Kids Brand Store NL

1.902 reviews in totaal   1.105 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de kwaliteit van de kleding en producten, en noemen regelmatig de goede prijs-kwaliteitverhouding met aantrekkelijke aanbiedingen en redelijke prijzen. De service wordt doorgaans als vriendelijk en professioneel ervaren. Ook het retourproces wordt als makkelijk gezien en de website wordt geprezen om zijn overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid, met goede filters en duidelijke informatie. Sommige klanten zijn tevreden over de maatvoering. Er zijn echter ook klachten over vertraagde leveringen en onduidelijke bezorging, ondanks dat de verzending soms als snel wordt ervaren. Daarnaast melden sommige klanten problemen met een trage of slechte klantenservice. De snelheid en eventuele kosten van het retourproces zijn eveneens een punt van kritiek. Verder zijn er klachten over onjuiste maten en gebrekkige maatinformatie.

ReviewsKids Brand Store NL

De selectie kleding is goed. Wat beter kan is de maataanduiding, door de maat op de kleding ook bij te voegen. Kleding past te vaak niet terwijl het wel de maat van mijn kinderen is. Verder is het retourproces in het Noors of Zweeds en dat maakt het lastig om aan te geven waarom een product wordt teruggezonden, bijv omdat het te groot is.
De koerier beviel mij niet. Budbee heeft niet overal lockers. Moest naar een andere stad om mijn pakket op te halen. Als ik iets bestel en aangeef dat ik het thuis wil ontvangen dan ga ik ervan uit dat het thuis wordt bezorgd. Nu werd er gewoon beslist om het pakket in een locker te doen en nog wel dat het alleen in een andere stad kon en niet in mijn eigen dorp. Dat vind ik minder. Dus zal een volgende keer dat meenemen in mijn overwegingen iets te bestellen. Als ik toch naar een andere stad moet dan kan ik de schoenen liever gelijk in de winkel kopen. Ik kies voor het gemak maar dat is hier niet gelukt.
De kleding die je krijgt is top, alleen de verzending kan lang duren en dan is het onduidelijk waar je pakket is en wanneer je het precies kriigt. Ook het retourbeleid kan lang duren waardoor je je afvraagt of het wel goed gaat komen. Dat komt het wel tot nu toe gelukkig...alleen geduld is wel noodzakelijk.
Prima product voor prima prijs. Verzending leek heel snel te gaan, maar uiteindelijk duurde het een week. In ieder geval binnen leverproblemen zoals aangegeven (na plaatsing) bij bestelling.

Snelle levering.

De website gaf bij bestellen aan tussen de 3-5 werkdagen. Na het bestellen stond in de bevestiging 4-5 werkdagen. Uiteindelijk was de bestelling er na 2 werkdagen. Prima levering via BudBee

Wat jammer dat de sale 1 dag na mijn bestelling begon

Ik heb een mooie bestelling gedaan bij KBS. Helaas kreeg ik 2 dagen na mijn bestelling een mail met 20% korting op alle artikelen; de artikelen waren nog onderweg via Budbee. Dit had mij een hoop geld kunnen besparen, als ik da vooraf had geweten. Ik heb een mail gestuurd naar KBS maar helaas geen reactie op ontvangen. Hier zou KBS zich in kunnen verbeteren door hier wat klantvriendelijker mee om te gaan.
M B
Margreet B.
Mijn kleindochter vroeg deze trui voor haar verjaardag met jullie link er bij Gister gegeven Ze was zo blij sprong gat in de lucht Ze is 13 en grootste kindermaat was perfect

Mooie producten maar komen wel van ver

Mooie producten! Ik had me niet gerealiseerd dat de verzending vanuit Zweden was en had dat om duurzaamheidsredenen graag vooraf willen weten.
De overzichtelijke website en vele aanbod. Wat beter kan: een snellere bezorging om nog eerder van de mooie items te kunnen genieten 😉
Veel aanbod in kleding, goede kwaliteit en leuke aanbiedingen. Levering is snel, retourneren gaat ook makkelijk en snelle terugbetaling
Mooi artikel. Levertijd was wel 3 dagen langer dan aangegeven. Budbee leverde het pakket later af.
Duurt lang voordat bestelling binnen is. Ook niet gratis thuis bezorgd. Wel mooie collectie.
Uit leg en zorgen voor geen vetraging aller verder goed
mooie kleren goede prijs, alleen misschien iets sneller verzenden maar de verzending tijd is al prima.
M N
Michaela N.
Altijd geweldige en zeer professionele service. All ⭐️’s
Goed alleen sneller verzenden als het kan
Ik had mijn twijfels gezien de reviews. Ik heb mijn bestelling ontvangen binnen aangegeven levertermijn. Ik liet het bezorgen via Budbee. Je kon bestelling dan goed volgen. Ik ben tevreden over proces en ontvangen bestelling!