ergowerken.nl

6.689 beoordelingen in totaal verspreid over 2 markten 809 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en orderafhandeling van bestellingen. De meeste klanten zijn zeer positief over de kwaliteit en functionaliteit van de producten. Ook wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met snelle en persoonlijke reacties. Het deskundige, persoonlijke advies en de duidelijke communicatie worden gewaardeerd bij de aankoop. Daarnaast vinden klanten de producten eenvoudig te gebruiken, goed verstelbaar en comfortabel. De communicatie met de klantenservice wordt als duidelijk, snel en professioneel geapprecieerd. Het retourproces wordt overwegend als soepel en klantvriendelijk ervaren, maar enkele klanten noemen verbeterpunten.

Reviewsergowerken.nl

Vlotte afhandeling, goed product

Omdat ik onderweg nog steeds gebruik wens te maken van een degelijk en compact ergonomisch toetsenbord, heb ik de 'Goldtouch Go!2 ergonomisch bluetooth toetsenbord'. Het product heb ik vlot in goede orde ontvangen. Het toetsenbord voelt degelijk en voldoet aan mijn ergonomische wensen voor onderweg. Het opvouwbaar zijn maakt het extra compact voor in mijn rugzak. De 75% TKL-indeling zorgt ervoor dat ik met weinig ruimte lang comfortabel kan werken.

Top service

Zeer tevreden over de koelvesten. Heerlijke verfrissing die best lang aanhoudt. Ook de klantendienst verdient een compliment. Snelle afhandeling ivm een retour (grotere maat vest nodig). Snelle respons op mails. Ondanks vertraging/problemen door de transportdienst, werden we alsnog geholpen. Ook fijn dat dezelfde medewerker je verder helpt. Heel hard bedankt Hans!

Snelle levering van het superfijne R-GO compact keyboard

Aanschaf R-GO compact keyboard. Heel handig mee te nemen in de laptoptas met bijbehorende beschermhoes. Ergonomisch lekker plat met een degelijke en lichte toetsaanslag met minimale belasting voor de polsen. Tevens kun je lekker snel werken met de R-Go. Bestelling was ook snel geleverd. Product is zeker aanrader voor gebruikers die veel met de computer werken.
Een fijne site met leuke aanbiedingen waar de klantenservice voorop staat. Daarnaast geeft men een snelle reactie op vragen zoals het retourneren van de producten. Ook top dat de retourzending gratis is. Even 1 dagje geduld en je kunt via een link de retourzending aanmelden en volgen via DHL. Hartelijk dank voor deze kennismaking met uw site/producten. :)

Superfijn ergonomisch toetsenbord

Ik werk al een paar jaar met dit toetsenbordje, zowel op kantoor als thuis. Het is mooi plat en typt fijn! Doordat het geen (wel los bij te bestellen) nummeriek gedeelte heeft, houdt ik mijn muis en schouders goed recht. Alleen jammer dat het toetsenbord geen USB aansluiting meer heeft voor mijn draadloze, ergonomische muis. Daardoor nu minder USB poorten (laptop). Wel zit er een omvormertje bij (USB naar USB-C).
Goede uitleg en kiezen van de hulpmiddelen bij Ergowerken. Vriendelijke en deskundige medewerker Hans. Garantie van 90 dagen is bijzonder. In de praktijk is het verder uitproberen. Nu, na een week, is de pijn in mijn arm/pols nagenoeg weg. Helemaal de juiste opstelling/ houding heb ik nog niet gevonden. Kwestie van uitproberen, maar daar is ruim voldoende tijd voor gegeven met de proefperiode.
De service na een telefoontje naar de helpdesk is me goed bevallen Wat beter kan is de keuzehulp voor een ergomuis. Als je een lage maximale prijs invult krijg je een muis die onder die prijs ligt Maar die muis hoeft dan helemaal niet aan de criteria van de hand afmeting te voldoen. En dat zou het belangrijkste criterium moeten zijn en niet de prijs

Beste keuze!

Doordat ik blind kan typen is het toetsenbord niet anders als een gewoon bord in de omgang. Maar wat wel fijn is dat de stand van de handen in een natuurlijke positie staan en hierdoor minder pijn ervaar. De muis is even wennen, maar zodra je vanuit de arm werk ipv vanuit de pols merk je echt het grote verschil wat echt super fijn is.

