agradi.nl- Logo - Beoordelingen

agradi.nl
Beoordelingen:

9.848 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden129.919 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jun 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
agradi.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel, kan wel verbeteren in het vernoemen van levertijd op de website. De levertijd is niet altijd duidelijk en wordt zeker niet altijd nagekomen. Dit resulteert voor mij in alleen bestellen als ik het niet tijdig nodig heb omdat bestellingen regelmatig vertragen. Ik weet niet in hoeverre jullie hier altijd wat aan kunnen doen maar op de website benoemen lijkt me te moeten kunnen. Verder super tevreden met het aanbod, retourpolicy etc. Retourticket in de verpakking en een plakstrip zoals ze dat bij Zalando doen zou zeker handig zijn gezien wij geen printer hebben. Grootste pluspunt blijft echt het aanbod, jammer dat er geen fysieke winkel is :)

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb bestelling NL03662832 geplaatst die ik nadien heb teruggestuurd op 22 augustus met retournummer RNL10204361 via DPD. Ik ben naar het DPD verzendpunt (tankstation De Cooman in Idegem, Geraardsbergen) na 2 uur teruggeweest omdat ik geen bevestiging per mail of sms ontving. mijn pakket lag nog in het rek en ze hebben het nogmaals ingescand en bevestigd dat ik een sms zou krijgen. DPD werkt niet met emails... nooit een sms gekregen en jullie geen pakket. als dit niet in orde komt en ik geen terugbetaling krijg, nooit meer agradi als jullie met DPD blijven werken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor agradi.nl

 Sorteren  
Relevantie
CG
Cherie G.
Doorwerth
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering maar kleur viel wat tegen

De levering van nekplaatjes was supersnel. Dat was fijn want ik had ze snel nodig voor een onderzoeksproject. Helaas waren niet alle nummers die ik nodig had op voorraad dus die heb ik elders besteld. Het viel mij op dat de kleuren groen en geel veel donkerder en daardoor minder opvallend fel waren dan op de foto's op de website van Agradi. En dat de plaatjes ook een andere kleurtint hebben dan van de concurrent(en). Voor ons was dat minder wenselijk Maar de maten en kwaliteit zijn goed en stemmen wel overeen met die van andere merken en de prijs is gunstig, dus al met al: beoordeling: goed.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop, goede kwaliteit/prijs, wel trage verzending

Prima webshop met goede kwaliteit producten voor een meestal goede prijs. Ik werd ook netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn retourzending toen mijn bestelde hoofdstel te klein bleek te zijn. Daar kunnen andere (grotere) bedrijven nog wel een puntje aan zuigen. Ik heb meteen een maatje groter hoofdstel besteld. Levertijd is echter wel vrij lang, 15 dagen geloof ik. Dat vind ik op zich niet erg maar ik zou wel graag wat meer specifieke info krijgen over wanneer mijn pakketje dan ongeveer geleverd zou worden. Dan kan ik beter mijn agenda ervoor vrijhouden :)
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Producten zijn goed, levertijd is echt niet okey, jullie zeggen op voorraad, voor 21 uur besteld, morgen geleverd,Bij het product staat: op voorraad. Vervolgens komt er een mail, product niet op voorraad en dan wordt de levertijd langer, dat is in mijn ogen niet correct. Annuleren kan niet. Ik heb nu drie bestellingen gedaan en bij mij gebeurde dit drie keer, ik zit op dit moment weer op een pakket te wachten, voor mij wel een reden om de volgende keer elders te bestellen.
Beoordeling melden
IB
I B.
Oud Gastel
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Agradi is een fijne webshop. Goede prijzen en weergegeven levertijd klopt meestal. In de orderstatus kun je goed bijhouden hoe het er voor staat. Producten worden goed verpakt verzonden. De klantenservice doet zijn best om je vragen te beantwoorden. Zowel telefonisch als per mail. Op de verzendpartner DPD heeft men niet zo veel invloed, maar die maken er wel eens een rommeltje van.
Beoordeling melden
WP
Wendela P.
Rotterdam
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie prijs maar matige kwaliteit

Ik ben tracks aan het uitzetten voor onze paarden en ik doe dat met breed isolatie lint. Ik heb heel veel lint nodig en zwart leek me nog mooier dan bruin dat ik voorheen gebruikte dus 600 meter besteld. Mooie prijs maar de kwaliteit is matig als ik die vergelijk met het brede bruine band van agrishop dat maar net iets duurder is. Volgende keer dan toch maar weer bruin lint.
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Interessante kortingen en goede/veilige verpakking/levering

