agradi.nl

135.728 reviews in totaal   1.948 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.948 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 2 jun 2022

agradi.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, het grote en diverse assortiment en de hoge productkwaliteit. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle en correcte communicatie. Ook de stevige en beschermende verpakking, het soepele retourproces en de redelijke tot voordelige prijzen worden gewaardeerd. Aanbiedingen en spaaracties vallen eveneens in de smaak, net als de meestal duidelijke en proactieve communicatie rondom bestellingen. Sommige klanten merken echter op dat de beloofde levertijden niet altijd worden gehaald en pakketten soms vertraagd zijn. Er zijn verbeterpunten genoemd voor het aanbod binnen specifieke dieren of categorieën. Hoewel de klantenservice doorgaans positief wordt beoordeeld, zijn er enkele klachten over de beperkte bereikbaarheid. Af en toe wordt melding gemaakt van tegenvallende of beschadigde producten. De verpakking wordt soms als niet duurzaam ervaren door het gebruik van te veel plastic of te grote dozen. Het retourproces wordt door sommigen als omslachtig gezien, met klachten over kosten en beperkte mogelijkheden. Tot slot missen klanten soms updates bij vertragingen of voorraadproblemen.

Reviewsagradi.nl

Prima maar slechte zaak dat klantenservice niet meer telefonisch bereikbaar is.

Bestel erg vaak bij Agradi vanwege de ruime keuze. De verzending duurt de laatste tijd helaas vaak langer…. Mijn Metazoa was op in t weekeinde, direct besteld maar er werd pas een dag later verzonden. Een deel van het pakket kwam nog een dag later aan, dat is jammer. Voor retourneren worden kosten in rekening gebracht. Ingeval een artikel echt slecht is of echt een verkeerde maat, dan vind ik dit niet juist! Een vliegenmasker maat pony wat een trekpaard aan kan, zoals gisteren; dat zou gratis retour moeten kunnen. Erg vervelend dat telefonisch contact niet meer mogelijk is, dat was juist zo fijn! Verkeerde bezuiniging m.i. want dat is juist waarin een webshop zich kan onderscheiden.
Agradi heeft veel mogelijkheden als het gaat om merken. In kleding, maar bijvoorbeeld ook met supplementen. Stel je hebt een klacht wordt deze netjes afgehandeld/opgelost. Wat misschien beter kan is het verzenden van navulverpakkingen van bijvoorbeeld vlozaad. Stel je hebt dit besteld, maar ook nog andere producten, dan is het wellicht een idee om die navulverpakking in een doosje in de grote doos te doen en niet samen met de andere producten. Het is namelijk erg vervelend wanneer de zak scheurt, door onvoorzichtig handelen van de vervoerder, en de rest van je bestelling ook helemaal onder het vlozaad zit.
Alles is perfect, halster is erg stevig en super van kwaliteit. Mini gift poets box is wel klein maar wel stevig en voor kinderen een mooi begin setje met alle benodigheden. Ook de laarzenknecht is erg stevig. Snelle levering alles klopt. Alles was netjes en stevig verpakt zodat de spullen niet konden beschadigen. Mini chaps zijn iets te lang maar verder helemaal geweldig en zit heerlijk. Dat ze te lang zijn ligt niet aan de chaps zelf maar aan mijn korte onderbemen die best breedt zijn door mijn getrainde spieren. Alleen vind ik wel dat je voor een groot bedrag moet bestellen voor gratis verzenden om verzend kosten te vermijden. Dus als je maar 1 product wil bestellen onder de 25 euro komen er alsnog verzend kosten bij. Maar verder ben ik wel super blij met mijn artikelen en daar heb ik niets op aan te merken!!😀😀😀🤩
Goed product en 24 service beter kan het niet . Alleen e vervoerder was de weg kwijt.... kwam op afgesproken dag alleen kon het pakket in de volle bus niet vinden. Volgende dag zaten we op pakket te wachten en kregen we de melding dat het afgeleverd was. Maar geen pakket te vinden uit eindelijk om 22 uur kwam een buurman van 1 km verder op het als nog afleveren. Alleen missen ze hun pakketje nog ....

LeMieux Vliegendeken Arika Armour-Tek Stone

2 sterren De deken ziet er mooi uit en de stof voelt degelijk aan. Ik heb deze gekozen omdat ik een vliegendeken met buiksingels zocht. Helaas vallen de sluitingen erg tegen. De metalen gespen aan de voorkant en bij de buiksingels zijn stroef en lastig vast te maken, waardoor het op- en afdoen onnodig veel moeite kost. Doordat de deken inmiddels vies is geworden, kan ik hem niet meer retourneren. Dat is jammer, want als ik dit van tevoren had geweten, had ik een andere keuze gemaakt. Voor mij is dit een tegenvaller en bij een volgende aankoop kies ik weer voor Bucas.

Agradi is mijn favoriet!

Alles (lint en toebehoren voor omheining, schrikapparaat, himalayalikstenen, mestvork, dekje en nog veel meer) wat ik tot nu toe bij Agradi heb besteld is top! Hoewel de levering niet altijd heel snel is, ben ik wel erg tevreden over de prijs, wat over het algemeen veel voordeliger is dan ergens anders en de kwaliteit super is. Agradi staat echt bij mijn favorieten!!!
Privéprofiel
Al vele vele jaren klant en tot nu toe altijd tevreden! Wel een paar keer problemen gehad, maar dit wordt steeds netjes opgelost. Laatste tijd laat de verzendtijd echter wel écht te wensen over: belofte van vandaag voor 21u besteld = vandaag nog verzonden klopt niet (meer) en compensatie kan ook veel beter (ipv een bon van 7,50€ enkel/slechts geldig vanaf 50€ aankoop!), daarom 1* minder!

