Certificaat voor Sans-online.nl

No. XB46A1B8D51B6A8D7583CF19A08127B59
 

Geldig vanaf
14-03-2019
Geldig tot
12-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Sans-online.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5.732 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Sans-online.nl al 11.777 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Ik ben heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Heel erg te tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Ik vind het super vervelend dat ik zelf moet zorgen voor een retourformulier en dan ook nog 's moet betalen om een product terug te sturen.
Ik ga niets meer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Prima 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
21-09-2019
In één woord ' UITSTEKEND '.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
21-09-2019
Ben wel minder gaan kopen bij Sans ,maar dat was ook jullie bedoeling .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Jammer dat je tegenwoordig moet betalen voor je retour. Verder fijne shop.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Snelle service. En blij met de grotere maten van zoso
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Belachelijk dat je voor retourzending moet betalen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Heel erg jammer dat je moet betalen voor de retourzending. Dit is voor mij een reden om niet meer bij jullie te bestellen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
20-09-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
20-09-2019
Ga zo door Sans Snelle levering mooie items en de scherpste prijzen. En de retourkosten van €2,95 is niet meer dan een bijdrage. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Bestelling snel geleverd.
Communicatie over bestelling en betaling....top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Super op tijd geleverd en zeer goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Zeer snelle levering Goede producten en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Werd duidelijk op de hoogte gehouden en het terug sturen ging goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Snel gemakkelijk en netjes bij retourneren zoals word belooft binnen paar werkdagen terug betaald
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Goeie service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Is gewoon helemaal zoals ik service verwacht om te zijn.
Ik heb nog nooit iets niet naar tevredenheid ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
19-09-2019
Gewoon een goede betrouwbare (web)winkel die mooie kleding aanbied en snel levert
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
Snelle levering.
Prima producten.
Snelle afhandeling bij retour.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
18-09-2019
Prima site
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
17-09-2019
Altijd prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
09-08-2019
15-09-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
13-09-2019
De maat was niet goed, maar er is geen omruilservice en je moet betalen voor het terugsturen. Een reden om de volgende keer wel een heel aantal keren na te denken voor ik hier weer wat bestel. Ik denk dat dit dus niet meer gebeurd. Heel dom van dit bedrijf omdat het aanbod goed is.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
13-09-2019
De service is erg 'vlakjes'.
2.00
Matig

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
08-09-2019
Elke keer weer prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
15-08-2019
08-09-2019
Vlotte levering en mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
08-09-2019
Ik dacht dat de levering binnen drie a vier dagen was, maar dit duurde vijf tot 6 dagen. Kwaliteit en kleuren waren zoals verwacht. Top dus.
4.67
Uitstekend

Sans-online.nl antwoordt: 10-09-2019
Soms hebben we te maken met vertraging, onze excuses! Fijn te horen dat je verder tevereden bent.

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
07-09-2019
Altijd snel geleverde mooie kleding voor een goede prijs. Spaarpunten ook heel leuk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
07-09-2019
Kleding was prima maar paste helaas niet.
In de winkel geruild voor een andere maat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
07-09-2019
Duidelijke communicatie en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
06-09-2019
Alles goed en correct afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
Prettig shoppen
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
22-07-2019
06-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
06-09-2019
Sale: Als je zegt wat je doet, moet je doen wat je zegt.
1.33
Slecht

Sans-online.nl klantbeoordeling

Sans-online.nl

Sans-online.nl werd op 14-03-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
info@sans-online.nl
Sans-online.nl
Winkel-exploitant
Tonik B.V. / Sans
Haarstraat 33
7462AK Rijssen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Sans-online.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.