ZeemanReviews

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
Zeeman is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Zeeman kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Zeeman

7.370 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

19.375 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

27 dec. 2022
Super dat jullie undyed katoen aanbieden! Geweldig! Geef dit ook echt aub door aan Zeeman. Ik ben er heel blij mee en wat mij betreft mag hier meer van komen. Fijn dat dit op deze manier voor mij ook betaalbaar is. Nu nog op naar ongeverfde biokatoen. :-) Sowieso complimenten voor hoe jullie bezig zijn, ook met het aanbieden van tweedehands artikelen. Blij te zien dat jullie stappen aan het maken zijn op weg naar minder heftige impact op moedertje natuur.

de meest kritische beoordeling

4 jan. 2023
Waardelozen bezorgservice met Budbee. Ik lees online veel klachten hierover. Mijn bestelling heb ik nu met vertraging van een week ontvangen. Deze wordt continu verschoven. Je wordt ook slecht geüpdatet hierover. Daarnaast vragen ze je aanvullende gegevens over je adres in te vullen voor de bezorging dat op zich goed is. Echter, deze informatie wordt niet gelezen door de bezorgers. Ik heb nu laten bezorgen op een Budbee afhaalpunt. Daarop heb ik ook drie werkdagen moeten wachten voordat het bezorgd is. Het is echt waardeloos. Nooit meer Budbee! Daarnaast is de klantenservice van Zeeman ook slecht. Ze lezen de mail niet eens goed. Je stuurt een duidelijk mail met klacht over de bezorgservice. Enige antwoord dat ik krijg dat ik adres kan aanpassen? Dat is niet mijn vraag of boodschap. Na twee keer gemaild te hebben komen ze pas achter dat ze niet gelezen hebben wat de klant vraagt. Dit zorgt voor onnodige extra mails en als klant voel je niet geholpen. Je bestelt de producten online, omdat weinig voorraad was in de winkel. Je bent bijna twee weken verder voordat je alles in huis hebt. Dit heeft te maken dat Budbee niet de juiste service levert.

Beoordelingen voor Zeeman

makkelijk bestellen, redelijk snelle verzending. Enige verbeterpunt maar zijn jullie mee bezig begreep ik: jongensshirts komen niet altijd overeen met wat geleverd wordt. Nu al 2x gehad, wordt wel correct en snel afgehandeld. Medewerker gaf aan dat soms oude artikelnummers overeen komen met nieuwe. Dit gaat al mis bij inpakken. Bij vorige bestelling shirts korte mouw jongens klopten niet, nu 2x een longsleeve shirt jongens wat niet klopte. Kreeg 2 andere shirts geleverd dan diegene die ik besteld had. Erg jammer.. Maar over algemeen heel tevreden!
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je review en je opmerking heeft onze aandacht. Groeten, je Shopteam
Vroeg in de ochtend bestelling geplaatst, zelfde dag nog ingepakt. Snelle levering. Pakketje was in ieder geval eerder binnen dan de opgegeven datum. Enige nadeel is de hoge bezorgkosten en de vervoerder Budbee. Zelf geen goede ervaringen mee. Daarom gelijk naar de box laten leveren, om frustraties te voorkomen. En tevreden over de producten, waren allemaal netjes en goed.
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve review en je klacht heeft onze aandacht. Groeten, je Shopteam
De bezorging was niet zo goed, zou dinsdag komen om 11 uur savonds, dit was al niet zo gewenst aangezien het best wel laat is , na de hele avond er op gewacht te hebben werd het last minute afgezegd, kwam de volgende dag rond 5 uur smiddags binnen, betere tijd maar wel onverwachts, kreeg geen email over de tijd wijzigen , de kleertjes waren mooi :)
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Goed dat je ons dit laat weten. Groeten, je Shopteam
6 mei 2023

Ik zal positief beginnen: Snelle verzending en retournering in de winkel ging perfect. In mijn geval liep de betaling via Klarna en de factuur werd direct bijgewerkt, super! Negatief: 8 beha’s werden met kleerhangertjes en al in een zakje gepropt. Met het eruit halen zaten kleerhangers, prijskaartjes, en behabandjes in elkaar!
8 mei 2023
6 mei 2023
De firma Zeeman vind ik heel goed; qua prijs en sortering. Wat ik graag verbeterd wil zien, is de online- bezorging. Het lijkt me heel logisch om de bestelling bij een Zeeman filiaal op te halen ipv eerst een app installeren van Budbee enz....Bij andere winkelketens is dit heel normaal.
8 mei 2023
Altijd goede, degelijke kwaliteit. In de online shop helaas wel een beperkte keuze, in de winkel ligt veel meer. Wel jammer dat wanneer bij het bestellen iets niet beschikbaar is, dat niet vooraf wordt aangegeven. Zo kreeg ik wel een T-shirt maar niet de bijpassende broek.
18 mei 2023

