Kids Brand Store NL

1.810 reviews in totaal   1.141 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over het ruime en veelzijdige aanbod en de kwaliteit van de kleding. De prijzen worden over het algemeen als goed ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk en makkelijk in gebruik beoordeeld, met goede filters. Wanneer bestellingen snel en netjes aankomen, wordt dit gewaardeerd. Ook de klantenservice wordt positief genoemd wanneer er snel en vriendelijk wordt gehandeld. Toch zijn er ook verbeterpunten: de verzendtijd wordt vaak als te lang ervaren en retourzendingen worden soms traag verwerkt. Retourkosten worden als een minpunt gezien. Sommige klanten zijn ontevreden over de bezorgmethodes, zoals het afhalen bij lockers, en melden beschadigde pakketten. Er is teleurstelling over onverwachte kortingen na bestelling en klachten over het niet reageren op meldingen door de klantenservice.

ReviewsKids Brand Store NL

De koerier beviel mij niet. Budbee heeft niet overal lockers. Moest naar een andere stad om mijn pakket op te halen. Als ik iets bestel en aangeef dat ik het thuis wil ontvangen dan ga ik ervan uit dat het thuis wordt bezorgd. Nu werd er gewoon beslist om het pakket in een locker te doen en nog wel dat het alleen in een andere stad kon en niet in mijn eigen dorp. Dat vind ik minder. Dus zal een volgende keer dat meenemen in mijn overwegingen iets te bestellen. Als ik toch naar een andere stad moet dan kan ik de schoenen liever gelijk in de winkel kopen. Ik kies voor het gemak maar dat is hier niet gelukt.
De kleding die je krijgt is top, alleen de verzending kan lang duren en dan is het onduidelijk waar je pakket is en wanneer je het precies kriigt. Ook het retourbeleid kan lang duren waardoor je je afvraagt of het wel goed gaat komen. Dat komt het wel tot nu toe gelukkig...alleen geduld is wel noodzakelijk.

Wat jammer dat de sale 1 dag na mijn bestelling begon

Ik heb een mooie bestelling gedaan bij KBS. Helaas kreeg ik 2 dagen na mijn bestelling een mail met 20% korting op alle artikelen; de artikelen waren nog onderweg via Budbee. Dit had mij een hoop geld kunnen besparen, als ik da vooraf had geweten. Ik heb een mail gestuurd naar KBS maar helaas geen reactie op ontvangen. Hier zou KBS zich in kunnen verbeteren door hier wat klantvriendelijker mee om te gaan.
Ik had mijn twijfels gezien de reviews. Ik heb mijn bestelling ontvangen binnen aangegeven levertermijn. Ik liet het bezorgen via Budbee. Je kon bestelling dan goed volgen. Ik ben tevreden over proces en ontvangen bestelling!
Mooie kleding, ook prijs kwaliteit is helemaal prima. Alleen (eventuele) retourzendingen zouden wat sneller verwerkt kunnen worden.
Voor de eerste keer besteld. Mooie kleding. Dochter is er erg blij mee . Prijzen zijn ok
Mooie kleding. Jammer dat je verzendkosten moet betalen als kleding niet overeenkomt met je verwachtingen van het product.

Alles prima!

Mooie merken, .kortingen, website prima, snelle verzending. Alles prima!
Goede producten en vrij snel geleverd, jammer van de verzendkosten
Goede service, mooie kleding en leuke prijzen. De verzending zou nog wat sneller mogen verlopen.
N V
Nanine V.
Superfijne shop voor kinderkleding. Ruim aanbod aanmerken en goede service.
Alles is goed omschreven en ook qua maatvoering en verzending is goed te volgen.
Ik had te grote maten besteld maar kon alles direct terugsturen en mijn geld was ook snel terug gestort.
Leuke winkel met redelijk goede aanbiedingen. De 3 extra euro's voor snellere verzending zijn het alleen niet waard!

Prima maar te lange levering

Prima kleding en kwaliteit maar de levering duurt voor mij veelal te lang. Ik had het op dinsdag besteld en het kwam een week later pas aan!

Verzorging

Mooie kleren goede maat echter zijn de plastik zakken beetje stoffig
alles goed maar duurde wel wat lang voordat het binnen was
Snelle levering en duidelijke communicatie
E B
Elma B.
Goede service en mooie kleding, alleen vind ik het een nadeel dat retour kosten moet betalen
Ik dacht dat mijn pakket thuisbezorgd zou worden, maat dat was niet zo