Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14.754 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft agradi.nl al 49.410 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Prima service, lastig om telefonisch contact te krijgen.


Groet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Ruime keuze aan producten.
Altijd mooie aanbiedingen.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
super snelle levering en uitstekende produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
05-09-2019
14-10-2019
Helemaal naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
De bestelde zadelcaddy,stalkruier was bij aankomst op meerdere plekjen beschadigd. Lakschade. De bestelling kwam ook later aan dan in eerste instantie aangegeven. Gereclameerd en daarna toch tevreden, want 20 euro korting toegezegd.Goed afgehandeld door klantenservice.
MvGr
Anneke Lubbers
3.50
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Produceten goed ontvangen, service prima, ook met retourneren
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snel ontvangen en product voldoet aan alle eisen. (Regelmatig gebruik)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
S'middags besteld,dag erna kon ik ze al ophalen bij afleveradres. Super Top. 2 dagen later liep ermee door de modder en water. En mede dankzij deze top laarsen een geweldige dag gehad. Dank je wel,AGRADI
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Correcte produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Alleen beetje veel verpakkingsmateriaal
Verder prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Levering op 1 dag, zeer goed dus. Ik had wel zadelzeep in sprayvorm en die lekte, minpuntje dus
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Altijd top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Tot heden niks ontvangen, niet te beoordelen
1.00
Slecht

agradi.nl antwoordt: 15-10-2019
Onderstaande informatie is afkomstig van de pakketdienst: Het pakket wordt vandaag tussen 15:28 en 16:28 bezorgd. Het is niet mogelijk om dit tijdstip te wijzigen. Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Prima prijs-/kwaliteitverhouding
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snelle service, goede kwaliteit rijbroek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Service van Agradi zelf goed, helaas eerder veel problemen gehad met de bezorging van DPD .
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
1 product had een productie fout. Zou binnen 1 a 2 dagen behandeld worden. Helaas na 3 dagen zelf moeten bellen maar wel meteen keurig en snel opgelost
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Het duurde erg kan voordat de artikelen geleverd werden
Artikelen waren zeker wel van goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Jammer dat bij bestelling staat dat het leverbaar is, terwijl later blijkt dat dat niet zo is. Verder prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Deze voerbakken hebben we al eerder besteld en ze bevallen prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Het is jammer, vooral voor het milieu, dat bestellingen niet altijd in één order worden verzonden en er wordt belachelijk veel plastic gebruikt bij het verzenden. Verder, zoals altijd, super tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
snel en efficient
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Levering goed, betrouwbaar. product zoals omschreven
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
levering snel , producten zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Prima levering en volop keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Fijn bedrijf, soms duurt levering iets te lang, maar ik laat het meestal ergens anders afleveren en dan ophalen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Positief, alleen sommige artikelen een beetje moeilijk te vnden op de website
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Blij met Agradi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Levertijd die wordt aangegeven bij de producten klopt vaak niet.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
14-10-2019
Service en snelle levering zijn prima. Ik bestel steeds mijn Bucas paardendekens bij Agradi. Altijd fijne lichtgewicht regendekens tegen een schappelijke prijs. Waarvoor dank.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Alle producten de volgende dag in huis Wel letten op de voorraad Erg handig dat je het op een servicepunt op kunt halen, hoef je er niet de hele dag voor thuis te blijven en weet je zeker dat je het hebt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Snelle levering en de Muck boots zijn voortreffelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Bestel regelmatig bij Agradi.nl, altijd snel en goed afgeleverd. Mooie ruime keuze aan artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Goede webshop. Kortingen zijn soms onduidelijk.
4.00
Goed

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 500.000 klanten en 110.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.