Beoordelingen voor agradi.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 13.805 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 26.584 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Zeer te vreden met de ontvangen items.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Super fijne producten ontvangen Informatie over de levering was duidelijk en goed up-to date
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Supersnelle levering en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Prima produkten, meestal snel geleverd en goed ingepakt voor verzending.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Ik had 2 kromme naalden besteld, waarvan er 1 kapot was
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Sneller geleverd dan verwacht.
Alles paste.
Kwaliteit kledingnormen er afwachten. Ritsen vaak het zwakke punt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
25-04-2018
snel ter plaatse en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Snelle levering en het product voldoet volkomen aan de verwachting: Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
het is handig om het op deze manier te bestellen en snel binnen
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
supersnelle levering en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Het Produkt komt heel laat dan opgeven in jullie website.
3.00
Redelijk

agradi.nl antwoordt: 26-04-2018
De bestelling had een levertijd van 2 tot 10 werkdagen, dit wordt aangegeven bij het product en in de winkelwagen. We hebben het pakket op de 5e werkdag verzonden

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Had een klacht over een langloop riem van Walk about. Duurde lang voordat hij geleverd werd. Riem had na een paar dagen al kuren. Rolde slecht op en knop bleef hangen. Duurde vervolgens weer bijna een week voordat ik antwoord kreeg.
Moest de riem terug zenden waarna hij beoordeeld zou worden. Ik laat het erbij koop een nieuwe die echt geschikt is voor een grote hond en bovenal betrouwbaar is.
1.67
Matig

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Zeer tevredenMisschien levering iets vlotter laten verlopen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
snel verzonden en netjes verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Goede merken,snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Ik bestel vaak wat bij agradi. Vaak is het snel geleverd. Je krijgt wat je verwacht. Als het niet goed is dan is ruilen prima. Of terug sturen als het echt niet goed is. Fijne webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
ik ontvang de produkten die ik bestel. De produkten zijn wat ik ervan verwacht en de service is goed indien er een product niet voldoet en retour moet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Een set hoofdstel nummers in een enorme doos verstuurd samen met stapels reclame.... sorry had mij de verzendkosten bespaard en ze in een envelop verzonden het voelt nu alsof ik de verspreiding van jullie folders heb betaald.

Verder product prima, optijd geleverd.
3.67
Goed

agradi.nl antwoordt: 26-04-2018
Uit ervaring is gebleken dat versturen per post vrij lang duurt. Vandaag dat we alles in pakketten versturen

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Helaas voldeed het vest wat ik besteld had niet aan de verwachting. Verder snelle levering, tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Gemakkelijke, vlotte en goede service Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
24-04-2018
25-04-2018
Het bestelde werd vlot en goed geleverd.
We zijn zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Bijna alles was prima alleen de verpakking was niet normaal 3 dozen waren er nodig om dit harkje te kunnen verzenden opzicht geen probleem maar ik zit wel met een hoeveelheid aan karton dat in de papier bak moet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Levering: je kunt de optie kiezen om je pakket bij een ophaalpunt te halen. Nu heeft de vervoerder vaak ophaalpunten bij kleine winkeltjes en winkels met beperkte opening tijden. PostNL zou een veel betere optie zijn veel ophaalpunten en automaten zodat een klant ruim kan kiezen.
Producten:
Er ontbrak iets En stevigheid ook min.
Service:
Als er iets ontbreekt direct oplossen.
2.33
Matig

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
makkelijke bestelling, eenvoudig betalen en correcte verzending
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Prima product en snel ontvangen Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Ik heb een paar keer met de klantenservice gebeld, die zijn super-behulpzaam.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
De bestelling verliep prima, net als de levering, en het product is ook wat ik er van verwacht had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Mijn producten waren heel netjes verpakt en snel geleverd Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Snelle levering, alles netjes verpakt (ook zodat het niet ging lekken) en artikelen kwamen overeen met de foto's en informatie van de webshop/
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Ik heb 10 halsters besteld, 5 halsters kosten 3,99 en 10 halsters 3,50 per stuk. Omdat ik 2 verschillende maten heb besteld van ieder 5 stuks moet ik toch 3,99 betalen, in mijn ogen is 10 stuks van hetzelfde product in een andere maat ook gewoon de prijs van 3,50 ipv 3,99
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
supersnelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Nog niet ontvangen
1.00
Slecht

agradi.nl antwoordt: 26-04-2018
Volgens de tracking is het pakket 25/04 geleverd, mocht dit niet zo zijn neem dan contact op met klantenservice@agradi.nl

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
prima en snel geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Snelle levering.
Goed produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Gewoon een prima leverancier voor een fijne prijs. Hebben niet ontzettend veel, maar wel alles wat nodig is. Een tip: het gedoe met stickercodes en kortingen is niet echt duidelijk. Staat er rechts dat er een stickercode is, blijkt die weer niet van toepassing. Vind ik niet echt duidelijk of overzichtelijk. Stop er gewoon mee;-)
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Super 9
5.00
Uitstekend

agradi.nl klantbeoordeling

agradi.nl

Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998!

Agradi is de grootste online dieren- en buitenlevenwinkel van het land. Een jonge, enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan. Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier- en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop. Duidelijk, overzichtelijk, gemakkelijk en tegen scherpe prijzen; dat zijn de kernwoorden voor Agradi.nl. Met meer dan 450.000 klanten en 125.000 producten is Agradi er voor zowel de professional, als de hobbyist en de particulier. Zoals maneges, dierentuinen, kinderboerderijen, veehouderijen, maar ook hengelsportliefhebbers, paardenbezitters en huisdiereigenaren. Wij zijn door onze klanten in 2011, 2012 en 2015 tot winnaar verkozen van de Thuiswinkel Awards XL en behoren tot één van de grootste webwinkels van Nederland.

Contact
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
klantenservice@agradi.nl
agradi.nl
Winkel-exploitant
Agradi B.V.
Graaf van Solmsweg 52K
5222 BP ’s-Hertogenbosch
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Oskar van Straaten
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met agradi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.