Tacklexl.nl- Logo - Beoordelingen

Tacklexl.nl
Beoordelingen:

1.174 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.157 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
XX Heavy feeder van DAM. Zeer fijn winkelen bij Tackle XL. ik ben iemand die veel vergelijkt online, reviews leest en filmpjes kijk alvorens ik wat koop. Vaak kom ik dan met wat ik wil, voordelig uit bij Tackle XL. Naast de vlotte levering een ruime keus en goede garantievoorwaarden. Tot de volgende keer maar weer.

Meest relevante negatieve beoordeling

19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn negatieve ervaring met de klantenservice omdat het pakketje niet is afgeleverd. Heb wel 3 of 4x aangegeven dat het pakket niet binnen was gekomen, een medewerker van de klantenservice trok middels de mail dat in twijfel. Dus vrij vertaald ben ik een leugenaar. Heb in die zelfde week 3 karperstoelen bij u gekocht met een waarde van ruim 300 euro, gelukkig is dat wel goed gegaan en ben er dik tevreden over. Het vermiste pakketje had een waarde van ruim 14 euro, denken jullie nu echt dat ik de zaak zou bedonderen voor zo een relatief laag bedrag? Ik ben bijna 70 jaar en vind het triest dat ik op deze wijze ben behandeld. M.vr.gr. JL de Wit.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Tacklexl.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Daiwa Exeler met een defect.

Had een prachtige Daiwa Exeler gekocht. Helaas was de slipinstelling defect. Retour gestuurd en via Klarna keurig opgelost.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goeie ervaring met deze webshop. Ze zijn snel met versturen. Jammer dat ze gestopt zijn met extra kado bij je bestelling.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag Tackle XL ,de service is perfect ,is het mogelijk om winkel te openen in de toekomst ,Grt peter
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanbevolen

Zoals steeds, erg snelle service. Dit zowel wat betreft vragen om informatie als verzending. Aanbevolen website.
Beoordeling melden
JV
Johan V.
Markelo
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles is prima verlopen. Iedereen die er aan meegeholpen heeft . Hebben goed hun Best gedaan. groeten Johan.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed en snel geholpen

Toen t product niet naar wens bleek, werd ik goed en snel geholpen. En mijn geld teruggestort gekregen.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en overzichtelijk. Alleen jammer,dat producten niet afgehaald kunnen worden.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds efficiënte service en snelle levering. Webshop van vertrouwen.
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect afgeleverd de spullen zijn netjes en de juiste uitvoering
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bijzonder duidelijke site,snelle levering en goede service
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Because You distribute larger orders into separate packages
Beoordeling melden
AD
Alfons D.
Zoutleeuw
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde, levering optijd Producten zoals omschreven
Beoordeling melden
MS
Marcel S.
Gelderland
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering mooie producten en een prima prijs
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en goede kwaliteit voor een mooie prijs.
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima geregeld Ook de mail is super geregeld
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering met product zoals beschreven.
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wery fast delivery to Ireland 3 working days
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze, goede prijs en snelle levering
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
vriendelijke medewerkers, en goede service
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Netjes alles geleverd conform afspraak.
Beoordeling melden