Beoordelingen voor limango.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 540 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft limango.nl al 2.615 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
26-03-2019
Leuke producten, nette levering, en ook de klantenservice is behulpzaam
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
24-03-2019
Wat eeen geweldige service, door een fout van mijzelf keurig opgelost. Zal hier in de toekomst zeker vaker kopen. Heel hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Het zou heel helpend zijn als er een 'wenslijst' op de Limango site/app kan komen. Ik ben niet altijd in de gelegenheid om gelijk af te rekenen en kom dan bij een volgende aanmelding erachter dat mijn hele mandje leeg is.

Dit weerhoudt mij van aankopen. Het zou handig zijn als je de items als favoriet kan opslaan in een lijst.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
12-03-2019
2 opmerkingen:
kan er een zoekfunctie komen op jullie site, wanneer ik nu een spiegel zoek, moet ik de gehele site doorspitten. Dan heb ik gen zin meer
ga vooral zo door met mooie merken, prijzen en acties
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Handelen alles correct af dus ook als iets retour gaat.
Duidelijk over alles

Leuke artikelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Levering is zoals is aangegeven: dit is langer dan we tegenwoordig gewend zijn maar ze komen hun woord na. Product is er dan ook.
Producten zijn uitstekende kwaliteit, en merken die ik verder niet in NL tegenkom. Service heb ik nog niet veel mee te maken gehad, omdat het eigenlijk altijd goed gaat :-)
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Regelmatig bestellingen gedaan .Over het algemeen zeer tevreden. Een paar keer gereclameerd over een product. Een niet goed afgesloten fles shampoo en een vest waar het nodige aan mankeerde. Vandaar niet alle sterren aangevinkt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Duidelijk over levering en goede service. Ik ben er super blij mee en vaste klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Jullie hebben leuke en betaalbare artikelen maar wat betreft de technische
kant van de website, is er nog wel wat te verbeteren.
Als je bepaalde maten wilt hebben, dan kan je niks opslaan, en moet je iedere maat apart opslaan, en door alles heen scrollen, kost veel tijd en dan heb ik soms geen zin om zoveel moeite te doen,
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
08-03-2019
23710487 Deze bestelling is nog steeds niet geleverd Duurt wel erg lang
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Prima levering en retour prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Minimale bestelwaarde vind ik wel minder. Voor de rest alles prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Heeft zich als zeer betrouwbaar bewezen, leuke, mooie, geweldige goederen, heel leuke aanbiedingen, zeer tevreden, al jaren lang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Mooi product en netjes verpakt. Levering volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Het zou mooi zijn als de bestellingen sneller opgestuurd worden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
De laatste levering was niet helemaal oke, jammer maar meestal is de levering wel goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Goed website en goede kwaliteit van de producten altijd op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Louter goede ervaringen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Levering vind plaats, duurt wel erg lang tov vergelijkbare bedrijven. Het aanbod is niet echt afwisselend, veel van hetzelfde. Service is redelijk, antwoord kan sneller.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Goede Prijs kwaliteit verhouding
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
De producten zijn zeer mooi, voor een lage prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Mooie aanbiedingen, snelle levering en fijne service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Voor mensen zonder de mogelijkheid om iets uit te printen, schieten jullie tekort.
Er zou ook een mogelijkheid geboden moeten worden van de nodige bonnen in de doos te leveren,.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
levering op tijd goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
alles goed.Ik vind het wel jammer dat je retour kosten moet betalen .DAT WEERHOUD mij om een bestelling te doen
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Tot nu toe ging alles perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Ik ben erg tevreden over Limango, ik bestel er vaak kleding. Ze hebben vaak mooie aanbiedingen en de artikelen worden over het algemeen snel en juist geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Super webwinkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Ik ben zeer tevreden met Limango
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Prima webshop, fijne service. Soms kleding uit een voorgaand seizoen, maar meestal recent en actueel.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
levering duurd wat langer maar producten altijd top en netjes verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Regelmatig bestel ik wat. Van allerlei artikelen te koop. Wel duurt afleving soms lang. Retour zending wordt snel afgehandeld. Cijfer 8
3.67
Goed

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
24-02-2019
Oude modellen vaak
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
23-02-2019
23-02-2019
Levering geef ik 4 sterren ipv 5 omdat het 3 dagen duurde voordat ik het pakje kreeg. Voor de rest goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
Ik had een jas maat 38 besteld wat bij ons een M is en geen S zoals ik toe gestuurd kreeg en hierdoor ben ik het niet eens dat u mij retourkosten in rekening brengt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
Ik had schoenen besteld ze waren gedragen zaten beschadigingen op, de doos zag er ook niet uit ga ervan uit dat ik nieuwe krijg.
Teveel gedoe om ze retour te sturen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
In principe was alles positief. Mooie artikelen . Heel blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
Fijne site
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
Prima club, soms is het niet altijd duidelijk voor welk item de verzendkosten niet gelden.
4.67
Uitstekend

limango.nl klantbeoordeling

limango.nl

Top aanbiedingen voor de hele familie

Limango is de online-shop voor de hele familie en inspireert dagelijks met een bijzondere selectie top-merken – altijd met bijzondere prijsvoordelen! Het limango-aanbod met meer dan 2600 verschillende merken bevat mode, accessoires, schoenen, kinderkleding, kinderschoenen, speelgoed en baby benodigdheden. De aanbiedingen zijn altijd maar voor korte tijd en in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Limango behoort to the otto group en het hoofdkantoor is gelegen in München

Contact
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
klantenservice@limango.nl
limango.nl
Winkel-exploitant
limango GmbH
Georg-Muche-Str. 1
80807 München
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht München HRB 138105
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Sven van den Bergh, Frank Losem, Martin Oppenrieder, Marcel die Vries
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met limango.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.