Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 13.060 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 23.964 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Het zag er allemaal goed en verzorgt uit, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Ik bestel graag bij agradi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
's avonds besteld en de andere dag begin van de middag geleverd.
Heel fijn, want ik had de spullen onverwachts snel nodig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Na diverse telefoontjes e.d. is uiteindelijk het bestelde product geleverd. DPD was het probleem dat tot grote ergernis heeft geleid.
Uw producten zijn tot nu toe goed bevallen. Test dit product van de zomer.
1.50
Matig

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
lekker snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Super snel en leuke valentijnactie met 40 korting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
23-02-2018
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
duidelijke website en correcte service
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Snel geleverd goeie kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
23-02-2018
Alles snel en orderlijk ontvangen. Helaas was de supermooie Amigo-deken te klein, zodat deze weer retour is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-02-2018
23-02-2018
Levering binnen de aangegeven termijn en de produkten (mollenklemmen) voldoen aan de verwachtingen. Voor serice hebben we nog geen gebruik gemaakt. Alles is naar wens verlopen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Altijd alles op voorraad en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Vaak worden de producten snel verzonden. Indien 1 lange levertijd heeft, wordt deze nagestuurd. Dit is erg fijn. Geen lange wachttijd meer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
DPD als bezorger is een slechte keuze. Heb er nu een week op moeten wachten door allerlei gedoe met de bezorger. Zal de details besparen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Het wordt altijd snel en goed geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
De produkten voldoen zoals verwacht, zowel kleur als kwaliteit. Zal nog van deze merken kopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
over het algemeen tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Het is echt een super leuke dekje echt heel blij mee.
En de service en levering zijn gewoon top je kan tot aan de deur volgen waar je pakket is
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
22-02-2018
Snelle levering deze keer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
alles zoals verwacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Ruime keuze aan producten voor een goede prijs en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
beetje flauw om producten voor de prijs van 38.99 euro te koop zetten,
en dan vanaf 39 euro gratis verzenden.
3.00
Redelijk

agradi.nl antwoordt: 23-02-2018
Dit is geen bewuste keuze. Gelukkig zien we dat je er nog iets kleins bij hebt kunnen vinden, waardoor je toch geen verzendkosten hoefde te betalen.

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Kwalitatief uitstekend materiaal, en wederom een vlotte levering (na een dag binnen)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Dit was mijn eerste bestelling bij agradi.nl en alles is helemaal goed verlopen. Fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Ales verliep gladjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Ik koop met regelmaat spullen bij agradi voor de paarden, honden, tuin of voor onszelf altijd snel geleverd in het begin moest ik nog wel eens een paar dagen wachten maar valt me op dat de laatste tijd de bestelling er gelijk al de dag erna is
Super winkel en ik koop er graag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Snelle levering. Mokzalf werkt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Kort en bondig. Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Pakket werd in eerste instantie verkeerd bezorgd. Uiteindelijk wel goed gekomen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Snel geleverd. Binnen 12 uur. Super goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Prima geregeld allemaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Hele snelle levering: de volgende dag al. Helaas paste het hoofdstel niet, dus heb ik het teruggestuurd en een maat groter besteld. Jammer dat het nog niet geruild kan worden, maar dat je het 2x moet betalen. Verder prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Een mooie deken van Bucas besteld voor een mooie prijs De deken werd snel geleverd en past m'n paard erg mooi. De site vind ik wat minder overzichtelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
21-02-2018
duidelijk over wel of niet op voorraad
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Ik had gekozen om dit product in een afhaalpunt te laten leveren, dit ging allemaal heel erg vlot. Het enige jammere is dat ik geen bericht kreeg dat het pakje geleverd was, waardoor ik het pas 3 dagen later ben gaan ophalen.

Verder ben ik tevreden van het product Het maakt mijn paard echt soepeler.
4.67
Uitstekend

agradi.nl antwoordt: 22-02-2018
Op het moment dat wij het pakket verzonden ontving je een mail met de track en trace code. Hiermee kan je het pakket volgen en ook zien wanneer deze geleverd is. Daarnaast krijg je van DPD ook verschillende mails. Wellicht zijn ze in je ongewenste postvak terecht gekomen.

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Staat erbij als je voor een tijd besteld heb je het de volgende dag in huis... dit duurt een week...
4.00
Goed

agradi.nl antwoordt: 22-02-2018
Op de website staat niet 'volgende dag in huis' maar voor 21:00 besteld, zelfde dag verzonden. Dit geldt alleen voor producten die op voorraad zijn. In je bestelling zat een product met een levertijd van 2 tot 10 werkdagen, zoals ook aangegeven tijdens het bestellen. Het pakket is op de derde werkdag verzonden.

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Ik ben tevreden 18/20
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
21-02-2018
21-02-2018
Mooie laars alleen hard aan de achterkant zal even duren voor ze ingelopen zijn.
4.67
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 450.000 klanten en 125.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl

Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.