ergowerken.nl- Logo - Beoordelingen

ergowerken.nl
Beoordelingen:

456 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.020 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 aug 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ergowerken.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
In 2020 mijn eerste aankoop hier gedaan en kan ErgoWerken na meerdere aankopen enorm aanraden. De medewerkers hebben echt kennis van de producten en zijn super behulpzaam. Reacties bij vragen zijn razendsnel en ook toen ik een keer een probleem had met 1 van mijn aankopen werd er heel snel en efficient op gereageerd: het viel binnen de garantie en de postbode stond de volgende dag op de stoep met een nieuw exemplaar. Wow! PS het R-Go Split Break Ergonomisch Keyboard bevalt ontzettend goed. Het is even wennen voor je hersenen dat je handen zo ver uit elkaar zijn, maar mijn polsen zijn enorm dankbaar voor dit toetsenbord! De toetsen hebben precies genoeg weerstand om lekker te typen, ook al is het vrij dun. Weegt bijna niks, dus ik neem het overal mee naartoe.

de meest kritische beoordeling

15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De door Ergowerken bedachte retourzendingsprocedure is voor klanten een hindernisbaan: niet klantvriendelijk en complex. Je wordt ontmoedigd om iets terug te sturen ... Kwalijk verdienmodel van dit bedrijf. Ik heb hierover een klacht ingediend want ik werd gedwongen op eigen kosten (€ 6,95) een product terug te sturen. Het bedrijf weigert tot nu om die retour verzendkosten te betalen ... Ik ben nog niet klaar met deze ondeugdelijke gang van zaken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ergowerken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

DXT Mouse besteld. Helaas werkte het scrollwieltje niet. Werd meteen omgeruild voor nieuw exemplaar. Prima afgehandeld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het proces.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel vriendelijk en kundig! Goede service, heel goed en duidelijk advies, veel vakkennis en een fantastisch toetsenbord heel snel ontvangen.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Altijd goede adviezen. Retouren geen probleem en garantie wordt goed opgevolgd
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn vraag kon ik direct stellen via jullie chat. Super fijne ervaring. Bedankt
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede communicatie en snelle levering van producten. Een fijne organisaatie.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijs kwaliteit verhouding. Verticale mini muis de Lux
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leveren snel, mooi assortiment van ergonomische apparatuur.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, snel en houdt zich aan de afspraak.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering, 90 dagen op zicht

De snelle levering en de 90 dagen op zicht service
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en een goede prijs
Beoordeling melden
JK
J K.
Balk
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Normale prijzen en prima review
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super makkelijk en goed advies
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden