flesje mokspray een keer kapot aankwam had ik binnen 2 dagen een nieuw flesje. Ik koop er graag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
23-08-2019
Altijd tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
23-08-2019
Gewoon: top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Aller eerst echt een supermooi product ontvangen. Er klopte iets niet met de levertijd en na een telefoontje ben ik erg goed geholpen en is het opgelost. Super blij met het product en de service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Alles is zo gegaan als gecommuniceerd. Niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
soms mag een beschrijving wat duidelijker met bv afmetingen erbij
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Zoals gebruikelijk goede service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Goeie producten, goede levering, kortom een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Levering op de afgesproken tijd en datum, producten prima kwaliteit en de service van bestellen tot ontvangen aan de deur uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Vind het alleen jammer dat je pas korting krijgt vanaf 75 euro
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Snelle levering van uitstekende produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Vlotte levering van mijn producten en een goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Duidelijke web-site. Snelle levering. En tevreden over de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Altijd keurig op tijd nette verpakking en de producten zijn goed. Veel keuze.....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
prima geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Normaal gezien 's anderendaags geleverd, dit was echter niet het geval. Ook geen track en trace code gekregen waardoor ik niet wist wanneer het dan wel geleverd zou worden.
Resultaat, toen het uiteindelijk, na 5 dagen wel geleverd werd was ik niet thuis. Nog eens 2 dagen moeten wachten dan.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Is fijn winkel agradi en beveel hem zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Snelle goede levering.
Erg vervelend dat korting pas vanaf 75 euro is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Alles op tijd geleverd en correct afgehandeld.
Heel te vreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
snel bezorg, goed afgeleverd tot aan de deur, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Verpakking was beetje groot voor 1 doos schoenen. Verder heel blij met het product
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
21-08-2019
Bestelling op 8/8/2019. Volgens de website ging materiaal vertrekken dag na bestelling (9/8/19)
Bestelling is maar vertrokken op 14/8/19.
En ontvangen 16/8.
Dus snelle levering heeft uiteindelijk 8 dagen geduurd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Volgens mij in de avond besteld en de volgende dag in het begin van de middag al ontvangen.

Dat was wel heel erg snel ..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Jammer, maar onze bouviers eten hun voer niet meer, als ik Puur glucosemine erover strooi. Was een pot van 50 euro. Ik heb dit aan jullie laten weten en er werd geen enkele compensatie aangeboden.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Levertijd vaak te lang
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Fijne longeersingel
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Ik had een voedingsproduckt besteld. Helaas was de verpakking kapot.
Waardoor de houdbaarheid minder word en het was voor mij ook nog de bedoeling dat het pas in gebruik werd genomen als de andere op is.
Ik heb een melding gedaan. Hier is wel snel op gereageerd. Dat ik er nog een mag bestellen met 30 korting. Daar heb ik helaas nu niets aan.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Wanneer de producten aanwezig zijn krijg je de spullen ook echt de volgende dag. Altijd degelijk verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Goede informatie snelle service en keurig verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
artikelen snel geleverd.
Prijs ok vanwege kortings actie
Kwaliteit van artikelen prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
De grote assortiment en soms mooie kortingen zorgen ervoor dat ik graag bij Agardi de spullen voor mijn paard koop. Soms duurt de levering langer omdat een product van de bestelling niet op voorraad is. Enkel het retouren mag van mij nog makkelijk gemaakt worden, zonder het moeten printen. Verder ben ik een erg tevreden klanten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Snelle levering, goede prijs en fijne producten.
5.00
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.