limango.nl- Logo - Beoordelingen

limango.nl
Beoordelingen:

1.521 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.088 beoordelingen in totaal  

4,34
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
limango.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Limango biedt heel mooie en kwalitatief goede producten voor outlet prijzen. De klantenservice reageert snel en vriendelijk. Ik heb wel relatief veel retouren omdat producten vaak vooral qua kleur niet goed overeenkomen met de afbeeldingen. Meer informatie en betere foto's zouden dit voorkomen. De App en website zijn sinds ca een jaar trager geworden en sommige functies werken niet meer goed (vooral het opslaan en ordenen van de map met favorieten).

de meest kritische beoordeling

9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen worden niet gezamenlijk verzonden , dat kost extra verpakkingsmateriaal en extra vervoer wellicht kan daar verbetering in Heren Broek besteld in maat 30 , draag altijd maat 30 , deze is bizar wijd en daarnaast ook heel lang en zal dus retour moeten echter vind ik het belachelijk dan de retourkosten te moeten betalen. (Ik wacht nog steeds op de andere helft van de bestelling, zodat indien deze onverhoopt ook retour moet, dit samen kan.) De maatvoering klopt niet valt veels te groot uit , daar kan de consument niets aan doen maar die word wel met de retourkosten opgescheept. We waren erg enthousiast over limango , maar na aantal bestellingen met onjuiste maatvoeringen, te lang/wijd/of weinig foto’s of minder duidelijke foto’s van het artikel , waardoor het tegenvalt en de retourkosten die voor jezelf zijn, zijn we iets minder enthousiast, het remt nu wel wat af te bestellen. Er zit veel verschil in de foto’s, bij het ene artikel word het van alle kanten belicht , bij de andere alleen een foto van afstand , of foto zonder pasmodel. Wellicht kan hierin verbeterd worden. Maar we zijn nog steeds enthousiast over het zeer uitgebreide aanbod op echt alle gebieden !
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor limango.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Leuke acties van topmerken & goede klantenservice!

Bestellingen worden traditiegetrouw keurig verpakt en de status verzending is via Track&Trace nr. te volgen. Complimenten voor Wilma, Klantenservice: ze had me uitgelegd, dat je winkelmandje na 0,5 uur inactiviteit automatisch wordt geleegd, zodat andere klanten ook tot aankoop kunnen overgaan van de laatste artikelen. Ik was tussen het online shoppen door verrast met een ovenschotel diner van m'n dochter en de Pip Studio rolkussens waren opeens niet meer verkrijgbaar. Gelukkig kon ik een paar dagen later de beoogde sierkussen, washandjes en baddoek in groene kleur opnieuw bestellen. Bij m'n eerste bestelling 2 dagen eerder, had ik een prachtige set blauwe washandjes, gastendoek, baddoek en hoeslaken gescoord! Ben sinds 4 jaar vaste klant bij Limango. In het verleden een G-star jumpsuit probleemloos geretourneerd. Heb niets te klagen!
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

/VLerzending verdient aandacht

Helaas de laatste 2 bestellingen werden niet op tijd geleverd. Jammer genoeg ging het hier om kerstcadeautjes, die pas na kerst bezorgd werden. de tweede bestelling werd helemaal niet bezorgd. Daar hebben we vanaf half oktober op gewacht, Daarvoor ging alles wel goed, al zijn soms de levertijden wat langer, maswr dat wordt dan wel aangegeven
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie selectie aan kleding en schoenen. De producten zijn binnen een week geleverd en ben er blij mee. Alleen het in de omschrijving van het jasje stond dat het met donkerblauw was, maar dat bleek zwart te zijn. Op de website van merk zelf stond het wel met zwart omschreven.
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
beter zou kunnen om de informatie betreffende de bezorging actueel te houden. In mijn geval was een datum van bezorging beloofd die niet werd nagekomen. Na contact gezocht te hebben is het proces in gang gezet.
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Website duidelijk, duidelijke informatie, veel foto’s, ipc snelle levering! Ik kreeg de bestelling best laat maar dat lag niet aan Limango maar dat lag aan PostNL
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen voor een mooie prijs. En nu ging er iets mis (schuld van PostNL medewerker) en word je heel goed geholpen door klantenservice. Ook heel belangrijk.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vaste klanten

Ik vind als je een behoorlijke vaste klant bent je 1 of 2 keer een vrijkaart moet krijgen voor je bezorg kosten
Beoordeling melden
MM
Mona M.
Landgraaf
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze leveren wat ze beloven. Het is betaalbaar en toch een goede kwaliteit. Zeer tevreden 👍
Beoordeling melden
MD
marjan d.
hoofdplaat
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel regelmatig iets en ontvang het altijd snel en in goede staat.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten met prima korting! Retouren soepel en snel verwerkt.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede vriendelijke en snelle afhandeling van klacht en retourzending
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog niet gehad, dus moeilijk beoordelen dan
Beoordeling melden
LI
Leo I.
Haarlem
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar en Top online winkel!

Betrouwbaar, snelle levering en afwerking van retour artikelen.
Beoordeling melden
CB
cynhtia b.
Landgraaf
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Artikel was prachtig. Helaas langer moeten wachten dan beloofd.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering is vaak vlot en retourneren van artikelen gaat prima.
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverde producten , communicatie en levering zijn prima.
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snellere bezorging en achteraf betalen zou te wensen zijn
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Hele snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding

Hele snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Heel veel keus met mooie kortingen.

Heel veel keus in diverse branches met mooie kortingen.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede producten, mooie kortingen en snelle verzending
Beoordeling melden