limango.nl- Logo - Beoordelingen

limango.nl
Beoordelingen:

1.226 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.300 beoordelingen in totaal  

4,30
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 sep 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
limango.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen worden traditiegetrouw keurig verpakt en de status verzending is via Track&Trace nr. te volgen. Complimenten voor Wilma, Klantenservice: ze had me uitgelegd, dat je winkelmandje na 0,5 uur inactiviteit automatisch wordt geleegd, zodat andere klanten ook tot aankoop kunnen overgaan van de laatste artikelen. Ik was tussen het online shoppen door verrast met een ovenschotel diner van m'n dochter en de Pip Studio rolkussens waren opeens niet meer verkrijgbaar. Gelukkig kon ik een paar dagen later de beoogde sierkussen, washandjes en baddoek in groene kleur opnieuw bestellen. Bij m'n eerste bestelling 2 dagen eerder, had ik een prachtige set blauwe washandjes, gastendoek, baddoek en hoeslaken gescoord! Ben sinds 4 jaar vaste klant bij Limango. In het verleden een G-star jumpsuit probleemloos geretourneerd. Heb niets te klagen!

de meest kritische beoordeling

9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen worden niet gezamenlijk verzonden , dat kost extra verpakkingsmateriaal en extra vervoer wellicht kan daar verbetering in Heren Broek besteld in maat 30 , draag altijd maat 30 , deze is bizar wijd en daarnaast ook heel lang en zal dus retour moeten echter vind ik het belachelijk dan de retourkosten te moeten betalen. (Ik wacht nog steeds op de andere helft van de bestelling, zodat indien deze onverhoopt ook retour moet, dit samen kan.) De maatvoering klopt niet valt veels te groot uit , daar kan de consument niets aan doen maar die word wel met de retourkosten opgescheept. We waren erg enthousiast over limango , maar na aantal bestellingen met onjuiste maatvoeringen, te lang/wijd/of weinig foto’s of minder duidelijke foto’s van het artikel , waardoor het tegenvalt en de retourkosten die voor jezelf zijn, zijn we iets minder enthousiast, het remt nu wel wat af te bestellen. Er zit veel verschil in de foto’s, bij het ene artikel word het van alle kanten belicht , bij de andere alleen een foto van afstand , of foto zonder pasmodel. Wellicht kan hierin verbeterd worden. Maar we zijn nog steeds enthousiast over het zeer uitgebreide aanbod op echt alle gebieden !
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor limango.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MK
Maddie K.
Hollands Kroon
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie merk enkellaarsjes voor een prijs die een stuk lager is.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Je betaald bij iedere bestelling verzendkosten en bij retour ook. Bij een product staat de leveringstijd en daar moet je goed naar kijken anders blijf je wachten op je bestelling.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestelling snel en goed geleverd een retour werd ook snel en netjes verwerkt en geld direct terug gestort daarom ook direct daarna een nieuwe bestelling geplaatst
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aankoop.. prijs/kwaliteit is prima .. de verzendtijd is soms wat lang .. maar prima webshop !!
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel goede merken met prima prijzen. Wel even zoeken want er is erg veel aanbod.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
jammer dat retourzenden betaalt moet worden
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijna perfect. Verzending kan sneller
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
leuke artikelen voor leuke prijzen
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel vervelend dat je twee keer verzendkosten moet betalen als je iets retour moet sturen.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb pas1 bestelling ontvangen. De tweede nog niets over gehoord. Heel raar.
Beoordeling melden
BB
Betsy B.
Berkel en Rodenrijs
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering. Altijd leuke aanbiedingen bij Limango
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verzending duurt echt lang, gemiddeld 2 weken 😡😡
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site , goede aanbiedingen, producten goed
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen zeker lager dan bijv. Veepee.
Beoordeling melden
AS
Angelique S.
Amsterdam
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzend en retourkosten maken het duur.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijzen, maar lange levertijd
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor een lage prijs
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
leuke artikelen voor leuke prijzen
Beoordeling melden
MM
Maria M.
Helvoirt
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed en fijn verlopen. Top
Beoordeling melden
YC
yvonne C.
OOSTZAAN
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en voldoet zoals belooft
Beoordeling melden