Sans-online.nl- Logo - Beoordelingen

Sans-online.nl
Beoordelingen:

2.574 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.551 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had van een kennis gehoord over deze site. Ben wezen kijken en zag dat ze ruime collectie hebben, in mijn geval PME-Legend. Bestellen gaat makkelijk, het verzenden is snel. Had 1 bestelling wat een dag later kwam maar dat was aangegeven. Goede en betrouwbare site.
ES
Ed S.
Den Helder

Meest relevante negatieve beoordeling

11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn eerste bestelling is waarschijnlijk gelijk de laatste. - stap 1 was 4 items bestellen en betalen. Blijken er maar 3 van op voorraad dus wachten op geld terug. In de reviews zie ik dat dit vaak gebeurd. - stap 2 was leveren, dhl zegt geleverd, is niet geleverd… onderzoek starten, uitkomst per mail wordt vandaag of morgen geleverd, niet gebeurd. - stap 3 dhl biedt opnieuw aan en zegt weer bezorgd, maar heeft op een ander adres afgeleverd. - stap 4 ik wil 1 item retourneren, dat kost 3,95 en nog erger je moet een retour formulier printen wat het process onhandiger maakt dan bij andere serieuze aanbieders. Voor de bezorging ligt een deel van de klachten bij DHL maar dit is ook de keuze van Sans, er zijn opties die betere service bieden en dat sluit beter aan bij het huidige tijdperk. Kleine plus is dat de klantenservice snel reageert.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Sans-online.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blij met mij nieuwe kleding!

Hartstikke mooie kleding, heel blij mee! Pak van Zuss en fijne shirts van Pieces. Jammer dat op de site de bestellingen niet volledig terug te vinden zijn met de status hiervan. Dit ook telefonisch doorgegeven, fijn dat ze gewoon bereikbaar!! Top
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Goedendag, Super goed om te horen dat je heel tevreden bent 😊 Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot ziens. Team Sans-Online
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk besteld en snel bezorgd. 1 artikel was toch niet leverbaar ondanks dat dit gewoon betaald was en ook op de bon stond. Hier kreeg ik al voor ontvangst bericht per email van. Geld van dit artikel kreeg ik binnen paar dagen teruggestort.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
3 dagen geleden
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering netjes op tijd. Kwaliteit van de broeken was als verwacht. Wel in 2 afzonderlijke pakketten toegezonden. Wel tegelijk afgeleverd. Had ook als 1 pakket gemogen, even afhankelijk of dit had geleid tot minder energie.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
26 jun 2024
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service is heel goed. Ik had een broek met een klacht. Deze is terug gestuurd, nieuwe besteld en binnen now time waren de verzendkosten terug gestort op mijn rekening.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jun 2024
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne website, mooie producten

Fijne website, snelle verzending, mooie producten. Alleen jammer dat je zelf een retourlabel moet printen en verzendkosten betaald voor de retourzending.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
7 dagen geleden
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling:) Er zijn een aantal redenen waarom wij geen gratis retour aanbieden. Als eerste proberen wij ons steentje bij te dragen voor de natuur. Wij proberen op deze manier klanten minder te verleiden om tientallen maten van producten te bestellen, om deze vervolgens allemaal terug te sturen. Daarnaast proberen wij onze prijzen voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Wanneer wij de retourzending gaan betalen, zullen onze prijzen ook moeten stijgen. Door geen gratis retourzending aan te bieden houden wij de prijzen zo laag mogelijk. Team Sans-Online.
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden, de volgende werkdag ontvangen, goed verpakt en niet te vergeten, de prrijs van mijn PME vest was erg goed. Niets op aan te merken!
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jun 2024
Goedendag, Super goed om te horen dat je heel tevreden bent 😊 Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot ziens. Team Sans-Online
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerste twee broeken snel binnen, op de laatste wachten wij nog. Opzich tevreden, maar nog wel in afwachting van het laatste artikel..
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je nog een artikel mist in je bestelling. Zou je hiervoor even contact op willen nemen met onze klantenservice? Ze kijken graag even met je mee! Team Sans-Online
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Na bestelling keurig bevestiging en mail voor het moment van afhalen in de winkel. In winkel pakje opgehaald. Geen klachten.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Wat fijn te horen dat je tevreden bent over je bestelling! 😆 Wens je een fijne dag! Team Sans-Online
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zorgeloos kopen Gekochte artikelen in perfecte staat ontvangen. Binnen 24 uur geleverd. Zoals het moet!
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jun 2024
Hallo, Wat fijn te horen dat je tevreden bent over je bestelling! 😆 Wens je een fijne dag! Team Sans-Online
AV
Anoniem V.
Wageningen
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een paar keer besteld snelle levering en bij een retourzending wordt het netjes afgehandeld
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
8 dagen geleden
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service. Terugzenden vanuit België zou makkelijker moeten kunnen gaan.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je 5 schitterende sterren. Wat fijn dat je tevreden bent over onze service✨ We zullen je feedback meenemen voor in de toekomst. Team Sans-Online
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Leuke kleding gekocht, net even wat anders dan anders en voor een goede prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend fijn dat je tevreden bent over je aankoop. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe kleren. Tot ziens! Sans-Online
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep prima, bestelling retourneren ook makkelijk en snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je lieve beoordeling😊 We hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop. Fijne dag! Team Sans-Online
AR
Angelique R.
Berkel en Rodenrijs
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Truitje werd snel geleverd. Informatievoorziening was ook goed.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Bedankt voor je 5 sterren. Wat fijn dat je tevreden bent over je aankoop en onze site. Dat vinden wij altijd leuk om te lezen😊 Tot ziens! Team Sans-Online
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service. Soms even gedoe om de retourdticker te printen.
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
26 jun 2024
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service! Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top

Overzichtelijke, veel betaal mogelijkheden en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hey, Wat fijn om te horen dat wij je een passend artikel hebben kunnen leveren! Wij hopen op veel plezier van dit artikel en graag tot een volgende bestelling 😊 Team Sans-Online
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik kom al heel lang bij jullie winkrl en dat bevalt heel goed
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
20 uur geleden
Hey, Wat fijn dat je vaak in onze winkel te vinden bent. Daar zijn wij ontzettend blij mee! We hopen je nog heel vaak te zien. Tot snel! Team Sans-Online
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne webshop en goede service en hele snelle levering!!
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
8 dagen geleden
Hey, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en website. Wij waarderen je beoordeling enorm 👏 Team Sans-Online
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm van bestelde artikel
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
25 jun 2024
Hallo, Wat fijn te horen dat je tevreden bent over je bestelling! 😆 Wens je een fijne dag! Team Sans-Online
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, en precies geleverd voor een prima prijs
Beoordeling melden
Antwoord van Sans-online.nl
9 dagen geleden
Hallo, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering 😊 Wij zien je graag weer bij een volgende bestelling. Fijne dag! Team Sans-Online