Redelijk ruime keuze in producten, goede maten, ik ben een wat forser persoon en het is moeilijk om grote maten te vinden. Zeeman heeft een ruime keuze aan xxxl maten. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, zeer goede producten voor een hele vriendelijke prijs.
3 mei 2023

De bezorgdienst vind ik maar een ramp. Wacht nu al ruim een week op mn pakketje. En dat omdat hun gewoon simpel weg niet langskomen maar wel zeggen dat ik niet thuis ben en bij poging 2 was het weer verkeerd gesorteerd.. hopelijk lukt poging 3 wel..
3 mei 2023
Beste klant, dat is heel vervelend. We raden je aan hierover even contact op te nemen met de klantenservice via service@zeeman.com. Zij lossen het graag voor je op. Groeten, je Shopteam
11 mei 2023
Ik heb de artikelen nog niet gewassen dus ik moet afwachten hoe ze blijven, maar tot nu toe was het precies wat ik zocht voor een lage prijs. Bij 1 legging stond er op de stickers een heel andere maat dan het was; die moest dus geruild.
11 mei 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Vwb de legging: dat is vervelend. Hierover kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice via service@zeeman.com. Zij lossen het graag voor je op. Groeten, je Shopteam
Product zelf is goed, bezorging niet, via budbee, zou woensdag bezorgd worden , kwam niet ook geen bericht.pas donderdag bericht om vrijdag te bezorgen. Persoonlijk overhandigen. Werd in de brievenbus gedaan. Slechte communicatie dus.
Antwoord van Zeeman
De zwangerschapskleding is alleen online te verkrijgen en daarom kon ik het niet van tevoren passen. Het is echt een goede pasvorm, kwalitatief goede stof en precies wat ik ervan verwachtte. Zeker een aanrader!
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve review. Groeten, je Shopteam
13 mei 2023

Voormij persoonlijk makkelijker dan in de winkel, omdat ik nu heb wat ik nodig was. In de winkel is het of niet voldoende op voorraad. Ook omdat ik precies wist wat ik moest hebben en de maten bekend zijn.
15 mei 2023
14 mei 2023
het is heel jammer dat ik geen wol nummer 03 van royal meer kan krijgen het is een veel gevraagde kleur kan daar niet meer van gemaakt worden mijn halve vest is klaar een heel mooi ingebreid patroon
15 mei 2023
16 mei 2023

De vlotte service, nadat ik gemeld had dat er na mijn online bestelling één artikel ontbrak, stond het door mij teveel betaalde bedrag nog dezelfde dag op mijn rekening terug gestort, super
17 mei 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je positieve review. Daar zijn we blij mee! Groeten, je Shopteam
3 mei 2023
Bestelling snel geleverd. Helaas paste niet alles en bij een Zeeman winkel terug gebracht. Dit was ook geen enkel probleem. Bedrag wordt ook keurig terug gestort. Ben zeer tevreden.
3 mei 2023
De service ik had iets besteld maar het waren korte tshirts inplaats van lange ik kon ze naar de winkel brengen en had 3 dagen later mijn geld weer terug geweldig wat n service
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je enthousiaste review. Daar zijn we blij mee! Groeten, je Shopteam
Ik ben positief verrast! De kleding zag er allemaal keurig uit, maar was perfect. Levering iets later dan gepland, maar dat vond ik geen probleem. Al met al; uitermate tevreden!
Antwoord van Zeeman
Beste klant, hartelijk dank voor je enthousiaste review. Daar zijn we heel blij mee! Groeten, je Shopteam
16 mei 2023
Was een snelle bezorging, is alleen bijzonder dat je voor afhalen ook moet betalen. Kies dan voor gratis afhalen in een winkel van zeeman, aangezien je daar wel kan retouren.
16 mei 2023
Weer een mooie stunt van Zeeman deze keer mooie design zonnebrillen. Als Zeemanfan een musthave! Van brillendeskundige vernomen dat het echt hoge kwaliteit is en ontspiegeld.
6 uur geleden
3 mei 2023
Bij een mogelijk volgende bestelling zal ik beter letten op de bezorg-mogelijkheden. Ik moest voor het eerst gebruik maken van Budbee en dat is mij helemaal niet bevallen.
3 mei 2023
Beste klant, hartelijk dank voor je review. Goed dat je ons dit laat weten. Je kunt ook weer met PostNL laten bezorgen. Groeten, je Shopteam