Dik tevreden

Ik bestel niet vaak maar altijd kom ik bij agradi uit. Mooie producten, soms iets teveel keuze waardoor het moeilijk kiezen is. En de prijs is goed, de levering is snel. Minpuntje is dat ik best ver moet reizen als er onverhoopt een product terug moet. De optie om het pakket via een andere koerier te retourneren zou fijn zijn.
Ons paard was zonder ijzers gevoelig op harde ondergrond en met de aangeschafte hoefschoenen loopt ze op de weg nu super! Voetmaat van de schoenen past perfect volgens meting, de bovenrand van de schoenen blijft iets open staan. Tot nu toe nog niet afgevallen/uitgegaan onderweg dus so far so good...

Naar tevredenheid

Levertijden zijn niet altijd 100% accuraat, maar uiteindelijk wordt het wel geleverd en is het al wel vele malen beter dan een aantal jaar geleden. Ze verkopen prima spullen. Het is fijn dat klanten extra foto's kunnen toevoegen en het puntensysteem zorgt ervoor dat ik meer bij hen bestel dan overal en nergens shop.
Ik ben zeer te vreden alles word netjes verpakt en als er iets is of een vertraging(wat kan gebeuren) word je daar netjes van op de hoogte gebracht ook als je naar de klanten servis bel word je vriendelijk te woord gestaan en word er mee gekeken nar een oplossing de produkten zijn precies zoals beschreven en ik bestel regelmatig
Groot assortiment, leuke kortingen en meestal snel geleverd. Ik vind het fijn als ik het de volgende dag in huis heb dus dat is misschien een streven voor jullie om het echt de volgende dag bezorgd te hebben. De borstbeschermer had ik gelukkig de volgende dag in huis en niet pas volgende week. Top!
C S
C. S.
Ze hadden het Kingsland item dat ik graag wilde hebben. Super fijn! Ook fijn: achteraf betalen. Minpunten: Ik miste een artikel dat niet door Agradi verkocht wordt; daarvoor moest ik naar een andere ruitersportwinkel. Ook is de verzending via DPD niet zo snel als dat ik gehoopt had. Verzenden is niet gratis maar wel als je hier een jaarabonnement voor betaalt.
Ik ben zo blij dat ik bij Agradi producten kan bestellen Altijd snelle levering, zeer correct! Mijn paarden doen het super goed op de Phytonics supplementen Mijn oudste paard wat zeer koliek gevoelig altijd was! Nu met gastri comp is zijn gevoeligheid verdwenen Ik ben een tevreden en gelukkig baasje 🐴
P M
Pauline M.

Verzending kan vlotter... de rest oké

Op zich prima producten voor een goede prijs. Ik baal alleen wel als ik items bestel met vlotte levertijd "voor 21 uur besteld is dezelfde dag verzonden" die komt Agradi in mijn geval vier van de vijf keer niet na. Klantenservice gecontact. Een verstoring bij het inpakken. Dus de levertijd blijkt dan (weer) een valse belofte. Jammer...

Tevreden maar heeft groeimogelijkheden

Om te beginnen vindt ik Agradi een top bedrijf met een heel mooi aanbod en hele fijne snelle bediening. Waar het mij vaak tegenzit is dat mijn bestellingen vaak onder tonnen en tonnen plastic zitten wat vaak niet in verhouding in met de producten zelf. Zou het toekomstgericht misschien een mogelijkheid zijn om over duurzaam verpakkingsmateriaal te praten?
Wanneer de items in huis zijn, dan volgt een snelle en betrouwbare levering. Indien de items niet ok zijn, dan kan ik eenvoudig retourneren. Ook dat proces verloopt vlekkeloos! Wanneer het item niet meer in stock is, belooft Agradi me een mail te sturen van zodra het item terug beschikbaar is. Helaas, dit bleek niet het geval. Gelukkig was ik er snel bij!
Over het algemeen altijd hartstikke tevreden over Agradi. Wel al enkele keren problemen gehad met het vervoersbedrijf waar ze gebruik van maken, levering duurt over het algemeen ook iets langer, maar problemen zijn altijd netjes opgelost door Agradi.
Ik bestel altijd de Verm-X Treats voor mijn hond ze doet het er erg goed op, goede ontlasting en een mooi natuurlijk product. En deze was mooi van prijs dus besteld en heel snel in huis. Dus ja ik beveel dit product aan en ook het bedrijf.

Klantenservice top

Bestelling snel door agradi klaargemaakt en naar DPD verstuurd. DDP had vertraging kan gebeuren , maar een week later nog niets ontvangen. Agradi is er achteraan gegaan binnen een dag was het geregeld en kregen we de Bestelling thuis. Prima klantenservice

agradi.nl

Agradi is de grootste webwinkel met een passie voor de ruitersport, dierenvrienden en liefhebbers van het buitenleven! Je kunt bij Agradi genieten van het gemak van online bestellen en je bestellin...