Beoordelingen voor limango.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.759 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft limango.nl al 2.072 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
Zeer correcte webshop Helaas een te kleine zonnebril gekocht, geretourneerd (heel makkelijk via de site) en supersnel het geld terug.
Ik zou deze website zeer zeker aanraden, ook al om de hoeveelheid goederen die ze te koop aanbieden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
prima, tot op heden is altijd alles goed en soepel verlopen
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
20-06-2018
De producten zijn top kan niet anders zeggen, alleen de levertijd is aan de lange kant word hopelijk wat sneller?
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
17-06-2018
super levering was eerder binnen als verwacht.
Me kleindochter is een toppertje in het pakje.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
15-06-2018
Heb tot 2x toe bericht gestuurd , slecht 1x hele matige reactie , op mij 2e bericht
( behalve het standaardantwoord ) GEEN reactie ??
Graag alsnog een oplossing ?
Is er wel een klantenservice ??
wat zijn zgn openingstijden als je helemaal niet telefonisch bereikbaar bent ??
Vreemd dat jullie mij dit vragen terwijl jullie niet op mijn ( 2e ) vraag reageren
Ben dus helemaal niet te spreke
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
14-06-2018
Snelle levering, product in goede staat en scherpe prijzen Ik koop graag bij deze shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
Ik heb sandalen stulk van mijn dochter twee mails verstuurd tot nu toe geen reactie eerst 3 dagen terug tweede gisterenavond.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
artikelen makkelijk kunnen bestellen op de site. Keurig per email bericht over de bestelling en verzending. Artikelen zijn vlot en netjes , verstuurd. Alles prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
jullie hebben voor mij een naaste concurrent verslagen, zegt genoeg
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
te duur retour en verzenden kosten. jammer
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
alles was zoals besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Mooie producten voor goede prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
ga zo door voldoende aanbod en verschillende keuze prima hopelijk ook goeie retour afhandeling de verzendkosten vind ik wel vervelend.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Van sommige producten valt de kwaliteit tegen. Je.moet lang wachten om je geld terug te krijgen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Prima product voor uitstekende prijs en goede levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Een dag nadat ik mijn product besteld had was het artikel ineens 15,- goedkoper. Ik heb de klantenservice een bericht gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Mooie aanbiedingen en redelijk snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Grote diversiteit in heel mooie producten. Uitstekende service. Prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Mooie deal. En geleverd volgens de verwachte datum.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
De levering vind ik erg lang Maar is wel netjes verpakt. Ook jammer dat je minimaal voor 15 euro uit 1 serie moet kopen. De klantenservice via de mail is goed.
Ik ga me wel uitschrijven voor de mails vanwege bovenstaande redenen
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Zending maar deels ontvangen . Zending kapot ontvangen en van klantenservice blijft reactie vooralsnog uit.
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Super Hoge korting op mooie producten.
Goede kwaliteit.
Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Snelle levering, het juiste product en prima op de hoogte gehouden d.m.v. track&tracé.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Alles netjes zoals besteld geleverd netjes verpakt dus geen klagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Voor het eerst besteld bij limango Snelle levering , goed verpakt, bestelling voldeed aan de verwachting 9
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Product wordt op de aangegeven momenten bezorgd Soms nog iets eerder en je wordt gelijk van alles op d hoogte gebracht Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
07-06-2018
Bredere aanbod van bijv kinderen, voor 1 ding betaal ik nl geen 4,95 verzendkosten, dan wordt het minder aantrekkelijk
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
02-06-2018
De levering en de verwerking van retouren
duurt te lang
Ook is er geen telefonische communicatie mogelijk
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Levering: mijn bestelling werd bij de buren afgeleverd zonder handtekening
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Postbode had mijn pakket teruggestuurd (geweigerd door mij nou niet dus). Gemaild naar Limango en meteen is er nieuw pakket opgestuurd. Echt netjes want andere pakket was nog onderweg maar was nodig hier voor een verjaardag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Leuke webwinkel, aangeboden producten zijn orgineel en van goede kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Komen haar leverdatums goed na Hebben vaak hele leuke aanbiedingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Dat je zelf je retour moet betalen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
24-05-2018
Leuke aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
24-05-2018
Service heb ik nog geen ervaring mee dus ik weet niet hoeveel sterren ik het moet geven vandaar.
Ik wacht nog op aardig wat artikelen de artikelen die ik heb gehad kwamen netjes ingepakt aan
Tot nu toe erg leuke site met verrassende aanbiedingen. Verslavend zelf die koopjes . Het is makkelijk bestellen de stappen zijn eenvoudig en duidelijk.
Kortom erg tevreden met limango Ga zo door
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-05-2018
Enige mogelijkheid om contact op te nemen is via het achterlaten van een bericht op hun site waarop vervolgens nooit wordt gereageerd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
duidelijk wanneer je het kunt verwachten .

Voor herhaling vatbaar :

Vr gr s
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
17-05-2018
Prima product
4.00
Goed

limango.nl klantbeoordeling

limango.nl

Top aanbiedingen voor de hele familie

Limango is de online-shop voor de hele familie en inspireert dagelijks met een bijzondere selectie top-merken – altijd met bijzondere prijsvoordelen! Het limango-aanbod met meer dan 2600 verschillende merken bevat mode, accessoires, schoenen, kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed en baby benodigdheden. De aanbiedingen zijn altijd maar voor korte tijd en in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Limango behoort to the otto group en het hoofdkantoor is gelegen in München

Contact
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
klantenservice@limango.nl
limango.nl
Winkel-exploitant
limango GmbH
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht München HRB 138105
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sven van den Bergh, Frank Losem, Martin Oppenrieder, Marcel die Vries
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met limango.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.