Certificaat voor Sans-online.nl

No. XB46A1B8D51B6A8D7583CF19A08127B59
 

Geldig vanaf
14-03-2019
Geldig tot
12-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Sans-online.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.482 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 9.232 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
19-03-2019
Snelle levering , beste korting,vergleken met de bestaande winkels.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Snelle levering Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Erg jammer dat dat je € 2,95 moet betalen om de kleding te retourneren. Voor mij een drempel om weer iets te bestellen...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Duidelijke website, afgesproken levering, prima verpakking, uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Goed verzorgd
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Leuke artikelen. Leuke prijzen. Snelle verzending en netjes verpakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Snelle levering en goede service. Jammer dat er nu retourkosten worden berekend. Hierdoor bestel je minder vaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
mooie website, dank voor het verjaardagscadeau van € 10
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Hallo,

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling
Erg snel en prima in orde
Gr. Jan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Snelle levering en op de tijd die was aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
ze doen wat ze beloven, zeer snelle levering en mooie producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Het retourbeleid is veranderd maar werd niet op de hoogte gebracht. Zo ben ik bij DHL geweest en krijg daar te horen dat het anders moest en pas na dat ik sans-online had gebeld krijg ik te horen dat retour niet meer gratis is. Dat staat niet op retoursformulier en ook niet toen ik dat formulier had gedownload.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Ik bestel hier altijd erg graag kleding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
18-03-2019
Het is goed geregeld bij de sans
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
snelle levering top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
Heb mijn bestelling nog niet ontvangen????Waar is het naar toe?Weet ik niet
1.00
Slecht

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Snelle levering alles correctAan te bevelen ....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Heel jammer dat je kosten voor het verzenden moet betalen zowel geen als terug... Je bent bijna 6, - kwijt... Dus denk dat ik niet zovaak meer ga bestellen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Snelle levering, goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Achteraf betalen steeds niet mogelijk. Als ik van iets meerdere maten bestel om het te passen vind ik dat vervelend.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Altijd goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Snelle levering en leuk verjaardagscadeau.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Leuke korting en snel bezorgt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Reeds vaker besteld. Alles prima gegaan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Super tevreden, snel geleverd, mooie kleding. Precies zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
17-03-2019
Ik bestelde een broek van Only in precies dezelfde maat als waarin ik die broek in een andere kleur al heb. De broek zat veel te strak en moest daarom worden teruggestuurd. Een erg omslachtig proces met het kopen van een retouretiket en het printen van twee formulieren. Kosten 2,95. Ik heb dezelfde broek in dezelfde maat elders besteld en deze past wel
2.33
Matig

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
17-03-2019
Makkelijke site.leuke prijzen en supersnelle levering...heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Niet klantvriendelijk
1.33
Slecht

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Snel en goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Niet het verwachte product.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Ik ben nu even niet blij, want ik heb mijn pakje nog niet. Dus geen eerlijke mening, maar maak me zorgen om mijn spullen.
Normaal ben ik erg tevreden
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Ik heb een t shirt besteld waarvan ik zeker wist dat de maat goed is. Jullie brengen kosten in rekening voor een retourzending en dat vindt ik echt raar. Dit houd mij tegen om vaker te bestellen bij jullie
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Het product viel tegen, levering later dan beloofd, je betaald voor levering en dan ook nog retour kosten wat ook niet zo makkelijk ging om alles voor elkaar te krijgen dus......zeer ingewikkeld en duur.
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
16-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Sans-online.nl werd op 14-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V. / Sans
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.