Mijn vertrouwde producten (manenspray en scheerkopje) werden vlot en netjes geleverd, goed en veilig ingepakt. Net zoals de olie en doseerpomp die ik besteld had. Zeer goed ingepakt en zonder beschadiging/lekkage aangekomen. Ook altijd zeer fijn om van kortingsacties te kunnen genieten en de producten aan interessantere prijzen te kunnen aankopen.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kortingen

Agradi heeft altijd een ruime aanbod en keuze aan paardenspullen. Voor heel veel dingen krijg je ook altijd een mooie korting en liggen de prijzen vaak iets lager dan in een andere winkel. Het enige minpuntje is de levering. Er staat soms bij verzending binnen...dagen en ik heb al een paar keer gehad dat het later is.
Beoordeling melden
HP
henriette p.
keerbergen
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Afgelopen bestelling was er al de volgende dag. Maar heb ook de ervaring dat het soms bijna een week duurt terwijl er staat 'voorradig'. Dat maakt bestellen soms moeilijk, zeker als je het snel in huis wilt hebben. Over de producten ben ik zeer tevreden. Ik heb nog nooit iets gekocht waar ik niet tevreden over was.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en correct ….enkel vind ik het…

Snel en correct ….enkel vind ik het systeem van de kortingscodes niet ideaal. Heb in het verleden als ik deze wou toepassen nog nooit de code kunnen gebruiken omdat het dan net niet voor dat artikel kon gebruikt worden. Nu doe ik er al eigenlijk niets meer mee als ik een bestelling plaats.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede artikelen tegen een redelijke prijs. Enkel jammer dat de leveringsdatum niet gehaald wordt maar echt heel veel later wordt het ook niet. 1 tot 3 dagen later is nog te overzien. Inmiddels kunnen we met plezier gebruik maken van een nieuw westernbit en bijbehorende kinketting 👍🏻
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top! Snelle reactie’s klantenservice

Zelf zocht ik heel lang een specifieke rijlaars. Ik wachtte al bij een andere winkel maar steeds leverproblemen. Toen zag ik ze bij Agradi, direct mailen en snel reactie ! Dus direct besteld! Rijlaarzen zijn snel binnen gekomen, ik ben heel erg tevreden ! Ga zeker vaker bestellen!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit van de producten. Snelle levering en goede klantenservice indien we die nodig hebben. Hier en daar soms graag wat meer maatinfo dmv maattabel van betreffende product of wanneer iets klein of groot tailleert is het altijd goed dit te weten voor te bestellen
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Werkt met onbetrouwbare courier, DPD.

De producten en de prijsstelling van Agradi zijn prima. Helaas werkt Agradi met DPD als courier. DPD heeft slechte dienst verlening en is niet bereikbaar voor vragen of klachten. Zolang Agradi met dit onbetrouwbare bedrijf blijft werken zal ik niets meer bij Agradi bestellen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk geholpen .

Onze bestelde netten gingen binnen 1 dag al kapot . De Klantenservice is super van agradi vriendelijk en leggen ook goed uit wat er van jou verwacht wordt. Super blij met lieve mensen die de tijd voor je nemen en met je willen kijken naar een passende oplossing
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd tevreden! Artikels goed verpakt en snel verzonden. Ook steeds zeer goede opvolging van bestellingen.. Meestal snelle levering, indien vertraging dan wordt dit gemeld. Retourneren gaat ook zeer vlot, en kreeg meteen bevestiging en snelle terugbetaling.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen en bezorgen bij Agradi gaat altijd top. Laatste bestelling waren beenbeschermers, helaas viel de maat wat groot uit. Omdat ze voor en achter gedragen kunnen worden een maatje kleiner bij besteld en nu heeft hij voor en achter mooie bescherming.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

De meeste keuze en concurrerende prijzen

Bij agradi is er ongelooflijk veel keuze uit verschillende merken en de prijzen zijn zeer concurrerend. Wel kan zelden de aangegeven levertijd worden gehaald en komt de bestelling eigenlijk altijd een dag later dan je verwacht of dat er beloofd is.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Moest helaas de rijbroeken terug sturen ivm niet passen, te klein :-( Maar zeer snelle en vriendelijke afhandeling Als het goed gaat is het allicht goed, maar als het niet goed is, dan zie je de echte klantenservice en die is hier uitstekend!!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd alles was netjes ingepakt, alle bestelde spullen helemaal blij mee! Enige jammere is dat er zoveel plastic gebruikt wordt om te verpakken dat het niet beschadigd. Misschien is karton ook een optie of gerecycled papier.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruime keuze

Je hebt een brede keuze tussen verschillende merken. Dat is prettig. Je kunt een dure versie maar ook een goedkope versie bestellen. De bestelling geplaatst en twee dagen later het product in huis. Keurig verpakt. Blij mee.
Beoordeling melden