Tacklexl.nl
Beoordelingen:

1.403 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.694 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
4 sterren dit omdat er niet is gereageerd op een opmerking die ik via messenger naar hun heb gestuurd. Tackle xl is een serieuze onderneming die haar zaken goed voor elkaar heeft. Echter werken ze met postnl en deze heeft zeggen en spreken 7 dagen nodig gehad om een pakketje 600 gr te bezorgen. 5 keer is de bezorg dag en tijd gewijzigd. Verpakking was ook nog eens beschadihgd
AS
Angelo S.
Wijnandsrade

de meest kritische beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst op 27/05/2023. Op 10/06/2023 nog steeds NIETS ontvangen, ook geen bericht dat de bestelde artikelen niet voorradig waren. Dan zelf maar een mail gedaan, omdat ik mijn account de verzending nog steeds niet als verzonden staat, terwijl verder er wel staat dat alles verzonden in. Bij postNL weet men dat er pakje zou moeten aankomen, maar dat er nog steeds NIETS ontvangen werd. Op mijn mail een antwoord gekregen, dat mijn bestelling zeker verzonden is, maar dat er problemen zijn bij postNL. Bijgevolg kan ik GEEN POSITIEVE feedback geven. Ik kan zeker geen foto toevoegen want ik heb nog NIETS ontvangen.
LE
Ludo E.
Belgie - Lanaken
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tacklexl.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Nadat het artikel verloren was gegaan bij post.nl heeft men bij tackleXL alsnog het product opnieuw verstuurd. Dus top service. De rodpod voldoet volledig aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb ook in die tijd dat het nog visdealchop hete een aantal die besteld en dat is mij uitstekend bevallen een goede en snelle levering ga zo door
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Baitcaster reel set

Het doet wat het moet doen. Een hengel zonder poespas. Levering zoals verwacht. Geen klachten over ze, dus in orde. Zou er weer bestellen.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling gedaan en was niet in orde. Klantenservice heeft mij direct geholpen en opgelost.
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel best wel veel producten bij jullie en alles woord altijd heel goed verzorgd. 👍👍
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Traject van bestellen en afleveren verliep soepel. Je werd netjes op de hoogte gehouden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt. Alleen deze keer wat langere levertijd. Maar dat had een reden.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd goed verpakt terwijl een hengel lastig is om te versturen
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging was een beetje laat ivm hun verhuizing verders perfect.
Beoordeling melden
RS
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijzen en levering zoals afgesproken. Dus tevreden klant!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Besteld, en ruim op tijd alles netjes binnen. Perfect geregeld!
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service. Altijd netjes verpakt en verzonden.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Nette en goede levering. X traatje wordt ook gewaardeerd!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Altijd optijd je visspullen.

Altijd optijd je visspullen ,goed verpakt ruim tevreden.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Spullen van uitstekende kwaliteit.
Beoordeling melden
18 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
tijdige en correcte levering, leuk extraatje
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede prijs kwaliteit. Snel geleverd.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling wordt altijd netjes geleverd
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Al jaren klant altijd snelle bezorging
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, levering en producten
Beoordeling melden