Beoordelingen voor limango.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.734 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 1.764 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Had een panda bedovertrek besteld voor mijn kleindochter en wilde er graag dag later nog extra kussen bij bestellen . Was niet mogelijk. Moest opnieuw een bestelling plaatsen van 20 euro. Klantonvriendelijk. Waarom niet telefoontje of mailtje naar dezelfde afdeling.
Week ervoor had ik haarprodukten besteld. Ik kan me voorstellen dat dat niet met bovengenoemde zending mee kon.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
De retour kosten zijn hoger dan de verzend kosten????????
Terwijl mijn pakket lichter was omdat ik 1 artikel heb gehouden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Maatvoering was twijfelachtig. Ik hen normaal altijd maat L, maar was nu veeeel te klein. heb het shirt aan mijn zoon gegeven die normaal een s heeft.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Soms lange levertijd van de bestelde artikelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Ik ben zeer tevreden met de producten en de levering. Alles klopt zoals beschreven en alles komt op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Alles was goed en klopte. Nadeel en jammer is dat de jas van Geo Norway geen lusje heeft. Dit is erg lastig ophangen aan de kapstok. Verder prima kwaliteit overigens
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Tot nu toe 1xbesteld maar alles verliep duidelijk en als afspraak Leuke aanbiedingen en items die nergens anders te verkrijgen zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Levering kan soms wat lang duren afhandeling is prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Snelle levering en volgens planning. Producten zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Veelal is kleding verpakt in plastic zak. Helaas is dat voor sommigen in het leverproces aanleiding de zak open te maken en er een kledingstuk uit te halen waardoor zending niet of incompleet aan komt. Dit is helaas bij mij al gebeurd. Zou er als Limango voor kiezen om karton of steviger plastic te gebruiken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
Snel geleverd, prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
19-01-2018
Goed product gekocht (suede tas met een goede kwaliteit) tegen een leuke prijs.
Levertijd van bijna 4 weken is alleen wat aan de lange kant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Eerder dan verwacht ontvangen, ik had recenties lange levertijd gelezen en mij daar op ingesteld.
Alles was naar wens. Ik hou zeker de aanbiedingen in de gaten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Mooie vesten, uitstekende kwaliteit voor een prima prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Prima levering, zeer zeker op tijd.
En prima contact.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
de levering kan wat langer duren Maar dat staat bij de producten al aangegeven, en ze komen dan ook altijd netjes optijd binnen. de producten zelf zijn ook super, er moet natuurlijk wel net wat voor je bijzitten gezien het wisselende aanbod. ook het email contact met de klantenservice gaat erg vlot. ik ben tot nu toe zeer tevreden. ook de extra kortings aanbiedingen maken het nog interessanter.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Mijn bestelling kwam onbeschadigd en keurig verpakt thuis. Kwaliteit van het product is heel erg goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Prima. Retour zenden via formulier.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Levering duurt vaak relatief lang. Service goed na terugsturen tegenvallend product
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Bestelling vlot en in goede orde ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Levering zou sneller kunnen. Wel tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Duurde iets langer dan de 3 tot 5 dagen levertijd wat bij het product stond. Verder is allemaal prima verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2018
Besteldatum
16-01-2018
16-01-2018
Prima aanbidingen en goede kwalitijt van goederen. Alleen de bezorging is te traag.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Leuke site Afwisselende producten Leuke voordeeltjes
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Duidelijke i informatie over levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Onduidelijkheid over hoe lang de levering zal duren.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Goede informatie op website, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Niks op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Goede en betrouwbare web winkel met groot assortiment
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Voor de 1e keer iets besteld. Werd op afgesproken datum geleverd
Product was boven verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Het heeft heel lang geduurd voor dat ik de producten heb ontvangen.
2.00
Matig

limango.nl antwoordt: 16-01-2018
Beste klant, bedankt voor je beoordeling. De levertermijn van je bestelling was tussen 12.01.18 en 24.01.18. Dit wordt een paar keer tijdens het bestellen aangegeven. Onze excuses als het langer heeft geduurd dan verwacht. Je hebt je bestelling echter op 12.01.18 ontvangen. Mocht je nog vragen hebben over onze levertijden, horen wij dat graag via klantenservice@limango.nl. Mvg je limango team.

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
het is vervelend als je iets wilt kopen en bij bestellen zijn er maar een paar maten beschikbaar. Handig als de maten die beschikbaar zijn er al bij staan
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
13-01-2018
Snelle service en nette levering. Verbeterpuntje zijn de foto's en beschrijving (mn maten) bij producten op de site, dat is soms wel erg weinig
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
11-01-2018
alles tot de levering uitstekend,maar bij het retouneren (jas te klein) op 5-01. nog steeds mijn geld niet op de rekening.voor ik nog iets bestel moet dat eerst in orde zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
10-01-2018
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het is op tijd gekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
10-01-2018
Snel levering, mooi prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
10-01-2018
Leuke manier om op een voordelige wijze aan goede merkschoenen te komen. Het maakt mij blij.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
09-01-2018
Snelle levering, prima producten
5.00
Uitstekend

limango.nl klantbeoordeling

limango.nl

Top aanbiedingen voor de hele familie

Limango is de online-shop voor de hele familie en inspireert dagelijks met een bijzondere selectie top-merken – altijd met bijzondere prijsvoordelen! Het limango-aanbod met meer dan 2600 verschillende merken bevat mode, accessoires, schoenen, kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed en baby benodigdheden. De aanbiedingen zijn altijd maar voor korte tijd en in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Limango behoort to the otto group en het hoofdkantoor is gelegen in München

Contact
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
klantenservice@limango.nl
limango.nl

Winkel-exploitant
limango GmbH
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht München HRB 138105
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sven van den Bergh, Frank Losem, Martin Oppenrieder, Marcel die Vries
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met limango.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.