de meest kritische beoordeling
Op 29/06 bestelde ik laat in de avond een stekkerdoos, welke de volgende morgen reeds werd geleverd. So far so good, geweldig snelle service. Maar het product voldeed niet aan mijn wensen, en ik stuurde het terug. Ook dit verliep vlot, transportfirma stuurde een verzendborderel dat ik afdrukte, op de originele verpakking plakte waarna ik vervolgens het pakket ging afleveren in een postpunt. Stekkerdoos ging op identiek dezelfde toestand in de doos dan dat ik ze had ontvangen. Nochtans kreeg ik enige dagen later de melding dat het product beschadigd teruggekeerd was (kras) bij Ergowerken en dat ik maar 50% van mijn geld terugkreeg.
Ofwel stond die kras er al op op het moment dat ik het ontving, zonder dat ik dat gezien heb, ofwel is die kras er door Ergowerken al dan niet moedwillig op geplaatst bij opening van de retourzending. Ik weet alleszins dat ik de stekkerdoos op geen enkele manier beschadigd heb. Ik voel me dus serieus onheus behandeld, en vraag aan de lezers hier of zij soortgelijke ervaringen hebben. Want indien mensen zich in mijn verhaal herkennen, en dit komt regelmatig voor, dan kan men spreken van een doelbewust systeem dat dicht aanleunt bij fraude. Ik kan dit uiteraard momenteel niet hard maken, ik kan ook niets bewijzen, noch beticht ik iemand op dit moment. Ik weet alleen dat ik oneerlijk en incorrect behandeld wordt.
Ik citeer graag nog één van de kopers die 6 maand geleden ook een kritische review schreef, omtrent de problematiek van beschadiging : "Ik heb nu al enkele producten gekocht bij Ergowerken en meer dan de helft was beschadigd .Ik heb de producten niet teruggestuurd maar zelf bijgewerkt .Ik hoop dat ik jullie geholpen heb en dat jullie in het vervolg de producten iets beter inpakken zodat ze niet beschadigd geraken .
Van een trouwe besteller"
Verder lezen