Beoordelingen voor Sans-online.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.458 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 8.331 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
18-01-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Kleur en maat prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Snelle service, prima prijs-kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Correcte en snelle afhandeling, prettige site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
prima service alleen svp geen enquettes meer als ik problemen zou hebben neem ik contact op. Wel een vraagje ik heb een Barclays visa die wordt niet geaccepteerd kunnen jullie wel zo plaatsen dat het geaccepteerd wordt in de toekomst. Eerst geld overmaken vanuit Engeland naar mijn NL rekening om ideal betalen kost meer dan via kosten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
18-01-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
18-01-2019
Snel geleverd, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
18-01-2019
Voor de 2e keer bij Sans besteld en voor de 2e keer blijkt later een artikel niet op voorraad te zijn waardoor deze dus niet meegeleverd wordt. Waardeloos dat deze dan wel nog in de webshop staat. Je kunt er dus nooit op vertrouwen dat je je bestelde artikelen ook echt ontvangt.
1.67
Matig

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
18-01-2019
Topmerken, scherpe aanbiedingen en snelle levering; gewoon TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Mooie kleding voor een super prijs met een snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snelle levering
Goede prijs kwaliteit
Mooie site
Makkelijk retourneren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Top webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Zondag een jas besteld in maat XS..... krijg ik ineens maat S opgestuurd. Natuurlijk had ik toen even gebeld naar de klantenservice en gemeld dat ik de verkeerde maat heb binnengekregen. Wat een chagrijnig wijf kreeg ik aan de telefoon Uiteindelijk toch retour gestuurd en nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg, wat volgens andere recensenten vaak niet wordt gedaan.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
bestelling de volgende dag ontvangen. correct verpakt. daardoor niet gebruik hoeven maken van de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Pakketje was snel geleverd en netjes verpakt. Via ophaalpunten laten bezorgen, goed bereikbaar en vriendelijke afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Beste Sans,

Ik ben tevreden met mijn bestelling. Alleen is de maat S van dit artikel wel iets aan de ruime kant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
17-01-2019
Vlotte bestelling en levering Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
17-01-2019
Snel afgeleverd goed kwaliteit
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
17-01-2019
prima verzorgd ontvangen en na retour geld gauw weer terug gestort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
16-01-2019
levering prima , produkten wel het juiste merk maar de stof valt iets tegen
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
16-01-2019
Goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Veel keuze en de bestelling is prima verlopen.Erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Heel fijn hoe alles is gelopen ik heb nu al vaker besteld en zal zeker nogmaals bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Snelle levering, prima producten, leuke prijzen, blijf zo doorgaan, top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
16-01-2019
Snelle levering en snel geld retour.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Zeer snel en goedkope levering voor maar 0,95 cent.
Eindelijk ook een keer via DHL bij de buren bezorgt. Normaal kies ik liever niet voor DHL omdat ze altijd op aparte tijden bezorgen.
Product goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Goede producten Goede levering Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
16-01-2019
Goedemorgen, ik heb de bestelling vlot ontvangen, maar bij het uitpakken
vond ik de kleding niet met zorg in de verpakking(niet gestreken en een overhemd niet ingepakt)
Zoals deze keer nog nooit gehad van jullie.
Groeten J Deenen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
16-01-2019
Stichtend heel vroeg besteld.eind van de middag thuis.kleding was Mooi Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
16-01-2019
Voorraad niet op orde maar bedrag snel terug gestort
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Op de dag van ontvangst bleek de bestelde broek (in dezelfde maat) ineens 15 euro goedkoper te zijn in de webshop. Conract opgenomen met de klantenservice. Korting kon niet meer verekend worden. Ik moet een nieuwe order plaatsen en en de reeds ontvangen order retourneren om de korting te kunnen krijgen. Erg omslachtig
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Ik heb geen toe lichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Mijn favoriete online shop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Voorraad wordt niet goed bijgehouden. Staat wel op de site maar kreeg 2 dg later een mail dat de jas niet op voorraad was. Via ideal betaald, later teruggestort. Dus in totaal 4dg geld kwijt en nog geen jas. Erg jammer
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
15-01-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
15-01-2019
Snel de producten ontvangen. 2 broeken gehouden. Derde netjes kosteloos retour. Geld snel terug. En steeds emails met stand van zaken. Top
5.00
Uitstekend

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V.
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.