3 sterren – Goede service, maar retour en terugbetaling kunnen beter

Op 23 februari heb ik een "Ergohuman Elite2 bureaustoel" besteld. Na contact met de klantenservice en online informatie leek dit een perfecte stoel te zijn voor mijn lengte van 1,93 m. De stoel werd netjes thuisbezorgd en was eenvoudig in elkaar te zetten. Helaas bleek na gebruik dat de hoofdsteun te laag zat, waardoor ik juist meer nekklachten kreeg. Daarnaast kon de rugleuning niet hoog genoeg, waarschijnlijk omdat mijn bovenlichaam relatief lang is. Dat was jammer, maar gelukkig biedt het bedrijf de mogelijkheid om de stoel te testen en gratis te retourneren. Ondanks de instructies kreeg ik de stoel echter niet meer uit elkaar (ik was bang iets kapot te maken), waardoor hij niet meer in de doos paste. Ook was de doos groter dan DHL aannam. Daardoor kreeg ik de keuze om €80 te betalen voor het ophalen of hem zelf langs te brengen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de stoel zelf terug te brengen (koste 45 minuten heen en 45 minuten terug). Bij het terugbrengen kreeg ik goede uitleg en advies, wat ik zeker waardeerde. Helaas bleek de alternatieve stoel die beter zou passen ongeveer twee keer zo duur en daarmee ver buiten mijn budget. Op 17 maart heb ik, nadat ik de stoel had teruggebracht, gevraagd om het aankoopbedrag terug te storten. Pas op 23 maart kreeg ik een bevestiging dat dit binnen twee werkdagen zou gebeuren. Op 30 maart heb ik het bedrag echter nog steeds niet ontvangen. Kort samengevat: de levering en het contact per mail zijn prettig en professioneel, maar het retourproces en de terugbetaling verlopen helaas minder soepel. Daarom kom ik uiteindelijk uit op 3 sterren (omdat 2,5 niet lukte).

Super!

Pakketje beschadigd geraakt bij verzending dus is retour gegaan voordat ik deze had gezien. Even gebeld aangezien het een cadeautje was en ik dus wat haast had. Super snel opgepakt en product op tijd binnen. Complimenten voor de service!

Aankoop koelvest.

Hadden snel een koelvest nodig en konden het koelvest gelijk ophalen inclusief een cap en nekband. Kon gelijk gebruikt worden bij thuiskomst en voelde gelijk verlichting. Fijne service en vriendelijk personeel
Ergowerken is een zeer correcte webshop. Een mogelijk puntje van verbetering is de selecties behouden als je een andere selectie veranderd. vb veranderen van kleur, dan ook niet ineens naar een andere maat.

Antwoord van ergowerken.nl

Hoi Carlo, Bedankt voor je review en voor het melden van dit punt. Je gaf aan dat de maatkeuze soms veranderde zodra je een andere kleur koos. Daar had je gelijk in, en dankzij jouw melding hebben we dit meteen aangepast. De aanpassing staat inmiddels live op de site, dus dit gebeurt niet meer. Fijn dat je de tijd nam om dit te melden. Daar hebben andere klanten ook wat aan. ^Hans
Ik geef tennisles en dan is dit koelvest een verademing, super, mijn body blijft lekker koel👍🏻 De service hier is beter dan best, dus een aanrader.
D T
Daniel T.

Managing Heat stress as an MS patient

I’m a MS patient and with the temperatures climbing I need to regulate the heat stress to be able to function. The heat vest was crucial with the recent heatwave
Tot op heden geen bijzonderheden te melden. Het artikel voldoet volledig aan de verwachtingen. De verzending verliep snel en accuraat.
Vrij snel een echt mens aan de telefoon krijgen. Die bovendien nog goed kan luisteren en advies geven plus een probleem oplossen.
Zeer hoede klanten service. Begmgripvol ren hulpvaardig. Vragen worden snel beantwoorden en men krijgt een goede ipkossing
Gekocht kabelgoot onder bureau. Product van prima kwaliteit, paste perfect en voldeed aan de verwachtingen. Bezorging was wat minder zorgvuldig. Bezorger belde wel aan maar was alweer vertrokken toen ik de deur opendeed. Hij(zij) nam niet de moeite om af te wachten of er wel iemand thuis was.

Perfect

Lieve mannen! Erg sociaal en eerlijk. En fantastisch hoe ze met kinderen om gaan. Als ik ooit wat nodig heb kom ik zeker terug.
DHL heeft pakket niet bezorgd (terwijl ze dat wel zeiden); Ergowerken heeft het probleem snel opgelost en pakket direct opnieuw verzonden

Cross-market beoordelingen

Beoordelingen die zijn verzameld via samengevoegde profielen. Deze beoordelingen zijn opgenomen in de algehele beoordeling en kunnen in vertaalde vorm worden weergegeven.