De reviews voor Tacklexl.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering van bestellingen, de vriendelijke en oplossingsgerichte service, en de goede tot topkwaliteit van de producten. Ook worden de scherpe prijzen en het ruime, gevarieerde assortiment gewaardeerd. Daarnaast zijn klanten over het algemeen tevreden over de nette en goede verpakking. Enkele klanten noemen soms vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Er zijn daarnaast suggesties voor verbetering van de verpakking.
Reviews voor tacklexl.nl
Snel en goed geleverd, Daar waar ik vragen had deze gesteld via de mail en direct antwoord. Staan de klanten goed te woord, en je voelt dat de tijd voor je wordt genomen.
het verzenden en ontvangen is perfect volgens opgave gegaan. De kwaliteit van het bestelde is zeer goed. Ik heb er een week mee gevist in Friesland en leverde mij significant meer vis op. Ik blijf klant.
Bij nader inzien had ik het idee een hengel besteld te hebben met een te zwaar werpgewicht. In overleg werd mij geadviseerd hem te retourneren en kreeg meteen een aantal goede alternatieven.
De bestelling, advies, retourneren en nieuwe bestelling ging zeer soepel en snel.
Prima assortiment. Wat ik wel irritant vind is dat als je een grotere bestelling plaats en toevallig 1 zakje warteltjes o.i.d. soms bijna een week langere levertijd heeft en dat dan je complete bestelling later komt. Ik zou het warteltje gewoon nasturen in een enveloppe. Ik heb weleens een vistrip gepland en dat daarvoor m'n spullen gewoon te laat aankomen voor de trip. Je moet echt elk artikel goed nakijken wat de levertijd is.
Een super oplossing bij het wedstrijd zeevissen. Voor zowel het bewaren van de gevangen vis en als extra gewicht voor je zeehengel steun. Gewoon perfect en een aanrader
Nette service na defect aan me bestelling (hengeltop was afgebroken)na het product vernietigt te hebben(foto)snel nieuwe hengel geleverd
Zouden wat beter op kunnen letten op de verpakking als jullie wat vesturen
Ik heb al zoveel besteld dat ik onderhand aandelen heb hahahaha.
Ook deze bestelling was snel verzonden en netjes op tijd geleverd door de bezorger (heb nog een goeie bezorger).
Het enigste nadeel is de win acties,omdat er in het begin niet werd mee gedeeld dat niet alleen wij Nederlanders eraan mee doen maar de helft van Europa :-), dus de kans dat je wat wint is het zelfde als bij de postcode loterij nihiel.
Veder is het een fijne winkel om iets te kopen en als er iets mis is dan stuur ik even een mailtje en het word opgelost.
Zoals ik vaak zeg hoe je doet is wat je ontmoet,daar wil ik mee zegen de mensen van de klantenservice zijn ook mensen zoals jij en ik.
Webshop met goede aanbiedingen. Ik heb er mijn molen gevonden aan een goede prijs. Ga hier zeker nog bestellen.
Heel goed geholpen na blijkt dat de bestelling niet op tijd geleverd kan worden door een leverancier na mail werd me gevraagd de bestelling afzeggen of andere hengel bestellen in plaats van.
Via telefoon contact door gegeven welke ik dan zou willen werd dit direct verwerkt en deze zou dan de volgende dag geleverd worden en dat klopte helemaal mijn dank aan beide Heren die mij geholpen hebben zodat ik de hengel mee kon nemen naar Denemareken een dag later. Top voor de service
Tonny Hendrickx
Duidelijke website/uitgebreid gamma/correcte prijzen
Als karper-, witvis- en strandvisser vind ik bijna altijd wat ik nodig heb. De variatie in aas en lokvoer is groot en bij acties kan je zeer goedkoop bestellen.
De slogan "vandaag besteld, morgen in huis" was vroeger waar maar nu niet meer. De levering is ten vroegste twee dagen na bestelling, wat op zich geen probleem is.
Wat wel het probleem is, is dat eerste mail levering plant tussen bv. 10u30 en 14u30 en nadien naar 's avonds verzet wordt. Resultaat: een mooie visdag verloren met te wachten op je bestelling.
Liever langer wachten en van de eerste keer een correcte levertijd te krijgen dan de dag na bestelling en de dag nadien op je bestelling zitten te wachten.
Prima prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs, bestelling voldoet aan verwachting. Levering was op tijd.
Bij jullie is het helemaal top , alleen de vervoersbedrijven is een ramp ,
Structurele goede service
Structureel goede service leveren. Dat is uniek. Goede producten, overzichtelijke site en altijd veel op voorraad. Betrouwbaar en wat mij betreft is er niks beters!
Goede levering en indien vragen wordt je altijd netjes en snel geholpen.
Goede verpakt en snel geleverd
Ben zeer tevreden gr leo
Bestellingen ' s avonds besteld, volgende dag bezorgd.
Als ik tussen 's avonds tussen 19.00-22.00 roofvisspullen nodig heb dan staat TackleXl bovenaan de wensenlijst.
Ik vind die houding naar de roofvissers klant- en service gericht.
Betaalmogelijkheden vind ik ook klantgericht.
Mijn bestelling is meestal de volgende dag met post.nl bezorgd.
Erg tevreden dus..
Punt van aandacht:
De afmetingen van de doos zijn vaak te groot.
Speldjes, wartels, kleinmateriaal word zonder papieren zakje in een te grote doos verpakt.
Ik wil best betalen voor juiste formaat doos voor mijn bestellingen.
TackleXl zou dat kunnen opnemen in het keuzemenu bij de verzendopties.
Dit idee is gratis!
Snelle levering en netjes ingepakt.
Ook problemen/garantie wordt netjes opgepakt en opgelost.
ik was verrast door de op tijd zijnde levering als er op en aan
gewoonweg top, veel keuze, mooie acties en supersnelle verzending. houden zo.
Leuke aanbiedingen goede producten snelle levering